اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

نوشته اصلی توسط sina1359
    اینورتر سینوسی 400 وات:

سلام
    400 وات :question:
    این مدار به صورت خطی کار میکنه با 50 وات خروجی 50 وات هم تلفات خواهد داشت.......

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط sina1359

این هم اینورتر نیست یه اسیلاتور هست که با انتگرال گیری از یک شکل موج شبه سینوسی(پالس مربعی با دیوتی سایکل کم)
    سیگنال سینوسی ساخته توان خروجیش در حد میلی وات هست.............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

من با EI35 حداکثر 30 وات توان گرفتم
      اگه بخوام همین مدار رو 500 واتش کنم چه هسته و ماسفتی مناسبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
        من با EI35 حداکثر 30 وات توان گرفتم
        اگه بخوام همین مدار رو 500 واتش کنم چه هسته و ماسفتی مناسبه
        با دو عدد EE4035s یا EI4035s و فرکانس 50 کیلوهرتز
        30 وات برای EI35 خیلی کم هست حتمآ مشکلی وجود داشته.......

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          سلام
          400 وات :question:
          این مدار به صورت خطی کار میکنه با 50 وات خروجی 50 وات هم تلفات خواهد داشت.......
          سلام افشین خان
          خوب هستید؟ چه خبر؟
          افشین خان به نظر شما اینورتر خطی نصبت به اینوتر سوئیچینگ , بهتر نیست؟
          تا چه اندازه مگه سنگین و حجیم میشه؟
          پ.ن: بله دقیقا , اینورتر های خطی بین 40 تا 50 درصد بازدهی دارند و سوئیچینگها به جز کوچکتر بودن ,
          80 تا 100 درصد بازدهی دارند (البته 50 درصد در خطی و 100 درصد در سوئیچینگ در واقعیت امکانپذیر نیست)
          یعنی دقیقا دو برابر
          ---------------------
          افشین جان میتونید به جای میکرو یک اسیلاتور آنالوگ برای شماتیک اینورترتون طراحی کنید؟
          راستی مدتیه میخوام ازتون خواهش کنم (وقت نمیشه) مدار اینورتری که زحمت کشیدید و
          طراحی کردید را دباره و تمام دو مدار (بوستر و اینورتر) را در یک عکس بکشید (یا فایل PDF)
          تا در اول تاپیک (البته با اجازه شما) قرار بدم تا تاپیک به یک نتیجه گیری درست برسه و خواننده بتونه
          بهره لازم را از اون ببره و گیج نشه
          پس منتظر تصمیم شما هستم

--------------------

میمونه یک خواهش دیگه:
          یک بار دیگه هم خدمتتون عرض کردم که من (وخیلی از دوستان) در بستن چک هسته فریت مشکل داریم
          و همیشه من یکی که , میدادم بیرون برام میبست
          اگر امکانش هست (حداقل روش بستن ترانس همین اینورتر) - در چند عکس روش بستن درست سیمپیچ -
          نوع و اندازه قرقره - قطر سیمپیچها - ایزولاسیون و چسبکاری ... را توضیح دهید
          با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
          سلام
          برنامه و فایل هگز
          میکرو مگا 8
          کریستال خارجی 8 مگاهرتز
          http://uplod.ir/n3l77rvbbup0/m8_sin_50HZ.zip.htm
          راستی افشین خان این لینک هم خراب شده!
          نمیتوان دانلود کرد

دوستان کسی این فایل را دارد تا دباره پلود کند...
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

با دو عدد EE4035s یا EI4035s و فرکانس 50 کیلوهرتز
            30 وات برای EI35 خیلی کم هست حتمآ مشکلی وجود داشته.......
            ماسفت هام ضعیف یودن به خاطر همین توان خروجی کم میشد

حالا چجوری فرکتنس رو از 15 به 50 کیلو برسونم

از همه زحمت هایی هم که برای من و دیگران تو ساخت این اینورتر کشیدید صمیمانه متشکرم :wow:

دیدگاه

این هم اینورتر نیست یه اسیلاتور هست که با انتگرال گیری از یک شکل موج شبه سینوسی(پالس مربعی با دیوتی سایکل کم)
              سیگنال سینوسی ساخته توان خروجیش در حد میلی وات هست.............
              دقیقا حرف شما درست است , توان این مدار پایین هست
              البته این یک اینورتر است نه سیگنال ژنراتور
              برای همین در اینجا قرار دادم تا با کمک شما و دوستان کمی توانش را بالا ببریم
              فکر کنم ترانزیستورهای 2N2924 را تغییر دهیم , توان بالا بره
              هدف من در اینجا , ساخت یک اینورتر 20 وات ساده و ارزان قیمت برای مثلا پمپ آب
              هست , مدل پمپهای 12 ولت موجود در بازار , چه خطی چه کف کش , زیر 150 -160
              هزار تومان نیست (آن هم مدلهای کوچک و ضعیفش که ارتفاء کمی آب را به بالا میکشد
              پس میماند مداهای پمپ آکواریوم که 10 - 20 تومان قیمت دارد ولی 220 ولت است
              پس اول به فکر اینورتر مربعی میافتید که ارزان است ولی وقتی به پمپ وصل میکنید
              صدای بدی در پمپ به وجود میآید و دلیلش را همه دوستان میدانند
              اینورتر های سینوسی بازار هم که زیر 300 هزار تومان قیمت ندارند (150-160 تومان که ارزانتر است... :mrgreen
              پس به فکر طراحی یک اینورتر 10 -20 وات می افتید که منجر به راه افتادن این تاپیک میشود
              و در آخر سر هم بعد از چند ماه باز چیزی بدر بخور از تاپیک در نمیآورید ...

این یک نمونه بود , مثالهای زیادی هست که میشه زد :
              راه اندازی موتور کوچک 220 ولت -لامپهای کم مصرف وات پایین ....
              افشین جان (و دوستان دیگر) , به نظرتون امکانش هست که این مدار را دستکاری کنیم و تا 20 وات توان را
              بالا ببریم؟
              چه ترانزیستوری مشابه 2N2924 قرار دهیم با آمپر بالاتر (حدود 3-4 آمپر)؟
              چه تغییراتی به نظرتون در مدار لازم است , تا توان خروجی را بالا برد؟

اضافه شده در تاریخ :
              در پست اول قرار گرفت

[quote author=sina1359 link=topic=80278.msg486711#msg486711 date=1374814418]
              اینورتر سینوسی 400 وات خطی:

توضیحات سازنده:
              من تو دورانی که الکترونیک می خوندم یه دونه بیشتر مدار طراحی نکردم. و همین اینورتر سینوسی بود.
              این مدار البته خیلی خوب نیست و ایرادات ذاتی اینورتر های سینوسی رو به دوش می کشه که از جمله به تلفات بالا میشه.
              اما این مدار مزیتی که داره به راندمان بالا به هنگام وصل نبودن ترانسفور ماتور، حجم کم، کارکرد تمیز ، نویز کم و روش معقولانه ای برای تبدیل ولتاژ هستش.
              اگر به آزمایشگاه الکترونیک یا میز کار الکترونیک دسترسی دارید ساختن این مدار و کالیبره کردنش بسیار براتون لذت بخش خواهد بود.
              من خودم این مدار رو روی برد برد بستم و واقعا خوب کار کردم.عاشق این مدار بودم و هستم چون از صفر طراحیش کردم و طبق میلم کار کرد.
              بلوک های اصلی این مدار چهار عدد می باشند.
              1- دو برابر کننده ولتاژ متقارن که 12 ولت برق ورودی رو به مثبت و منفی 12 ولت تبدیل می کنه.
              2- اسیلاتور سینوسی پل وین RC که در کتاب مخابرات سال سوم دبیرستان ازش بعنوان یکی از ساده ترین مدارات اسیلاتوری نام برده اند.
              3- تقویت کننده جریان زوج دارینگتون که در کتاب مدارات الکتریکی سوم دبیرستان توصیفات کاملی اومده اما ما شکل ساده تری از اون رو بکار خواهیم برد.
              4- ترانسفور ماتور افزاینده ولتاژ که خود من از یک ترانس کاهنده که تو کارگاه دبیرستان مون بستیم استفاده می کردم.
              برق خروجی اسیلاتور و تقویت کننده جربان 6 تا 7 ولت سینوسی موثر می باشد بنابراین ترانس 220 به 6 ولت بخرید.
              قطعات مورد نیاز برای این مدار شامل:
              نبمه هادی ها:
              1- آی سی پ امپ ( TL074) یک عدد.
              (یک آی سی شامل چهار تقویت کننده عملیاتی می باشد که دو تا از آنها برای درایو کردن MOSFET های بلوک دو برابر کننده ولتاژ استفاده میشه و یکی برای بلوک اسیلاتور پل وین و یکی هم برای درایو کردن ترانزیستور های دوقطبی بلوک تقویت کننده جریان زوج دارلینگتون)
              2- دو عدد ترانزیستور mosfet جریان بالا برای سوییچینگ(100 آمپر به بالا) من از شمارهIRF5210) استفاده کردم.(حتما از نوع P استفاده کنین N نخرید)
              3- دو عدد ترانزیستور دو قطبی زوج دارلینگتون با بهره جریان بالا(مثلا 3000 برابر) هر چقدر بهره جریان بیشتر باشه امپدانس خروجی تون کاهش پیدا می کنه. من از شمارهtip3055 و tip2955) استفاده کردم.توجه داشته باشید که هر دو ترانزیستور دو قلو (N و P ) از یک خانواده باشند و از یک شرکت.
              دو عدد هیت سینک مشکی رنگ بزرگ به همراه خمیر سیلیکون و پیچ برای وصل کردن هیت سینک به ترانزیستور تهیه کنین. این ترانزیستور ها زود داغ می کنند.
              4- دو عدد دیود یک سو کننده(رکتیفایر) جریان بالا(5 آمپر) من از شماره : (6A10 ) استفاده کردم که دیود گردن کلفتی بود. پیشنهاد می کنم از دیود های فلزی استفاده کنین.این دیود ها برای قسمت دو برابر کننده ولتاژ استفاده می شوند.
              قطعات پسیو:
              1-پنج عدد خازن ( 2 عدد 4700 میکروفاراد الکترولیت برای دوبرابر کننده ولتاژ و دو عدد 330 نانو فاراد مولتی لایر برای اسیلاتور و یک عدد خازن 330 میکروفاراد الکترولیت ولتاژ بالا برای سری کردن با ترانسفورماتور)

2-شش عدد مقاومت (یک عدد 1 کیلو اهم متغییر(ولوم یا تریمر) و یک عدد 3 کیلو اهم برای تنظیم بهره ولتاژ اسیلاتور سینوسی، دو عدد 330 اهم و دو عدد 9.1 کیلو اهم برای ساخت فیلتر) RC

3-یک عدد فیوز سریع 20 آمپر یا اگر از نوع یک بار مصرفه 10 تا بخرید. یک عدد پایه فیوز هم بگیرید.
              4-یک ترانسفورماتور ولتاژ هسته آهنی ورقه ای(220 به 6 ولت) و جریان 20 آمپر مفید.قیمتش زیاده اما اگر ترانسی رو که تو کارگاه دبیرستان بستید رو داشته باشید کفایت می کنه.

5-دو عدد کابل رابط برق باتری و یک پریز برق برای خروجی ترانسفورماتور .
              نقشه مدار پیوست شده می تونید دانلود کنین.
              طرز کار مدار به طور کلی ساده است. ولتاژ 12 ولت باتری ورودی به + و - 12 ولت تبدیل میشه و این ولتاژ متقارن به آی سی tl074 و ترازیستور های زوج دارینگتون داده خواهد شد.
              اسیلاتور پل وین موج سینوسی غیر طبیعی تولید می کند اما این موضوع با توجه به استفاده از خازم در کنار تراسفورماتور افزاینده حل خواهد شد. از مقاومت یک کیلواهم متغییر برای تنظیم بهره تقویت کننده ولتاژ استفاده کنین و اگر اسیلو اسکوپ دارید موج را طوری تنظیم کنین که در قله های آن بریدگی و برش نباشد.

مدار دوبرابر کننده ولتاژ به حدی خوب کار می کند که میتوانید یک فن 12 ولت معمولی رو به آن بزنین و ببینید که در حالت اور لود شروع به کار می کند.
              مدار سوییچینگ دوبرابر کننده ولتاژ مستقیما با سیگنال خروجی مدار اسیلاتور به کار میوفته.بین این مسیر چیزی نزارید خیلی مهمه.فقط یک لاین مسی)
              هر دو ترانزیستور های زوج دارلینگتون مستقیما توسط یک تقویت کننده عملیاتی درایو می شوند برای اطلاعات بیشتر، در مورد درایو کردن دیود به کمک تقویت کننده عملیاتی تحقیق کنین.

حتما بین خروجی تقویت کننده جریان یک کلید قطع و وصل معمولی و یک عدد خازن با ترانسفور ماتور افزاینده سری کنین، وگرنه ممکن است که اتصال کوتاه پدید آید و یه انفجار هسته ای قشنگ رخ دهد.
              مدار به محض متصل شدن به برق باتری باید شروع به کار کند.برای شروع کارکرد مدار کلید بین تقویت کننده جریان با ترانسفورماتور را در حالت قطع قرار دهید.
              موفق باشید.
              سازنده : عرفان سلیم زاده (نخبه کشوری)

اضافه شده در تاریخ :
              داخل یک اینورتر سینوسی و بررسی قسمتهای آن :

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این مال خودته؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

ماسفت هام ضعیف یودن به خاطر همین توان خروجی کم میشد

حالا چجوری فرکتنس رو از 15 به 50 کیلو برسونم

از همه زحمت هایی هم که برای من و دیگران تو ساخت این اینورتر کشیدید صمیمانه متشکرم :wow:
                  فرکانس مدار اینورتر پوش پول که 15 کیلو نبود حدود همون 50 باید باشه..

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

پس مدا رو برنامه ای که قبلا گذاشتید و دستش نزنم و برای 500وات فقط ترانس و ماسفت ها رو عوض کنم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام افشین خان
                      خوب هستید؟ چه خبر؟
                      افشین خان به نظر شما اینورتر خطی نصبت به اینوتر سوئیچینگ , بهتر نیست؟
                      تا چه اندازه مگه سنگین و حجیم میشه؟
                      پ.ن: بله دقیقا , اینورتر های خطی بین 40 تا 50 درصد بازدهی دارند و سوئیچینگها به جز کوچکتر بودن ,
                      80 تا 100 درصد بازدهی دارند (البته 50 درصد در خطی و 100 درصد در سوئیچینگ در واقعیت امکانپذیر نیست)
                      یعنی دقیقا دو برابر
                      ---------------------
                      افشین جان میتونید به جای میکرو یک اسیلاتور آنالوگ برای شماتیک اینورترتون طراحی کنید؟
                      راستی مدتیه میخوام ازتون خواهش کنم (وقت نمیشه) مدار اینورتری که زحمت کشیدید و
                      طراحی کردید را دباره و تمام دو مدار (بوستر و اینورتر) را در یک عکس بکشید (یا فایل PDF)
                      تا در اول تاپیک (البته با اجازه شما) قرار بدم تا تاپیک به یک نتیجه گیری درست برسه و خواننده بتونه
                      بهره لازم را از اون ببره و گیج نشه
                      پس منتظر تصمیم شما هستم

--------------------

میمونه یک خواهش دیگه:
                      یک بار دیگه هم خدمتتون عرض کردم که من (وخیلی از دوستان) در بستن چک هسته فریت مشکل داریم
                      و همیشه من یکی که , میدادم بیرون برام میبست
                      اگر امکانش هست (حداقل روش بستن ترانس همین اینورتر) - در چند عکس روش بستن درست سیمپیچ -
                      نوع و اندازه قرقره - قطر سیمپیچها - ایزولاسیون و چسبکاری ... را توضیح دهید
                      با تشکر
                      سلام
                      ببینید امروزه اتلاف انرژی یکی از چالشهای بزرگ هست ..........اینکه شخص کلی هزینه سلول خورشیدی بکنه
                      و انرژی بدست امده به همین راحتی از بین بره معقول بنظر نمیاد ........در مورد اتلاف نمونه خطی حدودی 50 درصد بیان شد
                      میتونه در عمل بیشتر هم باشه.......غیر از این مدار پیچیده ای برای کنترل دامنه سینوسی لازم هست تا سیگنال برش
                      نخوره و مشکلات دیگه.............
                      در مورد حذف میکرو امکان ساخت سیگنال سیگنال spwm بصورت مدار گسسته هم هست و مقالات در این زمینه در نت هست
                      اما فکر نمیکنم کسی راحتی کار با یک قطعه رو با ساخت یک مدار پیچیده عوض کنه.........داستان یک اسیلاتور ساده نیست
                      شما باید به ازای لحظه به لحظه دامنه یک سیگنال سینوسی معادل PWM اون رو بسازید......در هر صورت اگر علاقه به این کار دارید
                      مقاله زیاده مقاله فارسی هم یه زمانی تو همینجا بود................
                      در مورد پیچیدن ترانس بنده عکس گذاشته بودم که ظاهرآ حذف شده ...........برای پیچیدن ترانسها در ECA مطلب خیلی
                      زیاده همینطور جناب اشکان غفارزاده در این زمینه دارای تجربه هستن این مورد رو ایشون میتونن به عهده بگیرن .........
                      در مورد سر جمع کردن و یکپارچه کردن داستان هر جور خودتون دوست دارید عمل کنید این تاپیک متعلق به شماست
                      متاسفانه فعلآ نمیتونم وارد این معقوله بشم در حال آماده کردن مطلبی برای کوره القایی هستم و همچنین مشغله روزانه
                      مانع فعالیت بیشتر شده مطالبی رو در پستهای قبل قرار دادم بابت همراهی دوستان بود..............موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      پس مدا رو برنامه ای که قبلا گذاشتید و دستش نزنم و برای 500وات فقط ترانس و ماسفت ها رو عوض کنم ؟؟
                      دو هسته شبیه هم می پیچید و...........
                      باید برای هر ترانس ماسفت جداگانه قرار بدین و خروجی ترانس رو موازی کنید حال میتونید یکسو کنید بعد
                      موازی کنید یا قبل از یکسو کردن موازی کنید فقط باید مراقب فاز خروجی باشید........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

دو هسته شبیه هم می پیچید و...........
                        باید برای هر ترانس ماسفت جداگانه قرار بدین و خروجی ترانس رو موازی کنید حال میتونید یکسو کنید بعد
                        موازی کنید یا قبل از یکسو کردن موازی کنید فقط باید مراقب فاز خروجی باشید........
                        برای هر ترانس که ماسفت جدا گذاشتم ، بیام گیت های ماسفت ها رو موازی کنم یا برای هرجفت ماسفت یه درایور جدا بذارم؟؟

[glow=red,2,300]ایشالله بعد کنکور کارشناسی(چهارشنبه 93/5/23 ) قراره بیام تهران و هسته و چیزای دیگه بخرم
                        بعد خرید ترانس پیچی شروع میکنم و مرحله به مرحله عکس میذارم[/glow]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

برای هر ترانس که ماسفت جدا گذاشتم ، بیام گیت های ماسفت ها رو موازی کنم یا برای هرجفت ماسفت یه درایور جدا بذارم؟؟

[glow=red,2,300]ایشالله بعد کنکور کارشناسی(چهارشنبه 93/5/23 ) قراره بیام تهران و هسته و چیزای دیگه بخرم
                          بعد خرید ترانس پیچی شروع میکنم و مرحله به مرحله عکس میذارم[/glow]
                          نیازی به درایور جدا نیست برای هر ماسفت مقاومت گیت رو قرار بدین.........

دیدگاه

سلام افشین خان
                            ممنون برای پاسخهای خوبتون
                            دیگ زیاد وقتتونو نگریم
                            فقط لین زیر خراب شده
                            به زحمت دباره نرم افزار را پلود کنید (اگر امکان داره)

سلام
                            برنامه و فایل هگز
                            میکرو مگا 8
                            کریستال خارجی 8 مگاهرتز
                            http://uplod.ir/n3l77rvbbup0/m8_sin_50HZ.zip.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              سلام افشین خان
                              ممنون برای پاسخهای خوبتون
                              دیگ زیاد وقتتونو نگریم
                              فقط لین زیر خراب شده
                              به زحمت دباره نرم افزار را پلود کنید (اگر امکان داره)
                              m8_sin_50HZ.rar

خروجی هم پایه 15 مگا8 هست

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام
                              همین الان فرکانس pwm رو اندازه گرفتم
                              در کمال ناباوری به جای 50کیلو فیکس 15.3کیلو بود

بعد از کلی دوووووشوووواری به کریستال 16 از تو وسابلم پیدا کردمو همین برنامه رو با فیوزبیت 16مگ پروگرم کردم
                              تونستم فرکانس رو به 25کیلو برسونم

جناب Ghasede del حالا از اونجایی که مگا8 بیشتر از 16مگ کلاک بخوره ، اورکلاک میشه و مصرفش به طور نجومی میره بالا و داغ میکنه و قاطی میکنه اگه زحمتی نیست میتونین برنامه رو تغییر بدین و که از 15 کیلو به 50 کیلو تغییر بکنه
                              اگه کریستا رو داخل برنامه 2مگش کنین کافیه ، چون اون موقعه اگه من کریستال 8رو بذارم سرعت برنامه 3برابر میشه و فرکانس pwm از 15 میشه دورو بر 50

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

سلام
                                همین الان فرکانس pwm رو اندازه گرفتم
                                در کمال ناباوری به جای 50کیلو فیکس 15.3کیلو بود

بعد از کلی دوووووشوووواری به کریستال 16 از تو وسابلم پیدا کردمو همین برنامه رو با فیوزبیت 16مگ پروگرم کردم
                                تونستم فرکانس رو به 25کیلو برسونم

جناب Ghasede del حالا از اونجایی که مگا8 بیشتر از 16مگ کلاک بخوره ، اورکلاک میشه و مصرفش به طور نجومی میره بالا و داغ میکنه و قاطی میکنه اگه زحمتی نیست میتونین برنامه رو تغییر بدین و که از 15 کیلو به 50 کیلو تغییر بکنه
                                اگه کریستا رو داخل برنامه 2مگش کنین کافیه ، چون اون موقعه اگه من کریستال 8رو بذارم سرعت برنامه 3برابر میشه و فرکانس pwm از 15 میشه دورو بر 50
                                سلام
                                فکر میکنم بنده سئوال شما رو درست متوجه نشدم ..............بنده از مدار پوش پول صحبت کردم اما ظاهرآ
                                شما از مدار تولید موج سینوسی صحبت میکنید .............که لازم نیست فرکانس و کریستال تغییری بکنه.....
                                برای افزایش قدرت قسمت سینوسی لازم هست ترانس هسته فلزی با 500 وات تعویض بشه و بهتره اتو ترانس
                                باشه تا حجم کمتری داشته باشه همچنین ماسفت های قدرت قویتر استفاده بشه یا با هم موازی بشن.........
                                خازنهای تغذیه هم باید ظرفیت سه برابر پیدا کنند........
                                البته اینکار به هیچ عنوان توصیه نمیشه اونم به خاطر وزن و حجم ترانس ...در توان بالای 150 وات بهتر ترانس حذف
                                بشه و از نوع دیگری از spwm که svpwm هست استفاده بشه.........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X