تو این مدار یه V+ هست که باید دائم 5 ولت بهش وصل باشه درسته؟ اما من که می خوام با قطع و وصل تغذیه این کارو بکنم یعنی از سر مقاومت 5 را قطع و وصل کنم؟
در ضمن من این مدار را البته بدون نات وصل کردم به مدارم با مقادیری که گفته بود مقاومت 10 کیلو و خازن 0.1 میکرو ولی اصلا مدارم روشن نمی شد
شما وقتی یه کلید رو فشار میدین خروجی دقیقا صفر نمیشه
خروجی اینجوری میشه:
و این بالا پایین پریدنهای سیگنال رو آی سی چندبار فشردن کلید تشخیص میده
مدار Debounce این مشکل رو حل میکنه
فکر کنم اگه +V رو به VCC آی سی متصل کنید درست بشه
(لطفا شماتیک مداری رو که بستید بذارید تا بشه درست نظر داد)
شما وقتی یه کلید رو فشار میدین خروجی دقیقا صفر نمیشه
خروجی اینجوری میشه:
و این بالا پایین پریدنهای سیگنال رو آی سی چندبار فشردن کلید تشخیص میده
مدار Debounce این مشکل رو حل میکنه
فکر کنم اگه +V رو به VCC آی سی متصل کنید درست بشه
(لطفا شماتیک مداری رو که بستید بذارید تا بشه درست نظر داد)
من شماتیکش را تو پروتئوس کشیدم چجوری باید ایتجا بزارم؟
دوستان عزیزی که بلدن لطفا مشکلات این شماتیک رو بفرمایند
من آی سی 4017 را سراغ گرفتم تو بازار. کفتن یه آی سی نظامیه و قیمتش بالاست و منم نمی خوام قیمت مدارم خیلی بالا بره رو همون فیلیپ فلاپ پیشنهادی ندارین برا بهینه کردنش؟
من آی سی 4017 را سراغ گرفتم تو بازار. کفتن یه آی سی نظامیه و قیمتش بالاست و منم نمی خوام قیمت مدارم خیلی بالا بره رو همون فیلیپ فلاپ پیشنهادی ندارین برا بهینه کردنش؟
دوست عزیز حالا شما واسه نمونه اولیه یکم بیشتر خرج کن ببین جواب میده بعد جای 4017 هر چی میخوای بذار
فقط ورودیش کلاک باشه
اگه کلاکش اکتیو لو (Active Low) بود یه نات دیگه بعد از اون نات بذار
صندوق PMهاتم خالی کن :biggrin:
دوست عزیز حالا شما واسه نمونه اولیه یکم بیشتر خرج کن ببین جواب میده بعد جای 4017 هر چی میخوای بذار
فقط ورودیش کلاک باشه
اگه کلاکش اکتیو لو (Active Low) بود یه نات دیگه بعد از اون نات بذار
صندوق PMهاتم خالی کن :biggrin:
اونی که به من گفتن نظامیه 74hc4017 بود. ولی من تو سایت دیتاشیت 4017 را زدم هیچ کانتری نیاورد. پسوند یا پیشوند نداره؟
دیدگاه