اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
    این مدارای دیود و خازنی ولتاژ رو چن برابر میکنه. که فک کنم این 8 برابره.
    اگه نباشه ولتاژ پایین میاد و نمیزنه
    هرچند این مدارا خیلی قوی نیستن عمر خازن ها پایینه اگه چیز خوبی میخاید بیخیال اینا شید.
    سلام ممنون که جواب دادید میشه توضیح بدبد چطور این مدار باعث افزایش ولتاژمیشه
    روش کارشو توضیح بدبد
    بازم ممنون

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط h.torabi
      سلام ممنون که جواب دادید میشه توضیح بدبد چطور این مدار باعث افزایش ولتاژمیشه
      روش کارشو توضیح بدبد
      بازم ممنون
      توضیح دادنش سخته از کلیپ های موجود استفاده کنید، در واقع 2 تا خازن رو برای مثال به صورت موازی با ولتاژ 10 ولت شارژ میکنه بعد به صورت سری در میاره که میشه 20 ولت . این عمل یبار دیگه تکرار میشه و خروجی 4 برابر میشه.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام و خسته نباشید دوستان ی سوال دیگه هم داشتم میخواستم ببینم این مدارات رو خود دوستان طراحی میکنن یا از منابع دیکه استفاده میکنن
        البته ببخشید این سوال رو میپرسم قصد بدی ندارم @};-
        میخواستم ببینم اگه خودشون طراح این مدارات هستن از چه منا بعی برای مطالعه استفاده میکنن
        برای تحلیل این مدار ها (منظورم مدار های ac و مدار هایی که در انها خازن و سلف وحود دارد و کلا غیر خطی هستن) از چه روش هایی استفاده میکنن
        مثلا برای همین مدار چند برابر کننده ولتاز
        نمیدونم چطور باید تحلیلش کنم یعنی ی جورایی کپ میکنم :biggrin: خازن و دیود اونم تو حالت ac oo:
        تنها راهی که بلدم اینه که ازمبنای زمان ببرمشون به مبنای فرکانس و اونجا برسیشون کنم ولی این کار خیلی درد سر داره
        برای اینکه بتونم تو همون حالت زمانی برسیشون کنم باید چه کنم ؟
        بیشتر کتاب های درس و دانشگاهی هم تو همین حالت زمانی مدار رو بدون فرمول نوشتن برسی میکنن و کار کرد مدار رو توضیح میدن
        ولی من اصلا رو این روش (تحلیل مدار در حالت در مبنای زمان برای عناصر غیر خطی مثل سلف و خازن و... ) مسلط نیستم و این رو یک عیب بزرگ میدونم
        چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
        ممنون که این تومار رو خوندید @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.torabi
          سلام و خسته نباشید دوستان ی سوال دیگه هم داشتم میخواستم ببینم این مدارات رو خود دوستان طراحی میکنن یا از منابع دیکه استفاده میکنن
          البته ببخشید این سوال رو میپرسم قصد بدی ندارم @};-
          میخواستم ببینم اگه خودشون طراح این مدارات هستن از چه منا بعی برای مطالعه استفاده میکنن
          برای تحلیل این مدار ها (منظورم مدار های ac و مدار هایی که در انها خازن و سلف وحود دارد و کلا غیر خطی هستن) از چه روش هایی استفاده میکنن
          مثلا برای همین مدار چند برابر کننده ولتاز
          نمیدونم چطور باید تحلیلش کنم یعنی ی جورایی کپ میکنم :biggrin: خازن و دیود اونم تو حالت ac oo:
          تنها راهی که بلدم اینه که ازمبنای زمان ببرمشون به مبنای فرکانس و اونجا برسیشون کنم ولی این کار خیلی درد سر داره
          برای اینکه بتونم تو همون حالت زمانی برسیشون کنم باید چه کنم ؟
          بیشتر کتاب های درس و دانشگاهی هم تو همین حالت زمانی مدار رو بدون فرمول نوشتن برسی میکنن و کار کرد مدار رو توضیح میدن
          ولی من اصلا رو این روش (تحلیل مدار در حالت در مبنای زمان برای عناصر غیر خطی مثل سلف و خازن و... ) مسلط نیستم و این رو یک عیب بزرگ میدونم
          چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
          ممنون که این تومار رو خوندید @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

م
          طراحی این مدار ها در حقیقت طراحی یه اسیلاتوره که خیلی سادست و ار کسی با ایسی 555 اشنایی داشته باشه براحتی بدون مدا رمیتونه بسازه،
          چن برابر کننده های خازن و دیود براحتی قابل تحلیل نیست و درک عمیقی میخاد.کسی هم راجب چیزی که اثبات شده و قبلا راجبش فکر کردن فکر نمیکنه. :nice: تو پست قبلی که یکم کار کردشو توضیح دادم همین کافیه برای یادگیری اصول کارش.

راستش تحلیل مدار تا جایی که من میدونم در اول کار فرمول و ... نداره. برای دقت بیشتر و ... نیاز به فرمول پیدا میکنید،
          توصیه من اینه خیلی جزئی نگر نباشید برای مثال ما همه ایسی 555 رو میشناسیم خب کسی نمیاد چگونگی کار کرد مدار داخلی ایسی و ... به چالش بکشه. همین که بتونید باهاش کار کنید بسته،

دیدگاه

سلام بچه ها کسی مداری برای zvs خیییلی قوی نداره؟؟ ، لطفا اگه می تونید یه نقشه ای بزارید من گشتم جز 2 و سه تا مدار چیزی پیدا نکردم

دیدگاه

با سلام دوستان گرامی یه ای سی نوسان ساز معرفی کنید که دو تا خروجی داشته باشه
              درضمن یه سوال.ایا با ای سی که دوتا خروج داره یا مثلا4تا خروجی داره میشه به ترانس های ولتاژ وصل کرد تا ولتاژ خروجی افزایش پیدا میکنه یانه؟
              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
                با سلام دوستان گرامی یه ای سی نوسان ساز معرفی کنید که دو تا خروجی داشته باشه
                درضمن یه سوال.ایا با ای سی که دوتا خروج داره یا مثلا4تا خروجی داره میشه به ترانس های ولتاژ وصل کرد تا ولتاژ خروجی افزایش پیدا میکنه یانه؟
                ایسی cd4047
                فک نکنم از لحاظ ولتاژ فرقی با تک خروجی ها مثل 555 داشته باشه ولی جریان 2 برابر یا بیشتر شاید بشه.

دیدگاه

ایسی cd4047
                  فک نکنم از لحاظ ولتاژ فرقی با تک خروجی ها مثل 555 داشته باشه ولی جریان 2 برابر یا بیشتر شاید بشه.
                  حالا دادا میشه واسم طراحی کنید تو پروتس نمیدونم باید چه جوری وصل کنم لامصب555راحته
                  Just God

دیدگاه

درضمن این ای سی 4047 کم مصرف هس میخوام با باتری راهش بندازم و نظر شما در مورد این مدار چیه
                    Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                      سلام بچه ها خسته نباشید...
                      من یه تسلا کویل می خوام بسازم که با مدار IC 555 و های ولتاژ تلویزیون کار کنه و لازم نیست که حتما تسلا کویلم جرقه بزنه فقط میخوام لامپ کم مصرف بتونه روشن کنه.. لطفا سری جواب بدید چون خیلی سریع نیاز دارم..
                      درود بر شما،

این مطلب به کار شما خواهد خورد:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/07/24/Hi_Voltage_from_Ignition_Coils

پیروز باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط rismaan
                      سلام دوستان

من دانشجوی فوتونیک هستم برای پروژم نیاز به یک منبع ولتاژ بالا حدود 20k دارم
                      از روی یک مانیتور 14 اینچ قدیمی LG یک ترانس باز کردم ، FBT
                      روی سیم HV نوشته 40kv
                      دانش الکترونیکم در حد 9 واحد دانشگاه و یکم کار کردن با میکرو ها و روباتیکه
                      کمی فرم های ایرانی و خارجی را جستجو کردم ، یک سری با سیم پیچی درست کرده بودند ، برخی یک مدار بسته بودند و برخی به وسیله ی مدار لامپ کم مصرف راه اندازی کرده بودند

دوستان لطفا راهنمایی فرمایید ، که از کدام روش و به چه صورت این کار ممکن است .
                      همچنین این منبع تغذیه با چه فرکانسی کار خواهد کرد ؟

با تشکر فراوان
                      درود بر شما،

این مطلب به کار شما خواهد خورد:

پیروز باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      ببخشید یعنی چی چطوری میتونه از دور چیزی رو بسوزونه!!!؟ منظورش وسایل نزدیک (1متریش) هس یا همه چیو خاموش کنیم!؟
                      درود بر شما،

این مطلب ها به کار شما خواهند خورد:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/05/01/Strong_RF_Discharge_Circuit

پیروز باشید

دیدگاه

سلام
                        این مدار ساده رو نگاه کنید:
                        http://electronics.stackexchange.com/questions/72667/electric-chewing-gum-prank-circuit-diagram
                        به نظرتون کار می کنه؟؟؟
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          سلام
                          این مدار ساده رو نگاه کنید:
                          http://electronics.stackexchange.com/questions/72667/electric-chewing-gum-prank-circuit-diagram
                          به نظرتون کار می کنه؟؟؟
                          چرا نخوره
                          ولی فقط یک جرقه تو خروجی داریم و این ادامه پیدا نمیکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
                            درضمن این ای سی 4047 کم مصرف هس میخوام با باتری راهش بندازم و نظر شما در مورد این مدار چیه
                            بنظرم اون اپ امپ ها الکی انگار لقمرو دور سرت بپیچی
                            یه تایپک تو مباحث دیگر الکترونیک زدم با 4047 بود. خیلی کامل با pcb و ... شما اونو بساز بجای تراس 220 ولت ترانس های ولتاژ بزار.

دیدگاه

چرا نخوره
                              ولی فقط یک جرقه تو خروجی داریم و این ادامه پیدا نمیکنه .
                              اوکی عالیه...همون یه جرقه خوبه...
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بنظرم اون اپ امپ ها الکی انگار لقمرو دور سرت بپیچی
                                یه تایپک تو مباحث دیگر الکترونیک زدم با 4047 بود. خیلی کامل با pcb و ... شما اونو بساز بجای تراس 220 ولت ترانس های ولتاژ بزار.
                                هرچی میگردم پیدا نمیکنم
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X