اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

نوشته اصلی توسط 11101010000
    چرا ؟؟ مگه تا 3 امپر بدون افت ولتاژ نباید بده؟
    توان ورودیش کم بوده؟
    دادنو باید بده ولی میبینی که نمیده و مشکل منم همینه!
    امروز از پاور کامپیوترم که گرین 530 واته و 200 تومن خریدمش جریان کشیدم دلو زدم به دریا
    11.5 ولت تحت 2.75 امپر
    11.5 ولت تحت 3.4 امپر
    11.2 ولت تحت 5 امپر
    به نظر خودم خوبه بدک نیست ولی من اتظار داشتم ولتاژ از 11.5 پایینتر نیاد شاید اون 0.3 افت به خاطر تلفات در سیم باشه
    راستی به جای اینکه برای پاور بانکت شارژر بسازی یه دونه پاور دست 2 بگیر 5 ولتش تا 15 امپر میده
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      دادنو باید بده ولی میبینی که نمیده و مشکل منم همینه!
      امروز از پاور کامپیوترم که گرین 530 واته و 200 تومن خریدمش جریان کشیدم دلو زدم به دریا
      11.5 ولت تحت 2.75 امپر
      11.5 ولت تحت 3.4 امپر
      11.2 ولت تحت 5 امپر
      به نظر خودم خوبه بدک نیست ولی من اتظار داشتم ولتاژ از 11.5 پایینتر نیاد شاید اون 0.3 افت به خاطر تلفات در سیم باشه
      راستی به جای اینکه برای پاور بانکت شارژر بسازی یه دونه پاور دست 2 بگیر 5 ولتش تا 15 امپر میده
      راستش نزدیکمون تعمیری کامپیوتر نیست و باید برم جمهوری ....
      530واته بعد اینجوری جریان میده؟؟؟؟؟
      چجوری ازش جریان کشیدی؟ باید 45 امپر بده!!! جهنم و ضرر 10 امپر ، اخه 5 امپر چیههههههه؟؟؟؟؟
      [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
      منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
      خیلی حال داد
      ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

راستش نزدیکمون تعمیری کامپیوتر نیست و باید برم جمهوری ....
        530واته بعد اینجوری جریان میده؟؟؟؟؟
        چجوری ازش جریان کشیدی؟ باید 45 امپر بده!!! جهنم و ضرر 10 امپر ، اخه 5 امپر چیههههههه؟؟؟؟؟
        بابا مقاومت نداشتم بیشتر بکشم ازش, فک کنم رو 10 امپر ولتاژ رو 11 بیوفته
        اینجوری که این نوشته باید 37 امپر رو 12 ولت بده
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

بابا مقاومت نداشتم بیشتر بکشم ازش, فک کنم رو 10 امپر ولتاژ رو 11 بیوفته
          اینجوری که این نوشته باید 37 امپر رو 12 ولت بده
          یعنی دروغ نوشته؟
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
          خیلی حال داد
          ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

یعنی دروغ نوشته؟
            والا نمیدونم ولی اولا برند گرین میشه گفت خوشنامترین برنده و کیفیتش فوقولاده بالاست یعنی توشو باز کنی میبینی از هیچی کم نزاشتن حتی پیچ هارو از نوع واشر فنری گذاشتن! کلا کم نمیزان اینا و جنساشون فوقولادست واسه همین نمیتونم بگم دروغ گفتن و چون میترسم تست کنم هم نمیتونم ثابت کنم که دروغ گفتن یا نه! ولی من از پاور قبلیم که پاور چینی بود و ضعیف تر بود 7 امپر کشیده بودم ولتاژ رو 10.5 اینا اومده بود

اضافه شده در تاریخ :
            چقدر انجمن سوتوکوره!! چرا؟!

دوستان این پاور بانک در دو ورژن اراعه میشه ورژن اکونومی و ورژن فول
            ورژن فول 45 تومن پول قطعاتشه بدون احتساب 4 عدد باطری , با باطی و جعبه 100 میشه و امکاناتی مثل lcd 1100 و نمایش میزان شارژ و جریان کشی و انیمشن شارژ شدن و بازی مار
            ورژن اکونومی ال سی دی و سنسور جریان رو نداره و قیمت قطعاتش بدون احتساب 4 عدد باطری میشه 25 تومن که با باطریای نسبتا خوب و جعبه میشه 70 تومن
            به نظرتون کدوم خوبه؟ ورژن فول یا اکونومی؟ چون با 100 تومن میشه یه پاور بانک معمولی شرکتی گرفت

اضافه شده در تاریخ :
            lcd nokia 1202

دیدگاه

آقا بیا یه آمادشو بگیر هم شکیل و کم حجم تره هم کاراییش مطمئن تره
              اونم درحد پروژه تست کردی خیلی خوبه دیگه
              ولی شما تا حالا ی پاوربانک معمولی رو باز نکردین ببینین مدارای شارژ و boost upخروجیش از چیا استفاده کردن ایقد کوچیک شده؟
              اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
              X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
              http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                آقا بیا یه آمادشو بگیر هم شکیل و کم حجم تره هم کاراییش مطمئن تره
                اونم درحد پروژه تست کردی خیلی خوبه دیگه
                ولی شما تا حالا ی پاوربانک معمولی رو باز نکردین ببینین مدارای شارژ و boost upخروجیش از چیا استفاده کردن ایقد کوچیک شده؟
                پاوربانکای ارزون امن نیستن و درست کار نمیکنن درضمن امادهشو چرا بگیرم وقتی میتونم بسازمش؟! اونم با امکاناتی که دلم میخواد
                اینم میشه کوچیک دراورد منتها دیگه قسمت مانیتورینگ و پروتکشنا حذف میشه , میشه یه مدار بوست و یه شارژر وسلام اندازه بردشم بیشتر از 4*4 سانت نمیشه

دیدگاه

بنظر من هم بهتره از بوست استفاده کنید ایمنی 100%. و با همون ادابتور موبایل شارژ میشه کردش.

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای درایو ماسفت با میکرو 5 ولت به عنوان کلید قطع و وصل

اینم یه پاور بانک حرفه ای با کلی قابلیت و امکانات در ورودی از 4 تا باطری li-ion که تو فروشگاه سایت هم موجوده میشه استفاده کرد
                    فقط مونده طراحی قسمت شارژر باطریه خود پاور بانک با یو اس بی
                    ساعت 5:45 صبحه من دیگه برم بخوابم :biggrin:
                    کارت درسته اقا ارمین بیگ لایک
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                      کارت درسته اقا ارمین بیگ لایک
                      قربونت داداش
                      فک کنم شماتیک کاملتر هم موجوده تو صفحات قبل , یادمه به این مدار شارژر واسه باطری هاشو هم اضافه کرده بودم

دیدگاه

همه چی ردیفه فقط واسم چن تا ابهاماتی پیش اومده.
                        از کجا میخاید مقدار شارژ موبایل رو پیدا کنید؟؟؟.
                        بنظرم اگه یه نرم افزار براش بسازید که رو گوشی نصب شه هر وقت شارژ گوشی کامل شد به مدار بگه اونم جریانو قطع کنه عالی میشه.
                        2- با همین 2576 ها یدونشو ساختم و زدم به فندکی ماشین.
                        رو موبایلم خیلی دیر شارژ میکرد رو تبلتم میزد تغذیه غیربهینه! :NO:
                        در ضمن فک نکنم روی گوشی های فست شارژ مثل s6 .. کار کنه چون ولتاژ این شارژر ها بین 5 تا 9 ولت متغیره حالا چجوری کار میکنه رو نمیدونم ولی 3-از سیم های 2 و 3 usb استفاده هایی دارند.

4-میخاید روی lcd چی نمایش بدید. خب نشون دادن جریان و ولتاژ و ... به چه دردی میخوره. (شما فک کنید این پاور بانک تولید انبوه کردید، مردم که نمیان به این چیزا تخصصی دقت کنن) باید جوری باشه اگه در محدوده ای نبود قطعش کنه و ....(که اگه بتونید نرم افزار بسازید این اطلاعات رو میشه به نرم افزار فرستاد و کلا lcd نخواید.)
                        5- اگه ماسفت صرفا جهت قطع و وصله خب بهتر نبود رله میزاشتید؟؟ من دلیل این کارو نفهمیدم.
                        6-حجم مدار زیاد نمیشه 4 تا ماسفت و 2576وسنسور... اینایی که تبلیغ میکنن اندازه کتاب هست تقریبا.
                        7- بنظرم از سنسور گرما استفاده نکنید چون کلا باید 10 وات بدید و هر ماسفتی این جریانو میده. و همچنین از اتصال کوتاه چون این اتفاق نادر هست حتی شارژ های موبایل هم همچین چیزی ندارند. شاید یه بار در طول 3 سال این اتفاق بیوفته.

به هر حال این نظر های من بود ممکنه بعضیاش اشتباه باشه(ادمیم دیگه :mrgreenاگه مشکلی داشت بگید.
                        موفق باشید.

http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                          همه چی ردیفه فقط واسم چن تا ابهاماتی پیش اومده.
                          از کجا میخاید مقدار شارژ موبایل رو پیدا کنید؟؟؟.
                          بنظرم اگه یه نرم افزار براش بسازید که رو گوشی نصب شه هر وقت شارژ گوشی کامل شد به مدار بگه اونم جریانو قطع کنه عالی میشه.
                          2- با همین 2576 ها یدونشو ساختم و زدم به فندکی ماشین.
                          رو موبایلم خیلی دیر شارژ میکرد رو تبلتم میزد تغذیه غیربهینه! :NO:
                          در ضمن فک نکنم روی گوشی های فست شارژ مثل s6 .. کار کنه چون ولتاژ این شارژر ها بین 5 تا 9 ولت متغیره حالا چجوری کار میکنه رو نمیدونم ولی 3-از سیم های 2 و 3 usb استفاده هایی دارند.

4-میخاید روی lcd چی نمایش بدید. خب نشون دادن جریان و ولتاژ و ... به چه دردی میخوره. (شما فک کنید این پاور بانک تولید انبوه کردید، مردم که نمیان به این چیزا تخصصی دقت کنن) باید جوری باشه اگه در محدوده ای نبود قطعش کنه و ....(که اگه بتونید نرم افزار بسازید این اطلاعات رو میشه به نرم افزار فرستاد و کلا lcd نخواید.)
                          5- اگه ماسفت صرفا جهت قطع و وصله خب بهتر نبود رله میزاشتید؟؟ من دلیل این کارو نفهمیدم.
                          6-حجم مدار زیاد نمیشه 4 تا ماسفت و 2576وسنسور... اینایی که تبلیغ میکنن اندازه کتاب هست تقریبا.
                          7- بنظرم از سنسور گرما استفاده نکنید چون کلا باید 10 وات بدید و هر ماسفتی این جریانو میده. و همچنین از اتصال کوتاه چون این اتفاق نادر هست حتی شارژ های موبایل هم همچین چیزی ندارند. شاید یه بار در طول 3 سال این اتفاق بیوفته.

به هر حال این نظر های من بود ممکنه بعضیاش اشتباه باشه(ادمیم دیگه :mrgreenاگه مشکلی داشت بگید.
                          موفق باشید.

1- نیازی به دونستن شارژ موبایل نیست پاوربانک فقط یه منبع 5 ولت در اختیار گوشی میزاره و مقدار شارژ و پروسه شارژ باطری گوشی بر عهده خوده گوشیه و وقتی باطری فول شد خود گوشی جریان رو قطع میکنه و دیگه باطری رو نمیزاره شارژ شه

2- 2576 تحت جریان افت ولتاژ میده واسه همین دیر شارژ میشه گوشی و واسه همین اگه شماتیکو نگاه کنید میبینید که فیدبک 2576 رو با میکرو بعضا کنترل میکنم که افت ولتاژ جبران شه و مثل شارژر سریع شارژ کنه
                          نه فست شارژ مشکلی نداره همه گوشی هایی که فست شارژ دارن با شارژ معمولی هم کاملا سازگارن

3- سیم 2 و 3 تو گوشی ها معمولا برای این استفاده میشه که گوشی بفهمه میتونه جران بیشتری از شارژر بکشه

4-والا lcd فقط یه چیز تزعینیه و من خودم دوستش دارم , رو lcd جریان و ولتاژ و دما و یه عکس متحرک شارژ شدن و... قراره نشون داده شه و البته درصد شارژ باطریه پاور بانک و... البته تو فکرش بودم بازی مار رو هم اضافه کنم بهش

5- رله خودش 60 میلی امپر مصرفشه و تو پاور بانک صرفه جویی در مصرف خیلی مهمه

6-اره مشکلم با حجم مداره! البته مدار قراره smd و دورویه باشه که فک کنم حجم مدار خیلی بیاد پایین و در حد همین پاوربانکای تجاری شه

7-والا کار از محکم کاری عیب نمبکنه درضمن 2576 تحت 2 امپر اگه مداوم کار کنه حسابی داغ میشه!!

خیلی ممنون از نظراتتون اتفاقا خیلی مفید بود, شاید بخواید دلیل اینکه دیگه رو این پروژه کار نمیکنم رو بدونید, والافقط قطعات این شماتیک نزدیک 50 تومن اب میخوره و تا بیاد ساخته شه 100 تومنو رد میکنه و همه میدونیم که کلی پاوربانک تو رنج 100 تومن اماده تو بازار موجوده پس به نظر من ساخت همچین پاور بانکی با این امکانات از لحاظ اقتصاده به صرفه نیست ولی خوب این یه پاور بانک حرفه ای با تمام پروتکشن ها برای گوشی و خودشه و کلی هم امکانات داره و گرون تموم شدنش عادیه یه همچین پاور بانکی با این امکانات مطمعنا بالای 500 تومن قیمتشه , در کل سلیقه ایه شاید یکی دوست داشته باشه بسازه یکی دوست نداشته باشه با استفاده از شماتیکی که گذاشتم و حذف بعضی از قسمت ها میشه به یه پاوربانک ارزون و خوب رسید

دیدگاه

1- نیازی به دونستن شارژ موبایل نیست پاوربانک فقط یه منبع 5 ولت در اختیار گوشی میزاره و مقدار شارژ و پروسه شارژ باطری گوشی بر عهده خوده گوشیه و وقتی باطری فول شد خود گوشی جریان رو قطع میکنه و دیگه باطری رو نمیزاره شارژ شه

2- 2576 تحت جریان افت ولتاژ میده واسه همین دیر شارژ میشه گوشی و واسه همین اگه شماتیکو نگاه کنید میبینید که فیدبک 2576 رو با میکرو بعضا کنترل میکنم که افت ولتاژ جبران شه و مثل شارژر سریع شارژ کنه
                            نه فست شارژ مشکلی نداره همه گوشی هایی که فست شارژ دارن با شارژ معمولی هم کاملا سازگارن

3- سیم 2 و 3 تو گوشی ها معمولا برای این استفاده میشه که گوشی بفهمه میتونه جران بیشتری از شارژر بکشه

4-والا lcd فقط یه چیز تزعینیه و من خودم دوستش دارم , رو lcd جریان و ولتاژ و دما و یه عکس متحرک شارژ شدن و... قراره نشون داده شه و البته درصد شارژ باطریه پاور بانک و... البته تو فکرش بودم بازی مار رو هم اضافه کنم بهش

5- رله خودش 60 میلی امپر مصرفشه و تو پاور بانک صرفه جویی در مصرف خیلی مهمه

6-اره مشکلم با حجم مداره! البته مدار قراره smd و دورویه باشه که فک کنم حجم مدار خیلی بیاد پایین و در حد همین پاوربانکای تجاری شه

7-والا کار از محکم کاری عیب نمبکنه درضمن 2576 تحت 2 امپر اگه مداوم کار کنه حسابی داغ میشه!!

خیلی ممنون از نظراتتون اتفاقا خیلی مفید بود, شاید بخواید دلیل اینکه دیگه رو این پروژه کار نمیکنم رو بدونید, والافقط قطعات این شماتیک نزدیک 50 تومن اب میخوره و تا بیاد ساخته شه 100 تومنو رد میکنه و همه میدونیم که کلی پاوربانک تو رنج 100 تومن اماده تو بازار موجوده پس به نظر من ساخت همچین پاور بانکی با این امکانات از لحاظ اقتصاده به صرفه نیست ولی خوب این یه پاور بانک حرفه ای با تمام پروتکشن ها برای گوشی و خودشه و کلی هم امکانات داره و گرون تموم شدنش عادیه یه همچین پاور بانکی با این امکانات مطمعنا بالای 500 تومن قیمتشه , در کل سلیقه ایه شاید یکی دوست داشته باشه بسازه یکی دوست نداشته باشه با استفاده از شماتیکی که گذاشتم و حذف بعضی از قسمت ها میشه به یه پاوربانک ارزون و خوب رسید
                            داداش تازگیا یچیزی راجب رله فهمیدم.
                            این رله ها تو استارت باید یه حریان تقریبا زیاد بهشون داد تا وصل شه وقتی روشن شد میشه جریانو کمتر کرد.
                            درضمن فک کنم اگه سیم پیچی خود رله رو بیشتر کنیم مقاومتش کمتر شه.
                            راستی یه چراغ قوه و یه امپلی فایر اکسترنال براش درس کنی عالی میشه :nice:
                            کلا از لحاظ ایده تضمینیم مهم انجام دادنشه
                            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام من دارم روی یه پروژه ساعت مچی کار میکنم چون ساعت مچی باید حجمیش کم باشه از باتری نوکیا BP-6M استفاده میکنم که ولتاژ 3.7 و 1070 میلی امپر ساعت هست حالا من با چه مداری باتری رو شارژ کنم که قابل اعتماد باشه
                              یه شارژ پیدا کنم اینم ادرس ایا این رو قابل اعتماد هست که بسازم
                              http://saakhtani.ir/archive/1393/07/2281
                              www.andishmandan-javan.com
                              گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                                داداش تازگیا یچیزی راجب رله فهمیدم.
                                این رله ها تو استارت باید یه حریان تقریبا زیاد بهشون داد تا وصل شه وقتی روشن شد میشه جریانو کمتر کرد.
                                درضمن فک کنم اگه سیم پیچی خود رله رو بیشتر کنیم مقاومتش کمتر شه.
                                راستی یه چراغ قوه و یه امپلی فایر اکسترنال براش درس کنی عالی میشه :nice:
                                کلا از لحاظ ایده تضمینیم مهم انجام دادنشه
                                کلا رله تو اینجور مدارا به درد نمیخوره هم مصرف برقش بالاست هم حجمش بالاست و جا میگیره شما تا حالا دیدی تو موبایل رله استفاده کنن؟
                                اره چراق قوه هم داره ولی امپو حوصله ندارم اصافه کنم بهش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...