اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار

نوشته اصلی توسط electroactive
    شمارنده ده دهی یعنی پایه سوم عدد 3 را نشون میده؟ یه مشکلی هم که وجود داره اینه که وقتی ریست بشه همه پایه ها صفر میشه. در صورتی من می خوام دو پایه وجود داشته باشه که یه بار یکیشون صفر و دیگری 1 باشه و با وصل مجدد تغذیه برعکس بشه. یعنی اون پایه ای که صفر بوده 1 بشه و اون پایه ای که 1 بوده صفر بشه
    آره مثلا اگر 10 تا خروجی داشته باشه 12345678910 پایه سوم خروجی رو (عدد 3) رو به ریست وصل میکنی هر بار که بخواد برسه به 3 ریست میشه میاد اول کار
    اول کار کجاست ؟ عدد 1 یعتی خروجی شما همیشه بین وضعیت 1-2 هست . خوبیش اینه که خیلی راحت میتونی تا 10 تا خروجی توسعه بدیش فقط کافیه جای پایه متصل به ریست رو عوض کنی

با شیفت رجیستر هم شاید بشه نمیدونم !!
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
      باید از اول بگی دقبقا چی می خوای تا ملت نرن سر کار.
      وقتی میگی تغذیه 5 ولت، پس یعنی 5 ولت ثابت داری همیشه و مداری که می خوای همونی میشه که گفتم.
      اما به نظر میرسه تو می خوای 5 ولت تعذیه رو هم وقتی کلید وصله بسازی. حالا با flip flop اگه کار کنی، برای نگه داشتن ولتاژ تو حروجی این flip flop با چه منبعی باید ولتاژ رو تو حروجی نگه داره برای رله؟

اول این رو مشخص کن. شرایط رو کامل بگو. قیمت برات چقدر مهمه.
      برای همه حالت ها جواب وجود داره ولی برای رسیدن به بهترین و راحتترین باید امگانات موجود رو کامل توضیح بدی.
      یه سری ریموت کنترل برای لوستر تو بازار هست دیدین؟ مثلا 3 تا رله تو خروجیش داره. و به ورودیش 220 وصل میشه. هر بار که به ورودی 220 میدین یکی از رله ها وصل میشه. منم می خوام هر بار که تغذیه را وصل می کنم یکی از رله ها به نوبت وصل بشه. قیمتش هم 10-15 هزار تومن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
        آره مثلا اگر 10 تا خروجی داشته باشه 12345678910 پایه سوم خروجی رو (عدد 3) رو به ریست وصل میکنی هر بار که بخواد برسه به 3 ریست میشه میاد اول کار
        اول کار کجاست ؟ عدد 1 یعتی خروجی شما همیشه بین وضعیت 1-2 هست . خوبیش اینه که خیلی راحت میتونی تا 10 تا خروجی توسعه بدیش فقط کافیه جای پایه متصل به ریست رو عوض کنی

با شیفت رجیستر هم شاید بشه نمیدونم !!
        کانتر حافظه داره؟ یعنی اگه تغذیه قطع بشه حافظه اش از بین نمی ره؟ شماره آی سی را می دونید؟ یعنی وقتی ریست بشه صفر نمی شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
          اگه avr کار میکنید همون attiny13 یا کلا سری های attiny اکثرا قیمت پایینی دارن
          در pic هم مثلا 12f675 برای اینکار مناسبه
          می تونم با این برنامه این کارو انجام بدم؟

Dim X As Bit
          Dim Y As Bit
          Config Portc = Output
          Toggle X
          Portc.0 = X
          Y = Not X
          Portc.1 = Y
          End
          گزارش تخلف به مدیر انجمن 37.254.248.7
          --------------------------------------------------------------------------------

دیدگاه

می تونم با این برنامه این کارو انجام بدم؟

Dim X As Bit
            Dim Y As Bit
            Config Portc = Output
            Toggle X
            Portc.0 = X
            Y = Not X
            Portc.1 = Y
            End
            گزارش تخلف به مدیر انجمن 37.254.248.7
            --------------------------------------------------------------------------------
            والا من اصلا بیسیک بلد نیستم
            سوالتون رو توی انجمن avr مطرح کنید
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
              آیییی...
              به TINY13 توهین نکن

با همین فسقلی کنترلر GSM ساختم. موقعیت یاب ماهواره ای هم میسازیم :biggrin:
              خب من تو avr زیر اتمگا 8 و 16 و 32 کار نکردم غیر از اینارو فسقلی و داغون میدونم :mrgreen: شوخی کردم از نظر قیمتی پیشنهادشو دادم ولی خب باهاش کارهم نکردم امکاناتشو نمیدونم :biggrin:
              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

این همون مداره تو لوستر ها هست ولی برای منم سواله که چجوری کار میکنه
                فکر کنم یه خازنی چیزی داره تا چند ثانیه میتونه حالت قبلی رو به یاد بیاره
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  این همون مداره تو لوستر ها هست ولی برای منم سواله که چجوری کار میکنه
                  فکر کنم یه خازنی چیزی داره تا چند ثانیه میتونه حالت قبلی رو به یاد بیاره
                  بله راستی این کار رو هم میتونی انجام بدی
                  شما از همون آیسی شمارنده استفاده کن ولی تغذیه آیسی رو مستقیم از 5 ولت نگیر. از سمت تغذیه به سمت آیسی یه دیود بذار و بعد دیود هم یه خازن بذار
                  اما تغذیه رله هارو از قبل از دیود یعنی مستقیم از سر تغذیه بگیر
                  با این کار با قطع برق آیسی تا چند ثانیه روشن میمونه و شما فرصت داری کلید رو دوباره وصل کنی
                  AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                    بله راستی این کار رو هم میتونی انجام بدی
                    شما از همون آیسی شمارنده استفاده کن ولی تغذیه آیسی رو مستقیم از 5 ولت نگیر. از سمت تغذیه به سمت آیسی یه دیود بذار و بعد دیود هم یه خازن بذار
                    با این کار با قطع برق آیسی تا چند ثانیه روشن میمونه و شما فرصت داری کلید رو دوباره وصل کنی
                    منظورتون شمارنده ده دهیه؟ این شمارنده ها حافظه نداره؟ یعنی اگه تا یه جایی را بشماره بعد تغذیه قطع بشه دوباره میاد از اول؟

دیدگاه

کانتر حافظه داره؟ یعنی اگه تغذیه قطع بشه حافظه اش از بین نمی ره؟ شماره آی سی را می دونید؟ یعنی وقتی ریست بشه صفر نمی شه؟
                      نه حافظه نداره . و با قطع برق حافظه میره سر خونه اول . ریست شدن یعنی اولین حالت ممکن . و اون هم همون خروجی 1 هست

راه حل قطع برق همین هست که دوستمون گفتن

منظورتون شمارنده ده دهیه؟ این شمارنده ها حافظه نداره؟ یعنی اگه تا یه جایی را بشماره بعد تغذیه قطع بشه دوباره میاد از اول؟
                      شمارنده ده دهی . باینری همه اینها رو میشه استفاده کرد . توی باینری منتها شما همیشه بیت کم ارزشتون داره صفر و یک میشه که باید با ترانزیستوری چیزی مدارش رو کامل کنید . با شیفت رجیستر با اینورتر با اکثر آی سی های منتطقی میشه مدارشو ساخت . راحت ترینش (همشون راحته) همین مدار کانتر ده دهی هست. باقی موارد در پاسخ یک جواب داده شده.
                      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                        نه حافظه نداره . و با قطع برق حافظه میره سر خونه اول . ریست شدن یعنی اولین حالت ممکن . و اون هم همون خروجی 1 هست
                        آخه من تو شمارنده باینری که ریست کردم از صفر شروع شد. این شمارنده ده دهی با چه شماره آی سی تو بازار هست؟

دیدگاه

آخه من تو شمارنده باینری که ریست کردم از صفر شروع شد. این شمارنده ده دهی با چه شماره آی سی تو بازار هست؟
                          سلام
                          یه دونه آی سی 4017 بردار
                          یه حازن بزرگ به دوتا ورودی تغذیه وصل کن
                          همونطور که دوستان گفتن یه دیود هم طوری که کاتدش به پایه + خازن و آندش به پایه کلاک 4017 باشه وصل کن
                          حالا با یه کلید به کلاکش پالس بده ببین میتونه خروجی رو نگه داره یا نه؟
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نگفتی بالاخره 5 ولت رو چطور می سازی برای میکرو یا هر ای سی دیگه و با قطع شدن کلید، خروجی این ای سی ها چطور باید 0 و 5 رو روی پایه های رله نگه دارند (جریان و ولتاژ چطور تامین میشه در حالت قطع کلید)

برای اینکه بعد از قطع کلید، رله وصل بمونه باید مثلا 5 ولت اون قطع نشه. اگه می تونی همیشه 5 ولت رو برای مدار تامین کنی ، مدارش یک t flip flop ساده هست.

اگر نه، بعد از قطع برق علاوه بر اینکه حروجی مدارت صفر میشه، رله هم به قطع میشه. (نمی دونم دوستان چطور می خوان رله رو وصل نگه دارن وقتی منبع ولتاژ و جریان قطعه)

این سوال رو جواب بده.
                            در صورتی که 5 ولت رو دائم داری که جواب رو گفتم، در غیر این صورت باز هم راه وجود داره.
                            مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                            از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                            جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                            این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                              نگفتی بالاخره 5 ولت رو چطور می سازی برای میکرو یا هر ای سی دیگه و با قطع شدن کلید، خروجی این ای سی ها چطور باید 0 و 5 رو روی پایه های رله نگه دارند (جریان و ولتاژ چطور تامین میشه در حالت قطع کلید)

برای اینکه بعد از قطع کلید، رله وصل بمونه باید مثلا 5 ولت اون قطع نشه. اگه می تونی همیشه 5 ولت رو برای مدار تامین کنی ، مدارش یک t flip flop ساده هست.

اگر نه، بعد از قطع برق علاوه بر اینکه حروجی مدارت صفر میشه، رله هم به قطع میشه. (نمی دونم دوستان چطور می خوان رله رو وصل نگه دارن وقتی منبع ولتاژ و جریان قطعه)

این سوال رو جواب بده.
                              در صورتی که 5 ولت رو دائم داری که جواب رو گفتم، در غیر این صورت باز هم راه وجود داره.
                              دوست عزیز کی گفته وقتی برق قطع میشه رله باید وصل بمونه؟

دیدگاه

:angry: :angry: :angry:
                                چه فرقی داره اول 0 باشه بعد 1 بشه یا اینکه 1 باشه بعد 2 بشه . گفتم اولین خروجی حالا یا از صفر شروع میشه یا از یک .
                                در مورد باینری هم گفتم که بیت کم ارزشتون یعنی همون پایه خروجی اول با هر بار افزایش یک بار صفر میشه یک بار یک (یک بار low یک بار high)
                                که برای فعال کردن 2 تا رله میتونید با ترانزیستوری چیزی مدارش رو بسازید.
                                شمارنده ده دهی زیاد داریم شما باید ببینی کدومش گیرتون میاد
                                مثال :
                                4017 که دوستان 40 بار مثال زدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X