سلام. میشه یه تایمر بهم بدین.... که مثلا 30 ثانیه قطع باشه و 3 ثانیه وصل باشه.... و این سیکل همینجور ادامه داشته باشه....البته زمان قطع و وصل میخوام متغیر باشه...و این که ممکنه 24 ساعت روشن بمونه...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تایمر
Collapse
X
-
پاسخ : تایمر
نوشته اصلی توسط hosin2aبسیار از شما ممنونم... راستش همونجور که گفتم من مبتدیم و اطلاعات علمیم درباره الکترونیک کمه ولی عاشقشم... برا همین سعی میکنم دنبالش باشم....خوب درمورد مدار هم راستش نمیدونم چه تغیراتی باید بدم ولی حدس میزنم باید مقدار خازن و مقاومت تغییر بکنه
همونجوری که گفتی میتونی مقدار مقاومت و خازن رو تغییر بدی و زمان روشن و خاموش ال ای دی ها رو تنظیم کنی. برای تست مدار رو ببند و کمی با مقادیر بازی کن همه چی دستت میاد
بعد که کارت تموم شد میتونی یکی از LED هارو بردای و جون برداشتنش بالانس مدار رو تغییر میده باید دوباره بدون LED نتظیمش کمی با زیاد کردن مقاومت بعد بجای اونیکی LED هم میتونی یه رله بزاری و کاری که میخای رو انجام میده برات.
حالا این مدارو برای چی میخای؟
دیدگاه
-
پاسخ : تایمر
از شما ممنونم.....خواب برای تغییر مدار باید یک سمتش را تغییر بدم یا هر دو طرفش... مثلا داخل مدار 2 خازن 100 میکرو هست حالا هردو رو باید تغییر بدم یعنی این که یک سمت مال مثلا استپ و سمت دیگری مال استارته و مقاومت ها نیز همینجور ولی 4 تان .. دوتا 470 اهم و دوتا 10 کیلو....حالا من به جای کدوم باید مثلا یه ولوم بزارم؟....خیلی ببخشید سوال الکی زیاد میپرسم...گفتم که من اطلاعات علمی الکترونیکی ندارم..
دیدگاه
دیدگاه