پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)
کسی نمیدونه این خازن های ولتاژ بالای خشک رو چجوری میسازن ما که یکی با فویل و طلق ساختیم و ولتاژ10 کیلو هیچی که هیچی دست به زنی به خازنه هم برقت نمیگیره
حسام جان این فیلمتو دیدم عالی بود.
فقط دو سوال. ترانسه رو خودت بچیدیدی یا از چیزی کندی؟
2_ بورد مدار که فک کنم اسیش 555 هست. اینو کیتشو میفروشن یا خودت پی سی بی زدی چون من از این اسیلاتورا یه چن تایی میخام تا بخوام پی سی بی بزنم و اسید و دریل و .... کلا پروسه زمان بر و بی صرفه ای هست اگه از جایی خریدی لینکی چیزی بده.
3. یه کاری میکنم انجام بده من که فعلا های ولتاژ ندارم. یه ترانس 12 به 220 بردار. قسمت 12 ولتشو با یه اسپارک گپ به خروجی ترانس وصل کن ببین چی میشه خروجی ترانس دومت :twisted:
مرسی.
سلام عرفان جان..
راستش من این کیت رو از نیوکیت خریدم ولی خودم تغییرات زیادی رو اعمال کردم از جمله تغییر ماسفت و خازن و مقاومت و.....در حقیقت فقط از ترانسش استفاده کردم :read: :read:
حال مشکل من اینه که اگر به مدارم ترانس های ولتاژ تویزیون رو وصل کنم ، ترانزیستورم بشدت داغ میشه و حتی از هیت سینک بزرگ و خمیر سیلکون نیز استفاده کردم ولی بازم داغ می شود ، ترانزیستور irfp260n از جنس مرغوب هست و ولتاژ ورودی 12 ولت 7 آمپر هست
نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
سلام عرفان جان..
راستش من این کیت رو از نیوکیت خریدم ولی خودم تغییرات زیادی رو اعمال کردم از جمله تغییر ماسفت و خازن و مقاومت و.....در حقیقت فقط از ترانسش استفاده کردم :read: :read:
حال مشکل من اینه که اگر به مدارم ترانس های ولتاژ تویزیون رو وصل کنم ، ترانزیستورم بشدت داغ میشه و حتی از هیت سینک بزرگ و خمیر سیلکون نیز استفاده کردم ولی بازم داغ می شود ، ترانزیستور irfp260n از جنس مرغوب هست و ولتاژ ورودی 12 ولت 7 آمپر هست
سلام
ماسفت irfp260n تو جریان 7 آمپر 12 ولت داغ کرده؟! :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :eek: :eek:
امکان نداره از جریان باشه به احتمال زیاد درست درایو نکردین مدارتون چی هست ؟ چون اگه درست درایو نکنین ماسفت در زمان خاموش شدن کامل خاموش نمیشه و اختلاف ولتاژ درین و سورس زیاد میشه که تو جریان 5 آمپر مثلا 40 ولت ماسفت به شدت گرم میشه .
من تو مدار ZVS که مدار کاملا درستی هست تو ولتاژ 20 ولت 9 آمپر حتی بدون هیت سینک 2 یا 3 دقیقه روشن کردم خیلی خیلی کم گرم میشن یعنی ولرم میشن مشکل از درایوته مدارت چی هست شماتیک رو بزار بگم چی کار بکن .
سپاس
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
تشکر نشانه رضایت شماست
سلام به آقای قادری راستش متاسفانه من همین سایت رو میدانم. :cry: :cry:
.................................................. ...................................
اینم عکس خازن با ظرفیت 3.5n و ولتاژ 25000 ولت
تو یوتیوب سرچ کنید آموزشش هست..
نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
مدارم یک نوسان ساز هست که با 555 کار می کنه خیلی شبیه به مدار صفحه اول این تاپیک
سلام
من نمیدونم چرا زیاد اسرار دارید 555 باشه مدار ZVS رو بسازید حال کنید با قدرتش هم قوی هم مدارش درسته هم که ماسفتا خیلی کم گرم میشن .
شما اول مثبت رو به ترانس های ولتاژ بدید و بعد به فت بعد هم سورس فت به منفی وصل کردید (مثل شکل زیر) ؟ یا اول به فت دادین مثبت رو بعد سورس رو به ترانس های ولتاژ و منفی ( مثل مدار صفحه ی اول تاپیک) ؟
اگه مثل شکل زیر ببندید فکر کنم حل بشه اگه نشد بگید تا بازم کمک کنیم تا رفع بشه . در ضمن اگه مثل شکل زیر ببندید یه کمی هم قدرت خروجی زیاد میشه .
سپاس
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
تشکر نشانه رضایت شماست
دیدگاه