پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
با سلام
این تاپیک من را به یاد نویسنده معروف هانس کریستیان آندرسن و قصه اش انداخت. همان قصه ای که دو خیاط با دوختن لباس نامریی پادشاه را سر کیسه کردند!!
پس مداری که درباره آن دعوا می کنید کجاست؟ لابد بی سواد ها نمی توانند ببیند!!!!!
این مداری که گذاشتم می تونه با برق شهر 40 تا LED رو روشن کنه .
مزایای مدار :
1) بسیار کم حجم
2) بسیار کم خرج
3)بسیار کارا و 100% عملی ( معتاد نه ) :mrgreen:
سلام دوست من لینک نقشه ی مدار حذف شده. من خیلی دنبال همچین مدارهایی هستم لطف میکنید یه بار دیگه پلود کنید یا برام ارسال کنی؟ راستی برای راه اندازی led بهتر نیست از منبع جریان ثابت استفاده بشه؟ طول عمر led ها رو بالا تر میبره. من دنبال یه مدار هستم که بشه باهاش فلاشر و افکت روی led هایی که با 220 ولت راه اندازی شده اند انداخت اگه مطلبی دارید ممنون میشم در اختیار بنده هم قرار بدید.
شاد و پیروز باشید
آقا حسین من هرچی به این مدار شما نگاه میکنم بیشتر به یک چشمک زن شبیه (درسته؟)
مقاومتهای 470 کیلو خازن رو کم کم شازژ میکنن و دیاک وقتی که ولتاژ به 35ولت برسه سدش میشکنه و خازن در ال ای دی ها دشارژ میشه و دوباره از نو ...
اگه من اشتباه میکنم لطفا کاربرد دیاک و خازن و علت گذاشتن مقاومتهای 470 کیلو رو توضیح بدید
ممنون
نوشته اصلی توسط Electronics Boy
سلام chia جان .
بله دقیقا حق با شماست این مدار شبیه چشمک زن عمل میکنه ( اسیلیت میکنه ) اما تو فرکانس حدود 10 تا 15 کیلوهرتز بنابر این چشمک زدن مدار رو شما نمی تونید ببینید .
اما دلیل این کار چیه ؟
ببینید زمانی که شما از دوتا مقاومت 1/4 وات 470 کیلو که موازیند ( 235 کیلو ) برای روشن کردن 40 تا LED استفاده می کنید نور LED ها خیلی ضعیفه . اما توی این مدار در ابتدا خازن C2 ابتدا توسط اون دو تا مقاومت 470 کیلو اهمی شارز میشه ووقتی ولتاز ش به حدود 70 ولت رسید ( چون دو تا دیاک داریم ) از طریق دیاک ها روی LED ها تخلیه میشه این باعث میشه
نور LED ها به طور بسیار قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کنه وچون این جریان به صورت سوزنی روی LED ها قرار می گیره به هیچ وجه نمی تونه به LED ها آسیب برسونه مثل این میمونه که LED رو با یک موج PWM با PW بسیار کوتاه ره اندازی کنی . وهمون طور که می دونی در لحظات بسیار کوتاه مثلا 100 میکرو ثانیه شما می تونی تا بیش از 10 برابر جریان نامی به LED اعمال کنی بدون اینکه آ سیبی ببینه .
بنا به تحلیلی که صاحب تاپیک انجام دادن ، میشه مدار رو حدس زد ؛ به نظرم مدار این شکلیه...
دیدگاه