اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام دوستم
    اگه میشه یکم کلمات متغیر وپالس رو بیشتر توضیح بدین
    متغیر 5 ولت تا 20 کیلولت ؟! یا مثلا 10 کیلو تا 20 کیلو
    پالس هم منظورتون اینه که یهویی مثل رعد و برق بزنه و بره یا اینکه با یک فرکانسی زده بشه و در طول دوره مقدار ولتاژ ثابت باشه
    ----------------
    خب کلا مجبورید برای جریان دهی به اولیه ترانس از ماسفت استفاده کنید (مگر در موارد خاص که اونجا هم از BJT های "شتری" استفاده کردن) و با پالس هایی با فرکانس مثلا چند کیلو هرتز تا چند ده کیلو هرتز روشنش کنید
    منظورتون رو از کیفیت موج نگرفتم منظورتون توانه؟
    ------------------
    شما میتونید برای ساخت وسیله ای که هایولتاژ در حد 20 کیلو تولید کنه از کلیه مدارات این تاپیک استفاده کنید چون همشون در صورت انتخاب ترانس خوب 20 کیلو رو میدن(20 کیلو یعنی تقریبا 1 سانت آرک) و اگه میخواین این 20 کیلو جریان زیادی داشته باشه با سری موازی کردن چند خازن 2500 ولت سر خروجی جریان های خفنی رو شاهد باشید
    حالا مورد استفاده تون رو بگید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن
    [/quote]
    سلام دوست عزیز و خیلی ممنون
    در حد امکان از زیر 1 کیلو ولت
    حالا تا جایی که بشه شاید مجبور بشم از یه ترانس دیگه قبل از اولیه استفاده کنم که البته منظورم ترانس معمولیه
    در مورد پالس هم منظورم اینه که بتونم پالس مربعی تولید کنم(تو خروجی) و فرکانسش الان برام مهم نیس فقط میخوام بشه چون فرکانسش رو میخوام با استفاده از یه میکرو که به یه ماسفت دستور میده تامین کنم
    منظورم از کیفیت پالس اینه که چون نمیتونم خروجی ترانس و مستقیم کنم و بعد با یه ماسفت مربعیش کنم(اگه بخوام بعد از سیم پیچ ثانویه این کارو کنم قطعاتش دیگه هم خیلی گرون میشه و هم نایاب مثل ماسفتی که 20 کیلو ولت کار کنه) پس مجبورم قبلش این کار و انجام بدم.
    منم دقیقا میخوام با استفاده از یکی از مداراتی که تو این تاپیک هست این کار و انجام بدم و دقیقا یک سانت آرک میخوام که بتونم اون و توی یه محلول ایجاد کنم.یعنی دو تا صفحه فلزی کوچیک تو یه محلول دارم که میخوام این پالس رو به اون وارد کنم
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msh959
      سلام دوست عزیز و خیلی ممنون
      در حد امکان از زیر 1 کیلو ولت
      حالا تا جایی که بشه شاید مجبور بشم از یه ترانس دیگه قبل از اولیه استفاده کنم که البته منظورم ترانس معمولیه
      در مورد پالس هم منظورم اینه که بتونم پالس مربعی تولید کنم(تو خروجی) و فرکانسش الان برام مهم نیس فقط میخوام بشه چون فرکانسش رو میخوام با استفاده از یه میکرو که به یه ماسفت دستور میده تامین کنم
      منظورم از کیفیت پالس اینه که چون نمیتونم خروجی ترانس و مستقیم کنم و بعد با یه ماسفت مربعیش کنم(اگه بخوام بعد از سیم پیچ ثانویه این کارو کنم قطعاتش دیگه هم خیلی گرون میشه و هم نایاب مثل ماسفتی که 20 کیلو ولت کار کنه) پس مجبورم قبلش این کار و انجام بدم.
      منم دقیقا میخوام با استفاده از یکی از مداراتی که تو این تاپیک هست این کار و انجام بدم و دقیقا یک سانت آرک میخوام که بتونم اون و توی یه محلول ایجاد کنم.یعنی دو تا صفحه فلزی کوچیک تو یه محلول دارم که میخوام این پالس رو به اون وارد کنم
      با تشکر
      امیدوارم منظورتون از محلول، محلول رسانا نباشه چون جریان میخواد
      توانه مدار های تاپیک(بجز ZVS) پایینه و جریانه کمی میدن ولی مدار ZVS میتونه جوابگوی شما باشه
      ولی کنترل مدار رو بلد نیستم دوستان دیگه حیلی بهتر کار کردن با این مدار

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
        امیدوارم منظورتون از محلول، محلول رسانا نباشه چون جریان میخواد
        توانه مدار های تاپیک(بجز ZVS) پایینه و جریانه کمی میدن ولی مدار ZVS میتونه جوابگوی شما باشه
        ولی کنترل مدار رو بلد نیستم دوستان دیگه حیلی بهتر کار کردن با این مدار
        نه رسانا نیست
        امروز دارم میرم یه هایولتاژ بخرم ببینم چطور میشه

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          آقا وحید یه سوال دیگه میتونم تو این مدار از ماسفت irfp250 استفاده کنم? درایور نمیخواد??
          راستی به جای ماسفت خروجی میتونم ترانزیستور IGBT استفاده کنم?? این طوری که من شنیدم این ترانزیستور ها قوی ترین ها هستن??
          h-v4 با ماسفت irfp250خیلی ضعیف کار میکنه "فکر میکنم فرکانس نوسان ic555کم باشه براش همینطور ولتاژ و آمپر باید کمی بیشتر باشه برای250 که بهتر کار کنه"اگر میخای ماسفت استفاده کنید IRF840 و IRF540بهتر جواب میدن<تجربه شخصی> و با IGBT هم چک کردم مدار خوب کار میکنه ولی خیلی خیلی خفن نیست IGBTهم گرونه 15000-18000 ت هیف میشه بسوزه خدایی نکرده
          بهH-V4 میشه برق بیشتر داد به شرطی که پایه 8 آی سی مستقیم به منفی وصل نشه و حد عقل یک مقاومت 150اهم بگذاری1/4وات اگر رگولاتور باشه که دیگه خیال آدم راحته
          من مدار زیر رو پیشنهاد میکنم و تا 40-50 ولت هم بهش وصل کردم"با ترانزیستورهای تلویزیونی" البته خطر سوختن آی سی هست رگولاتور بگذارید.
          http://hivoltage.persiangig.com/image/HI%20VOLTAGE/Schematic.JPG
          تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

اینو ببینید باحاله!!
            مدارش رو خودم درست نکردم، ی هایولتاژ گرفتم از ی تعمیرگاه گف این بردو ببر که هایولتا هم روش هست مال ی تلویزیون سیاه وسفیده،16 ورودیش بود که بهش 12 دادم
            البته نمیدونم چرا ی صدایی هم از پاور میومد! کسی علتشو نمیدونه؟؟
            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=247fc24eb05c040c1ca64c6d434c666c
            آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
            کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
            از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
              اینو ببینید باحاله!!
              مدارش رو خودم درست نکردم، ی هایولتاژ گرفتم از ی تعمیرگاه گف این بردو ببر که هایولتا هم روش هست مال ی تلویزیون سیاه وسفیده،16 ورودیش بود که بهش 12 دادم
              البته نمیدونم چرا ی صدایی هم از پاور میومد! کسی علتشو نمیدونه؟؟
              http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=247fc24eb05c040c1ca64c6d434c666c
              ایشالا مدار های قویتر !
              خبر جالب!
              پاورتون یکم بیشتر ادامه بدید و فیوزش کار نکنه متاسفانه میسوزه!!! :wow:
              مثل اینکه چون پاور برای قطع و وصل جریان به صورت فرکانس بالا ساخته نشدو برای جریان کشیدن مداومه حلقه فیدبکش قاطی میکنه و میسوزه البته این تحلیل یه بنده خدایی بعد از ترکیدن پاورم بود (فیوز پاورم کار نکرد :|) صحتش رو نمیدونم
              اینجور تخلیه (تخلیه با خازن که نور سفید ایجاد میکنه) پدر پاور رو در میاره حدالامکان با منابع سوییچنگ ازین کارا نکنید ! زیاد ادامه داشته باشه پاوره بنده خدا به دیار باقی می پیونده

head<=
              ...تشکر خدا...
              [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
                ایشالا مدار های قویتر !
                خبر جالب!
                پاورتون یکم بیشتر ادامه بدید و فیوزش کار نکنه متاسفانه میسوزه!!! :wow:
                مثل اینکه چون پاور برای قطع و وصل جریان به صورت فرکانس بالا ساخته نشدو برای جریان کشیدن مداومه حلقه فیدبکش قاطی میکنه و میسوزه البته این تحلیل یه بنده خدایی بعد از ترکیدن پاورم بود (فیوز پاورم کار نکرد :|) صحتش رو نمیدونم
                اینجور تخلیه (تخلیه با خازن که نور سفید ایجاد میکنه) پدر پاور رو در میاره حدالامکان با منابع سوییچنگ ازین کارا نکنید ! زیاد ادامه داشته باشه پاوره بنده خدا به دیار باقی می پیونده
                دمت گرم !!! سوختن پاورم اینقد شادی آوره؟؟ تازه پاورم گرین هم هستش!!! بسوزه بدجوری ضرر میکنم!!!!
                ممنون از هشدارت!
                آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
                کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
                از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

سلام من میخوام این مدار رو تو پروتئوس شبیه سازیش کنم ولی تو پروتئوس نوع ترانزیستور bdx54 pnp هستش اما اینجا تو شکل به صورت npn هستش کدومش درسته؟
                  درضمن من این مدار رو ساختم ولی کار نمیکنه 2 تا سوال داشتم
                  1-دقیقآ بگید ترانزیستور چطور باید وصل بشه؟
                  2-پایه های پشتی ترانس که 3 تا هستش کدومشو باید به مدار وصل کنم؟
                  [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                  [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                  [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                  [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                  صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام خدمت اساتید Hi-Voltage !
                    میشه لطفا توضیح بدید برای ترانس های مورد بحث امکان استفاده از ترانس های موجود در پاور کامپیوتر ها هست یا خیر؟ تعداد زیادی ازشون دارم نمی دونم به چه کاری میان!!!
                    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

http://fanizcircuits.com/Flyback.htm

دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر :biggrin
                        کسی کاربرد خاصی به جز یادگیری و سرگرمی برای مدارات های ولتاژ سراغ داره؟ :mrgreen:
                        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                          سلام دوستان وقتتون بخیر :biggrin
                          کسی کاربرد خاصی به جز یادگیری و سرگرمی برای مدارات های ولتاژ سراغ داره؟ :mrgreen:
                          ساخت پرینتر ، X-Ray , ...
                          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                          ارتباط با من : ir02x6
                          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

راستی کسی تا به حال IONIC MOTOR ساخته؟
                            باید جالب باشه!
                            حتی میشه باهاش اشیاء سبک رو حرکت داد!

ظاهرا یه سوزن میخواد و یه هایولتاژ oo: شایدم یه خازن oo: فقط سوزنش باید حسابی تیز باشه

دیدگاه

ماسفت هاتون رو روی هیت سینک سی پی یو کامپیوتر ببندید قدرتش 2 برابر میشه من خودم امتحان کردم

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نه نمیشه برای ش.ک.ر مناسب نیست. اگه شوکر قابل حمل میخوای باید ترانسو خودت بپیچی که کار آسونی نیست.
                                با دست پیچیدن ترانس خیلی مشکله و پیدا کردن هسته و بالشتک و سیم هم جای خود داره تازه قدرتش خیلی قوی و خفن ندیدم بشه خلاسه خیلی و قت گذاشتم حزینه هم کردم
                                راهی که من استفاده کردم و ش.و.ک.ر ساختم این هست که از های ولتاژ تلوزیون های مینی هست عکس و فیلم هم بعد میگذارم اندازش 1/3 های ولتاژ معمولیه و برای ش.وکککر ایده آل هست

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط saman71
                                سلام به همگی و خدا قوت به همه دوستان.
                                خلاصه منم بعد دیدن پستاتون دست بکار شدم و مدار آقای های ولتاژ بستم
                                ولی آرکش کمتر از 1سانته :angry:
                                البته اینم بگم که از های ولتاژ پارس 14 استفاده کردم که سیاه و سفیده.
                                راستی یه سوالم داشتم : این های ولتاژ تو خودش دیود داره؟
                                های ولتاژ سیا سفید کنارش یک دیود مدادی های ولتاژ داره که میشه باز و بستش کرد اگه بگردی عکسشم پیدا میشه تونت نبود بگو پ کنم.

اضافه شده در تاریخ :
                                فکر میکنید اگه یه دستگاه قابل حمل x-ray بسازیم میتونیم به عنوان سلاح مرگبار ازش استفاده کنیم??? :twisted:
                                |(X RAY) لامپ ایکس ری رو از تو چه ابزاری میشه گیر آورد یا از کجا میشه خرید و چنده دوستان کسی میدونه اگر کسی اطلاعات جامعی راجب ساخت و محافظت از تشعشو ش داره یک پست بزنه تا بهره ببریم.
                                تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X