پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)
نوشته اصلی توسط hosin2a
سلام.....
به من هم کمک میکنید لطفا....
سلام
کدوم مدارو نتونستی بسازی ؟ مشکلتو بگو و مدل ترانس هایولتاژتو بگو ؟
در ضمن آقای مهندس نجارزاده من امتحان کردم با پایه های 9 و 10 کار کرد متشکرم از شما .
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
تشکر نشانه رضایت شماست
نوشته اصلی توسط hosin2a
سلام..
ببخشید مزاحم شدم....
یه چند تا سوال داشتم....
من میخوام یه موتور جوش بسازم...
بعد میخوام با ترانس ماکروویو بسازم.....
بعد من چند سوال دارم....
1-چجوری میتونم سیم پیچ اولیه که همون 220 میشه را تست کنم و ببینم سالمه یا نه؟؟؟...اخه با تست بوق اهمتر زدم سالم بود ...زدم به تستر همون لامپ سری...لامپ روشن شد...بردمش پیش جایی که خریدم گفت معلوم نیست کدوم سیم پیچ سوخته....
2-برای قدرت بیشتر میشه از 3 یا 4 ترانس استفاده کرد؟؟؟
3-برای پیچیدن سیم پیچ ثانویه تعداد دور و قطر سیم مهمه ؟؟؟ مثلا بهتره سیم قطور تر باشه با تعداد دور کم تر یا نه سیم قطر کمتر با تعداد دور بیشتر؟؟؟
4- سیم پیچ های ثانویه باید موازی بشن یا سری؟؟؟ بعد چجوری؟؟؟ ورودی و خروجیشون ؟؟؟
5- سیم پیچ اولیه 220 را چگونه وصل کنم ؟؟؟ سری یا موازی؟؟؟ بعد چجوری ؟؟ ترتیب ورودی و خروجی مهمه ؟؟؟
6- با تشکر از شما یک نکته دیگه این که نمیخوام زیاد پرمصرف باشه از طرفی نمیخوام زیاد ضعیف باشه...
از ترانس ماکروویو نمیتونید به عنوان موتور جوش استفاده کنید.... چون ولتاژ ثانویه در حد 1 تا 1.5 ولت خواهد بود..... برای جوشکاری حداقل 60 ولت داشته باشید... از این ترانس میتونید به عنوان پرس فلز استفاده کنید....
این ترانس چون خطی است تلفات زیادی دارد... پس نباید انتظار توان بالا را داشته باشید...
این ترانس یه ورودی و خروجی داره.... دیگه معلومه چطوری باید وصل بشه.....
از ترانس ماکروویو نمیتونید به عنوان موتور جوش استفاده کنید.... چون ولتاژ ثانویه در حد 1 تا 1.5 ولت خواهد بود..... برای جوشکاری حداقل 60 ولت داشته باشید... از این ترانس میتونید به عنوان پرس فلز استفاده کنید....
این ترانس چون خطی است تلفات زیادی دارد... پس نباید انتظار توان بالا را داشته باشید...
این ترانس یه ورودی و خروجی داره.... دیگه معلومه چطوری باید وصل بشه.....
با تشکر از پاسخ شما....
حالا یه سوال.....
پس داستان فیلم های زیر چیه؟؟؟؟؟
http://www.aparat.com/v/1MKIl
http://www.aparat.com/v/NkR3S
با تشکر از این که پاسخ میدهید....
خواب حالا :
1-چجوری میتونم سیم پیچ اولیه که همون 220 میشه را تست کنم و ببینم سالمه یا نه؟؟؟.
2-برای قدرت بیشتر میشه از 3 یا 4 ترانس استفاده کرد؟؟؟
3-برای پیچیدن سیم پیچ ثانویه تعداد دور و قطر سیم مهمه ؟؟؟ مثلا بهتره سیم قطور تر باشه با تعداد دور کم تر یا نه سیم قطر کمتر با تعداد دور بیشتر؟؟؟
4- سیم پیچ های ثانویه باید موازی بشن یا سری؟؟؟ بعد چجوری؟؟؟ ورودی و خروجیشون ؟؟؟
5- سیم پیچ اولیه 220 را چگونه وصل کنم ؟؟؟ سری یا موازی؟؟؟ بعد چجوری ؟؟ ترتیب ورودی و خروجی مهمه ؟؟؟
6- با تشکر از شما یک نکته دیگه این که نمیخوام زیاد پرمصرف باشه از طرفی نمیخوام زیاد ضعیف باشه...
ببخشید اگه خیلی مبتدی هستم و سوال های بسیار پیش پا افتاده ای را میپرسم.....
راستش جای دیگه ای ندارم که ازش کمک بگیرم ....فقط این جاست.....
با تشکر از همه....
دوست عزیز مقادیر رو نوشته دیگه
----------------------------------------------------------------------------------------
از کجا اینو درآوردی؟ میتونی استفاده کنی ولی مواظب باش نسوزونیش....
دیدگاه