اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

والا اقا وحید من میخوام یه چیزی بسازم که حدود 100 کیلو ولت خروجی داشته باشه و حدود 150 میلی امپر و 40 کیلو هرتز
    اگه بتونی کمک کنی خیلی ممنون میشم
    پیشنهاد شما چه مداریه
    www.diol.ir

دیدگاه

سلام
      من یه مدار میخوام برای دفاع شخصی
      ولتاژ و امپرش جوری باشه که به یارو میزنی نه بمیره و نه اینکه بهت هر هر بخنده (باتریش هم گرون درنیاد)
      یه سوال دیگه : اگه به بازو یشخصی شوکر بزنی و انگشتش هم به بدنت وصل باشه برق خود ادم هم میگیره؟ لطفا" یه مدار بدید که این اتفاق نیوفته ( اونقدر قوی نباشه یا محافظی چیظی داشته باشه :biggrin:
      میدونی یه بار یه پسره با داداشم دعواش شد و خیلی زدش ، میخوام برای اون بسازم پس خیلی خطرناک نباشه

ممنون میشم کمکم کنید :smile:
      [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
      منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
      خیلی حال داد
      ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moreaso
        والا اقا وحید من میخوام یه چیزی بسازم که حدود 100 کیلو ولت خروجی داشته باشه و حدود 150 میلی امپر و 40 کیلو هرتز
        اگه بتونی کمک کنی خیلی ممنون میشم
        پیشنهاد شما چه مداریه
        شما نیاز به نرم افزار برای محاسبه تعداد دور و ضخامت سیم دارید
        ترانس رو باید با دست بپیچید و خوب عایق کنید که کمی تجربه نیاز داره و هزینه نسبتا زیاد
        پیشنهاد میکنم برای هوا گیری و جلوگیری از نشتی در طبقات ترانس تون رو داخل رزین اپوکسی قرار گرفته در پمپ خلا "قدرت مکش زیاد مثلا با موتور یخچال" و قرار بدید

نرم افزار بهتون میگه چه فرکانسی باید داشته باشه اولیه ترانس

خوب اگر مدار هایی که با آی جی بیتی 220ولت ا ست و اسکیلاتور فرکانس نوسانرو تنظیم میکنه استفاده کنید کار شما درست میشه "گوگل"

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط 11101010000
        سلام
        من یه مدار میخوام برای دفاع شخصی
        ولتاژ و امپرش جوری باشه که به یارو میزنی نه بمیره و نه اینکه بهت هر هر بخنده (باتریش هم گرون درنیاد)
        یه سوال دیگه : اگه به بازو یشخصی شوکر بزنی و انگشتش هم به بدنت وصل باشه برق خود ادم هم میگیره؟ لطفا" یه مدار بدید که این اتفاق نیوفته ( اونقدر قوی نباشه یا محافظی چیظی داشته باشه :biggrin:
        میدونی یه بار یه پسره با داداشم دعواش شد و خیلی زدش ، میخوام برای اون بسازم پس خیلی خطرناک نباشه

ممنون میشم کمکم کنید :smile:
        نمیخوام تبلیغ پست خودمرو کنم ولی شما اگر کلمه "ساخت تیزر یا ساخت شوکر"رو یه سرچ میزدید در همین انجمن پست هایی رو میدیدید که مدارات ساخت شوکر با قدرت کم و زیاد رو ارائه شده
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
          نمیخوام تبلیغ پست خودمرو کنم ولی شما اگر کلمه "ساخت تیزر یا ساخت شوکر"رو یه سرچ میزدید در همین انجمن پست هایی رو میدیدید که مدارات ساخت شوکر با قدرت کم و زیاد رو ارائه شده
          منم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی من به اون تاپیک اومدم و با شما هم صحبت کردم

شما قدرت ها رو نسبی گفتی مثلا" کم ، زیاد و... من نمیدونم کودوم رو انتخاب کنم
          نیاز هامو گفتم
          لطفا" یه مدار درست و درمون که ولتاژ ورودی زیادی نخواد و :

{{{{من یه مدار میخوام برای دفاع شخصی
          یه سوال دیگه : اگه به بازو یشخصی شوکر بزنی و انگشتش هم به بدنت وصل باشه برق خود ادم هم میگیره؟ لطفا" یه مدار بدید که این اتفاق نیوفته ( اونقدر قوی نباشه یا محافظی چیظی داشته باشه }}}}

بهم معرفی کنید و به سوالم هم پاسخ دهید

اضافه شده در تاریخ :
          یکی منو راهنمایی کنه
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
          خیلی حال داد
          ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
            منم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی من به اون تاپیک اومدم و با شما هم صحبت کردم

شما قدرت ها رو نسبی گفتی مثلا" کم ، زیاد و... من نمیدونم کودوم رو انتخاب کنم
            نیاز هامو گفتم
            لطفا" یه مدار درست و درمون که ولتاژ ورودی زیادی نخواد و :

{{{{من یه مدار میخوام برای دفاع شخصی
            یه سوال دیگه : اگه به بازو یشخصی شوکر بزنی و انگشتش هم به بدنت وصل باشه برق خود ادم هم میگیره؟ لطفا" یه مدار بدید که این اتفاق نیوفته ( اونقدر قوی نباشه یا محافظی چیظی داشته باشه }}}}

بهم معرفی کنید و به سوالم هم پاسخ دهید
            ناراحت نشدم و امیدوارم شما هم ناراحت نشی

خوب ویرایش اطلاعات و کم کردن هجم و پلود کمی زمان بر بوده و شاید اون زمان که شما از پست دیدن داشتی چیزی که میخواستی رو ندیدی یا حتی دیدی و تجربش رو نداشتی که همون مداری هست که دنیالش بودی من در2سال حدود 30-40 عدد نقشه های مختلف ساخت شوکر رو گرداوری کردم ولی برای شلوغ نشدن نوشته ها و گیج نشدن بیش از حد مخاطب توی پست پلود نکردم

شوکر اون هم دست ساز توی ایران ممنوعه ساختش و حملش جریمه و حبس داره
            اگر بدنبال شوکر برای ساخت و استفاده هستی بهتره بیخیال بشید و برید جواز حمل شوکر بگیرید "اگر صلاحیت دارید" و شوکر های تجاری رو استفاده بفرمائید. راه عقلانی همینه ولی اگر علاقمند هستید و بحث تحقیق هست حسابش از نظر من فرق داره
            سوال راجب ساخت شوکر هست پس جای درست اگر مطرح میشود شاید تا حالا نتیجه رو گرفته بودی
            اگر سوالت رو می پرسیدی و مشکلت رو میگفتی مطمئن باش راهنمائی میشدی

دیدگاه

وحید جان با 220 خطر ناک هست باید همون 12 ولت با محدوده 50 کیلو هرتز باشه همون ترانس بپیچیم بهتره ولی از لحاض علمی ممکن نیست مگر اینکه سی کیلو با ترانس بگیرم با افزاینده های ولتاژ سه برابر کنم. حالا اگه نرم افزاره ساده یا با اموزش دارید معرفی کنید یه تست بگیریم. در ضمن تو توپخونه ترانس اماده با مدار هست 110 رو میکنه 100کیلو یه استوانه 2 در15 هست قیمت 300
              www.diol.ir

دیدگاه

www.diol.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moreaso
                  مدار خوبی باید باشه
                  عالیه
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

متشکر با این مدارم میشه چند برابرش کرد

www.diol.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moreaso
                      وحید جان با 220 خطر ناک هست باید همون 12 ولت با محدوده 50 کیلو هرتز باشه همون ترانس بپیچیم بهتره ولی از لحاض علمی ممکن نیست مگر اینکه سی کیلو با ترانس بگیرم با افزاینده های ولتاژ سه برابر کنم. حالا اگه نرم افزاره ساده یا با اموزش دارید معرفی کنید یه تست بگیریم. در ضمن تو توپخونه ترانس اماده با مدار هست 110 رو میکنه 100کیلو یه استوانه 2 در15 هست قیمت 300
                      moreasoعزیز مدار های ولتاژه و همین خودش کلی خطره همیشه باید امنیت در وحله اول در نظر گرفته بشه و عجله نباید بشه
                      خوب شما گفتید احتیاج به:
                      حدود 100 کیلو ولت خروجی داشته باشه و حدود 150 میلی امپر و 40 کیلو هرتز
                      دارید
                      شما ترانس رو باید بپیچی
                      هزینش هم کم نمیشه
                      خاطرم نیست فکر کنم نگفتید این ولتاژ و آمپر رو برای چی میخوایید

خوب عرض کردم محاصبه دقیق میخواد از نرم افزار هایی که در این زمیینه طراحی شدند استفاده کنید

شاید نرم افزار های زیر بکار بیاد:

http://www.softbitonline.com/transformerContents.html

http://www.intusoft.com/mag.htm

دیدگاه

مهندس لطف میکنید لینک دانلودش رو قرار بدید؟

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

ممنون
                          www.diol.ir

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

با مولد مارکس میشه 12 ولت رو میکنه 100 کیلو ولت یعنی توسط ترانس میکنه 6 کیلو بعد با مارکس 6 کیلو رو میکنه 100 کیلو
                            www.diol.ir

دیدگاه

اینم نهاییش 12 ولت رو میکنه 100 کیلو ولت یعنی توسط ترانس میکنه 6 کیلو بعد با مارکس 6 کیلو رو میکنه 100 کیلو

www.diol.ir

دیدگاه

با سلام
                                من مدار ZVSآ‌ رو ساختم در حالت عادی 0.6 امپر میکشه و در حالتی که خروجیش ارک میزنه 7 امپر تو 20 ولت فقط خیلی خازن 0.68 میکرو فاراد (680 نانو فاراد) گرم میشه من 400 ولت پلی استر خریدم ولی خیلی گرم میشه چی کار کنم میترسم بترکه ؟
                                سپاس
                                یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                                http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
                                تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X