اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل ولتاژ به جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل ولتاژ به جریان

از چه سنسوری استفاده میکنید که خروجیش نویز داره؟؟؟
    میتونید مدار رو بزارید. حتی الامکان یه عکس از مسیرهای pcb هم قرار بدید. شما چه از سنسور استفاده بکنید چه از روشهای دیگه استفاده بکنید معمولا اندازهگیر های جریان امپدانس خیلی پایینی دارند و تقریبا میشه گفت که اصلا نویز پذیر نیستن. روش اندازهگیریتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      از چه سنسوری استفاده میکنید که خروجیش نویز داره؟؟؟
      میتونید مدار رو بزارید. حتی الامکان یه عکس از مسیرهای pcb هم قرار بدید. شما چه از سنسور استفاده بکنید چه از روشهای دیگه استفاده بکنید معمولا اندازهگیر های جریان امپدانس خیلی پایینی دارند و تقریبا میشه گفت که اصلا نویز پذیر نیستن. روش اندازهگیریتون چیه؟
      من از سنسور pt100 سه سیمه که مدارشو بصورت زیر بستم استفاده میکنم:

خروجی ولتاژ را به ورودی ADC میکرو وصل کردم ، و مقادیرو به کامپیوتر ارسال میکنم، حالا توی لب ویو بعد از رسم نمودار بصورت زیر در میاد و مشخصه که روی سیگنال یه نویز سینوسی افتاده
      نمیدونم باید با نرم افزار این مشکلو برطرف کنم یا ایراد سخت افزاری داره.
      سیگنال چون دمای ثابتی داره باید خیلی تمیز تر از این باشه ولی اینجا سیگنال من مثل یه موج شده،

Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

از نظر PCB تمام نکاتو رعایت کردم

البته ببخشید من نباید تو این تاپیک مطرح میکردم چونکه بحثش باز شده بود ادامه دادم.
        من فعلا با سنسورهای جریانی کاری ندارم و بعد از اینکه این مشکلم حل شد سراغش میرم.
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

راستییه چیزی به ذهنم رسید ، از پ امپ های "ریل تو ریل" میتونم برای حذف نویز استفاده کنم؟
          اگر بله ، راه حل استفاده اش چیه و در کجای مدار قرار بدم؟
          // - - - - - - - - - -
          // - - - - - - - - - -
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

ریلتو ریل بودن چه ربطی به نویز داره؟؟؟؟؟؟

یک خازن 220 نانو بچسبونید به پایه ورودی adc
            تغذیه adc رو طبق دیتاشیت با یک سلف برقرار بکنید.
            تغذیه شبکه مقاومتی که دارید رو از یک منبع رگوله شده خطی بگیرید.
            تمام مقاومتها بغیر از pt100 باید روی برد در نزدیکی adc باشن.
            عکس از مجموعه قرار بدید. اینی که عکسش رو دادید با انفجار بمب اتم هم نویز نمیگیره چون پینت یا هر نرمافزاری که باهاش این کشیده شده نویز پذیر نیت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
              ریلتو ریل بودن چه ربطی به نویز داره؟؟؟؟؟؟

یک خازن 220 نانو بچسبونید به پایه ورودی adc
              تغذیه adc رو طبق دیتاشیت با یک سلف برقرار بکنید.
              تغذیه شبکه مقاومتی که دارید رو از یک منبع رگوله شده خطی بگیرید.
              تمام مقاومتها بغیر از pt100 باید روی برد در نزدیکی adc باشن.
              عکس از مجموعه قرار بدید. اینی که عکسش رو دادید با انفجار بمب اتم هم نویز نمیگیره چون پینت یا هر نرمافزاری که باهاش این کشیده شده نویز پذیر نیت.
              من اطلاعاتی در مورد نحوه استفاده ی ریل تو ریل ندارم و فقط مسئله را عنوان کردم

همه این کارهارو انجام دادم ، منظورتون کدوم عکس هست؟ به ایمیلتون ارسال میکنم
              // - - - - - - - - - -
              // - - - - - - - - - -
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

کل مداری که بستید رو یه عکس ازش بگیرید. از پشت و روی pcb هم بگیرید. این مداری که دارید نشون میدید اگر درست اجرا شده باشه نباید مشکل داشته باشه.
                عکس رو همینجا بزارید. من ایمیلم رو فقط روزی یک بار چک میکنم. اینجا راحتتر در ارتباطیم.

دیدگاه

سلام خسته نباشید ..دوستان میخاستم یه ولتاژ خیلی پایین رو تبدیل به 4 تا 20 میلی امپر کنم خروجیه یه سنسور رو بعد خروجی این سنسور 0 تا 50 میلی ولت هست ..ایا ایسی وحود دارد ک این مقدار ولتاژ رو تبدیل کند یا باید ابتدا ولتاژ رو تقویت کنم سپس با ایسی های موجود تبدیل کنم ایا کسی میتونه راهنمایی کنه چیز زیادی نمیدونم یه سری مدار هم اینترنت پیدا کردم ولی دقیق پروسه رو نمیدونم
                  دوم اینکه میخام دقت ها بالا یا در حد قابل قبولی باشه
                  ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X