اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل ولتاژ به جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل ولتاژ به جریان

سلام
    دوستان من چنتا سوال دارم که همشون به هم مربوط میشن ( همه رو اینجا میپرسم )

اول این که بگم من یه مدار دارم که 2 نوع خروجی داره میزان مورد سنجش رو هم به صورت دیجیتال میده هم به صورت ولتاژ آنالوگ
    به این صورت که بر اساس میزانی که سنسور میسنجه یا مقدارشو به صورت دیجیتال میفرسته ( RS232 ) یا یه ولتاژ 0-5 ولت میده

حالا سوالات :

1 - برای تبدیل خروجی سنسور به 4-20ma بنظر شما بهتره از AD694 یا AD693 استفاده کنم ( ولتاژ آنالوگ به جریان ) یا از AD420 یا AD421 ( دیتا دیجیتال به جریان )؟
    البته من میکرو میذارم بین سنسور و مبدل جریانم ( یعنی کدوم روش بهتره ؟ )
    1- الف : ولتاژ سنسور با ADC میکرو بخونم ویا دیتا دیجیتال سنسورو بگیرم و بعد با DAC ولتاژی تولید کنم بدم به AD694 یا AD693
    یا
    1 - ب : ولتاژ سنسور با ADC میکرو بخونم ویا دیتا دیجیتال سنسورو بگیرم و معادل دیجیتالشو بدم به AD420 یا AD421

- اگر AD693 یا AD694 بهتره :

2 - فرق بین AD693 که الان 40 هزارتومانه با AD694 که 20 هزارتومتنه چییه؟ و برای کار من کدوم بهترو راحت تره؟!

3 - اگر کسی با AD694 یا AD693 کار کرده شماتیکی که تست شده و جواب داده داره برام بذاره یا حداقل راهنمایی کنه که بتونم مدارشو طراحی کنم

- اگر AD420 یا AD421 بهتره :

2 - فرق بین AD420 با AD421 ؟ و برای کار من کدوم بهترو راحت تره؟!

3 - اگر کسی با AD420 یا AD421 کار کرده شماتیکی که تست شده و جواب داده داره برام بذاره یا حداقل راهنمایی کنه که بتونم مدارشو طراحی کنم

ممنون از شما
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

پاسخ : مبدل ولتاژ به جریان

AD693 ورودیش در حد میلی ولته بنابراین به درد شما نمی خوره
    694 ورودیش میتونه 0-10 یا 0-2 باشه. شما بهتره با پ امپ ولتاژتو دو برابر کنی و از 0-10 ولتش استفاده کنی
    دیتاشیت خوبی داره و نقشه رو کشیده
    توی پستی که گفتی هم فکر کنم یک شماتیک گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد بابایی
      AD693 ورودیش در حد میلی ولته بنابراین به درد شما نمی خوره
      694 ورودیش میتونه 0-10 یا 0-2 باشه. شما بهتره با پ امپ ولتاژتو دو برابر کنی و از 0-10 ولتش استفاده کنی
      دیتاشیت خوبی داره و نقشه رو کشیده
      توی پستی که گفتی هم فکر کنم یک شماتیک گذاشتم
      سلام
      ممنون دوست عزیز
      خب اصلا دیجیتال کار کنم بهتره یا آنالوگ؟!
      شکلو ببین 4 راه دارم
      1 - اول آنالوگ بعد آنالوگ
      2 - اول آنالوگ بعد دیجیتال
      3 - اول دیجیتال بعد آنالوگ
      4 - اول دیجیتال بعد دیجیتال
      کلا کدوم راه بهتره؟!
      نه میل داده بودید گفتید میفرستید توی تاپیک قرار ندادید
      ممنون میشم اگه مداری دارید اینجا قرار بدید همه استفاده کنن
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

طی بررسی هایی که کردم و از چند نفر صاحب نظر سوال کردم همه گفتن از روش دیچیتال دیجیتال استفاده کنم
        یعنی Data رو از سنسور به صورت دیجیتال بخونم و بعد از پردازش به صورت دیجیتال بفرستم به AD420

حالا کسی هست که AD420 کار کرده باشه و بتونه توی طراحی شماتیک اولیه کمکم کنه؟!
        البته IC رو تهیه کنم خودم شروع به تست میکنم

راستی کتابخونه AD420 برای پروتئوس رو کسی نداره؟!
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

یه سری IC دیگه هم پیدا کردم
          نمیدونم کدوم یکی از اینا بهتره
          AD5420
          AD5421
          AD5422
          البته AD420 هم هست
          بنظر شما کدوم یکی از این IC بهتره برای این کار؟!
          سایت AD پیشنهاد AD5421 رو داده
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام
            اصلا اگر سنسورت خروجی دیجیتال داره که به نظر من همون دیجیتالش رو استفاده کن
            مخصوصا اگر ترنسمیتر ولتاژ به جریان دیجیتال توی بازار ایران پیدا کردی. من باهاشون زیاد کار نکردم
            شماتیکی هم که مد نظرم بود همون شکل 2 توی دیتاشیت 694 هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد بابایی
              سلام
              اصلا اگر سنسورت خروجی دیجیتال داره که به نظر من همون دیجیتالش رو استفاده کن
              مخصوصا اگر ترنسمیتر ولتاژ به جریان دیجیتال توی بازار ایران پیدا کردی. من باهاشون زیاد کار نکردم
              شماتیکی هم که مد نظرم بود همون شکل 2 توی دیتاشیت 694 هستش
              مشکل اینه که تقریبا هیچکدومشون نیست و باید سفارش خارج بدیم
              برای همین فرقی نمیکنه به یه جمع بندی خوب برسیم سفارش میدیم بیارن
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

من با AD420 کار کردم ، انتخاب خوبیه یکم گرونه ولی کار کردن باهاش راحته دوروبرش خلوته قطعه جانبی زیادی نداره ، راحت راه میوفته ...
                ad421 ارزونتره ولی باهاش کار نکردم اگه کسی کار کرده یه ماسفت داره که پیدا نمیشه چی به جای اون استفاده کرده ؟

دیدگاه

//------------------------------------
                  void puls()
                  {
                  #asm("wdr"
                  dac_latch=0;
                  delay_us(20);
                  dac_latch=1;
                  delay_us(20);
                  dac_latch=0;
                  }
                  void dac_out(int val)
                  {
                  char al,ah;
                  #asm("wdr"
                  dac_power=1;
                  dac_clear=0;
                  delay_ms(10);
                  al=(char)val;
                  ah=(char)(val>>8);
                  puls();
                  spi(ah);
                  spi(al);
                  puls();
                  }

دیدگاه

تمام قطعاتی که فرمودید رو یکی از دوستان تهیه کرده بود برای یک پروژه. متاسفانه همشون افست دارن و باید تک به تک با یک مرجع دقیق کالیبره بشن.
                    تنها مزیت استفاده از این قطعات مجتمع بودنشونه. گول قیمت کاذبشون رو نخورید که غالبا قیمت بالاشون به دلیل کاربرد صنعتیشونه. و اگر میخواید مجتمع کار بکنید دقت زیادی بکنید. که بازار ما پر شده قطعه تقلبی.
                    به تمام دلایل بالا در یک پروژه شخصا از مدار گسسته ای که توسط اپ امپ های p-fet طراحی کرده بودم با هزینه هر دستگاه (همی بخش) 2000 تومان انجام دادم و مدتهاست کار میکنه. تست های مختلفی گرفتم و ایرادی توش پیدا نکردم. از 1 میلی تا 22 میلی رو دقیق ازش گرفتم که با کالیبراسیون نرمافزاری اتوماتیکی که براش نوشته بودم خودش کالیبراسیون رو انجام میداد.

پیشنهاد من فقط استفاده از مدارات گسسته ترانزیستوری و اپ امپی استش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      تمام قطعاتی که فرمودید رو یکی از دوستان تهیه کرده بود برای یک پروژه. متاسفانه همشون افست دارن و باید تک به تک با یک مرجع دقیق کالیبره بشن.
                      تنها مزیت استفاده از این قطعات مجتمع بودنشونه. گول قیمت کاذبشون رو نخورید که غالبا قیمت بالاشون به دلیل کاربرد صنعتیشونه. و اگر میخواید مجتمع کار بکنید دقت زیادی بکنید. که بازار ما پر شده قطعه تقلبی.
                      به تمام دلایل بالا در یک پروژه شخصا از مدار گسسته ای که توسط اپ امپ های p-fet طراحی کرده بودم با هزینه هر دستگاه (همی بخش) 2000 تومان انجام دادم و مدتهاست کار میکنه. تست های مختلفی گرفتم و ایرادی توش پیدا نکردم. از 1 میلی تا 22 میلی رو دقیق ازش گرفتم که با کالیبراسیون نرمافزاری اتوماتیکی که براش نوشته بودم خودش کالیبراسیون رو انجام میداد.

پیشنهاد من فقط استفاده از مدارات گسسته ترانزیستوری و اپ امپی استش.
                      سلام
                      آره منم یه گسسته بستم بدک نبود اما نه بخوبی چیزی که شما بستید
                      حالا اگه شماتیکی توضیحی مطلبی دارید و میتونید در اختیار من و بقیه قرار بدید همینجا بذارید ممنون میشیم
                      اگه هم حق کپی رایت داره و نمیتونید که اگه سوالی بود باتوجه به تجربتون راهنماییمون کنید
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

)
                        این طرح برای شرکت بوده و با توجه به حضور یکی از بچه های شرکت تو این انجمن جدا نمیتونم اصل مدار رو بدم. حالا مدارتون رو بزارید و شکسته نفسی نفرمایید شاید مال شما بهتر بود خب

دیدگاه

سلام
                          دلیل انتخاب امپ های p-fet چیه؟

چه روش هایی برای حذف نویز و فیلتر کردن نویز وجود داره؟
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

اپ امپ های p-fet به دلیل استفاده از نوع p در طبقه ورودی وقتی ولتاژ ورودیشون صفره طبقه ورودیشون روشن میشه. حتی ولتاژ های منفی هم میتونند در ورودیشون داشته باشند. در عوض در ولتاژ های نزدیک به vcc نمیتونند تقویت داشته باشند. این نوع اپ امپ ها در خروجی میتونند ولتاژی نزدیک به صفر رو داشته باشند.
                            این قابلیت ها رو اگر از یک ام امپ bjt بخواید بگیرید باید ولتاژ متقارن بهش بدید که اون هم میشه یه داستان دیگه. باید تقارن رو برقرار بکنید تا بتونید نتیجه دقیقی بگیرید.
                            در کل بزرگترین دلیل اینکه مدار خیلی ساده میشه و نیازی به تغذیه منفی پیدا نمیکنید. (تو منابع تغذیه سیستمهای صنعتی معمولا تغذیه منفی وجود نداره و خودتون باید براش درست بکنید.

نویز از چه نقاطی؟ یکی از دلایل استفاده از روشهای انتقال اطلاعات به صورت جریان کم کردن نویزه. این خطوط معمولا اگر از سیم مناسب برای انتقال استفاده بشه و هم امپدانس بودن مسیر ها در pcb رعایت بشه نویز نمیگیرن!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              اپ امپ های p-fet به دلیل استفاده از نوع p در طبقه ورودی وقتی ولتاژ ورودیشون صفره طبقه ورودیشون روشن میشه. حتی ولتاژ های منفی هم میتونند در ورودیشون داشته باشند. در عوض در ولتاژ های نزدیک به vcc نمیتونند تقویت داشته باشند. این نوع اپ امپ ها در خروجی میتونند ولتاژی نزدیک به صفر رو داشته باشند.
                              این قابلیت ها رو اگر از یک ام امپ bjt بخواید بگیرید باید ولتاژ متقارن بهش بدید که اون هم میشه یه داستان دیگه. باید تقارن رو برقرار بکنید تا بتونید نتیجه دقیقی بگیرید.
                              در کل بزرگترین دلیل اینکه مدار خیلی ساده میشه و نیازی به تغذیه منفی پیدا نمیکنید. (تو منابع تغذیه سیستمهای صنعتی معمولا تغذیه منفی وجود نداره و خودتون باید براش درست بکنید.

نویز از چه نقاطی؟ یکی از دلایل استفاده از روشهای انتقال اطلاعات به صورت جریان کم کردن نویزه. این خطوط معمولا اگر از سیم مناسب برای انتقال استفاده بشه و هم امپدانس بودن مسیر ها در pcb رعایت بشه نویز نمیگیرن!!!
                              از توضیحاتتون متشکرم ، بیشتر میخوام بدونم از چه فیلتر های سخت افزاری برای مقابله با نویز باید استفاده کنم؟
                              مثلا برای حذف نویز های سینوسی که روی مقدار خروجی سنسور میوفته چکار کنم

فرض کنید ولتاژ خروجی سنسور از 2 تا 4 ولته ، اگه یه نویز سینوسی روش بیوفته دامنه ی DC همان تغییرات قبلی خودشو داره اما سیگنال ac فرآیند انتقال اطلاعات رو مشکل ساز میکنه
                              برای حذف نویز AC دقیقا چه فیلتری و چه پ امپی استفاده میشه؟
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X