اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت مادون قرمز

باور کن من دقیقا همین رو بستم و خیلی عالی ازش جواب گرفتم
    تعجب میکنم داره اذیتت میکنه !
    اگه خودم نبسته بودمش یه حرفی بود ولی حالا . . . !
    مطمئنی قطعاتت سالمه ، قطب دیودها رو رعایت کردی یا پایه هارو جابه جا نزدی ؟
    گیرنده رو تو تاریکی بزار ببین بازم همینطوره ؟
    در ضمن تو فرستنده خازن 10n همون خازن 103 هستا
    مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
      باور کن من دقیقا همین رو بستم و خیلی عالی ازش جواب گرفتم
      تعجب میکنم داره اذیتت میکنه !
      اگه خودم نبسته بودمش یه حرفی بود ولی حالا . . . !
      مطمئنی قطعاتت سالمه ، قطب دیودها رو رعایت کردی یا پایه هارو جابه جا نزدی ؟
      گیرنده رو تو تاریکی بزار ببین بازم همینطوره ؟
      در ضمن تو فرستنده خازن 10n همون خازن 103 هستا
      خودمم نمیدونم چرا اذیت میکنه-آره همرو چک کردم-فرستنده کار میکنه مشکلی ندارم مشکل تو گیرندش هست ازlm358استفاده کردم خازن 0.33ufو2.2ufاستفاده کردم دیود ها هم1n4007گذاشتم اینا تغیرات من بوده-ما چی رو باید تقویت کنیم؟من این برام گنگه

دیدگاه

امکان داره از تغییرات دیودها باشه چون دیودهای 1n4148 از این رو انتخاب شدن که
        در فرکانسهای بالا میتونن خوب کار کنن و تغییراتی تو مدار ایجاد نکنن
        این رو یادت باشه
        در مورد سوالت هم که گفتی چی باید تقویت شه :
        خودت هم میدونی گیرنده مادون قرمز به امواج (نور) مادون قرمز حساسیت داره (البته مقداری هم به نور مرئی)
        وقتی نور مادون قرمز بهش بتابه شروع میکنه به هدایت کردن و مقاومتش پایین میاد (قانون دیود)
        وقتی مقاومت پایین میاد در واقع راه عبور جریان باز میشه که در این مدار وقتی که دیود گیرنده هادی شد
        نقطه اتصال خازن 0.22 با مقاومت 2.2k صفر میشه
        از این رو فرستندمون رو فرکانسی کردیم که بتونه در یک ثانیه مرتب این کار رو انجام بده یعنی وقتی فرستنده و گیرنده رو به روی همن ، گیرنده متناسب
        با فرستنده شروع به نوسان میکنه و مرتب (با همون فرکانس فرستنده) این نقطه ای که بالا بهت گفتم رو قطع و وصل میکنه
        این قطع و وصل ولتاژ ، به پایه 3 ایسی اعمال میشه ولی این ولتاژ کمه و نیاز به تقویت داره
        که ایسی تقویتش میکنه و در واقع آشکارش میکنه
        اگه سوالی داشتی بازم بپرس

دیدگاه

[quote author=ahmad.e.c.m link=topic=78672.msg475074#msg475074 date=1372071304]
          امکان داره از تغییرات دیودها باشه چون دیودهای 1n4148 از این رو انتخاب شدن که
          در فرکانسهای بالا میتونن خوب کار کنن و تغییراتی تو مدار ایجاد نکنن
          این رو یادت باشه
          در مورد سوالت هم که گفتی چی باید تقویت شه :
          خودت هم میدونی گیرنده مادون قرمز به امواج (نور) مادون قرمز حساسیت داره (البته مقداری هم به نور مرئی)
          وقتی نور مادون قرمز بهش بتابه شروع میکنه به هدایت کردن و مقاومتش پایین میاد (قانون دیود)
          وقتی مقاومت پایین میاد در واقع راه عبور جریان باز میشه که در این مدار وقتی که دیود گیرنده هادی شد
          نقطه اتصال خازن 0.22 با مقاومت 2.2k صفر میشه
          از این رو فرستندمون رو فرکانسی کردیم که بتونه در یک ثانیه مرتب این کار رو انجام بده یعنی وقتی فرستنده و گیرنده رو به روی همن ، گیرنده متناسب
          با فرستنده شروع به نوسان میکنه و مرتب (با همون فرکانس فرستنده) این نقطه ای که بالا بهت گفتم رو قطع و وصل میکنه
          این قطع و وصل ولتاژ ، به پایه 3 ایسی اعمال میشه ولی این ولتاژ کمه و نیاز به تقویت داره
          که ایسی تقویتش میکنه و در واقع آشکارش میکنه
          اگه سوالی داشتی بازم بپرس
          [/quoteالان این مدار یه مقایسه گره که خروجی گیرنده با ولتاژ صفر مقایسه میشه درسته؟

دیدگاه

نمیشه این رو گفت
            چون وظیفه این مدار تقویت اون امواج دریافتی است و خروجیش به صورت آنالوگ و پیوسته است و به صورت خطی بالا و پایین میره
            برای اینکه بخوای خروجی صفر و یک داشته باشی باید یه مقایسه کننده بهش اضافه کنی که وقتی سیگنال ورودی به
            هر دلیل قطع شد ولتاژ خروجی صفر شه نه اینکه ولتاژ خروجی کم شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
              نمیشه این رو گفت
              چون وظیفه این مدار تقویت اون امواج دریافتی است و خروجیش به صورت آنالوگ و پیوسته است و به صورت خطی بالا و پایین میره
              برای اینکه بخوای خروجی صفر و یک داشته باشی باید یه مقایسه کننده بهش اضافه کنی که وقتی سیگنال ورودی به
              هر دلیل قطع شد ولتاژ خروجی صفر شه نه اینکه ولتاژ خروجی کم شه
              من رو این کار میکنم ببینم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X