اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط baha_manesh
    خواهش میکنم . :smile: واسه شما هم خوبه . البته پروتل نرم افزار پیشرفته ای برای طراحی که هر سال مثل برنامه متلب ورژن جدیدی رو ارائه میده.
    راستش رو بخواید وقت نکردم تست بگیرم البته کد بسکامشو نفرستادید من چک کنم . یکم سرم خلوت شه حتما تست میگیرم.چون خودم هم علاقه مند به تستش هستم ببینم. بله این برد دو رو هست باید داده شه بیرون . البته دستی هم میشه ولی خوب دردسر داره . . واسه زدن برد بدون چاپ محافظ و تست الکتریکال بزنید فکز کنم ارزون در بیاد. برای خازن ها 100 نانوفاراد ها همه عدسی اند و بعضی جاها الکترولیت برای فیلتر خروجی سایزهارو تا حدی بزرگ گرفتم که بشه فیلتر های مختلفو تست کرد . برای ماسفت هم سایز بزرگه طوری که بشه هر رنج ماسفت گذاشت.
    سلام آقا امیر

نفرمایید من برنامه را با کد هگزش , برای شما پلود و در پیغام خصوصی فرستادم

http://s4.picofile.com/file/8172070568/2_3LEVEL.zip.html
    http://s5.picofile.com/file/8173732276/2_3LEVELHex.zip.html

یک سوال: شما چرا در شماتیکهاتون ولتاژ میکرو را اسرار دارید رفرنس خارجی انتخاب کنید , مگر داخلی باشد چه مشکلی
    پیش میآید؟ نکند نگران هنگ کردن میکرو هستید که با کریستال 16 مگ کار میکند...؟ اگر به این صورت است ما را هم راهنمایی کنید؟

بعد من عرض کردم که میکرو سوئیچ کننده SPWM به اندازه کافی تحت فشار هست
    پس نباید وظیفه دیگری را انجام دهد و کارهای کنترلی باید با میکرو دیگری انجام شود
    پس شما نباید دستی در برنامه میکرو SPWM ببرید تا میکرو خدای نکرده هنگ نکند...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقایون سلام و درود
      یه سوال ؟؟؟
      از ATTINY 13 بجای ATMEGA 16 استفاده کنیم بهتر نیست
      اگه کسی میتومنه برنامه نویسه از بچه هایی که همین جا هستن چه بهتر
      اگه زیاد حرفه ایی نیستین مثله من :mrgreen:
      بدیم برو بچه های برنامه نویسمون تالار بقلی
      که اگه لطف کنن برنامه بنویسن عال میشه
      چون این ATTINY 13 که ما گفتیم برای اینکارمون بهتره چون کوچیکتر و ارزون تره و فقط موج سینوسی تهیه کنه (همین و بس)

و برای مدار پروتکتش اگه دوست دارین از ADC میکرو دیگه یا مدارات ساده مقایسه کننده یا همون OP-AMP استفاده کنیم که احساس میکنم بهترم باشه چون ولتاژ ریپل داره احتمال هنگی میکرو زیاده
      و امکان داره زحمات ما رو به باد بده البته AVR بیشتر این مشکل رو داره

نظر اساتید و دوستان چیه؟؟؟

من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        سلام آقا امیر

یک سوال: شما چرا در شماتیکهاتون ولتاژ میکرو را اسرار دارید رفرنس خارجی انتخاب کنید , مگر داخلی باشد چه مشکلی
        پیش میآید؟ نکند نگران هنگ کردن میکرو هستید که با کریستال 16 مگ کار میکند...؟ اگر به این صورت است ما را هم راهنمایی کنید؟

بعد من عرض کردم که میکرو سوئیچ کننده SPWM به اندازه کافی تحت فشار هست
        پس نباید وظیفه دیگری را انجام دهد و کارهای کنترلی باید با میکرو دیگری انجام شود
        پس شما نباید دستی در برنامه میکرو SPWM ببرید تا میکرو خدای نکرده هنگ نکند...
        سلام مچکر . در نهایت باید adc ها باشند . حالا با یه میکرو دیگه یا همین . چون بایدسطح ولتاژ اندازه گیری شه که یهو نزنه همه چیو بسوزونه یا اتصال کوتاه کنه..و فکر نمیکنم خللی در spwm ایجاد کنه
        ولتاژ رفرنس خارجی میکرو جهت اطمینان بیشتره که معمولا من دیدم خارجی میدن.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط aliebi1
        آقایون سلام و درود
        یه سوال ؟؟؟
        چون این ATTINY 13 که ما گفتیم برای اینکارمون بهتره چون کوچیکتر و ارزون تره و فقط موج سینوسی تهیه کنه (همین و بس)

و برای مدار پروتکتش اگه دوست دارین از ADC میکرو دیگه یا مدارات ساده مقایسه کننده یا همون OP-AMP استفاده کنیم که احساس میکنم بهترم باشه چون ولتاژ ریپل داره احتمال هنگی میکرو زیاده

دوست عزیز من اصلا موافقم بریم روی arm مثل stm که خوبه . ولی خوب به نظرم بزارید یه نتیجه ای از این مدار با avr بگیریم . همین stm32f103 هم خیلی کوچیکه و هم خیلی دقیق و سرعتی تر از avr ولی خوب avr برای تست اولیه مناسبه چون بعضی از دوستان شاید دسترسی به پاساژ جمهوری نداشته باشند هر میکرو بخوان بخرن ولی avr رو دیگه سوپرمارکت محلم داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliebi1
          آقایون سلام و درود
          یه سوال ؟؟؟

سلام علی آقا
          راستش را بخواهید Tiny13 میکروی مورد علاقه منه و این خانواده کلا برای مدارهای انالوگ و صنعتی بیشتر کاربرد داره تا خانواده مگا.... من هم یک باری در مورد این میکرو فکر کردم...
          اما این میکرو کریستال نمیگیره و حافظه داخلی خیلی خیلی کمی داره (چه رم و چه فلش..) .........نمیدونم بشه براش برنامه SPWM را نوشت یا خیر

اضافه شده در تاریخ :
          دوست عزیز من اصلا موافقم بریم روی arm مثل stm که خوبه . ولی خوب به نظرم بزارید یه نتیجه ای از این مدار با avr بگیریم . همین stm32f103 هم خیلی کوچیکه و هم خیلی دقیق و سرعتی تر از avr ولی خوب avr برای تست اولیه مناسبه چون بعضی از دوستان شاید دسترسی به پاساژ جمهوری نداشته باشند هر میکرو بخوان بخرن ولی avr رو دیگه سوپرمارکت محلم داره.
          سلام امیر خان
          باید عرض کنم , ARM که بدتره - هر چی میکرو ساده تر باشه (برای قسمت کلید زنی ) به نظرم بهتره...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام امیر خان
            باید عرض کنم , ARM که بدتره - هر چی میکرو ساده تر باشه (برای قسمت کلید زنی ) به نظرم بهتره...
            سلام arm بدتره؟ :eek: از چه نظر می گی آقا سینا

دیدگاه

سلام arm بدتره؟ :eek: از چه نظر می گی آقا سینا
              :applause:
              نه از نظر نویز عرض میکنم آقا امیر چیپهای بر پایه ARM کجا و AVR کجا
              حساسیت سری پروسسور AVR از نظر نویز خیلی خیلی کمتر از ARM ها هستند
              البته به گفته اساتید
              اون خانواده tiny فکر خوبی بود ولی با بسکام بررسی کردم نمیشه tiny13 را به کار گرفت و در بخش حافظه کم میاوریم
              یک مشکل دیگری هم دارد و چون کریستال قبول نمیکند و برای مثلا 20 مگا هرتز باید نوسان ساز خارجی بسازیم و به آن اعمال کنیم
              که خود این هم مشکل ساز است...

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط sina1359
              [b]سلام آقا امیر

[b]
              امیر خان باید موج حاصل به شکل زیر باشد
              فایل هگز برای مگا 32 تبدیل شده است...

پ.ن: صندوق پستی شما امیر خان پر شده و نمیتوانم به شما پیغام خصوصی دهم
              پیغام این بود :

شما این دو تا را بی زحمت با اسکوپ تست کنید (2و 3 LEVEL)
              اگر اسکوپتون دو کاناله است , فقط میتوانید 2LEVEL را چک کنید....
              راستی اسکوپتون چی هست؟
              شکل موج مثلا 2LEVEL مطرح است با فرکانسش
              فقط ببینیم برنامه درست عمل میکند یا خیر
              بعد من براتون نسخه C آن را هم حتما مینویسم و قرار میدم
              با این که در C کمی دستم کند است ولی بدانید برایتان تهیه میکنم...

پ.ن: اگر بتونید نسخه 3LEVEL را هم تست کنید , که خیلی خوب میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                امیر خان باید موج حاصل به شکل زیر باشد
                فایل هگز برای مگا 32 تبدیل شده است...

پ.ن: صندوق پستی شما امیر خان پر شده و نمیتوانم به شما پیغام خصوصی دهم
                پیغام این بود :

شما این دو تا را بی زحمت با اسکوپ تست کنید (2و 3 LEVEL)
                اگر اسکوپتون دو کاناله است , فقط میتوانید 2LEVEL را چک کنید....
                راستی اسکوپتون چی هست؟
                شکل موج مثلا 2LEVEL مطرح است با فرکانسش
                فقط ببینیم برنامه درست عمل میکند یا خیر
                بعد من براتون نسخه C آن را هم حتما مینویسم و قرار میدم
                با این که در C کمی دستم کند است ولی بدانید برایتان تهیه میکنم...

پ.ن: اگر بتونید نسخه 3LEVEL را هم تست کنید , که خیلی خوب میشه...

سلام من تونستم روی 3level دو کانال رو بگیرم یعنی pd0 , pd1 که شکلش به صورت زیر شد. میکرو مگه پالس منفی میتونه بده؟ همیش مثبت بود ولی معکوس هم هستند:
                فزکانس روی 50 هرتز بود:
                البته هردو ولتاژشون 5 ولته که من برای اینکه بهتر دیده شه ولومشو عوض کردم . زرده واسه pd0 و آبیه برای pd1 هستش
                ببخشید کیفیت دوربینم زیاد خوب نبود

دیدگاه

سلام و دورود دوستان
                  من نظریه دادم؛! نگفتم حتما بیا همین الان 50 نو دیگه قطعه رو تست کن یا اصلا ببینیم کدوم بمدار میاد

کسی پس با این ایسی کار زیاد نکرده یا اگرم انجام داده در حد ست و ریست بوده و ... (مثله خودم )
                  خودمو میگم که دست پا شکسته برنامه نویسی میکنم ولی برنامه تولید موج سینوسی attiny 13 بلد نیستم
                  پس بگم این ic بدرد اینکار نمیخوره
                  و ای کاش دوستان (عادت کنن شمار قطعه ایی رو دیدن یا خوندن تو نت سرچ کن دیتاشیت اون رو دریافت و مطالعه کنن
                  که attiny 13 فکستنی چه امکانات خوبی داره (حافظش اونقدر هم محدودنبست پس برنامه ما کامل نیست و مشکل داره
                  و راستی همون سوپرمارکت محلمون،؛ atmega 16 که شما تو پروژ استفاده کردی 12 هزار تومنه
                  این انصافه الله وکیلی
                  و میگم بیشتر فکر رو مدارات op-omp میخاستم معطوف کنم دوستان اومدن دنبال میکرو
                  آقا داستان قطعه اینه، یه جا گرونه ، یجا دسترسی ندارن
                  شما بیا یه مدار حرفه ایی تر بزار اگه ارزش داشت اون دوستامون
                  من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

سلام من تونستم روی 3level دو کانال رو بگیرم یعنی pd0 , pd1 که شکلش به صورت زیر شد. میکرو مگه پالس منفی میتونه بده؟ همیش مثبت بود ولی معکوس هم هستند:
                    فزکانس روی 50 هرتز بود:
                    البته هردو ولتاژشون 5 ولته که من برای اینکه بهتر دیده شه ولومشو عوض کردم . زرده واسه pd0 و آبیه برای pd1 هستش
                    ببخشید کیفیت دوربینم زیاد خوب نبود
                    سلام امیر خان , دستتون درد نکنه , زحمت کشیدید
                    اشتباه نکنید میکرو ولتاژ منفی نمیدهد , فقط آن را شبیه سازی میکند و بقیه کار را فولبریج و ماسفتهای سوئیچ مدار انجام میدهند....
                    اما در مورد 3level باید کمی برایتان توضیح دهم , شما کامل تست نگرفتید , باید به صورت زیر میبود...:

اگر بخواهید از SPWM سه مرحله ای استفاده کنید سیگنال باید به صورت زیر باشد و هر چهار سیگنال را باید میکرو تولید کند :
                    توضیح :
                    در نیم سیکل اول سوئیچ شماره یک در حال تولید SPWM است و در همان هنگام سوئیچ شماره سه کاملا روشن است.
                    در نیم سیکل بعدی سوئیچ شماره چهار در حال تولید SPWM است و در همان هنگام سوئیچ شماره دو کاملا روشن است.
                    پس در نیم سیکل اول سوئیچ شماره دو کاملا خاموش است.
                    پس در نیم سیکل دوم سوئیچ شماره سه کاملا خاموش است.

شما باید بر روی اسکوپ در 4 خروجی به این نتیجه میرسیدید :

پ.ن: در حقیقت ماهیت تمام فرکانسها همان 50 هرتز است و حاصل SPWM هم همان 50 هرتز خواهد بود ( درست است که فرکانس مثلا 16 کیلو هرتز
                    است ولی همین 16 کیلو هرتز از دل 50 هرتز حاصل میشود.....)

البته اشتباه از من بود و باید شماتیک زیر را به شما میدادم (برای 3LEVEL) و یادم رفت :mrgreen: پوزش میخوام :redface:
                    بی زحمت دباره تست کنید ............. باید بر اساس مدار پایین چهار خروجی A-B-C-D را داشته باشید (در 3LEVEL)
                    جفت جفت با اسکوپ 2 کاناله تست کنید (بی زحمت)
                    نیاز به یک آی سی TTL یا CMOS برای گیتهای اند دارید.......

امیر خان متوجه عرایض بنده شدید یا خیر ؟ من معلم خیلی بدی هستم , خودم هم میدونم :mrgreen:

--------------------------------اضافه شد:
                    ببخشید امیر خان , مزاحمتون میشم
                    اگر اسکوپ داشتم هیچوت مزاحمت برای شما ایجاد نمیکردم
                    آخه کی میتونه یک دفعه 1500000 تومان پول برای اسکوپ بده , خیلی بالاست... :cry2:
                    راستش را بخواهید 3-4 میلیونی پول در حسابم دارم ولی این پول برای خرج زندگی هست و نمیشه یک دفعه
                    این مبلغ را خارج کرد , اما دارم کم کم پول کنار میزارم (از 7 ماه پیش) تا فکر کنم برج 2-3 یکی بخرم

برند و مدل شما چیست آقا امیر , راضی هستید؟ کاراییش به چه صورت است؟ دقت آن - فرکانسش - مگا سمپلش....

نوشته اصلی توسط aliebi1
                    سلام و دورود دوستان
                    من نظریه دادم؛! نگفتم حتما بیا همین الان 50 نو دیگه قطعه رو تست کن یا اصلا ببینیم کدوم بمدار میاد

کسی پس با این ایسی کار زیاد نکرده یا اگرم انجام داده در حد ست و ریست بوده و ... (مثله خودم )
                    خودمو میگم که دست پا شکسته برنامه نویسی میکنم ولی برنامه تولید موج سینوسی attiny 13 بلد نیستم
                    پس بگم این ic بدرد اینکار نمیخوره
                    و ای کاش دوستان (عادت کنن شمار قطعه ایی رو دیدن یا خوندن تو نت سرچ کن دیتاشیت اون رو دریافت و مطالعه کنن
                    که attiny 13 فکستنی چه امکانات خوبی داره (حافظش اونقدر هم محدودنبست پس برنامه ما کامل نیست و مشکل داره
                    و راستی همون سوپرمارکت محلمون،؛ atmega 16 که شما تو پروژ استفاده کردی 12 هزار تومنه
                    این انصافه الله وکیلی
                    و میگم بیشتر فکر رو مدارات op-omp میخاستم معطوف کنم دوستان اومدن دنبال میکرو
                    آقا داستان قطعه اینه، یه جا گرونه ، یجا دسترسی ندارن
                    شما بیا یه مدار حرفه ایی تر بزار اگه ارزش داشت اون دوستامون
                    سلام علی آقای گل گلاب
                    من نگفتم ATTiny به درد نمیخوره , بارها و بارها تستش کردم و مورد استفاده قرار دادم
                    عرض کردم که اگر بخواهید 20 مگا هرتز آن را به کار بگیرید باید از نوسان ساز خارجی استفاده کنید و کریستال قبول نمیکنه
                    و نیاز به یک مدار برای تولید این فرکانس دارید که هر بار من استفاده کردم (به دلیل مچ نشدن نوسان سازم با میکرو) سریع هنگ کرد...
                    و حافظه اون برای کد نویسی با بسکام که حجم زیادتر میگیره کمه , مگر با زبان سی و کدویژن نوشته بشه
                    بازم میگم من نمیتونم برنامه ساده ای برای این کار بنویسم , البته روشهای خیلی خیلی ساده تری برای کد نویسی SPWM است
                    اگر بشه که خیلی خیلی این خانواده Tiny بهتر از مگا هست و بدونید که هنگی هم در کارش نیست.....

دیدگاه

سلام آقا سینا خواهش میکنم مدل اسیلوسکوپ من gwinstek هستن مدل gds-1022 . با فرکانس 25 مگاهرتز. اما من زیاد ازش راضی نیستم قبلا با یه ایلوسکوپ کار کردم اون خوب بود مدلشو پیدا میکنم اون خوبه اگه پیدا کنی. باشه پس من یه آی سی اند هم نیاز دذارم . ببخشید یکم سرم شلوغه ولی حتما تست میگیرم

دیدگاه

سلام آقا سینا خواهش میکنم مدل اسیلوسکوپ من gwinstek هستن مدل gds-1022 . با فرکانس 25 مگاهرتز. اما من زیاد ازش راضی نیستم قبلا با یه ایلوسکوپ کار کردم اون خوب بود مدلشو پیدا میکنم اون خوبه اگه پیدا کنی. باشه پس من یه آی سی اند هم نیاز دذارم . ببخشید یکم سرم شلوغه ولی حتما تست میگیرم
                        سلام امیر خان
                        به چه دلیل راضی نیستید؟
                        چند مگا سمپل هست؟
                        قیمتش چنده؟

به نظرتون TNM 800C بهتر است و یا این مدلی که شما دارید؟ یک نگاه به TNM میاندازید؟
                        http://www.tnmelectronics.com/DSLR.html

پ.ن: راستی چرا در دیتا شیتها دو نوع سمپل ریت مینویسن (مثلا مینویسن 250 مگا سمپل و در جای دیگه نوشتن 20 گیگا سمپل....
                        این دو چه فرقی دارن....

Real Time Sampling
                        Equivalent Time Sampling

و کدام مهم و مد نظر هست؟

http://www.testequity.com/products/1639/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام امیر خان
                          به چه دلیل راضی نیستید؟
                          چند مگا سمپل هست؟
                          قیمتش چنده؟

به نظرتون TNM 800C بهتر است و یا این مدلی که شما دارید؟ یک نگاه به TNM میاندازید؟
                          http://www.tnmelectronics.com/DSLR.html

پ.ن: راستی چرا در دیتا شیتها دو نوع سمپل ریت مینویسن (مثلا مینویسن 250 مگا سمپل و در جای دیگه نوشتن 20 گیگا سمپل....
                          این دو چه فرقی دارن....

Real Time Sampling
                          Equivalent Time Sampling

و کدام مهم و مد نظر هست؟

http://www.testequity.com/products/1639/
                          رفتم نگاه کردم اون اسیلوسکوپ خوبه RIGOL DS1052E بود.من دوسش داشتم . والا منم زیاد فرقاشونو نمیدونم . کاتالوگ این اسیلوسکوپو دانلود کن بخون نوشته. در مورد اسیلوسکوپ کامپیوتری ها هم زیاد نمیدونم . ولی بعید میدونم به اینا برسه . کامپیوتر خطا داره

دیدگاه

رفتم نگاه کردم اون اسیلوسکوپ خوبه RIGOL DS1052E بود.من دوسش داشتم . والا منم زیاد فرقاشونو نمیدونم . کاتالوگ این اسیلوسکوپو دانلود کن بخون نوشته. در مورد اسیلوسکوپ کامپیوتری ها هم زیاد نمیدونم . ولی بعید میدونم به اینا برسه . کامپیوتر خطا داره
                            سلام
                            تمام فروشندگان جمهوری و فرومهای اینترنت به اتفاق میگفتند که گودویل خیلی بهتر از ریگول هست
                            و میگفتند که مثلا گودویل یک گیگا سمپلی معادل 2 گیگا سمپلی ریگوله و با این که ریگول نصبت به
                            قابلیتهاش نصف گودویه , ولی باید همه قابلیتهاشو نصف حساب کنیم , مثلا یک گیگا سمپل را باید 500 مگا در نظر بگیریم...

پ.ن: مدار پوش پول تقریبا آماده شده و مدار فولبریج هم چند اشکال داره که آقا امیر قراره زحمت بکشن از خروجی هایی که در عکس دو پست قبل هستند
                            یک تست با اسکوپشون بگیرن ببینیم نتیجه چی میشه
                            بعد مدار دوم هم کامله و میمونه قسمت کنترلی
                            حالا نظر علی آقا خانواده تاینی هست و باید برم یک مدل قویترشو تو دیتاشیت پیدا کنم که تو بازار موجود باشه
                            من خودم هم معمولا در پروژه هایی که نویز زیاد داره و حتی ولتاژ پایین هست یا تغذیه باتری لیتیومی به کار رفته
                            از تاینی 13 استفاده میکنم.... اما تاینی 13 در خیلی جاها کم میاره و کار به مشکل میخوره...

امیر خان یک بار مثل عکس پایین از 3 خروجی که مشخص کرده تست بگیرید بی زحت (این قسمت به گیتهای اند نیازی ندارد)
                            و یک بار هم از خروجی های A-B-C-D یک تست بگیرید و عکس را بگذارید...
                            بینهایت ممنون دوست عزیز

دیدگاه

سلام.
                              من اندازه گیری کردم روی پایه های d.0 , d.2,d.3 پالس مربعی با فرکانس 50 هرتز و دیوتی سایکل 50 درصد داریم. و روی d.4 هم یک ولتاژ dc پنج ولتی داریم و من d.5 رو هم نگاه کردم پالسی به صورت زیر دارم که فرکانسش 16 کیلوهرتزه
                              این دوتا برای d.3 و d.2 :
                              d.3 زرد و d.2 آبی

این برای d1 , d0 :
                              d.1 زرد و d.0 آبیه:

اینم برای d.5 :

دیدگاه

سلام.
                                من اندازه گیری کردم روی پایه های d.0 , d.2,d.3 پالس مربعی با فرکانس 50 هرتز و دیوتی سایکل 50 درصد داریم. و روی d.4 هم یک ولتاژ dc پنج ولتی داریم و من d.5 رو هم نگاه کردم پالسی به صورت زیر دارم که فرکانسش 16 کیلوهرتزه
                                این دوتا برای d.3 و d.2 :
                                سلام امیر خان
                                بینهایت ممنون برای زحمتی که برای تاپیک میکشید

به این صورت که مشخصه برنامه کمی مشکل داره و باید روش کار کنم :eek:
                                داشتم روی Tiny کار میکردم و تاحدی هم جواب گرفتم ولی این عکسها نشون میده برنامه خوب عمل نمیکنه و باید روش بیشتر کار بشه...

پ.ن: دیروز آقا امیر به من خبر دادند که یک سری عکسها از بین رفته است
                                اول برای من مشکل نداشت ولی بعد مدتی پاک شد , فکر کنم در زمانی که داشتم فایلهای پلودی پیکوی خودم را مرتب میکردم
                                یک فولدر را اکمل پاک کرده باشم , نمیدونم عکسها چی بوده و در کجا های سایت قرار دادم (فکر کنم پلودها برای چند ماهی بود...), به هر حال همه از بین رفتند
                                اگر دوستان هرعکسی را یادشان است به من بگویند تا قرار دهم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X