اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ره انداز 40 تا LED با برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار ره انداز 40 تا LED با برق شهر

سلام
    پس چی شد؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام

این تاپیک من را به یاد نویسنده معروف هانس کریستیان آندرسن و قصه اش انداخت. همان قصه ای که دو خیاط با دوختن لباس نامریی پادشاه را سر کیسه کردند!!
      پس مداری که درباره آن دعوا می کنید کجاست؟ لابد بی سواد ها نمی توانند ببیند!!!!!

دیدگاه

با سلام: لطفا اگر امکان دارد نقشه مدار را به ایمیل بنده ارسال فرمایید یا آنرا دوباره پلود کنید . با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
          این مداری که گذاشتم می تونه با برق شهر 40 تا LED رو روشن کنه .

مزایای مدار :
          1) بسیار کم حجم
          2) بسیار کم خرج
          3)بسیار کارا و 100% عملی ( معتاد نه ) :mrgreen:
          سلام دوست من لینک نقشه ی مدار حذف شده. من خیلی دنبال همچین مدارهایی هستم لطف میکنید یه بار دیگه پلود کنید یا برام ارسال کنی؟ راستی برای راه اندازی led بهتر نیست از منبع جریان ثابت استفاده بشه؟ طول عمر led ها رو بالا تر میبره. من دنبال یه مدار هستم که بشه باهاش فلاشر و افکت روی led هایی که با 220 ولت راه اندازی شده اند انداخت اگه مطلبی دارید ممنون میشم در اختیار بنده هم قرار بدید.
          شاد و پیروز باشید

دیدگاه

این همه بهث شده در مورد نقشه ولی نقشه در کار نیست
            ینی میشه من اشتباه میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
              سلام

آقا حسین من هرچی به این مدار شما نگاه میکنم بیشتر به یک چشمک زن شبیه (درسته؟)

مقاومتهای 470 کیلو خازن رو کم کم شازژ میکنن و دیاک وقتی که ولتاژ به 35ولت برسه سدش میشکنه و خازن در ال ای دی ها دشارژ میشه و دوباره از نو ...

اگه من اشتباه میکنم لطفا کاربرد دیاک و خازن و علت گذاشتن مقاومتهای 470 کیلو رو توضیح بدید

ممنون

سلام chia جان .

بله دقیقا حق با شماست این مدار شبیه چشمک زن عمل میکنه ( اسیلیت میکنه ) اما تو فرکانس حدود 10 تا 15 کیلوهرتز بنابر این چشمک زدن مدار رو شما نمی تونید ببینید .

اما دلیل این کار چیه ؟
              ببینید زمانی که شما از دوتا مقاومت 1/4 وات 470 کیلو که موازیند ( 235 کیلو ) برای روشن کردن 40 تا LED استفاده می کنید نور LED ها خیلی ضعیفه . اما توی این مدار در ابتدا خازن C2 ابتدا توسط اون دو تا مقاومت 470 کیلو اهمی شارز میشه ووقتی ولتاز ش به حدود 70 ولت رسید ( چون دو تا دیاک داریم ) از طریق دیاک ها روی LED ها تخلیه میشه این باعث میشه
              نور LED ها به طور بسیار قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کنه وچون این جریان به صورت سوزنی روی LED ها قرار می گیره به هیچ وجه نمی تونه به LED ها آسیب برسونه مثل این میمونه که LED رو با یک موج PWM با PW بسیار کوتاه ره اندازی کنی . وهمون طور که می دونی در لحظات بسیار کوتاه مثلا 100 میکرو ثانیه شما می تونی تا بیش از 10 برابر جریان نامی به LED اعمال کنی بدون اینکه آ سیبی ببینه .

بنا به تحلیلی که صاحب تاپیک انجام دادن ، میشه مدار رو حدس زد ؛ به نظرم مدار این شکلیه...

دیدگاه

سلام ... کو مدار !!!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی

بنا به تحلیلی که صاحب تاپیک انجام دادن ، میشه مدار رو حدس زد ؛ به نظرم مدار این شکلیه...
                  اینطوری نیست!!!!! به این دلیل

این مدار شبیه چشمک زن عمل میکنه ( اسیلیت میکنه ) اما تو فرکانس حدود 10 تا 15 کیلوهرتز بنابر این چشمک زدن مدار رو شما نمی تونید ببینید .
                  شاید اینجوری باشه

البته باید یه سری دیود ها را حذف کرد و بجاش دو تا دیاک 35 ولت و اون دوتا مقاومت موازی رو گذاشت!!!
                  ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X