اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 10 میلی ولت به 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 10 میلی ولت به 5 ولت

یه منبعی هست که از 0 تا 150 میلی ولت جریان برق تولید میکنه. میخواستم این ولتاژ تبدیل به 5 ولت بشه....ینی یه مولد 5 ولتی.

دیدگاه

منبعت متناوبه یا مستقیمه جریانش؟

دیدگاه

قبلا این کار رو با سیم نول و ارت انجام داده بودم .. تقریبا200 300 میلی ولتی میداد .. خروجیشو داده بودم به 12 ولت یه ترانس و طرف 220 بسته به ورودی از 180 ولت (وقتی ولتاژ حدودا 1-2 ولت میداد) تا 10-12 ولت متغییر بود ولی با جریان خیلی خیلی کم
        وقتی ولتاژ 0.5تا2 ولت بود جریان خوبی میداد البته منظورم از خوب10-20 میلی آمپره ) (در واقع صفر) .. در کل 50-100 میلی وات توانش بود
        من برای شارژ باطری میخواستم حساب کردم دیدم از 2 هفته بگیر تا 1 ماه طول میکشه شارژش .. مصرفش هم فوقش 2 ساعت خلاصه سرش به تنش نمیارزه..

دوست عزیز منبعتون رو بهتره مشخص کنید اول .. بعد ببینید توانش چقدره .. و شما این برق رو برای چی میخوایید استفاده کنید .. هر چی باشه اینجا اساتید 4-5 تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردند هر چقدر اطلاعات بدید بهتر راهنمایی میشید

زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          قبلا این کار رو با سیم نول و ارت انجام داده بودم .. تقریبا200 300 میلی ولتی میداد .. خروجیشو داده بودم به 12 ولت یه ترانس و طرف 220 بسته به ورودی از 180 ولت (وقتی ولتاژ حدودا 1-2 ولت میداد) تا 10-12 ولت متغییر بود ولی با جریان خیلی خیلی کم
          وقتی ولتاژ 0.5تا2 ولت بود جریان خوبی میداد البته منظورم از خوب10-20 میلی آمپره ) (در واقع صفر) .. در کل 50-100 میلی وات توانش بود
          من برای شارژ باطری میخواستم حساب کردم دیدم از 2 هفته بگیر تا 1 ماه طول میکشه شارژش .. مصرفش هم فوقش 2 ساعت خلاصه سرش به تنش نمیارزه..

دوست عزیز منبعتون رو بهتره مشخص کنید اول .. بعد ببینید توانش چقدره .. و شما این برق رو برای چی میخوایید استفاده کنید .. هر چی باشه اینجا اساتید 4-5 تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردند هر چقدر اطلاعات بدید بهتر راهنمایی میشید
          دوست من شما قبلا هم به من یاری رسوندین...من خیلی از شما متشکرم...منبع من جریانش مستقیم و در مواقع مختلف بین 0 تا 150 میلی ولت متغیره.منبع یه نوعی از مادس...میخوام برای شارژ باتری گوشی استفادش کنم

دیدگاه

میتونی چیز متحرکی دورو بر منبع داشته باشی؟ یزی که بشه به عنوان سویچ مکانیکی ازش استفاده بشه.

تست کردی ببینی چقدر جریان میده همین 150 میلی آمپرت؟

دیدگاه

جریانش خیلی پایینه...به طوری که حتما باید مولتی متر دیجیتال دقیق داشته باشی تا ولتاژ رو نشون بده.

دیدگاه

تا جایی که یادمهمولتی متر هایی عقربه ای کمترین رنجشون500 میکرو آمپر بود اگه منبع شما حتی نمیتونه تا این مقدار هم جریان بده ولتاژش حتی اگه 1 یا 2 ولت هم باشه باز نمیشه کاری کرد چون به محض اینکه بخوای ازش جریان بکشی ولتاژش میره رو صفر
                اجازه بدید کل توانش رو حساب کنیم
                گفتید حداکثر 150 میلی ولت هست اون هم نه همیشه .. حالا فرض کنیم همین 150 میلی ولت باشه یعنی 0.15 ولت
                جریانش هم مطمئنا در حد نانو آمپره ولی ما میذاریم همون 500میکروآمپر یعنی 0.0005 آمپر
                پس توان منبع میشه 0.0005 آمپر * 0.15 ولت = 0.000075 وات
                باطری موبایل سالم و کاملا پر حدودا 10 تا 20 هزار ژول ذخیره میکنند
                این منبع رو اگر بتونیم تبدیل به ولتاژ باطری کنیم مطمئن باشید بازدهمون شاید به زور دو رقمی بشه که فرض میکنیم اونم 100 درصده
                با فرض اینکه باطری 10 هزار ژول ذخیره کنه: 10000ژول تقسیم بر 0.000075 وات = 133,333,333 ثانیه یا 4.2 سال طول میکشه تا باطری پر بشه .. :mrgreen: :smile:

ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

با این مشخصات اختراعتون به نتیجه نمیرسه . بهتره بیخیالش بشی.

دیدگاه

از همتون ممنونم ، ولی من باز سعیمو میکنم...شما هم اگه چیزی بخاطرتون اومد که میتونه کمکم کنه ممنون میشم بهم بگید

دیدگاه

به نظر میاد باید روی منبعتون تمرکز کنین تا توانش بیشتر بشه .. 0.000075 وات چیزی نداره که بخوایین روش سعی کنین 0.000075 وات خوده خوده صفره

دیدگاه

همه گفته هاتون قبل از هرکاری مد نظر قرار میدم....

دیدگاه

نظر دوستان صحیحه.
                          قانون بقای ماده و انرژی هم همین رو میگه . شما برای هدفتون باید روشی برای تولید یک منبع دسترس و ارزان پیدا کنید و در هر مورد توان منبعتون رو هم در نظر بگیرید ( اگر توان مناسب باشه و سطح ولتاژ هم حتی در حدود 1 ولت یا کمی بیشتر باشه میشه کارهای بسیاری برای تغییر سطح ولتاژ کرد.)
                          موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X