اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    چون کاربرد اینورتر هست میشه از ماسفت IRF3205 استفاده کرد که جریانش بالاست 75 آمپر و ولتاژش حدود 50 ولت.
    دقت کنید در دیتا شیت جریان رو 110 زده ولی در پاورقی نوشته که این قطعه می تونه 75 آمپر رو تحمل کنه. که البته ما در جریان های کمتر از این ازش استفاده می کنیم برای احتیاط :mrgreen:

سلام ناصر جان
    دستتون درد نکنه که زحمت کشیدید و جواب دادید
    ولی ناصر جان ,, ولتاژ ورودی به ماسفت , 310 ولت دی سی هست
    این ماسقت که شما معرفی کردید (بر اساس فرمایش خودتون ) حدود 50 ولت هست
    ما نیاز به یک ماسفت 400 ولت حدود 5 تا 10 آمپر داریم....
    باز هم ممنون که جواب دادید :redface:
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
      سلام ناصر جان
      دستتون درد نکنه که زحمت کشیدید و جواب دادید
      ولی ناصر جان ,, ولتاژ ورودی به ماسفت , 310 ولت دی سی هست
      این ماسقت که شما معرفی کردید (بر اساس فرمایش خودتون ) حدود 50 ولت هست
      ما نیاز به یک ماسفت 400 ولت حدود 5 تا 10 آمپر داریم....
      باز هم ممنون که جواب دادید :redface:
      اها من فکر کردم چون ولتاژ رو 12 نوشته می خواید از باتری ماشین استفاده کنید.
      خوب اگر تعداد باتری ها زیاد باشه بله میشه 310 ولت که میشه از ماسفت IRFP450 استفاده کنید که 500 ولت هست و تا ده آمپر خوب جواب میده و یا ماسفت IRFP460 که تا 16 آمپر میشه ازش استفاده کرد. البته در دیتا شیت اینها به ترتیب 14 و 20 زده که معمولا بهتره کمتر جریان عبور بدیم.

sigpic

دیدگاه

اها من فکر کردم چون ولتاژ رو 12 نوشته می خواید از باتری ماشین استفاده کنید.
        خوب اگر تعداد باتری ها زیاد باشه بله میشه 310 ولت که میشه از ماسفتمیشه450 استفاده کنید که 500 ولت هست و تا ده آمپر خوب جواب میده و یا ماسفت IRFP460 که تا 16 آمپر میشه ازش استفاده کرد. البته در دیتا شیت اینها به ترتیب 14 و 20 زده که معمولا بهتره کمتر جریان عبور بدیم.
        سلام ناصر خان
        قرار نیست که چند تا باتری با هم سری بشن، بلکه برای این که حجم ترانس خروجی کم بشه با استفاده از مدار پوش پول 12دیسی اول به310دیسی تبدیل میشه بعد این 310 دیسی میاد به 110آی سی تبدیل میشه.بعد از اون با اتو ترانس به 220 تبدیل مییشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
          سلام ناصر خان
          قرار نیست که چند تا باتری با هم سری بشن، بلکه برای این که حجم ترانس خروجی کم بشه با استفاده از مدار پوش پول 12دیسی اول به310دیسی تبدیل میشه بعد این 310 دیسی میاد به 110آی سی تبدیل میشه.بعد از اون با اتو ترانس به 220 تبدیل مییشه.
          خوب چرا این کار رو انجام میدید؟
          یا میشه باتری ها رو سری کرد و جریان کمی کشید و یا آنها را موازی کرد و جریان زیادی کشید.
          و وقتی میشه یک ضرب تنها با یک ترانس اینورتر ساخت چرا کار رو سخت کنیم ؟ :mrgreen: :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

خوب چرا این کار رو انجام میدید؟
            یا میشه باتری ها رو سری کرد و جریان کمی کشید و یا آنها را موازی کرد و جریان زیادی کشید.
            و وقتی میشه یک ضرب تنها با یک ترانس اینورتر ساخت چرا کار رو سخت کنیم ؟ :mrgreen: :mrgreen:
            ناصر خان شما درست میفرمایید ولی این نکته را فراموش کردید که بازده بسیار کاهش پیدا میکنه...
            من هم در ابتدا دنبال ساخت یک اینورتر سینوسی خطی بودم ولی به دلیل بازده 40 تا 45 درصدی آن
            تصمیم به ساخت نوع سوئیچینگ آن , گرفتم
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              ناصر خان شما درست میفرمایید ولی این نکته را فراموش کردید که بازده بسیار کاهش پیدا میکنه...
              من هم در ابتدا دنبال ساخت یک اینورتر سینوسی خطی بودم ولی به دلیل بازده 40 تا 45 درصدی آن
              تصمیم به ساخت نوع سوئیچینگ آن , گرفتم
              نه عزیز منم سوئیچینگ منظورمه خوب.
              برای این کار چند راه وجود داره
              میشه تعدادی باتری رو با هم سری کرد که خیلی راحت میشه باهاس اینورتر ساخت حتی بدون ترانس
              و کار دوم اینکه با یک ترانس فرکانس بالا اینورتر رو ساخت
              در تاپیک پرسش و پاسخ صفحه آخر در مورد این موضوع بحث کردیم و گفتیم میشه یک موج سینوسی 50 هرتز رو با یک موج مثلثی فرکانس بالا مثلا 20 کیلو هرتز مقایسه کرد و حاصل مقایسه موج SPWM خواهد بود که توسط مدارات دید تایم و همچنین ترکیب پل میشه این موج SPWM رو به ترانس فرکانس بالا داد و در خروجی ترانس که افزاینده هم هست توسط یک فیلتر موج سینوسی را باز سازی کرد.
              در هر صورت راندمان بالای 80 است و ترانس حجم بسیار کمی دارد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                افشین خان سلام
                یک سوالی در مورد مدار سینوسی پایین دارم:
                در مدار پایین دو آی سی CMOS قرار دادید که یکی به شماره 4011 و 4081 هست
                من دقیقا این قسمت مدار را متوجه نمیشم که چه شماره پایه هایی از این دو آی سی
                به میکرو و کدام پایه ها به IR2113 وصل میشوند ؟
                همچنین مقاومتهای 470 اهم و خازنهای 1 نانو نیز به چه شماره پایه هایی متصل میشود؟
                اگر امکانش هست در مورد این قسمت کمی من را راهنمایی کنید
                بینهایت ممنون

سلام
                ببخشید مدتی مسافرت بودم....مشغله کاری هم کمتر اجازه میده خدمتتون باشم........
                ببینید بنده برای گیت های ic cmos شماره پین قرار ندادم و معنیش این هست که شما میتونید
                خودتون گیت رو با توجه به محدودیت طراحی pcb انتخاب کنید .........
                گیت ها دو ورودی و یک خروجی دارند که در تصویر کاملآ گویاست..............
                کافیه شماره آی سی رو سرچ کنید و تصویر شماتیک داخلی آی سی رو ببینید و خودتون پین ها رو با توجه
                به گیت مورد نظر انتخاب کنید..........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نه عزیز منم سوئیچینگ منظورمه خوب.
                  برای این کار چند راه وجود داره
                  میشه تعدادی باتری رو با هم سری کرد که خیلی راحت میشه باهاس اینورتر ساخت حتی بدون ترانس
                  و کار دوم اینکه با یک ترانس فرکانس بالا اینورتر رو ساخت
                  در تاپیک پرسش و پاسخ صفحه آخر در مورد این موضوع بحث کردیم و گفتیم میشه یک موج سینوسی 50 هرتز رو با یک موج مثلثی فرکانس بالا مثلا 20 کیلو هرتز مقایسه کرد و حاصل مقایسه موج SPWM خواهد بود که توسط مدارات دید تایم و همچنین ترکیب پل میشه این موج SPWM رو به ترانس فرکانس بالا داد و در خروجی ترانس که افزاینده هم هست توسط یک فیلتر موج سینوسی را باز سازی کرد.
                  در هر صورت راندمان بالای 80 است و ترانس حجم بسیار کمی دارد.
                  سلام ناصر جان
                  ببخشید من دقیق متوجه پستتون نشده بودم
                  این که میفرمایید مثلا 26 عدد باتری 12 ولت را با هم سری کنیم؟ بعد از آن 312 ولت خروجی بگیریم و خروجی را به سینوسی تبدیل کنیم؟
                  فکر خیلی جالبی کردید ناصر خان :surprised:
                  هر باتری مثلا حدود 4.5 آمپر ساعت باشه که حدود 1400 وات ساعت به ما میتونه خروجی بده
                  در این صورت میشه گفت , مدار سوئیچینگ 100 درصد بازدهی داره
                  فقط مشکل , شارژ کردن باتری هست و خطر برق گرفتگی با برق مستقیم در اتصال سری باتریها به هم وجود داره و در صورت کاهش ولتاژ باتریها در زمان کاهش
                  شارز , میزان ولتاژ خروجی باتریها , به شدت افت پیدا میکنه (مثلا اگر 26 باتری هر کدام 2 ولت کاهش داشته باشند , در خروجی حدود 50 ولت کاهش خواهیم داشت...

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  سلام
                  ببخشید مدتی مسافرت بودم....مشغله کاری هم کمتر اجازه میده خدمتتون باشم........
                  ببینید بنده برای گیت های ic cmos شماره پین قرار ندادم و معنیش این هست که شما میتونید
                  خودتون گیت رو با توجه به محدودیت طراحی pcb انتخاب کنید .........
                  گیت ها دو ورودی و یک خروجی دارند که در تصویر کاملآ گویاست..............
                  کافیه شماره آی سی رو سرچ کنید و تصویر شماتیک داخلی آی سی رو ببینید و خودتون پین ها رو با توجه
                  به گیت مورد نظر انتخاب کنید..........
                  سلام افشین خان
                  من از شما پوزش میخوام که وقت و بی وقت مزاحمتون میشم :redface:

افشین خان پس فرق نداره به کدام گیت و پایه این دو آی سی وصل بشه؟
                  مثلا در عکس زیر که آی سی 4081 هست , پایه 1 و 2 و 3 این آی سی را
                  میتوان در نظر گرفت یا به جای آن پایه های 8 و 9 و 10 آی سی را در نظر بگیریم...
                  کلا چهار گیت از آی سی 4081 مورد استفاده است و یک گیت (به دلخواه خودمون) از آی سی 4011؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    سلام ناصر جان
                    ببخشید من دقیق متوجه پستتون نشده بودم
                    این که میفرمایید مثلا 26 عدد باتری 12 ولت را با هم سری کنیم؟ بعد از آن 312 ولت خروجی بگیریم و خروجی را به سینوسی تبدیل کنیم؟
                    فکر خیلی جالبی کردید ناصر خان :surprised:
                    هر باتری مثلا حدود 4.5 آمپر ساعت باشه که حدود 1400 وات ساعت به ما میتونه خروجی بده
                    در این صورت میشه گفت , مدار سوئیچینگ 100 درصد بازدهی داره
                    فقط مشکل , شارژ کردن باتری هست و خطر برق گرفتگی با برق مستقیم در اتصال سری باتریها به هم وجود داره و در صورت کاهش ولتاژ باتریها در زمان کاهش
                    شارز , میزان ولتاژ خروجی باتریها , به شدت افت پیدا میکنه (مثلا اگر 26 باتری هر کدام 2 ولت کاهش داشته باشند , در خروجی حدود 50 ولت کاهش خواهیم داشت...
                    خواهش می کنم
                    البته این فکر من نیست قبلا انجام شده
                    در اکثر اینورتر ها برای درب اتوماتیک و دوربین مدار بسته از این روش استفاده می کنن
                    برای اینکه ولتاژ کاهش زیادی نداشته باشه میشه یه باتری دیگه هم اضافه کرد در عوض توسط دیوتی سایکل و مدار کنترلر مقدار خروجی رو کنترل می کنیم.
                    اینورتر های دیگر که در بازار هست برای 12 ولت ساخته شده که جریان بالایی می کشه این اینورتر ها معمولا ابتدا یک موج SPWM تولید می کنند و سپس توسط یک ترانس افزاینده ولتاژ رو افزایش می دهند و چون موج اعمالی به سوئیچ ها SPWM است در خروجی سیگنال سینوسی داریم.
                    البته در جریان های خیلی بالا مجبوریم از ترفند دیگری استفاده کنیم که البته راندمان آن پایین تر است ابتدا ولتاژ دی سی توسط مدار بوست افزایش می یابد سپس توسط یک ترکیب تمام پل و ترانس افزاینده زیاد می شود و به مقدار 310 می رسد و در نهایت توسط سوئیچ ها و کنترلر SPWM و فیلتر خروجی به سیگنال سینوسی تبدیل می شود که کاربرد آن برای دستگاه های حساس است.

sigpic

دیدگاه

خواهش می کنم
                      البته این فکر من نیست قبلا انجام شده
                      در اکثر اینورتر ها برای درب اتوماتیک و دوربین مدار بسته از این روش استفاده می کنن
                      برای اینکه ولتاژ کاهش زیادی نداشته باشه میشه یه باتری دیگه هم اضافه کرد در عوض توسط دیوتی سایکل و مدار کنترلر مقدار خروجی رو کنترل می کنیم.
                      اینورتر های دیگر که در بازار هست برای 12 ولت ساخته شده که جریان بالایی می کشه این اینورتر ها معمولا ابتدا یک موج SPWM تولید می کنند و سپس توسط یک ترانس افزاینده ولتاژ رو افزایش می دهند و چون موج اعمالی به سوئیچ ها SPWM است در خروجی سیگنال سینوسی داریم.
                      البته در جریان های خیلی بالا مجبوریم از ترفند دیگری استفاده کنیم که البته راندمان آن پایین تر است ابتدا ولتاژ دی سی توسط مدار بوست افزایش می یابد سپس توسط یک ترکیب تمام پل و ترانس افزاینده زیاد می شود و به مقدار 310 می رسد و در نهایت توسط سوئیچ ها و کنترلر SPWM و فیلتر خروجی به سیگنال سینوسی تبدیل می شود که کاربرد آن برای دستگاه های حساس است.
                      سلام ناصر جان
                      بله دقیقا به همین صورت هست
                      اما بیشتر در مدلهای صنعتی , معمولا از همان روش دوم که فرمودید استفاده میشود (پوش پول 12 به 310 دیسی و مرحله دوم تبدیل
                      310 دی سی به 220 ولت AC با موج سینوسی...)
                      البته حدود دو روز پیش من یک یو پی اس چینی 1000 وات را باز کردم و در کمال تعجب دیدم که از یک ترانس هسته آهنی بزرگ در مدارش استفاده کرده بود
                      با این که یو پی اس را تازه خریداری کرده بودند و مدل جدید بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        سلام ناصر جان
                        بله دقیقا به همین صورت هست
                        اما بیشتر در مدلهای صنعتی , معمولا از همان روش دوم که فرمودید استفاده میشود (پوش پول 12 به 310 دیسی و مرحله دوم تبدیل
                        310 دی سی به 220 ولت AC با موج سینوسی...)
                        البته حدود دو روز پیش من یک یو پی اس چینی 1000 وات را باز کردم و در کمال تعجب دیدم که از یک ترانس هسته آهنی بزرگ در مدارش استفاده کرده بود
                        با این که یو پی اس را تازه خریداری کرده بودند و مدل جدید بود!
                        سلام
                        1000 وات توان زیادی نیست به همین خاطر از همون روش اول استفاده کرده.
                        بلوک روش های مختلف اینورتر :

sigpic

دیدگاه

افشین خان یک سوال ابتدایی در مورد ایزولاسیون 310 ولت منفی داشتم , اگر زحمتی
                          نیست به این سوال ابتدایی هم جواب بدید :redface: (ببخشید دیگه , گیر بیسوادی مثل من افتادید :mrgreen

افشین جان در مدار سینوسی که زحمت کشیدید قرار دادید
                          در قسمت منفی 310 ولت که با دایره قرمز مشخص کردم را دقیقا نمیدونم باید به کجا وصل کنم:
                          1- به خروجی منفی پل دیود مدار پوشپول (که با دایره قرمز مشخص کردم) باید وصل بشه؟
                          2- یا به منفی باتری 12 ولت باید وصلش کنم؟ در این صورت خروجی منفی پل دیود ترانس پوش پول را به کجا وصل منم؟

پ.ن: چون ولتاژ اون قسمت از مدار بالا هست و اگر اشتباهی صورت بگیره , خطرناک هست
                          گفتم باز مزاحمتون بشم :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          1000 وات توان زیادی نیست به همین خاطر از همون روش اول استفاده کرده.
                          بلوک روش های مختلف اینورتر :

سلام ناصر خان , خوب هستید؟

ناصر جان میتونیم به این صورت که عرض میکنم به نتیجع برسیم؟ پیشنهادی در این باره دارید؟
                          ما در ابتدا باید مدار , 12 ولت DC را به سینوسی تبدیل کنیم و به جای این که آن را بایک مدار خطی ترانس هسته آهنی به 220 ولت
                          تبدیل کنیم , که هم حجم ترانس زیاد هست و هم بازده کمی دارد...
                          به جای اون از یک مدار سوئیچینگ استفاده کنیم که برق AC را گرفته و به 220 ولت AC تبدیل و در خروجی به ما تحویل بده
                          آیا این مدار امکان پذیر هست ؟ به شکل موج اولیه که آسیبی نمیرسونه؟...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام ناصر خان , خوب هستید؟

ناصر جان میتونیم به این صورت که عرض میکنم به نتیجع برسیم؟ پیشنهادی در این باره دارید؟
                            ما در ابتدا باید مدار , 12 ولت DC را به سینوسی تبدیل کنیم و به جای این که آن را بایک مدار خطی ترانس هسته آهنی به 220 ولت
                            تبدیل کنیم , که هم حجم ترانس زیاد هست و هم بازده کمی دارد...
                            به جای اون از یک مدار سوئیچینگ استفاده کنیم که برق AC را گرفته و به 220 ولت AC تبدیل و در خروجی به ما تحویل بده
                            آیا این مدار امکان پذیر هست ؟ به شکل موج اولیه که آسیبی نمیرسونه؟...
                            بستگی به توان مورد نیاز شما داره
                            البته برخی اوقات هم بهتره به جای استفاده از یک اینورتر قدرتمند از چند اینورتر ساده استفاده بشه و بسیتگی به کاربرد داره
                            اما راحت ترین و بهترین روش این هست که موج سینوسی رو با مدولاسیون عرض پالس به موج SPWM تبدیل کینم و موج SPWM رو توسط ترکیب پل H به ترانس افزاینده فرکانس بالا بدهیم (کوچک ، ارزان) و در خروجی توسط یک فیلتر موج کاملا سینوسی داشته باشیم.

sigpic

دیدگاه

بستگی به توان مورد نیاز شما داره
                              البته برخی اوقات هم بهتره به جای استفاده از یک اینورتر قدرتمند از چند اینورتر ساده استفاده بشه و بسیتگی به کاربرد داره
                              اما راحت ترین و بهترین روش این هست که موج سینوسی رو با مدولاسیون عرض پالس به موج SPWM تبدیل کینم و موج SPWM رو توسط ترکیب پل H به ترانس افزاینده فرکانس بالا بدهیم (کوچک ، ارزان) و در خروجی توسط یک فیلتر موج کاملا سینوسی داشته باشیم.
                              دستتون درد نکنه
                              ناصر خان شما شماتیکی در این باره دارید؟
                              همین که میفرمایید ارزان خواهد بود , این خودش خیلی مهمه
                              برای مثال شما یک پمپ آکواریوم 20 هرار تومانی را میخواهید به باتری وصل کنید که در اینجا چون بار ما سلفی بوده و
                              وجود اینورتر سینوسی واجب است
                              پس اگر هزینه ساخت اینورتر سینوسی کم باشد
                              در اینجا ما میتوانیم یک پمپ 12 ولت ارزان قیمت داشته باشیم (پمپهای 12 ولت آماده از 200 هزار تومان به بالا هستند)...
                              راستی ناصر خان کمی میتونید در مورد ترانسهای افزاینده فرکانس بالا (که در موردش صحبت کردید) توضیح دهید (اگر عکس هم از این نوع ترانسها قرار دهید که خیلی عالی میشد)
                              و این که نصبت به ترانسهای هسته آهنی تا چه اندازه کوچکتر و بازده بیشتری دارند؟
                              آیا این نوع ترانسها , روی موج سینوسی ورودی تاثیری میگذارند ؟ که در خروجیشان هارمونیکها افزایش پیدا کنند؟
                              اگر یک شماتیک قرار بدید که خیلی عالی میشه , تا در پست اول سایت هم قرار بدیم
                              نظر شما چیه؟
                              پ.ن: راستی ناصر خان این ترانسهای افزاینده فرکانس بالا را از کجا میشه تهیه کرد؟ یا باید خودمون بسازیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                دستتون درد نکنه
                                ناصر خان شما شماتیکی در این باره دارید؟
                                همین که میفرمایید ارزان خواهد بود , این خودش خیلی مهمه
                                برای مثال شما یک پمپ آکواریوم 20 هرار تومانی را میخواهید به باتری وصل کنید که در اینجا چون بار ما سلفی بوده و
                                وجود اینورتر سینوسی واجب است
                                پس اگر هزینه ساخت اینورتر سینوسی کم باشد
                                در اینجا ما میتوانیم یک پمپ 12 ولت ارزان قیمت داشته باشیم (پمپهای 12 ولت آماده از 200 هزار تومان به بالا هستند)...
                                راستی ناصر خان کمی میتونید در مورد ترانسهای افزاینده فرکانس بالا (که در موردش صحبت کردید) توضیح دهید (اگر عکس هم از این نوع ترانسها قرار دهید که خیلی عالی میشد)
                                و این که نصبت به ترانسهای هسته آهنی تا چه اندازه کوچکتر و بازده بیشتری دارند؟
                                آیا این نوع ترانسها , روی موج سینوسی ورودی تاثیری میگذارند ؟ که در خروجیشان هارمونیکها افزایش پیدا کنند؟
                                اگر یک شماتیک قرار بدید که خیلی عالی میشه , تا در پست اول سایت هم قرار بدیم
                                نظر شما چیه؟
                                پ.ن: راستی ناصر خان این ترانسهای افزاینده فرکانس بالا را از کجا میشه تهیه کرد؟ یا باید خودمون بسازیم؟
                                سلامی دوباره
                                شماتیک آماده ندارم متاسفانه
                                اما شما می تونید توسط یک میکرو کنترلر سیگنال SPWM رو تولید کنید البته یکم کار سختی هست ولی سعی می کنم برنامه اشو بنویسم چون یه راه حل آسون تو ذهنم هست که البته باید تست بشه.
                                مدار درایور پل هم که مشخصه خود شما این مدار رو گذاشته بودید که با دو تا 2113 یک فول بریج درایور می شد .
                                حالا ترانس افزاینده و فیلتر خروجی راحت ترین بخش هست.
                                ترانس سوئیچینگ مثل ترانس معمولی هست اما چون فرکانس بالا هست ابعاد به شدت کوچک می شود.
                                در ترانس سوئیچینگ راندمان مانند ترانس معمولی است و اصولا راندمان ترانس ها بالاست چون توان زیادی را هدر نمی دهند.
                                کل این بحث که از سوئیچینگ استفاده می شود به خاطر ابعاد است و توانی که در ترانزیستور ها به هدر می رود زیرا اگر از تقویت کننده کلاس AB استفاده شود راندمان بسیار پایین است اما تقویت کننده کلاس D یا سوئیچینگ راندمان بالایی دارد.
                                این ترانس ها هم چیز عجیبی نیستا :mrgreen:

نکته مهم اینه کا ما به ترانس سیگنال SPWM می دهیم این سیگنال
                                کوشش ؟ oo: اها ایناها اون دومیه هستا اون اولیه نیست .

این ترانس ها هم خوب طبیعتا باید خودمون بسازیم .
                                شماتیک رو میشه تو اینترنت پیدا کرد من قبلا دیدم اما الان نمی دونم کجا ذخیره کردم. اما من پیشنهاد میدم یه نمونه طراحی کنیم.فقط قبلش باید خوب اینورتر و سوئیچینگ رو درک کنیم چون اگه شماتیک هم باشه بدون اطلاعات لازم نمیشه ساختش.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X