دیود لیزر که خیلی سادست کافی یه تغذیه 2 خورده ای بدی بهش تا روشن بشه .بردش که فکرکنم تا 10 متر رو هم جواب بده . البته بسته به توانش داره ولی یه 5 میلی واتش که حدود 5 تا 8 هزار تومنی هست برای شما مناسب می تونه باشه . در مورد فتو دیود هم که خیلی سادست یه دیود هست که با یه مقاومت سری میکنی بعد با امدن نور و تابیده شدن به گیرنده فتو دیود از حالت مقاومت بالا مقاومتش کمتر شده و باعث تغییر ولتاژ مقاومت می شه . و به همین سادگی شما می تونی با تغییر ولتاژ بود و نبود مانع رو تشخیص دهید .
دیود لیزر که خیلی سادست کافی یه تغذیه 2 خورده ای بدی بهش تا روشن بشه .بردش که فکرکنم تا 10 متر رو هم جواب بده . البته بسته به توانش داره ولی یه 5 میلی واتش که حدود 5 تا 8 هزار تومنی هست برای شما مناسب می تونه باشه . در مورد فتو دیود هم که خیلی سادست یه دیود هست که با یه مقاومت سری میکنی بعد با امدن نور و تابیده شدن به گیرنده فتو دیود از حالت مقاومت بالا مقاومتش کمتر شده و باعث تغییر ولتاژ مقاومت می شه . و به همین سادگی شما می تونی با تغییر ولتاژ بود و نبود مانع رو تشخیص دهید .
تو شهرستان هم هستیم ازین چیزا پیدا نمیشه !! اگه بخام سفارش بدم : طول میکشه - داستان داره !!
قیمتشم نسبتا به مراتب بالاتر از فتودیود و گیرنده و... هستش !!
میشه یه عکس از فتودیود بگذارین؟ یه شماره ای فوتو دیود بزارین ؟
نمیدونم والا گیج شدم -- کاشکی میشد به طور حتم قسمت گیرنده رو یطوری تست کرد @
مدار تا بستم و کار نداد و یه کم دست کاری کردم و کار داد که در شکل زید مدارشا میشه دید
نکته : ولتاژ تغذیه بین 4.8 تا 5 ولت باید باشه و دیود مادون قرمز که در نقشه میبینی از روبرو هست و پایه وسط منفی هست
http://eca.ir/sharing/uploads/13593629911.jpg
ولی در نمونه تجاری اون پایه کخ 0.6 ولت هست ولتاژش مثله اون یکی پایه هست که فکر میکنم بهترین مداری که باید برای تقویت خروجی باید در نظر گرفته بشه با "اپ امپ" هست مثله 741
مدار تا بستم و کار نداد و یه کم دست کاری کردم و کار داد که در شکل زید مدارشا میشه دید
نکته : ولتاژ تغذیه بین 4.8 تا 5 ولت باید باشه و دیود نورانی که در نقشه میبینی از روبرو هست و پایه وسط منفی هست
http://eca.ir/sharing/uploads/13593629911.jpg
ولی در نمونه تجاری اون پایه کخ 0.6 ولت هست ولتاژش مثله اون یکی پایه هست که فکر میکنم بهترین مداری که باید برای تقویت خروجی باید در نظر گرفته بشه با "اپ امپ" هست مثله 741
این مدار رو با چه فرستنده ای تست میکنید؟ همین مدار اسیلاتور ساده 38 کیلوهرتز؟
نوشته اصلی توسط arvinfx
با اسیلسکپ قسمت گیرنده رو تست کنید
با اسلوسکوپ تست میکنم جواب نمیده !!
ولی با یه سری تغییرات و عوض کردن یه مدل دیگه گیرنده (که اصن اسمش روش نوشته نیست) وقتی با کنترل تلویزیون بهش پالس میدم تو خروجیش یه پالسی داخل اسیلوسکوب نشون میده !! ولی با مدار فرستنده من مچ نیست!!!
نه با کنترل TV و ...... تست میکنم به نظرم باید خروجی را با اپ امپ تقویت کنید مدار شا برات میفرستم تنظیمشا خودت انجام بده
ممنون میش ازت @ ولی اگه گیرنده رو از روبرو بگیریم سمت چپ منفی - وسط مثبت ---سمت راست که یه کم فاصله داره با دو تا پایه دیگه میشه خروجی دیگه؟
اینطور نیست مگه؟ شکل شما فرق داره آخه !!
دیدگاه