اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    این مدار بجهت آموزش ارائه شده ....قسمت پوش پول نقص های فراوانی داره ....بدون محافظ اضافه بار و خیلی چیزهای دیگه.....
    در اصل به جهت تست نیازی به ساختن قسمت پوش پول نیست ...........میتونید قسمت سینوسی رو بسازید با ولتاژ 310
    تست کنید و هر مدار پوش پولی که خواستین براش قرار بدین.....اگر لازم دارید ولتاژ رو کنترل کنید باید در خروجی پوش پول سلف بزرگی قرار بدین
    بدون کنترل ولتاژ سلف لازم نیست ..........این مدار ساده بدین جهت قرار داده شده که هرکس با کمترین دانش سویچینگ بتونه بسازه
    بدون کنترل در نهایت ولتاژ در بی باری و بار داری مقداری فراز و فرود خواهد داشت ....این مدار جنبه تست داره برای استفاده در توان بالا مقرون به صرفه نیست ....
    صرف وقت و هزینه برای تکمیلش منطقی نبود....
    سلام افشین خان
    قسمت DC to AC چی ؟ اون قسمت را کمی در موردش توضیح میدهید؟
    اون قسمت کامل است یا باید روی آن قسمت هم کار بشه....؟
    با تشکر
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

با تشکر از دوستان علاقه مند و اساتیدی که کمک می کنند.
      آقا سینا ممنون از توضیحات شما.
      من هردو قسمت یعنی dc-dc و dc-ac رو در یک شماتیک کشیدم که پراکنده نشه . و در مورد میکرو هم درسته برای آزمایش همون atmega8 مناسبه . و به نظرم مدارو میشه بدون cmos هم راه انداخت. یه گیت not یا دو پایه pwm از میکرو که not هم هستند همون کارو انجام میده .

منم با توضیحات علی آقا و حرفهایی که آقای ghasede del زدند به این نتیجه رسیدم که مدار بوست رو همونی که علی آقا طراحی کرده بزاریم. و قسمت ac-dc رو هم تغییر ندیم .
      در مورد pcb ها هم دو کار میشه کرد یک اینکه به pcbعلی آقا دست نزنیم و یک pcb واسه قسمت سینوسی طراحی کنیم که بشه دوتا pcb ( یعنی یه pcb کوچیک برای قسمت سینوسی طراحی کنیم ) و ترانس خروجی هم از بیرون بدیم .
      (من سعیمو میکنم که طراحیرو طوری انجام بدم که بشه بعدا تبدیلش کرد به full bridge که از شر ترانس دوم هم خلاص شیم. )
      یه کار دیگه هم که میتونیم انجام بدیم اینه که همه رو در یک pcb بزنیم که یکم زمان بیشتری میبره . و حسنش اینه سیستم کلا یک برد میشه.
      ولی خوب چون مرحله آزمایشیه بهتره در دو برد باشه . حالا من هم یسری ایده ها دارم واسه بهتر کردن مدار که ایشاا.. در مراحل بعدی اگه نتیجه گرفتیم میگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baha_manesh
        با تشکر از دوستان علاقه مند و اساتیدی که کمک می کنند.
        آقا سینا ممنون از توضیحات شما.
        من هردو قسمت یعنی dc-dc و dc-ac رو در یک شماتیک کشیدم که پراکنده نشه . و در مورد میکرو هم درسته برای آزمایش همون atmega8 مناسبه . و به نظرم مدارو میشه بدون cmos هم راه انداخت. یه گیت not یا دو پایه pwm از میکرو که not هم هستند همون کارو انجام میده .

منم با توضیحات علی آقا و حرفهایی که آقای ghasede del زدند به این نتیجه رسیدم که مدار بوست رو همونی که علی آقا طراحی کرده بزاریم. و قسمت ac-dc رو هم تغییر ندیم .
        در مورد pcb ها هم دو کار میشه کرد یک اینکه به pcbعلی آقا دست نزنیم و یک pcb واسه قسمت سینوسی طراحی کنیم که بشه دوتا pcb ( یعنی یه pcb کوچیک برای قسمت سینوسی طراحی کنیم ) و ترانس خروجی هم از بیرون بدیم .
        (من سعیمو میکنم که طراحیرو طوری انجام بدم که بشه بعدا تبدیلش کرد به full bridge که از شر ترانس دوم هم خلاص شیم. )
        یه کار دیگه هم که میتونیم انجام بدیم اینه که همه رو در یک pcb بزنیم که یکم زمان بیشتری میبره . و حسنش اینه سیستم کلا یک برد میشه.
        ولی خوب چون مرحله آزمایشیه بهتره در دو برد باشه . حالا من هم یسری ایده ها دارم واسه بهتر کردن مدار که ایشاا.. در مراحل بعدی اگه نتیجه گرفتیم میگم.
        سلام دوست عزیز , لطف میکنید
        بله بودن ای سی cmos هم میشه ولی باید IR2113 را تغییر دهیم.....
        بله دقیقا , بهتر است که جدا باشن
        در اینورتر های صنعتی هم به همین صورت است و دو برد با سوکت به هم وصل میشوند ....
        زحمت کشیدید , فکر کنم همان قسمت dc to ac هالف بریج با ترانس در خارج از فیبر , بهترین فکر باشد
        بخش پوشپول هم PCB دارد و به راحتی میتوان به بخش دوم که dc to ac است وصل کنیم
        در مورد فول بریج هم به نظر شما بعد از ساخت این مدار بحث و تبادل نظر بکنیم بهتر نیست؟یا با همین مدار روی آن هم کار کنیم؟
        فول بریج با روش 3LEVEL و چهار خروجی از میکرو فکر کنم بهترین جواب را از آن خواهیم گرفت...
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
          سلام دوست عزیز , لطف میکنید
          بله بودن ای سی cmos هم میشه ولی باید IR2113 را تغییر دهیم.....
          بله دقیقا , بهتر است که جدا باشن
          در اینورتر های صنعتی هم به همین صورت است و دو برد با سوکت به هم وصل میشوند ....
          زحمت کشیدید , فکر کنم همان قسمت dc to ac هالف بریج با ترانس در خارج از فیبر , بهترین فکر باشد
          بخش پوشپول هم PCB دارد و به راحتی میتوان به بخش دوم که dc to ac است وصل کنیم
          در مورد فول بریج هم به نظر شما بعد از ساخت این مدار بحث و تبادل نظر بکنیم بهتر نیست؟یا با همین مدار روی آن هم کار کنیم؟
          فول بریج با روش 3LEVEL و چهار خروجی از میکرو فکر کنم بهترین جواب را از آن خواهیم گرفت...
          سلام آقا سینا و دوستان خوب دیگه
          خب هدف ما به امید خدا ساخت یک اینورتر ایده آل و کم حجمه. ولی خوب برای اینکه بحث پراکنده نشه به نظر منم این بردو هرچه سریعتر بسازیم بعد آزمایشاتمونو روی برد انجام یدیم تا ببینیم پارامترهای مهم ما چقدر هستند مثل THD و راندمانو عملکرد مدار و..... قسمت پوش پل که ثابته میمونه برد هالف بریدج . من پی سی بی این قسمتو میزنم . ( اگه بتونم بردو هم برای هالف و هم فول بریدج طراحی میکنم که بعدا فقط با اضافه کردن دوتا درایور و ماسفت و کمی تغییر بشه اونم تست گرفت (البته یسری تغییرات هم در میکرو و قطعات داریم) .
          اما یه سوال چرا اگه CMOS رو برداریم باید IR2113 عوض شه؟ مستقیم میشه پالس میکرورو به آی سی داد من اینو تست کردم قبلا

دیدگاه

سلام آقا سینا و دوستان خوب دیگه
            خب هدف ما به امید خدا ساخت یک اینورتر ایده آل و کم حجمه. ولی خوب برای اینکه بحث پراکنده نشه به نظر منم این بردو هرچه سریعتر بسازیم بعد آزمایشاتمونو روی برد انجام یدیم تا ببینیم پارامترهای مهم ما چقدر هستند مثل THD و راندمانو عملکرد مدار و..... قسمت پوش پل که ثابته میمونه برد هالف بریدج . من پی سی بی این قسمتو میزنم . ( اگه بتونم بردو هم برای هالف و هم فول بریدج طراحی میکنم که بعدا فقط با اضافه کردن دوتا درایور و ماسفت و کمی تغییر بشه اونم تست گرفت (البته یسری تغییرات هم در میکرو و قطعات داریم) .
            اگر نظر شما فول بریج است پس روی این مدل 2LEVEL کار کنید
            یک مهندس هندی این شماتیک را طراحی کرده و در وبلاگش قرار داده (وبلاگ ایشون یکی از منابع خوب برای ساخت اینورتر سینوسی هست...)
            به نظرم اگر قرار است روی فول بریج کار کنیم , پی سی بی این مدار را درست کنید بهتر باشد...

این هم مدل 3LEVEL هستش و از این دو حالت خارج نیست: فورم کلیش به همین صورته
            اگر دوست داشتید این دو تا را PCB کنید میکرو هم در این دو مدا مگا 16 هست
            برنامه ها هم که گذاشتم برای همین مدارها استفاده داره (دو برنامه بسکام)

این هم برنامه دو شماتیک بالا:

http://s4.picofile.com/file/8172070568/2_3LEVEL.zip.html

اما یه سوال چرا اگه CMOS رو برداریم باید IR2113 عوض شه؟ مستقیم میشه پالس میکرورو به آی سی داد من اینو تست کردم قبلا
            دقیق یادم نیست ولی در ذهنم هست که نمیشه , نمیدونم قبلا چه مشکلی پیش اومده بود که به این نتیجه رسیدم
            ولی ذهنم هیچ وقت اشتباه نمیکنه , البته ممکنه جای دیگری بوده و من دارم تداخل میکنم....

راستی زمانش که برسد , من کل اطلاعات اینورتر حرفه ای کوتک را درباره فیلتر سلف - خارن - دیودهای به کار رفته و بقیه موارد را قرار میدم (باید دباره بازش کنم)

دیدگاه

خیلی ممنون . به نظر نمیرسه مدار سختی باشه و خوبیش اینه اون ترانس خروجی حذف شده . باشه من pcb رو طراحی میکنم فقط یکم ممکنه طول بکشه چون باید روش کار کنم . فقط امکان داره رو بحث فیلترینگ و کنترل پالسش نیاز باشه بیشتر کار کنیم. فقط این دو مداری که گذاشتین مثل همه ؟

دیدگاه

خیلی ممنون . به نظر نمیرسه مدار سختی باشه و خوبیش اینه اون ترانس خروجی حذف شده . باشه من pcb رو طراحی میکنم فقط یکم ممکنه طول بکشه چون باید روش کار کنم . فقط امکان داره رو بحث فیلترینگ و کنترل پالسش نیاز باشه بیشتر کار کنیم. فقط این دو مداری که گذاشتین مثل همه ؟
                سلام
                تقریبا مثل همه
                اما یکی 4 خروجی از میکرو میگیره (3LEVEL) و هر ماسفت با یک پایه میکرو کنترل میشه...
                دومی با دو خروجی از میکرو میگیره (2LEVEL) و ماسفتها جفت جفت عمل میکنند
                ولی در برنامه نویسی میکرو با هم متفاوت هستند و در عمل و سوئیچ تفاوت دارند
                ولی در شماتیک تقریبا یکی هستند...

دیدگاه

سلام چطورین دوستان؟

یه چیزیایی هم من تجربه کردم که بد نیست بدونید.

1. برای تولید موج SPWM من سعی کردم از میکرو های PIC استفاده کنم ولی چون کلال اسیلاتور اصلی این میکروها تقسیم بر 4 میشه برای این منظور یکمی کنده یعنی لب به لبه. البته الان یادم نیست فرکانس کریر رو چند کیلو میخاستم بزارم...

2. توی منابع تغذیه بحث حفاظت خیلی باید رعایت بشه چون توان داره منتقل میکنه و میتونه باعث سوختن قسمتهای حیاتی مدار بشه. به نظر خیلی ساده میاد ولی پیچیدگی و ظرافت خودشو داره.
                  برای اینکه تمام جنبه هارو در نظر بگیرین باید اینارو کنترل کنید.
                  1. Over-voltage control برای هر دو ورودی و خروجی
                  2. over-current control برای هر دو ورودی و خروجی
                  3. حرارت بیش از حد برای قسمتهای سویچ و یکسو کننده
                  4.تشخیص شکل موج خروجی ممکنه میکرو هنگ کنه روی یه پلاریته توی خروجی و البته باید نویز هایی که روی شکل موج می الفته رو هم درنظر بگیریم.
                  5. کنترل فن با توجه به دمای دستگاه
                  پیاده سازی این موردها بنظر ساده میاد ولی وقتی واردش میشیم خودش میشه یه پروژه

در مورد ساختن موج SPWM هم نمیدونم ای سی داریم یا نه ولی من با دو تا ای سی سیگنال ژنریتور تونستم بسازمش ولی نیمه کاره رهاش کردم. جوری که یکیش موج مثلثی و اونیکی موج سینوسی میساخت و میدادمشون به یه اوپ آمپ آفست پایین و موج SPWM خوبی در میومد ازش. ولی باید خیلی با ای سی ها ور میرفتم.

دیدگاه

درود بر شما
                    آقا با این که بنده چندین نمونه اینورتر صنعتی رو باز کردم از میکرو استفاده کرده بود
                    اما اونجا(نمونه صنعتی رو عرض می کنم صفحه lcd برای خودش داشت کلا برای تنظیمش کله کله باید میزدی
                    اگه اینکاره نبودی :agree:
                    ولی اونجا از میکرو خاصی استفاده میکنن و این میکروهایی که ما اینجا بخایم استفاده کنیم مثلا avr یا pic
                    که avr خیلی حساس تره،حالا pic کمتره و بقول دوستمون هنگ میکنه 100% اگه مدار محافظ نداشته باشه
                    خروجی ایز کتلت

من یه ic استفاده کردم چیز خوبیه به دیتاشیتش نگاه کنید L8038

دوستان و اساتید، لطفا نظر بدن در موردش

من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      سلام چطورین دوستان؟

1. برای تولید موج SPWM من سعی کردم از میکرو های PIC استفاده کنم ولی چون کلال اسیلاتور اصلی این میکروها تقسیم بر 4 میشه برای این منظور یکمی کنده یعنی لب به لبه. البته الان یادم نیست فرکانس کریر رو چند کیلو میخاستم بزارم...

2. توی منابع تغذیه بحث حفاظت خیلی باید رعایت بشه چون توان داره منتقل میکنه و میتونه باعث سوختن قسمتهای حیاتی مدار بشه. به نظر خیلی ساده میاد ولی پیچیدگی و ظرافت خودشو داره.
                      4.تشخیص شکل موج خروجی ممکنه میکرو هنگ کنه روی یه پلاریته توی خروجی و البته باید نویز هایی که روی شکل موج می الفته رو هم درنظر بگیریم.

در مورد ساختن موج SPWM هم نمیدونم ای سی داریم یا نه ولی من با دو تا ای سی سیگنال ژنریتور تونستم بسازمش ولی نیمه کاره رهاش کردم. جوری که یکیش موج مثلثی و اونیکی موج سینوسی میساخت و میدادمشون به یه اوپ آمپ آفست پایین و موج SPWM خوبی در میومد ازش. ولی باید خیلی با ای سی ها ور میرفتم.
                      سلام . بله حق با شماست اگه قسمت قدرت به خوبی توسط کنترل ساپورت نشه باعث آسیب رسیدن به کل مدار میشه و ماسفتا و درایور و میکرو درجا می سوزند. در مورد ساخت موج spwm هم به نظرم با میکروی atmel و stm بشه موج های خوبی دراورد . اما محافظت خیلی مهمه به طوریکه من در ذهنم بوده اگه مشکلی در قسمت قدرت (مخصوصا زوی سوئیچ ها پیش اومد به درایور و میکرو آسیب نرسه) . من خودم تجربه داشتم مدار به خاطر over voltage زده ماسفتو سوزونده ماسفتم بلافاصله زده به درایور و در یک چشم به هم زدن هم میکرو سوخته.. برای رفع این مشکل دوتا adc در مدار در نظر بگیریم به نظرم خوب باشه . یکی برای خروجی ac مدار و یکی هم برای خروجی dc مدار .تا جلوی over voltage گرفته بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        سلام چطورین دوستان؟

سلام اروین خان
                        خوش اومدید
                        راستش را بخواهید من در نمونه اولیه 12 ولتی که ساختم به همین مشکل هنگ کردن میکرو بر خوردم و باید شدید نویزها را برایش حذف کنیم
                        حتی به فکر استفاده از اپتو کوپلر برای خروجی ها افتادم... اما مشکل اصلی بیشتر برنامه نویسی نادرست است
                        در مورد تشخیص میکرو هنگ کرده فکرهایی کرده بودم:
                        ما باید یک میکرو دیگه که نقش کنترلی را دارد , قرار دهیم و میکرو پالس ساز ما هر پریودی که انجام میدهد , یک پالس سریالی برای دومی که کنتری است بفرستد...
                        کر در هر صورت هنگ کردن , زود پالس سلامتی قطع شده و خروجی را میکرو کنترلی قطع میکند...
                        همچنین برق ورودی بالای 15 و کمتر از 10 ولت را با ADC میکرو کنترلی میتوان تشخیص داد
                        معکوس بستن باتری هم فکر کنم با یک مدار ساده یا یک دیود مشکلش حل میشود و اتصال کوتاه فقط فیوز سرامیکی (حالا دابل فست یا معمولی)

پ.ن: در مورد استفاده از مداهای انالوگ و آی سی های سیگنال ژنراتور باید عرض کنم که قبلا به فکرم رسیده بود , در PM از یکی از اساتید سوال کردم که میگفت جواب نمیده
                        و میکرو بهتره و من هم بیخیال اون شدم , روش کار کنیم هم بد نیست...

اما در جواب دوستمون که میکرو SMD به جای DIP پیشنهاد دادن باید عرض کنم که فرقی بین این دو نیست فقط چون معمولا دیپها را روی سوکت بد قرار میدهند , گاهی از این
                        مشکلات پیش میاید , SMD هم اگر استفاده شود یک مشکل دارد , آن هم این است که در صورت سوختن باید کل برد را تعویض کنید مگر آن که SMD را روی برد دیگر قرار دهید
                        و با سوکت به برد اصلی وصل کنید که باز مشکل دیپ حاصل میشود...
                        اما در موری تست موج خروجی (که اروین عزیز مطرح کردند) من قبلا روش فکر کرده بودم , کولرهای گازی یک برد کنترلی بر روی خود دارند که در صورت کوچکترین تغییر در شکل موج
                        کمپرسور را از کار میاندازند...
                        برای ساخت چنین مداری حتی به فکر طراحی یک مدار هارمونیک آنالیزور ساده افتادم ولی موفق نبودم (یک مدار با PIC پیدا کردم که THD آنالیزور بود ولی خوب چون من با AVR کار میکردم
                        بی خیال آن شدم).......
                        البته اگر هارمونیک آنالیزور طراحی بشه , استفاده دیگری هم داره که مثلا دو برنامه در میکرو پالس ساز قرار میدهیم و در صورت اتصال اینورتر به بار غیر خطی و تغییر شکل موج و افزایش درصدی THD
                        میکرو کنتری به میکرو پالس ساز , یک کد سریالی ارسال میکنه که وارد مرحله دوم بشو و برنامه دوم را اجرا کن که فرم ساخت پالسها تغییر کنه و موج خروجی اصلاح بشه.... (این در کوتک هست و بعد از اتصال
                        به بار غیر خطی یک نوغ زده و سریع موج اصلاح میشود...)

دیدگاه

سلام دوستان من یه سرچی زدم تو اینترنت یه اینورتر به این شکل دیدم نظرتون راجع به این چیه؟

دیدگاه

سلام دوستان من یه سرچی زدم تو اینترنت یه اینورتر به این شکل دیدم نظرتون راجع به این چیه؟

سلام دوست عزیز
                            در مورد این مدارها قبلا بحث شده
                            بیشتر جنبه اسباب بازی دارند و فقط هدف نمایش موجی شبیه سینوسیست
                            استفاده دیگری ندارند...

اضافه شده در تاریخ :
                            من عرض کردم ابتدا اون شماتیک افشین خان را بدون هیچ تغییری بسازیم تا فرم کار کاملا دستمون بیاد (چون قبلا منتاژ شده و جواب گرفتند و روی مصرف
                            کننده ای پیاده شده و سالهاست که در حال کار کردن است...)
                            شما فرمودید همین فول بریج را ادامه دهیم و من هم گفتم چشم....
                            در ظاهر راحت است ولی وقتی وارد عمل میشویم , خیلی مشکلات سر راه قرار میگیرد و کار یک شب نیست
                            حالا علی آقا گفتند که مدار پوشپول افشین خان (که البته برای خودشون هم نبوده و برای تکمیل اینورتر قرار دادند) ممکن است خوب جواب ندهد..
                            اما مدار سینوسی هالف بریجشان , دقیقا ساخت خودشان است و از آن جواب گرفتند , پس مدار پوش پول علی آقا را بعد از رفع اشکال
                            با مدار افشین خان در دو برد جداگانه , با هم پیاده میکنیم و از آن نتیجه که گرفتیم میرویم سر وقت فول بریج و دو اینورتر 100 تا 200 و یک اینورتر
                            1000 وات که فاینال کار ما خواهد بود , میسازیم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              من عرض کردم ابتدا اون شماتیک افشین خان را بدون هیچ تغییری بسازیم تا فرم کار کاملا دستمون بیاد (چون قبلا منتاژ شده و جواب گرفتند و روی مصرف
                              کننده ای پیاده شده و سالهاست که در حال کار کردن است...)
                              شما فرمودید همین فول بریج را ادامه دهیم و من هم گفتم چشم....
                              در ظاهر راحت است ولی وقتی وارد عمل میشویم , خیلی مشکلات سر راه قرار میگیرد و کار یک شب نیست
                              حالا علی آقا گفتند که مدار پوشپول افشین خان (که البته برای خودشون هم نبوده و برای تکمیل اینورتر قرار دادند) ممکن است خوب جواب ندهد..
                              اما مدار سینوسی هالف بریجشان , دقیقا ساخت خودشان است و از آن جواب گرفتند , پس مدار پوش پول علی آقا را بعد از رفع اشکال
                              با مدار افشین خان در دو برد جداگانه , با هم پیاده میکنیم و از آن نتیجه که گرفتیم میرویم سر وقت فول بریج و دو اینورتر 100 تا 200 و یک اینورتر
                              1000 وات که فاینال کار ما خواهد بود , میسازیم ...
                              من در یک حرکت ضربتی نشستم 30 صفحه از 37 صفحرو خوندم که دیگه آلارم جوارح دورنیو بیرونیم به صدا درومد. بحثا ، بحثهای خوبی بود در این دو سال و تلاش شمام قابل تحسینه آقا سینا . با بررسی که کردم شما روی فول بریدج خوب کار کرده بودی و آقای منتظری هم روش خوب تحلیل کرده بودند . من طراحی pcb رو ایشاا... روی فول بریدج انجام میدم ولی طوری که بشه روش هالف بریدج رو هم بست چون مشترکاتشون زیاده . ولی خوب هدف من روی 5 کیلو واته ولی خوب این pcb رو ترک هاشو (سیم کشی ) واسه 500 وات میزنم . اما یک سوال دارم من این اینورترو میخوام وارد شبکه برق شهری کنم موضوع خاصی رو باید مد تظر داشته باشم؟

دیدگاه

من در یک حرکت ضربتی نشستم 30 صفحه از 37 صفحرو خوندم که دیگه آلارم جوارح دورنیو بیرونیم به صدا درومد. بحثا ، بحثهای خوبی بود در این دو سال و تلاش شمام قابل تحسینه آقا سینا . با بررسی که کردم شما روی فول بریدج خوب کار کرده بودی و آقای منتظری هم روش خوب تحلیل کرده بودند . من طراحی pcb رو ایشاا... روی فول بریدج انجام میدم ولی طوری که بشه روش هالف بریدج رو هم بست چون مشترکاتشون زیاده . ولی خوب هدف من روی 5 کیلو واته ولی خوب این pcb رو ترک هاشو (سیم کشی ) واسه 500 وات میزنم . اما یک سوال دارم من این اینورترو میخوام وارد شبکه برق شهری کنم موضوع خاصی رو باید مد تظر داشته باشم؟
                                سلام آقا امیر (اگر اسمتونو درست گفته باشم )
                                خوب کاری کردید , اما چه حوصله ای دارد :mrgreen: سی صفحه...
                                اگر قرار است روی فول بریج کار کنیم , به نظر من فقط همان فول بریج را طراحی کنید و هالف بریج را با آن ترکیب نکنید
                                هالف بریج را میگذاریم در صورتی که جواب نگرفتیم , آن را اجرا میکنیم , البته این پیشنهاد من است که برد ترکیبی نباشد , نظر شما ممکن است متفاوت باشد...

در مورد این که یک اینورتر 5 کاوا بسازید , چالشهای زیادی سر راهتان خواهد بود ولی در مورد سوالی که کردید, باید عرض کنم که به صورت کلی:
                                1- خروجی باید کمترین هارمونیکها را داشته باشد و در حد استاندارد مورد نظر عمل کند (که معمولا بر اساس استاندار برق اروپاست) و این استاندارد باید در هر شرایطی حفظ شود...
                                2- بحث ایمنی و حفازت مطرح است و همچنین سیستمهای کنترلی دقیق و هوشمند..... (مانند مدار کنترل از راه دور سیستم و بحث اینورتر شبکه ای و مدار کنترلی عملکرد اینورتر...
                                3- ایزولاسیون درست مدار که هیچگونه نشتی و نویزی نداشته باشد و نویزگیر هم نباشد و عوامل محیطی روی آن اثر نگذارد ...
                                4- بازده خوب که رسیدن به آن نیاز به تجربه زیاد و انجام آزمایشات پی در پی و آزمون و خطای بسیاریست و ساعات زیادی را باید برای آن صرف کنید و همچنین هزینه بالای تحقیقات را هم نباید فراموش کنید...
                                مثلا نوع سیملاکی و برندی که برای این کار مناسب است - نوع فیبر و کیفیتش و حتی طراحی - هسته و بوبین مناسب و کیفیت و برند آن که برای این کار بهترین باشد...
                                نوع قطعات مثل میکرو - مقاومت ماسفت.... که چه مارکی و از کجا بخریم...
                                مثلا من یک طرح خورشیدی برای گارد ریلها داشتم که یک سالی هم روی آن کار کردم ولی اون فردی که من را باید وارد میکرد .... پیدا نکردم oo:
                                در این طرح فقط LED قرمزی که باید استفاده میکردم , حدود دو ماه زمان برد و هر برند و نمونه ای که فکرش را بکنید تست کردم تا یک نمونه که مد نظرم بود پیدا کردم
                                مثلا فلان برند LED در فلان شکل که باز دو مدل چینی و تایوانی داشت که باید از روی پایه و داخش تشخیص میدادید که اصل است یا خیر....
                                همان LED حدود 300 تومان برایش هذینه کردم..(آن هم در 5 سال پیش) چه برسد مدار کنترلی فوق کم مصرف و نوع و شکل سولار که بهترین راندمان و کمترین هزینه را داشته باشد و مثلا کمترین افت در
                                قسمتهای که آفتاب خوب نداشت و یا قسمت باتری و بکاب روزهای ابری قابل پیشبینی و چگونگی شارژ باتری تا عمر آن خیلی کم نشود و طراحی بدنه بسیار محکم که به راحتی نصب شود ولی به راحتی دباره
                                باز نشود , چون ما ایرانی ها تخریبکارهای خوبی هستیم :mrgreen:(مثلا یکی از دوستان در شرکتی بود که تلفن همگانی برای مخابرات میساختند... برای آزمایش یک افغانی گذاشتند تا هر چه میتواند و هر کاری که
                                میتواند انجام دهد و مثلا گوشی را تا میتواند بکشد... و این برادر هر بلای که دوست داشت سرش آورد ولی برای تلفن مشکلی پیشنیامد ...که سرانجام آزمایش قبولی را برد , جالب است بدانید بعد از نصب , یک هفته نکشید (انگار همدان بود) تمام گوشی ها را مردم از جای در آوردند... ) , خلاصه خیلی باید وقت برای این کار بگذارید و تمام موارد را بررسی کنید
                                5- انتخاب قطعات بسیار خوب برای استفاده داعم از اینورتر که معمولا در مدلهای سینوسی باید حتما لحاظ شود
                                همچنین قطعات نصبت به عوال محیطی سازگار و بتواند آنها را تحمل کند (مثل رطوبت - گرمای زیاد - سرمای زیاد - باد - اشعه نور خورشید....)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X