اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر بی سیم 5 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر بی سیم 5 ولتی

نوشته اصلی توسط mehran901
    سلام دمتون گرم نرم افزار ساده و کاربردیه winrar استفاده کنید شدیدا مشتاقیم ببینیمش

فقط ی چیزی این گوشی چطور شارژ میشه ؟! هیچ کویلی بهش وصل نیست ؟ :|
    حقیقتش
    حجم فیلم چون با دوربین باکیفیت گرفتم بالاست . گشتم با نرم افزار فشرده سازی درستش کردم . الانم حجمش شده 6 مگا قبلا بود 200 مگا .
    در هر صورت فقط تونستم از کارکرد این شارژر بی سیم با گوشی نوکیا فیلم تهیه کنم .

البته کویل سیم پیچ بصورت فلت درست کردم با دست و درون درب گوشی قرار دادم و بردش را هم تست کردم تا فاصله 3 سانت به راحتی و خوب شارژ میکنه . و جالبه ایجاست که سریعتر از خود شارژر ی که سویچینگ هست و تو برق میزنن شارژ کرد .
    اینم فیلمش که تو فایل زیپ قرار دادم .
    http://up.persianscript.ir/do.php?fi...c9b8-smira.zip

دیدگاه

و در ادامه عرض کنم که
      چند نکته . مقدار جریان برای شارژ یه باطری گوشی حتما باید از 400 میلی امپر کمتر نباشه چون اصلا قسمت شارژ گوشی روشن نمیشه

بعد هم حتما حتما قدرت فرستندهای که میخوایین بسازین را دوبرابر حالت اولی که میسازین بکنین و درست کنین مثلا اگه فاصله ای که دو تا کویل فرستنده و گیرنده در حالتی که به گوشی موبایل وصل نکردین 2 سانت هست . باید حتما چهار سانت برد داشته باشه و قدرتش دو برابر بشه تا بتونه باطری گوشی را شارژ کنه چون کویلی که داخل گوشی قرار میدین اولا خیلی کوچک و خواهد بود و دوما چون دقیقا کویل به باطری گوشی چسبیده لذا قدرت میدان مغناطیسی ناشی از فرستنده را بطور قابل توجه ای کم میکنه .

اگه خواستین مدار شارژر درست کنین به هیچ وجه از این نوع ماژولی که عکسش راپایین قرار دادم نخرین و درست نکنین . به چند علت
      1 - اولا شدت جریان برای فرستنده باید ثابت و کم باشه
      2- با کوچک ترین تغییر در کویل و قطعات فرستنده . فرستنده کلا میسوزه و قطعات sot هستن مخصوصا ای سی تولید فرکانس تو ایران نیست . که گیرتون بیاد
      3- جریان برای شارژ بخصوص برای گوشی بسیار پایین هست و حتما باید دو تا کویل بهم بچسبند تا احتمالا شارژ انجام بشه
      4- یه جفت از فروشگاه افتاب رایانه که ارزون هم میداد گرفتم به قیمت 27 هزار تومان :redface:که اولیش اصلا کار نداد و وقتی به فروشگاه افتاب رایانه اعلام کردم . که ماژولاتون خرابه . فرمودن ما از چین میاریم و بالاخره تو چند تاش چندتا خراب در میاد . و اینم شانس شماست . و اگه بخوایم هر ماژولی را قبل از ارسال تست بزنیم ما وقت این کار ها را نداریم و همون بهتر که مشتری ضرر کنه :mrgreen: البته قسمت قرمز رنگ را خودم حدس زدم خلاصه با جواب دادنشون از خیرش گذشتم و رفتم از جایی دیگه گرفتم که کاش نمیگرفتم .

:rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
        خوب واقعا ممنون بابت قرار دادن مدار
        حالا من عکس مدار فرستنده رو میذارم و سوال ها رو روش میپرسم از خدمتتون

-اول از همه که این مدار فرستنده ما تو چه فرکانسی به رزنانس درمیاد و ما تو گیرده چه فیلتری باید بسازیم که ماکزیمم توان رو تحویل بگیریم ؟
        -مقدار سلف L1 چقدره و نحوه ساختش رو توضیح بدید ؟ اعم از سطح مقطع سیم ,تعداد دور و ...
        -قسمتی که احتمالا اصل کاره و داخل کادر آبی رنگ هست که یه جورایی بار ماست رو بفرمایید که سلفش رو چطور باید ساخت و جنس خازن چیه ؟
        -سوال آخر هم مشخصات IGBT ها چیه ؟ و اون دوتا دیودBY فوق سریع هستند ؟

بازم نهایت تشکر رو دارم بابت وقتی که میذارید ؛من احتمال از فردا برم سراغ ساختش و کشیدن PCB ؛انشالله بتونیم جواب بگیریم
        سلام
        پست شما را تازه دیدم
        فرکانسش در حد کیلو هست
        سلف L1 با هسته فریت حلقوی برابر 20 میکرو هانری 30 دور سیم 1 میل بقیش تو عکس
        قسمتی که داخل کادر ابی رنگ هست بستگی داره که شما چه باری میخوایین استفاده کنین مثلا در مورد اون عکسی که قرار دادم برابر دو حلقه سیم سفت استوخانی به قطر 12 سانت هوایی مقطع سیم بین 2 تا 5 میل هر کدوم گیرت امد که از سر وسط پل میخوره .
        با خازن 2.2 میکرو فاراد بهتره از نوع MKP با ولتاژ 400
        دو تا دیود هم بله فوق سریع هستن شماره ها را دادم دو تا دیود دیگه زنر هست 12 ولتی فقط 1 یا 2 امپر باشه. و IGBT هم دادم بجاشم میتونی از IRFP250 هم استفاده کنی
        ولتاژ ورودی هم به شرط این که ولتاژ خازن تغذیه را رعایت کنی تا 40 ولت هم میتونی بد که کلا قدرت خروجیت قابل توجه خواهد بود کلا زیاد سخت نگیر :mrgreen:

نکته این که هسته را میتونی از منبع تغذیه یا پاور سیستم باز کنی که بزرگترینش را باز کن به رنگ زرد هست .

دیدگاه

سلام

چند روز پیش یکی از دانشجویان که تو انجمن فعالیت نداره ازم درخواست کرده بود که برای کنترل تلویزیونش دستگاهی درست کنم که بشه بصورت بی سیمی و بدون استفاده از باطری در کنترل . از کنترل استفاده کنه که دیروز این کارش را تموم کردم و فیلمش را گرفتم که قرار میدم تا دوستان نیز ببینن و تایپیک هم ادامه داشته باشه . جالبه شده :mrgreen:. البته بعد از چند ثانیه یا دقیقه که شارژ انجام میشه دیگه نیاز به شارژر بی سیم هم نیست و از کنترل به تنهایی میشه بدون نیاز به دستگاه مادر یا شارژر نیز استفاده کرد که تو فیلم مشخصه .و همچنین فاصله شارژ را هم ملاحظه کنید که چقدر با دسته کنترل تلویزیون زیاده تقریبا 10 الی 15 سانت :redface::nice: :nice:

حجم فیلم بازم چون با دوربین مگا بالاگرفتم بالا بوده که ناچار شدم با نرم افزار به 5 مگا برسونم تا دوستانی که سرعت اینتشون کمه بتونن دانلود کنن

لینک دانلود فیلم در فایل زیپ

http://p30up.ir/images/otpbak8kldaom4qcv9k.zip

اضافه شده در تاریخ :
          یکی از دوستان پیام دادن و گفتن اگه میشه طوری سیستم را درست کنم که بشه مثلا چند تا گوشی یا مثلا یه گوشی و دوتا ریموت کنترل هم در کنارش بشه استفاده کرد و همزمان شارژ بشن . و حتما نیازی نباشه که روی دستگاه مادر قرار بگیرن تا شارژ بشه . که البته یه کم کار میبره ولی دارم روش کار میکنم تا اماده شد . فیلم میگیرم و قرار میدم . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            یکی از دوستان پیام دادن و گفتن اگه میشه طوری سیستم را درست کنم که بشه مثلا چند تا گوشی یا مثلا یه گوشی و دوتا ریموت کنترل هم در کنارش بشه استفاده کرد و همزمان شارژ بشن . و حتما نیازی نباشه که روی دستگاه مادر قرار بگیرن تا شارژ بشه . که البته یه کم کار میبره ولی دارم روش کار میکنم تا اماده شد . فیلم میگیرم و قرار میدم . :nerd: :nerd: :nerd:
            نمیشه لطفا شماتیک این سیستم هایی که میسازین رو هم قرار بدین ؟ حالا همش نه حداقل یکی از اونایی که کاملا ازش راضی هستین .... بشینیم رو طرح شماتیکتون تجزیه تحلیل کنیم
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

سلام
              من که از خدام هست . ولی چون این طرح ها را سفارش دادن تا بسازم و حتی زیاد هم راضی نبودن که تو انجمن گفته بشه . و کلی باشون کلنجار رفتم تا فیلمش را بزارم . از این نظر شرمنده هستم :redface:
              و این فیلم ها را هم فقط قرار میدم برای ایجاد انگیزه بیشتر بچه های انجمن . چون یک سری مطالب در این مورد در پست های قبل هم گفته شده . فکر نکنم دیگه نیازی به توضیحات و انالیز مدارات در این زمینه باشه . البته یه کم نیاز به مسلط بودن به مدارات فرکانسی و تجربه در زمینه اسیلاتور ها و نحوه تقویت فینال مهم هست

در هر صورت از مدار داخلی دستگاه مادر عکس گرفتم تا مشخص بشه مدار پیچیده ای نداره .ولی از گذاشتن شماتیک معذورم

دیدگاه

و اگه بخوام فقط تو عکس مدارات تشکیل دهنده را برسی وتحلیل کنیم
                دارای سه قسمت میشه
                1-دایره ای به رنگ قرمز : نوسان ساز یا همون اسیلاتور مدار برای فرکانس 100 کیلو هرتز با مدار مجتمع ساخته شده
                2 - دایره به رنگ ابی : درایور یا مدار پیش تقویت کننده امواج مدار اسیلاتور هست که تا نیم وات یا کمتر امواج خروجی مدار اسیلاتور را تقویت میکنه
                3- دایره به رنگ زرد : فینال یا تقویت کننده انتهایی موج بعد از مدار درایور را به حدود 5 وات تقویت میکنه برای تزریق امواج تولید شده با شدت زیاد به سیم پیچ

دیدگاه

دوستانی که پیام خصوصی میدن . و جواب نمیگیرن من فقط تو انجمن پاسخ میدم شرمنده :read: :read: :read: :read:

سلام
                  به درخواست یکی از دوستان که پیام داده بود سیستمی درست کنم که بتونه همزمان نیز چند تا وسیله از جمله کنترل ریموت و یا چند تا گوشی را شارژ کنه . که فعلا تونستم دوتا وسیله را همزمان شارژ و استفاده بشه .اونم با سرعت بالا و در حداقل زمان که یکی گوشی و ریموت در کنار اون است که در عرض کمتر از یک دقیق شارژ شدن .و جالبه که نیازی هم نیست حتما وسیله قابل شارژ روی شارژر بی سیم قرار بگیر و کافیه که مثلا در فیلم زیر ریموت کنترل تلویزیون در کنار شارژر قرار میگیره و بدون استفاده از باطری شارژ میشه .

به علت این که با نرم افزار کمپرس فیلم حجم فیلم را بسیار زیاد کاهش میدم برای دانلود راحت و اپلود سریعتر کیفیت فیلم کاهش پیدا میکنه که زیاد مهم نیست :redface:

لینک دانلود فیلم فایل زیپ
                  http://p30up.ir/images/au34piyic7gfpgugf0.zip

دیدگاه

سلام

دوستان من گفتم زیاد به انجمن نمیام که بخوام سریعا پیامخصوصی یا ایمیل ها را بخونم در پست قبلی هم گفتم جواب پیام نمیدم اگه موردی دارین همینجا تو پست بزنین . ولی برای این که سوال و درخواست دوستمون بنام کارا که هم چند تا ایمیل داده بود و پیام .... :redface: بیجواب نمونه عرض کنم فعلا نمیرسم ولی قول میدم که در اسرع وقت این کار را بکنم و یه نمونه بزنم و بعد در صورت این که طرح خوب و عالی بود جواب میدم . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

سمیراا من یه چیزی رو متوجه نشدم این شارژر باید تو قسمت شارژ شونده گیرنده هم باید داشته باشه درست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        سمیراا من یه چیزی رو متوجه نشدم این شارژر باید تو قسمت شارژ شونده گیرنده هم باید داشته باشه درست؟
                        سلام
                        بله درسته . قبلا جوری طراحی کرده بودم که نیاز به قطعات خواص داشت . البته برای شارژ گوشی موبایل هم نیاز به قطعات خواص داشت .
                        علت اینه که وقتی گیرنده یا همون سیم کویل گیرنده روبه روی فرستنده قرار میگیره حتی تا فاصله 30 سانتی هم ولتاژ داره و القاع میکنه به گیرنده و وقتی نزدیک کویل فرستنده میشه . و هرچی نزیدکتر میشه ولتاژ حتی تا 40 ولت هم میرسه با جریان تا 1 ال 2 امپر . که برای سوختن مدارات گوشی و یا ای سی ریموت کنترل کافیه . :redface:
                        بنابر این امدم و از فقط چند قطعه خواص smd که بسیار ارزون و هم این که تو بازار ایران به وفور هم بود استفاده کردم با یه کویل سیم پیچ کم در حد 10 دور سیم بسیار نازک . ولی جدیدا فقط از یه قطعه smd که تو گوشی های موبایل کارایی بالا داره و نیاز به هیچ قطعه ای دیگه نیست استفاده کردم که فقط 5 تا پین داره و ولتاژ را از سیم پیچ گیرنده میگیره تا 60 ولت هم باشه مشکلی نداره و قبول میکنه و خروجی را کنترل میکنه . که با پس وندی که روی قطعه بعد از شماره هست نمایانگر ولتاژ خروجی هست . و استفاده کردم که اصلا طراحیم کلا عوض شد و هم جالب و هم هزینه بسیار کم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                          سلام
                          بله درسته . قبلا جوری طراحی کرده بودم که نیاز به قطعات خواص داشت . البته برای شارژ گوشی موبایل هم نیاز به قطعات خواص داشت .
                          علت اینه که وقتی گیرنده یا همون سیم کویل گیرنده روبه روی فرستنده قرار میگیره حتی تا فاصله 30 سانتی هم ولتاژ داره و القاع میکنه به گیرنده و وقتی نزدیک کویل فرستنده میشه . و هرچی نزیدکتر میشه ولتاژ حتی تا 40 ولت هم میرسه با جریان تا 1 ال 2 امپر . که برای سوختن مدارات گوشی و یا ای سی ریموت کنترل کافیه . :redface:
                          بنابر این امدم و از فقط چند قطعه خواص smd که بسیار ارزون و هم این که تو بازار ایران به وفور هم بود استفاده کردم با یه کویل سیم پیچ کم در حد 10 دور سیم بسیار نازک . ولی جدیدا فقط از یه قطعه smd که تو گوشی های موبایل کارایی بالا داره و نیاز به هیچ قطعه ای دیگه نیست استفاده کردم که فقط 5 تا پین داره و ولتاژ را از سیم پیچ گیرنده میگیره تا 60 ولت هم باشه مشکلی نداره و قبول میکنه و خروجی را کنترل میکنه . که با پس وندی که روی قطعه بعد از شماره هست نمایانگر ولتاژ خروجی هست . و استفاده کردم که اصلا طراحیم کلا عوض شد و هم جالب و هم هزینه بسیار کم :nerd:
                          خوب خوبه آورین

دیدگاه

باسلام...
                            میخواستم ببینم باهاش تونستین گوشی هایی که سیستم شارژ بیسیم داخل خودشون دارند را هم شارژ کنید؟!
                            یک موقعی بررسی کردم دیدم ظاهرا همینجوری نمیشه این کار را کرد، و قبل از انجام شارژ بین گوشی و شارژر یک دیتایی تبادل میشه بعدش عمل شارژ انجام میشه، که آی سی مخصوص خودش رو داشت.
                            درسته؟!
                            با تشکر
                            نکته اخلاقی :
                            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

سلام
                              نه. فقط یه مدت پیش که خواستم روی این نوع پروژه ها کار کنم یه نوع شارژر بی سیم گوشی های نوکیا و کامل و خارجی که بصورت فلت بود را از یکی از دوستان که استفاده هم کرده بود و جهت گوشی های فقط نوکیا بود را تست زدم و این طور که شما گفتین نبود . فقط فرکانسش فرق میکرد و دقیقا باید همون فرکانس باشه تا گیرنده و در خروجی گیرنده ولتاژ داشتیم . ولی دیتایی من ندیدم که ردو بدل بشه . ولی روی فرکانس خیلی دقیق بود و غیر از اون نمیشد کاری کرد یعنی گیرنده دقیقا میبایست روی همون فرکانس فرستنده مچ میشد تا خروجی داشته باشیم . اما جالبیش اینجا بود که داخل خود فلت قطعات smd و در وسط فلت بکار برده بود . که در وسطش سیم پیچ نداشت . اما فرستنده کلی قطعات داشت که از خیر کنکاش و تحقیق گذشتم . جالب هم ایجا بود که دو رو برد با قطعات بسیار زیاد و بردی هم که داشت فقط تو 1 سانتی عمل میکرد نه بیشتر ........ :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                خوب خوبه آورین
                                oo: آروین جان شما دیگه چرا؟
                                یک سیستم وایر لسی که نتونه بیشتر از 10 سانت انتقال بده , به چه درد میخوره آخه
                                خوب یک تیکه سیم 10 سانتی مگر چقدر سنگینی میکنه که میخوایم حذفش کنیم؟!
                                یادتون هست که من روی انتقال برق با امواج الکتورمغناتیسی کار میکردم که حداقل بشه در جایی که برق نیست , استفاده کرد
                                و برد زیادی داشته باشه , مثلا شارژر داعم برای گوشی طراحی کرد....
                                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X