اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا برق ac 220 ثابت است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : چرا برق ac 220 ثابت است

نوشته اصلی توسط hosin2a
    ولی برای زمین مثلا نمیشه فاز برق را بدیم به مثلا پنکه.....بعد نول پنکه را بدیم به زمین.....اگه میشد که دیگه براچی 2 سیم بیاد توی خونه....فقط فاز میومد......
    دقیقا میشه . من چند سال همین کار رو کردم . یک کارگاه داشتم فاصله با تیر برق زیاد بود . یک فاز کشیدم و نول رو از زمین توی کارگاه گرفتم .
    دوست ندارم بحث ادامه بدم . اینو گفتم شاید مشکل استنباطی تون حل بشه.
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      دقیقا میشه . من چند سال همین کار رو کردم . یک کارگاه داشتم فاصله با تیر برق زیاد بود . یک فاز کشیدم و نول رو از زمین توی کارگاه گرفتم .
      راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      آخه من از دبیر برقمون پرسیدم....گفت نمیشه...........
      ببخشید....اگه با سوالام ناراحتتون کردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

البته این یک مثال بود در واقع دینام خروجیشو با آفتامات که داخل محفظه دینام است یک سو میکنه .
        کلکتور یکسو میکنه.

نوشته اصلی توسط aliila
        آره ، فکر کنم با اینطوری مصرف کردن ، کنتور برای میزان مصرفی عدد نمیندازه، یعنی میشه مصرف کرد و پول برق نداد.

اگه به طور کامل با زمین ارتباط برقرار نشه ، ولتاژ کمتر میشه.یعنی بهترین حالت و زمانی میده که ارت کنده باشیم و اینگونه ارتباط رو برقرار کنیم.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
          راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          آخه من از دبیر برقمون پرسیدم....گفت نمیشه...........
          ببخشید....اگه با سوالام ناراحتتون کردم...
          نا ابدا ناراحت نشدم . باز اگر موارد خاصی است که فکر میکنید براتون مجهول میتونید مطرح کنید.

نوشته اصلی توسط hosseinam
          آره ، فکر کنم با اینطوری مصرف کردن ، کنتور برای میزان مصرفی عدد نمیندازه، یعنی میشه مصرف کرد و پول برق نداد.
          کنتور میزان برق رو دقیقا حساب میکنه . هیچ فرق نداره چون واقعا در تمام ژنراتور ها نول به زمین وصل شده . تو منزل هم شما نول رو به زمین وصل میکنید. کره زمین دقیقا نقش بدنه خودرو تو سیم کشی رو داره .

یک زمانی کلا برای خود من سوال بود که چرا اصلا نول زنراتور رو به زمین وصل میکنن ؟ میدونین علت اصلی برق گرفتگی همینه . چند ها نفر به همین علت ساده یا مردن یا معلول ذهنی و جسمی شدن . یا همین الان تو کما تو زندگی نباتی هستن .اگر نول یا سیم خنثی ژنراتور رو زمین نمی کردن در این صورت فقط وقتی انسان رو برق میگرفت که بدن انسان همزمان به دو سیم از شبکه سه فاز بخوره .
          که احتمالش خیلی کم میشده .

دقیقا جواب درست حسابی تا حالا نگرفتم . یک حدث های خودم زدم . من فکر میکنم که مجبورن سیم خنثی ژنراتور رو به زمین وصل کنن . و این اختیاری نیست . دلیلش هم اینه که چون تو کره زمین هزاران هزار ژنراتور باهم کار میکنن برای اینکه این ژنراتور ها رو یک شبکه سراسری در سطح کره زمین کنن . مجبورا یک نقطه مرجع برای تمام این هزاران هزار ژنراتور در نظر بگیرن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            نا ابدا ناراحت نشدم . باز اگر موارد خاصی است که فکر میکنید براتون مجهول میتونید مطرح کنید.

کنتور میزان برق رو دقیقا حساب میکنه . هیچ فرق نداره چون واقعا در تمام ژنراتور ها نول به زمین وصل شده . تو منزل هم شما نول رو به زمین وصل میکنید. کره زمین دقیقا نقش بدنه خودرو تو سیم کشی رو داره .

یک زمانی کلا برای خود من سوال بود که چرا اصلا نول زنراتور رو به زمین وصل میکنن ؟ میدونین علت اصلی برق گرفتگی همینه . چند ها نفر به همین علت ساده یا مردن یا معلول ذهنی و جسمی شدن . یا همین الان تو کما تو زندگی نباتی هستن .اگر نول یا سیم خنثی ژنراتور رو زمین نمی کردن در این صورت فقط وقتی انسان رو برق میگرفت که بدن انسان همزمان به دو سیم از شبکه سه فاز بخوره .
            که احتمالش خیلی کم میشده .

دقیقا جواب درست حسابی تا حالا نگرفتم . یک حدث های خودم زدم . من فکر میکنم که مجبورن سیم خنثی ژنراتور رو به زمین وصل کنن . و این اختیاری نیست . دلیلش هم اینه که چون تو کره زمین هزاران هزار ژنراتور باهم کار میکنن برای اینکه این ژنراتور ها رو یک شبکه سراسری در سطح کره زمین کنن . مجبورا یک نقطه مرجع برای تمام این هزاران هزار ژنراتور در نظر بگیرن .
            1-دلیل تمام اون برق گرفتگی ها بی احتیاطی خودشونه...
            2-نول رو از ترانس و بعضا ژنراتور گراند میکنند تا صرفه جویی محسوسی در زمینه هزینه های مربوط به سیم کشی انجام بشه. البته این کار بیشتر برای ترانس انجام میشه.
            3-دلیل برق گرفتگی با سیم فاز ایجاد حالت خازنی بین پاها و زمینه که با پوشش عایق (افزایش ضریب دی الکتریک خازن) میتوان از خطرات موجود در امان بود.
            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578

2-نول رو از ترانس و بعضا ژنراتور گراند میکنند تا صرفه جویی محسوسی در زمینه هزینه های مربوط به سیم کشی انجام بشه. البته این کار بیشتر برای ترانس انجام میشه.
              این مورد رو میشه بیشتر توضیح بدین ؟ چطوری صرفه جویی بشه ؟

دیدگاه

پاسخ : چرا برق ac 220 ثابت است

به خاطر هزینه نیست من به شخصه خودم خسارت این که نول ترانس 3500kva رو زمین نکرده بودن دیدم
                که دو تا فیدر 200 کیلووات ترکید که پست برق ارزید و برق مین ترانس قطع کرد من مشکل رو نفمیدم و با برسی به این
                نتیجه رسیدم که قدرت عایقی فیدر ضعیف بوده و موثع استارت موتور به دلیل اسپایک به زمین راه داده و قیدر ذوب شد
                تمام قطعات هم ABB هستن که یه برند خیلی معتبر و بهتر از زیمنس هست توی قدرت و خلاسه تابلو ساز اومد عایق رو که به
                گفته حودش بدای 2000 ولت بود برد برای 3500 ولت بعد از چند روز یه همکارا گفت که یه منبع تغذیه 24 ولت دود کرد و سوخت
                با برسی دوباره دیدم به دلیل عله ریاد و کار غیر اصولی نول ترانی رو وصل نکردن و کابل روی زمین افتاده
                خوب ببینید وقتی هیچ گدوم از خروجی های ترانس رو زمین نکنیم منبع ما یا همون ترانس نسبت به زمین به اصطلاح حالت شناور
                پیدا میکنه کنه که ممکنه نسبت به زمین ولتاژ زیاد بشه و بعد یه آرک خفن و انفجار این رو دوستان سوییچینگ حرفه ای باهاش همیشه
                دست به یقه هستن که با یه خازن Y یا بدون مرگ یا ... مشکل رو حا میکنند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X