اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    سلام
    ترانس مدار پوش پول EI35 اولیه سه سر هست و از دو سیم پیچ 3 دور ........ هر سیم پیچ از 3 لا سیم 1 تشکیل شده.....
    ثانویه 70 دور سیم 0.5 پیچیده شده ..........
    طرز پیچیدن ثانویه که ساده هست .....اول ثانویه 70 دور رو روی قرقره به ترتیب و کنار هم میپیچید بعد از عایق کاری با چسب.....
    اولیه سه سر رو میپیچید...........برای آشنا شدن با پیچیدن اولیه تصویری قرار میدم که مربوط به ولتاژ 24 هست با تعداد دور 6 دور دو لا
    برای 12 هم ترتیب پیچیدن همینه فقط تعداد 3 دور سه لا........
    http://uplod.ir/1kpm6p949ges/images.rar.htm
    خیر اون قسمت داخل میکرو نیست گیتهای داخل IC های CMOS هستن.............
    دیود فست 1 آمپر UF4007
    اگر از 3 آمپر استفاده کنید بهتره UF5408 یا BYW172اول اینکه چرا شما قسمت زمین رو توی نقشه پاک کردین بجاش 310- قرار دادین در مدار که ولتاژ منفی نداریم در نگاه اول ممکن اشخاص فکر کنن تغذیه
    مدار 620 ولت هست................ولتاژ خروجی مدار پوش پول 0 و 310 + ولت هست که به مدار دوم اعمال میشه........
    سلام
    آقا من کلا گیج شدم

منبع تغذیه یا باتری به کحای مدار وصل میشه ؟؟؟؟

اصلا ولتاژ تغذیه مدار چقدره ؟؟؟؟

اون 310 ولت رو چرا رویه مدار نوشتین ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      سلام
      آقا من کلا گیج شدم

منبع تغذیه یا باتری به کحای مدار وصل میشه ؟؟؟؟

اصلا ولتاژ تغذیه مدار چقدره ؟؟؟؟

اون 310 ولت رو چرا رویه مدار نوشتین ؟؟؟
      دو تا مدار وجود داره اولی از ولتاژ 12 ولت ولتاژ 310 رو میسازه ...............
      دومی این ولتاژ رو با یک ترانس 100 وات 110 به 220 هسته آهنی به سینوسی تبدیل میکنه............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

دو تا مدار وجود داره اولی از ولتاژ 12 ولت ولتاژ 310 رو میسازه ...............
        دومی این ولتاژ رو با یک ترانس 100 وات 110 به 220 هسته آهنی به سینوسی تبدیل میکنه............
        بازم دارم گیج میزن ( شاید به خاطر کم خوابیه )

فرکانس خروجی و فرکانس spwm چقدره ؟؟؟

دیدگاه

بازم دارم گیج میزن ( شاید به خاطر کم خوابیه )

فرکانس خروجی و فرکانس spwm چقدره ؟؟؟
          آره عزیزم برو بخواب فردا در موردش فکر کن..............
          فرکانس خروجی 50 هرتز سینوسی
          فرکانس spwm حدود 15 کیلو هرتز
          شب بخیر

دیدگاه

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص

من هم دیروز کمی هنگ کرده بودم :mrgreen:

اشتباه همه دوستان به این دلیل است که دو تا شماتیک جداگانه داریم
            اگر یکی از دوستان که دستش در پروتوس سریع است , دو شماتیک را ترکیب بکنه
            دیگه این خطا ها پیش نمیاد...
            به هر حال باید از پروژه افشین خوان یک مقاله PDF تهیه بکنیم و در کامنت اول قرار بدیم تا خلاصه تاپیک در اختیار خوانندگات تاپیک قرار بگیره
            و خدای نکرده گیج نشوند

ممنون افشین جان که این تاپیک را که مدتهاست ناقص مونده را به سر انجام رسوندید....

پ.ن: افشین خان بی زحمت شماره آی سی سیموس به کار رفته در شماتیک را میفرمایید؟یا بهتری شماده جایگزین از خانواده تی تی ال
            برای استفاده در این شماتیک را اگر زحمتی نیست میفرمایید ؟
            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

من هم دیروز کمی هنگ کرده بودم :mrgreen:

اشتباه همه دوستان به این دلیل است که دو تا شماتیک جداگانه داریم
              اگر یکی از دوستان که دستش در پروتوس سریع است , دو شماتیک را ترکیب بکنه
              دیگه این خطا ها پیش نمیاد...
              به هر حال باید از پروژه افشین خوان یک مقاله PDF تهیه بکنیم و در کامنت اول قرار بدیم تا خلاصه تاپیک در اختیار خوانندگات تاپیک قرار بگیره
              و خدای نکرده گیج نشوند

ممنون افشین جان که این تاپیک را که مدتهاست ناقص مونده را به سر انجام رسوندید....

پ.ن: افشین خان بی زحمت شماره آی سی سیموس به کار رفته در شماتیک را میفرمایید؟یا بهتری شماده جایگزین از خانواده تی تی ال
              سلام
              خواهش میکنم..........ما کاری نکردیم برنامش رو کس دیگه ای زحمت کشیده بقیه هم هر چی داریم از لطف خداست
              شماره هم در شماتیک موجوده.....به قول دوستان چشم ها را باید شست :biggrin:

دیدگاه

سلام
                خواهش میکنم..........ما کاری نکردیم برنامش رو کس دیگه ای زحمت کشیده بقیه هم هر چی داریم از لطف خداست
                شماره هم در شماتیک موجوده.....به قول دوستان چشم ها را باید شست :biggrin:
                نمیدونم این دو روزه چه بلای سرم اومده :mrgreen:
                بله حق باشماست (470R), پوزش میخوام....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  بله حق باشماست (470R), پوزش میخوام....
                  شماره CMOS ها 4081 و4011 هست ...............470R مقاومت 470 اهم هست...........

دیدگاه

شماره CMOS ها 4081 و4011 هست ...............470R مقاومت 470 اهم هست...........
                    این یکی خدایش اشتباه تایپی بود :mrgreen:
                    باز خوب شد ننوشتم یک نانو
                    من اصلا امورز دیگه چیزی نمیپرسم :redface:

دیدگاه

سلام
                      برنامه و فایل هگز
                      میکرو مگا 8
                      کریستال خارجی 8 مگاهرتز
                      http://uplod.ir/n3l77rvbbup0/m8_sin_50HZ.zip.htm

دیدگاه

سلام
                        برنامه و فایل هگز
                        میکرو مگا 8
                        کریستال خارجی 8 مگاهرتز
                        http://uplod.ir/n3l77rvbbup0/m8_sin_50HZ.zip.htm
                        آقا ممنون
                        اگه وقت کردین برنامه رو با بیسیک هم بذارید
                        C رو ازش سر در نمیارم

دیدگاه

آقا ممنون
                          اگه وقت کردین برنامه رو با بیسیک هم بذارید
                          C رو ازش سر در نمیارم
                          خواهش میکنم......
                          برای راه اندازی فایل هگز رو لازم دارین که قرار دادم بیسیک برای چی؟.............

دیدگاه

افشین خوان سلام
                            چه خبر؟
                            کم پیدایید؟....
                            یک سوال داشتم:
                            این شماتیک پوشپول 310 ولت که زحمتشون کشیدید و قرار دادید؟ در خروجی چند وات میتواند داشته باشد؟
                            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              افشین خوان سلام
                              چه خبر؟
                              کم پیدایید؟....
                              یک سوال داشتم:
                              این شماتیک پوشپول 310 ولت که زحمتشون کشیدید و قرار دادید؟ در خروجی چند وات میتواند داشته باشد؟
                              با تشکر
                              سلام
                              150 وات

دیدگاه

با سلام به آقای جبراییلی من می خوام یه افزاینده ولتاژ 12 به 300ولت مربعی درست کنم با مدار پوش بول می خوام درست کنم
                                اما یه مشکلی دارم که می خوام من راهنمای کنید ما می دونیم که مدار پوش پول تو خروجیش بعد از ترانس یه سلف میزارن
                                اما من تو اینورتر چینی وتو سایتا دیدم که اینا بعداز هسته سلف ندارن این جه مدلی از پوش پول هست برای dcبه dc
                                استفاده میشه وآیا برای طراحی اون مدل خاص منبع دارین با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
                                با سلام به آقای جبراییلی من می خوام یه افزاینده ولتاژ 12 به 300ولت مربعی درست کنم با مدار پوش بول می خوام درست کنم
                                اما یه مشکلی دارم که می خوام من راهنمای کنید ما می دونیم که مدار پوش پول تو خروجیش بعد از ترانس یه سلف میزارن
                                اما من تو اینورتر چینی وتو سایتا دیدم که اینا بعداز هسته سلف ندارن این جه مدلی از پوش پول هست برای dcبه dc
                                استفاده میشه وآیا برای طراحی اون مدل خاص منبع دارین با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X