اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر بی سیم 5 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر بی سیم 5 ولتی

دقیقا منظور منم ساخت شارژر بی سیمه و اصلا فرستنده گیرنده رادیویی منظورم نبود
    میشه لطف کنید و شماتیک همین دوتا عکسایی که گذاشتین رو بذارید؟
    خیلی به نظرم طرح جالب و جذابیه و ادم سر شوق میاد ! :biggrin:
    من خودمم یه مدت دنبال شارژ کردن گوشی از همین طریق بودم ,گوشی هایی که قابلیت Wireless Charging دارن که به اصطلاح میگن Qi-enabled

خوشحال میشم منم بتونم بسازم

دیدگاه

فرکانس با فاصله ای که میخواهین انتقال بدین رابطه مستقیم داره. یعنی هرچی فاصله بیشتر میشه فرکانس هم بالاتر میره.
      ولی همه اینها که توضیحات کلی بود کسی اطلاعات و فرمول های محاسباتی داره بزاره؟ مثلا برای فاصله X چه فرکانسی باشه چه ولتاژ و جریان اولیه و ثانویه ای؟
      تعداد دور اولیه و ثانویه؟
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
        دقیقا منظور منم ساخت شارژر بی سیمه و اصلا فرستنده گیرنده رادیویی منظورم نبود
        میشه لطف کنید و شماتیک همین دوتا عکسایی که گذاشتین رو بذارید؟
        خیلی به نظرم طرح جالب و جذابیه و ادم سر شوق میاد ! :biggrin:
        من خودمم یه مدت دنبال شارژ کردن گوشی از همین طریق بودم ,گوشی هایی که قابلیت Wireless Charging دارن که به اصطلاح میگن Qi-enabled

خوشحال میشم منم بتونم بسازم
        عرض کردم مدار خواصی نداره فقط مدار را بصورت منو استابل ببندین .منظورم را که میدونین .یعنی در یک حالت پایدار اولیه بعد به حالت ناپایدار تغییر میکنه با استفاده از چند تا مقاومت البته فقط باید IGBT باشه وگرنه اصلا جواب نمیده ابتدای کار من با 2N3055 بستم ولی بردش فقط 1 سانت بود .
        پس مدارتون فقط یه مولتی ویبراتور منو استابل باشه هر مداری درست کردین جواب میده خودم 10 تا امتحان کردم . تا راه افتاد. اگه هم نتونستین مدار اصلیم را پیدا میکنم وقرار میدم.
        چون هزاران فایل دارم که این عکس ها را هم با بدبختی تو هارد 2 ترا پیدا کردم ..اونم با کلی سرچ . :biggrin:

تا یادم نرفته فقط از IGBT کانال N استفاده کنین . و بین G و E هم حتما از یه دونه دیود زنر 12 ولتی استفاده کنین چون یادمه 4 تاش را همینطوری سوزوندم که تو عکس میبینین و فلزی هست

دیدگاه

پس فقط یه مولتی ویبراتور منو استابل که بجای ترانزیستور هاش IGBT باشه
          مقادیر المان ها چی ؟ بخصوص سلف ها و نوع پیچیدن و جنسشون و ظرفیت خازن ها
          اگرم لطف کنین و شماتیک مدارو بذارید که دیگه بهتر چون خیلی مشتاقم درستش کنم :agree:

نظرتون راجع به 555 چیه ؟ میشه با اونم مونو استابل بست و داد به IGBT برا تقویت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
            پس فقط یه مولتی ویبراتور منو استابل که بجای ترانزیستور هاش IGBT باشه
            مقادیر المان ها چی ؟ بخصوص سلف ها و نوع پیچیدن و جنسشون و ظرفیت خازن ها
            اگرم لطف کنین و شماتیک مدارو بذارید که دیگه بهتر چون خیلی مشتاقم درستش کنم :agree:

نظرتون راجع به 555 چیه ؟ میشه با اونم مونو استابل بست و داد به IGBT برا تقویت ؟
            افرین با 555 هم میشه منم قبلا ابتدا میخواستم با 555 ببندم ولی وقتی راه افتاد دیگه یادم رفت وولی بکل مدار عوض میشه و مجبور میشی فقط از یکی از IGBT ها استفاد کنی . که کلا مدار عوض میشه و از نو باید کار کنی تا راه بیافته .
            کلا این نوع مدارات تو نت زیاده و باید روش کار بشه تا راه بیافته منم بیشتر این مدارات را در نت بصورت تیکه تیکه پیدا کردم ولی راه انداختنش کار میبره و حوصله . :nerd:

دیدگاه

شمای کلی همیناس دیگه ؟ آره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
                شمای کلی همیناس دیگه ؟ آره ؟

خوب این مدار در حقیقت یه نوع منو استابل هست ولی تا بیایین مثل مدار من درست کنین کلی راه باید برین . ولی برای ابتدای کار خوبه مضافا که نیازی به خازن بین بیس و کالکتور ترانزیستور نیست و البته مقادیرش برای IGBT فرق میکنه .

دیدگاه

خوب پس زحمت شما میشه که مدار خودتونو بذارین تا ازهمین فردا شروع کنم به ساختش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
                    خوب پس زحمت شما میشه که مدار خودتونو بذارین تا ازهمین فردا شروع کنم به ساختش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                      پس منتظریم ....
                      Loading....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                        فرکانس با فاصله ای که میخواهین انتقال بدین رابطه مستقیم داره. یعنی هرچی فاصله بیشتر میشه فرکانس هم بالاتر میره.
                        ولی همه اینها که توضیحات کلی بود کسی اطلاعات و فرمول های محاسباتی داره بزاره؟ مثلا برای فاصله X چه فرکانسی باشه چه ولتاژ و جریان اولیه و ثانویه ای؟
                        یعنی چی هر چی فاصله بیشتر میشه فرکانس بالاتر میره ؟ :sad:
                        اگه اینطوره اگه ما مثلا خواستیم تو فاصله 30 سانتی جریان و ولتاژ بالاتری داشته باشیم فرکانس بیشتری نیاز داریم یا خود به خود فرکانس با فاصله دادن ما بین دو سیم بالا میره :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                          رابطه داره ولی نه رابطه ی خطی.
                          فرمولی هم برای اینکه بدونی تا چه فاصله ای چه فرکلنسی نیازه در انتقال تولن بیسیم نیست.شاید تو مسایل رادیوای باشه.
                          دوستان اینم در نظر داشته باشید که شما فرستنده رادیوای نمی سازید که هرچی دوست داشته باشید فرکانس رو بالاببرید چون از سیم پیچ استفاده میشه و نه انتن به دلیل اثر پوستی انتقال توان در فرکانس بالا به شدت افت پیدا میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                            یعنی چی هر چی فاصله بیشتر میشه فرکانس بالاتر میره ؟ :sad:
                            اگه اینطوره اگه ما مثلا خواستیم تو فاصله 30 سانتی جریان و ولتاژ بالاتری داشته باشیم فرکانس بیشتری نیاز داریم یا خود به خود فرکانس با فاصله دادن ما بین دو سیم بالا میره :nerd:
                            فرکانس با فاصله بین فرستنده گیرنده ارتباطی نداره
                            مسئله اینجاس که شما باید بین فرکانس و توان به یه عددی برسید که مورد نیازتونه ,یه جور مصالحه بین فرکانس و توان !
                            چون اصلا بالا بردن فرکانس در توان بالا کار سختیه و در عین حال خطرناک و مضر برای بدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                              شدنش را در پست قبل عرض کردم . فعلا نمیشه چون اصلا بحث این تایپیک ارائه شماتیک مدارات فرستنده رادیوی نیست . و باید در تایپیک خودش مطرح بشه .و فقط صرفا ساخت شارژر بی سیم هست .

================================================== =
                              خوب فعلا این تصویر را ببینید . اینا 6 ماه پیش ساختم که تونستن یه لامپ 3.5 ولت 300 میلی امپر را در فاصله 13 سانت بدون هیچ گونه قطعه ای سی و ترانزیستور روشن کنم .

wooooowwwwwwwww
                              باورنکردنیه بردش

خسته نباشید واقعا :|

شماتیکشو قرار نمیدین ؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

یه سوال اگر دوتا گیرنده بزاریم در فاصله مساوی با فرستنده نورشون نصف میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X