اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

جناب محمد شاهی
    اولا بهتون تبریک میگم که از مدار ج گرفتید
    دوما اون های ولتاژ سونی که شما دارید واقعا فوق الاده است منم از این های ولتاژ دارم فوق الاده است........
    برای zvs کمی مراقب باید چون جریان بسیار بالاست.......
    الان یک سوال دارم؟
    منبع تغذیه شما چی هست؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر

کسی مولد مارکس نساخته؟
      اگه پله هاشو زیاد کنید راحت 10 مگاولت میده(من از شما گیگاولت میخوام :biggrin: )
      ولی کشندس

اینم هایولتاژ سه فاز:
      http://danyk.cz/3f_vyb_en.html
      اینم آرک ٢٢٠ ولت
      http://danyk.cz/v230_en.html
      اینم همون سه فازه:
      http://danyk.cz/3faze_en.html

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر

نوشته اصلی توسط PLASMA
        کسی مولد مارکس نساخته؟
        اگه پله هاشو زیاد کنید راحت 10 مگاولت میده(من از شما گیگاولت میخوام :biggrin: )
        ولی کشندس

اینم هایولتاژ سه فاز:
        http://danyk.cz/3f_vyb_en.html
        اینم آرک 220 ولت
        http://danyk.cz/v230_en.html
        اینم همون سه فازه:
        http://danyk.cz/3faze_en.html
        شما 230 رو میخوای بسازی؟؟؟ خوبه زیاد خطرناک نیست.....
        مولد مارکس احتیاج به خازن نایاب داره.....
        من تو امجد پرسیدم دونه ای 10 هزار تومن!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          جناب محمد شاهی
          دوما اون های ولتاژ سونی که شما دارید واقعا فوق الاده است منم از این های ولتاژ دارم فوق الاده است........
          الان یک سوال دارم؟
          منبع تغذیه شما چی هست؟؟؟
          جناب محمد شاهی
          الان یک سوال دارم؟
          منبع تغذیه شما چی هست؟؟؟
          لطف دارید. فعلا از دو تا ترانس16 ولت 1.2 آمپر استفاده میکنم که متوالی یا موازی میزارمشون و با lm 317 + ترانزیستور خارجی tip2955 ولتاژو کنترل میکنم.رو 12 ولت تا 4 آمپر هم جواب میده.
          من هم یه چند تا سوال دارم. zvs با irfp250 رو 12 ولت چند آمپر لازم داره؟ 24 ولت چی؟ 40 ولت؟ بیشتر از 40 ولت هم میتونیم به مدار بدیم یا ماسفتا میسوزن؟ واسه دیود فست هم uf4007 خوبه؟
          http://www.mikrocontroller.net/attachment/130319/zvs.gif
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

خوب برای zvs با ترانزیستور 260 تا 100 ولت هم کار میکنه..... ولی برای تست 40 ولت کافیه.... برای دیود و لیست قطعات تو تایپک پروژه های تکمیل شده های ولتاژ میتونید پیده کنید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر

شما 230 رو میخوای بسازی؟؟؟ خوبه زیاد خطرناک نیست.....
              مولد مارکس احتیاج به خازن نایاب داره.....
              من تو امجد پرسیدم دونه ای 10 هزار تومن!!!!!!
              نه ، میخوام اون سه فازه رو بسازم منتها با PolePig oo: oo: oo: (کسی پول اضافه نداره؟ )
              شوخی کردم، میخوام یه تسلا کویل بسازم، ولی ترانس MOT گیر نمیاد (ترانس نئون 70000 تومانه :cry: )
              خوبی، بدی دیدین حلال کنید

فقط الان درگیر یه پروژه با ARMم و فعلا نمیتونم اینو بسازم

دیدگاه

خوب 50 تومن هزینه کن با ترانس HV تلوزیون سیاه و سفید و مدار zvs رو بده به تسلا...... چون فرکانس ZVS نزدیک به 60 کیلو هرتزه فک کنم نتیجه بهتری بده....... راستی با ترانس PT هم میتونید درست کنید......

دیدگاه

آره فکر خوبیه
                  فقط باید PCB بزنم چون رو برد برد نتونستم جواب بگیرم
                  حالا شما میتونی تو ساخت ZVS راهنماییم کنی؟ :biggrin: انشاالله با هم یه UltraZVS بسازیم و بدیمش به خورد تسلا کویل (انالله و انا الیه راجعون :cry: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                    آره فکر خوبیه
                    فقط باید PCB بزنم چون رو برد برد نتونستم جواب بگیرم
                    حالا شما میتونی تو ساخت ZVS راهنماییم کنی؟ :biggrin: انشاالله با هم یه UltraZVS بسازیم و بدیمش به خورد تسلا کویل (انالله و انا الیه راجعون :cry: )
                    اصلا برای ZVS چاپ نکن یه وقتی pcb نزنی ها........
                    شما رو هوا 3D لحیم کن جواب خیلی بهتری میده منم معمولا این کار رو میکنم............ لحیم کردنش 5 دقیقه هم زمان نمیبره......... این طوری اگر دیود زنر هم بسوزونی راحت میتونی عوضش کنی....... خوبیه این مدار اینه که ماسفت نمیسوزونه.........
                    منم در خدمتم فقط مواظب باشید که جریانش شدیدا بالاست............
                    لیست قطعات رو هم این جا نوشتم:
                    لیست قطعات:
                    IRFP260 دو عدد
                    زنر 12 ولت دو عدد
                    مقاومت 10 کیلو اهم دو عدد
                    دیود فست MUR860 دو عدد
                    دو عدد مقاومت 470 اهم 5 وات آجری
                    خازن 1 میکرو 250 ولت MKP دو عدد
                    سلف حلقه ای 150 میکرو 20 آمپر
                    یک عدد ترانس های ولتاژ تلوزیون
                    منبع تغذیه DC ثابت 30 ولت 5 آمپر
                    بازم اگه سوال بود در خدمتیم...
                    فقط من با این دیود mur860 بهترین نتیجه رو گرفتم......
                    فقط دو تا خازن سر سیم پیچ رو سری کنید.......

دیدگاه

اصلا برای ZVS چاپ نکن یه وقتی pcb نزنی ها........
                      شما رو هوا 3D لحیم کن جواب خیلی بهتری میده منم معمولا این کار رو میکنم............ لحیم کردنش 5 دقیقه هم زمان نمیبره......... این طوری اگر دیود زنر هم بسوزونی راحت میتونی عوضش کنی....... خوبیه این مدار اینه که ماسفت نمیسوزونه.........
                      منم در خدمتم فقط مواظب باشید که جریانش شدیدا بالاست............
                      لیست قطعات رو هم این جا نوشتم:بازم اگه سوال بود در خدمتیم...
                      فقط من با این دیود mur860 بهترین نتیجه رو گرفتم......
                      فقط دو تا خازن سر سیم پیچ رو سری کنید.......
                      ممنون بابت لیست قطعات

باشه 3d لحیم میکنم
                      اتفاقا متخصص هایولتاژ (البته اجنبیه) جناب Plasmana که اسم منم برگرفته از اونه =)) این کارو کرده :agree:

جالب اینه که من سر همین مدار دوتا ماسفت سوزوندم

راستی شما خودت تا حالا ترانس پیچیدی؟
                      راستی من منبع 30 ولت ندارم ولی 12 ولت آمپر بالا دارم (برای هالوژنه)، به نظر شما جواب میده؟ 12 ولت 1 A چطور؟

دیدگاه

پس رو هوا 3d لحیم کن...
                        ترانس هم تو پ.خ بهت میگم چیکار کنی...

دیدگاه

سلام. من مدار zvs رو بستم عجب چیزیه به خدا! آتیش به پا میکنه! :mrgreen: ماسفت ها هم خنک تشریف دارن :biggrin: فقط یه موردی هست چون MKT ندارم خازن 1 میکرو 400 ولت پلی استر گذاشتم خیلی زیاد داغ میکنه. تازه ولتاژم 12 تا 14 ولت بیشتر نیستش. خازن mkt استفاده کنم باز هم داغ میشه؟ خازن MKT عملکردش بهتره؟ به طور کلی این داغ کردن طبیعیه؟ راستی اگه به خروجی دست بزنیم میتونه کشنده باشه؟ میترسم یه وقت دستم بخوره بهش از بس حواس ندارم. آخه یه لامپ 15 ولت رشته ای 220 ولت رو بهش زدم خوب روشنش میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                            سلام. من مدار zvs رو بستم عجب چیزیه به خدا! آتیش به پا میکنه! :mrgreen: ماسفت ها هم خنک تشریف دارن :biggrin: فقط یه موردی هست چون MKT ندارم خازن 1 میکرو 400 ولت پلی استر گذاشتم خیلی زیاد داغ میکنه. تازه ولتاژم 12 تا 14 ولت بیشتر نیستش. خازن mkt استفاده کنم باز هم داغ میشه؟ خازن MKT عملکردش بهتره؟ به طور کلی این داغ کردن طبیعیه؟ راستی اگه به خروجی دست بزنیم میتونه کشنده باشه؟ میترسم یه وقت دستم بخوره بهش از بس حواس ندارم. آخه یه لامپ 15 ولت رشته ای 220 ولت رو بهش زدم خوب روشنش میکنه.
                            سلام آقا محسن خوشحال شدم که تونستید از مدار zvs جواب بگیرید.....
                            شما منبع تغذیه تون چی بود؟؟؟
                            دیود ها رو mru860 گذاشتین؟؟؟
                            از ماسفت 260 استفاده کردید؟؟؟؟
                            شما از خازن mkp استفاده کن.... دو تا 1 میکرو 250 ولت رو سری کنید بعد وصل کنید به دو سر سیم پیچ....
                            بله این مدار بسیار خطرناک است... جریانش 200 میلی آمپر است... 50 میلی برای کشتن یک انسان کافیه......
                            کمی مراقب باشید.... در ضمن عکس و فیلم هم بزارید...

دیدگاه

سلام آقا محسن خوشحال شدم که تونستید از مدار zvs جواب بگیرید.....
                              شما منبع تغذیه تون چی بود؟؟؟
                              دیود ها رو mru860 گذاشتین؟؟؟
                              از ماسفت 260 استفاده کردید؟؟؟؟
                              شما از خازن mkp استفاده کن.... دو تا 1 میکرو 250 ولت رو سری کنید بعد وصل کنید به دو سر سیم پیچ....
                              بله این مدار بسیار خطرناک است... جریانش 200 میلی آمپر است... 50 میلی برای کشتن یک انسان کافیه......
                              کمی مراقب باشید.... در ضمن عکس و فیلم هم بزارید...
                              سلام آقا پوبا. قربونت لطف داری. گفتی منبع تغذیه :cry2: فعلا مشکل من هم همینه. اومدم یه ترانس 18 ولت 1 آمپر و 16 ولت 2.4 آمپر رو همزمان بهش وصل میکنم ولتاژ حدود 12 تا 14 ولت یا کمی بیشتر تغییر میکنه. ترانس هام کم میارن. دیود UF4007 گذاشتم.ماسفت هم 250 . حالا یه چیزی هست. ما ترانس جوش 40 ولت 200 آمپر داریم اما ولتاژشو دی سی که کنیم میشه 55 ولت که فکر کنم واسش زیاد باشه oo: به نظرت میتونم ازش استفاده کنم یا ماسفت هارو دود میکنه؟ چشم عکس و فیلم هم میزارم.ولتاژ 25 ولت ماشین سنگین میتونم جور کنم.با همون 25 ولت فیلم میذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                                سلام آقا پوبا. قربونت لطف داری. گفتی منبع تغذیه :cry2: فعلا مشکل من هم همینه. اومدم یه ترانس 18 ولت 1 آمپر و 16 ولت 2.4 آمپر رو همزمان بهش وصل میکنم ولتاژ حدود 12 تا 14 ولت یا کمی بیشتر تغییر میکنه. ترانس هام کم میارن. دیود UF4007 گذاشتم.ماسفت هم 250 . حالا یه چیزی هست. ما ترانس جوش 40 ولت 200 آمپر داریم اما ولتاژشو دی سی که کنیم میشه 55 ولت که فکر کنم واسش زیاد باشه oo: به نظرت میتونم ازش استفاده کنم یا ماسفت هارو دود میکنه؟ چشم عکس و فیلم هم میزارم.ولتاژ 25 ولت ماشین سنگین میتونم جور کنم.با همون 25 ولت فیلم میذارم.
                                اگه ماسفت ها رو 260 و دیود هایی که گفتم رو بذاری شما تا 100 ولت هم بهش بده.... ولی 250 تا 70 رو ج میده ولی شک دارم تو این رنج جریان 200 آمپر سیم پیچ دور هسته ذوب بشه یا های ولتاژ بپوکه..... ماسفت ها هم تو این رنج جریان میترکن....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X