اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار شارژر برای باتری موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار شارژر برای باتری موبایل

سلام
    میخوام توی یه مداری از باتری موبایل استفاده کنم. باتری موبایل 3.7 ولت هستش. برای مدار شارژ اگه به همون شارژر موبایل (5 تا 7.5 ولت هستش) با یه مقاومت 10 اهمی وصل کنم خوبه؟
    یه سوال دیگه یه مداری معرفی کنید که وقتی باتری شارژش پر شد عمل شارژ قطع بشه تا باتری باد نکنه.
    [move][shadow=red,left]ممنون[/shadow][/move]
    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

پاسخ : مدار شارژر برای باتری موبایل

دوستان کسی نمیتونه کمک کنه و مدار قطع کن شارژر بزاره
    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام این ساده ترین مداری که خودم استفاده کردم وقطع کن هم داره

q1 را bd140 بزار توان دیود زنر هم یک وات
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

آقای ریاحی ممنون. راستی مقادیر قطعات دیگه و شماره ترانزیستور ها رو نگفتین؟ البته ترانزیستور q1 رو میتونیم از روی جریان مصرفی انتخاب کنیم ولی مقدار مقاومت r1 , r3 , ترانزیستور q2 رو اگه بگین

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار شارژر برای باتری موبایل

نوشته اصلی توسط PouYa007
          آقای ریاحی ممنون. راستی مقادیر قطعات دیگه و شماره ترانزیستور ها رو نگفتین؟ البته ترانزیستور q1 رو میتونیم از روی جریان مصرفی انتخاب کنیم ولی مقدار مقاومت r1 , r3 , ترانزیستور q2 رو اگه بگین
          r3=1k
          r1 بستگی داره چقدر جریان میخای از خروجی بگیری یعنی باتوجه به بتا ترانزیستورت انتخاب کن
          q2:هم باید ترانزیستورژ باشه که با 03 ولت بتونه سوییچ بشه
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

آقای ریاحی عزیز خروجی برای باتری 3.7 ولتی هست برای ورودی چه ولتاژی در نظر بگیرم؟ 5.5 ولت خوبه؟
            برای q2 ترانزیستور BC337 خوبه بنظرتون؟ و برای q1 ترانزیستور 13003 lمناسب هست؟ مثلا برای جریان 100میلی آمپر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
              آقای ریاحی عزیز خروجی برای باتری 3.7 ولتی هست برای ورودی چه ولتاژی در نظر بگیرم؟ 5.5 ولت خوبه؟
              برای q2 ترانزیستور BC337 خوبه بنظرتون؟ و برای q1 ترانزیستور 13003 lمناسب هست؟ مثلا برای جریان 100میلی آمپر
              با سلام هر چی بدی روی ترانزیستورت افت میکنه من 12 ولت دادم ضمن اینکه ضمن اینکه q1 را bd140واشه شارز لیتیوم ازش استفاده کردم البته میت.نی با تغییر زنر ها ومقادیر اون شارژر دلخواه را ازش در یاری
              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

آقای ریاحی عزیز سلام.
                این مدار رو ساختم و طبق گفته شما برای R1 , R3 از مقاومت 1کیلو استفاده کردم و دیود زنر 3.9 ولت و مقاومت 47 اهم برای R1 . ولی متاسفانه جواب نداد.
                حالا یک سوال دارم ولتاژ تا قبل از دیود مدار با زنر 3.9 ولت شده است با افت ولتاژی که روی دیود 4007 حاصل میشود (0.7 ولت روی دیود افت میکند) خروجی 3.2 ولت میمونه چطور میتونه باتری 3.7 ولت رو شارژ کنه؟؟
                اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چون من مدار رو روی برد برد بستم و 2 تا ال ای دی ها باهم روش میشن.

دیدگاه

برای باتری های لیتیومی تک سلول اینجا به نتیجه رسیدند.
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100571.0
                  همه ی کار ها را انجام میده:
                  کنترل جریان و قطع شارژ
                  :job:
                  آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

http://s4.picofile.com/file/8162465200/Charger_li_po_Li_Ion_MCP73831_.pdf.html
                    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X