اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط sajadhos نمایش پست ها
    سلام من سیم پیچ اولیه ترانسو با سیم نمره 0.30تا0.5پیچوندم.
    ولی نمیدونم سیم پیچ ثانویه رو با چهسیمی باید بپیچونم .
    کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
    سلام دوست عزیز برای ثانویه از هر شماره سیمی میتونی استفاده کنی که هر چه شماره سیم بیشتر باشه جریان خروجی بیشتر میشه ولی در عوض تعداد دور کمتری میتونی رو قرقره ترانست بپیچی شما سعی کن از سیم 008 تا 012 استفاده کنی.. موفق باشی

دیدگاه

سلام من تو سویچ شوکر مشکل دارم تاحالا 3&4تا بستم کار نکرده.هایولتاژ تلوزیونم خریدم رو اونم کار نکردن ترانس چوک هم پیچیدم کار نکرد. کسی هست کمکم کنه واسه مداره شوکر؟
      قبله این که به های ولتاژ وصل کنم به خروجی مدار دست بزنم باس برقم بگیره؟
      جدیدترین ویرایش توسط Sonica; ۱۵:۵۲ ۱۳۹۵/۰۷/۱۱.

دیدگاه

کاش تو همین فروشگاه eca از این ترانس های ولتاژ بالا بذارن

دیدگاه

من مدار اولی آقایه های ولتاژو ساختم هرکار میکنم راه نمیفته با 10 مدل ترانزیستور هم امتحان کردم .هیچ کسی نیست یه کمک کوچولو بکنه خیلی مهمه. هزینه زیادی پاش گذاشتم. باور کنین ثواب داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sonica نمایش پست ها
            من مدار اولی آقایه های ولتاژو ساختم هرکار میکنم راه نمیفته با 10 مدل ترانزیستور هم امتحان کردم .هیچ کسی نیست یه کمک کوچولو بکنه خیلی مهمه. هزینه زیادی پاش گذاشتم. باور کنین ثواب داره
            سلام عکس از پشت وروی مدار که ساختین بزارید مداری رو که مونتاژ کردی رو هم بزارش ببینیم چی به چیه
            تغذیه چیه؟؟؟ترانس چاپر چیه؟
            بدرود
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام. مرسی که جواب دادی. دیگه داشتم نا امید میشدم. من بلد نیستم اینجا عکس بزارم.میشه ایدی تلگرامتو بهم بدی واست بفرستم عکساشو.یا چطوری اینجا عکس بزارم. خیلی ممنون
              جدیدترین ویرایش توسط Sonica; ۱۹:۵۵ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

دیدگاه

دوستایی که کار با انجمن رو بلد نیستن tapatalk نصب کنن خیلی کارشون راحت میشه
                یا اینکه با پیکوفایل آپلود کن بعد بذارش اینجا

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دیدگاه

سلام. مرسی که جواب دادی. دیگه داشتم نا امید میشدم. من بلد نیستم اینجا عکس بزارم.میشه ایدی تلگرامتو بهم بدی واست بفرستم عکساشو.یا چطوری اینجا عکس بزارم. خیلی ممنون
                  همونطور که جناب master81گفتن عکس رو در پیکو فایل اپلود کنید لینکشو بزارید اینحا
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    سلام عکس از پشت وروی مدار که ساختین بزارید مداری رو که مونتاژ کردی رو هم بزارش ببینیم چی به چیه
                    تغذیه چیه؟؟؟ترانس چاپر چیه؟
                    بدرود

این عکس مدارم و های ولتاژم.ترانزیستورهایه IRFP460 وtip122وtip42و IRF830وD4242وtip31cو13007 امتحان کردم.منبع تغذیم ماله کارت خوان 8.2v 3A و لپ تاپ 18v 3A هم استفاده کردم و ازین اداپتورها 12 ولت 850میلی امپر زدم.به بوق میزنم واسه سیگنال صدا میداد به بلنگو میزنم خرخر کمی میکنه.به های دولتاژ یا ترانس ولتاژ دست پیچ وسله هیچ جرقه ای نمیزنه ولی دست میزنم برقم میگیره.به ورودی شوکر میزنم یکم جرقه میزنه سراش به هم.
                    جدیدترین ویرایش توسط Sonica; ۲۱:۲۶ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

دیدگاه

http://s8.picofile.com/file/82726924...B%B3%DB%B9.JPG
                      این عکس مدارم و های ولتاژم.ترانزیستورهایه IRFP460 وtip122وtip42و IRF830وD4242وtip31cو13007 امتحان کردم.منبع تغذیم ماله کارت خوان 8.2v 3A و لپ تاپ 18v 3A هم استفاده کردم و ازین اداپتورها 12 ولت 850میلی امپر زدم.به بوق میزنم واسه سیگنال صدا میداد به بلنگو میزنم خرخر کمی میکنه.به های دولتاژ یا ترانس ولتاژ دست پیچ وسله هیچ جرقه ای نمیزنه ولی دست میزنم برقم میگیره.به ورودی شوکر میزنم یکم جرقه میزنه سراش به هم.
                      یه چیزی این وسط ضعیفه شماتیکی رو که درست کردید بزاریدش مطمئنید که مدار درست بسته شده دیگه؟؟
                      ترانس های ولتاژ تلوزیون رو هم تست کنید فقط اون خیلی خطر داره دقت بیشتری داشته باشین
                      بدرود
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

[QUOTE=مهندس احمدی;638236]یه چیزی این وسط ضعیفه شماتیکی رو که درست کردید بزاریدش مطمئنید که مدار درست بسته شده دیگه؟؟
                        ترانس های ولتاژ تلوزیون رو هم تست کنید فقط اون خیلی خطر داره دقت بیشتری داشته باشین
                        بدرود[/QUO

شماتیک همون اولین مداری که جناب های ولتاژ طراحی کردن تو صفحه یک هست همونو بردم گفتم قطعات دقیقا همونایی باشن که تو شماتیک هست فقط ترانزیستور 840 نداشت که 830 بهم داد. هایی ولتاژمو میزنم به اداپتور بدون دیود جرقه میزنه یکمی.با اهمتر گرفتم 160ولت داشت.ولی نمیدونم چرا با مدار کار نمیکنه.یه چوک دست پیچ هم پیچیدم با اونم کار نکرد. داداش دمت گرم.مرسی ترانزیستورمم به شدت داغ میکنه.
                        جدیدترین ویرایش توسط Sonica; ۲۲:۵۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

دیدگاه

[QUOTE=Sonica;638248]
                          نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                          یه چیزی این وسط ضعیفه شماتیکی رو که درست کردید بزاریدش مطمئنید که مدار درست بسته شده دیگه؟؟
                          بدرود[/QUO

شماتیک همون اولین مداری که جناب های ولتاژ طراحی کردن تو صفحه یک هست همونو بردم گفتم قطعات دقیقا همونایی باشن که تو شماتیک هست فقط ترانزیستور 840 نداشت که 830 بهم داد. هایی ولتاژمو میزنم به اداپتور بدون دیود جرقه میزنه یکمی.با اهمتر گرفتم 160ولت داشت.ولی نمیدونم چرا با مدار کار نمیکنه.یه چوک دست پیچ هم پیچیدم با اونم کار نکرد. داداش دمت گرم.مرسی ترانزیستورمم به شدت داغ میکنه.
                          شما این مدار رو ببندید:

دقت کنید که همه چیز درست باشه ولتاژ ورودی 12 ولت وجرانش هم حدود 1.5 اگه رست یادم مونده باشه نمی کشه شما 3امپر به بالا بزارید باشه تا مطمئن باشه
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                            این مدار پایین 100 درصد عملی هست.. من پیشنهاد میکنم از tip3055 استفاده کنید... اگه مدار کار نکرد جای سیم پیچ کلکتور رو عوض کنید

دیدگاه

مدار آقای های ولتاژ غیر ممکنه کار نکنه دقت بیشتری بکنید
                              من چند تا کپی از این مدار ساختم که همه بخوبی کار میکرد

دیدگاه

سلام من یه های ولتاژ tv نو خریدم اسیلاتورو ساختم الان نمیدونم هایولتاژو چطوری وصل کنم لطفا کمک کنید
                                اینم عکس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X