اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تایمر

سلام. میشه یه تایمر بهم بدین.... که مثلا 30 ثانیه قطع باشه و 3 ثانیه وصل باشه.... و این سیکل همینجور ادامه داشته باشه....البته زمان قطع و وصل میخوام متغیر باشه...و این که ممکنه 24 ساعت روشن بمونه...

پاسخ : تایمر

نوشته اصلی توسط hosin2a
    سلام. میشه یه تایمر بهم بدین.... که مثلا 30 ثانیه قطع باشه و 3 ثانیه وصل باشه.... و این سیکل همینجور ادامه داشته باشه....البته زمان قطع و وصل میخوام متغیر باشه...و این که ممکنه 24 ساعت روشن بمونه...
    دقتش چقدر باشه خوبه؟

دیدگاه

زیاد مهم نیست... فقط کار بکنه... و البته ساده باشه...چون من مبتدیم.... میخوام 30 s قطع باشه بعد 3 s وصل بعد دوباره قطع و وصل و ادامه

دیدگاه

http://www.talkingelectronics.com/projects/5-Projects/images/The-flip-flop-in-action-complete.gif

این مدار سادهو جالبیه که میتونی با کمی تغییر تبدیلش کنی به چیزی که میخای

دیدگاه

بسیار از شما ممنونم... راستش همونجور که گفتم من مبتدیم و اطلاعات علمیم درباره الکترونیک کمه ولی عاشقشم... برا همین سعی میکنم دنبالش باشم....خوب درمورد مدار هم راستش نمیدونم چه تغیراتی باید بدم ولی حدس میزنم باید مقدار خازن و مقاومت تغییر بکنه

دیدگاه

سلام

چون شما میخواید زمان روشن و خاموش شدن کاملاً متغیر باشه و به زمان های طولانی مثلاً چند ساعت نیاز دارید به نظرم باید از میکرو کنترلر استفاده کنید

دیدگاه

نه من به زمان طولانی نیاز ندارم...فوقش 2 دقیقه استپ...10 ثانیه استارت....فقط میخوام این سیکل خودکار ادامه پیدا کنه نه این که برای دفعه بعد تحریک بشه و ادامه یافتنش ممکنه 24 ساعته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                بسیار از شما ممنونم... راستش همونجور که گفتم من مبتدیم و اطلاعات علمیم درباره الکترونیک کمه ولی عاشقشم... برا همین سعی میکنم دنبالش باشم....خوب درمورد مدار هم راستش نمیدونم چه تغیراتی باید بدم ولی حدس میزنم باید مقدار خازن و مقاومت تغییر بکنه
                خوب اگر مبتدی هستی دست بکارشو بهترین کاره و ساده ترین مدار.

همونجوری که گفتی میتونی مقدار مقاومت و خازن رو تغییر بدی و زمان روشن و خاموش ال ای دی ها رو تنظیم کنی. برای تست مدار رو ببند و کمی با مقادیر بازی کن همه چی دستت میاد
                بعد که کارت تموم شد میتونی یکی از LED هارو بردای و جون برداشتنش بالانس مدار رو تغییر میده باید دوباره بدون LED نتظیمش کمی با زیاد کردن مقاومت بعد بجای اونیکی LED هم میتونی یه رله بزاری و کاری که میخای رو انجام میده برات.

حالا این مدارو برای چی میخای؟

دیدگاه

از شما ممنونم.....خواب برای تغییر مدار باید یک سمتش را تغییر بدم یا هر دو طرفش... مثلا داخل مدار 2 خازن 100 میکرو هست حالا هردو رو باید تغییر بدم یعنی این که یک سمت مال مثلا استپ و سمت دیگری مال استارته و مقاومت ها نیز همینجور ولی 4 تان .. دوتا 470 اهم و دوتا 10 کیلو....حالا من به جای کدوم باید مثلا یه ولوم بزارم؟....خیلی ببخشید سوال الکی زیاد میپرسم...گفتم که من اطلاعات علمی الکترونیکی ندارم..

دیدگاه

با سلام
                    مدار ساده تر با استفاده از تایمر 555 هم امکان پذیر است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar
                      با سلام
                      مدار ساده تر با استفاده از تایمر 555 هم امکان پذیر است .
                      اگر ممکنه مداری بزارین منم با 555 دیدم خیلی تایمر های خوبی میسازن ولی خودم هیچ وقت نرفتم باهاش ور برم....

دیدگاه

با سلام
                        به اینجا مراجعه کنید حتی محاسبات را هم برایتان انجام خواهد داد :
                        http://www.ohmslawcalculator.com/555-astable-calculator

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X