اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سوال من اینه که تغییر مقادیر L و C چه تاثیری روی کارکرد لامپ داره؟
    هیچ تاثیری نداره روی کارکرد نداره 80 درصد لامپهای تو بازار فیلتر ندارن :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بکار بردن لفظ مقاومت درست نیست باید از لفظ راکتانس استفاده کرد
      دو نوع راکتانس سلفی و خازنی داریم مقاومت به فرکانس وابستگی نداره
      اینکه بخوایم بگیم خازن تو AC مثل مقاومت عمل می کنه خیلی دیدمون رو نسبت به خازن محدود کردیم. باز اگه اشتباه می کنم اساتید لطف کنن اصلاح کنن
      من اینطور فکر نمیکم / بله خازن وظیفه های زیادی داره و صرفا مقاومت با اهم ثابت نیست .
      اما خازن در مقابل جریان AC بسته به فرکانس یک مقاومت ظاهری یا راکتانس از خود نشون میده و جریان عبور میکنه و این جریان به ولتاژ ، ظرفیت خازن و فرکانس بستگی داره
      نسبت ولتاژ دو سر خازن تقسیم بر جریانش میشه راکتانس خازن . خوب این همون قانون اهمه دیگه
      در ضمن اینطور گفتم : خازن در مقابل جریان AC مثل مقاومت عمل میکنه .بنظرم برای درک بهتر استدلال درستی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
        هیچ تاثیری نداره روی کارکرد نداره 80 درصد لامپهای تو بازار فیلتر ندارن :redface:
        بله اثر لامپ ها این فیلتر رو نداره ولی اگه لامپی این فیلتر رو داشت باید مقادیر L و c اون درست انتخاب شوند باید یه شرایطی رو رعایت کنند وگرنه روی کارکرد لامپ تاثیر میذاره. من دنبال اون شرایط هستم..یعنی برای انتخاب مناسب این مقادیر باید چه شرایطی رو رعایت کنم؟؟؟

دیدگاه

بله اثر لامپ ها این فیلتر رو نداره ولی اگه لامپی این فیلتر رو داشت باید مقادیر L و c اون درست انتخاب شوند باید یه شرایطی رو رعایت کنند وگرنه روی کارکرد لامپ تاثیر میذاره. من دنبال اون شرایط هستم..یعنی برای انتخاب مناسب این مقادیر باید چه شرایطی رو رعایت کنم؟؟؟
          انتخاب فیلتر بستگی به فرکانس بالاست و توان اون داره .
          این فیلتر تقریبآ کار فیلتر emi انجام میده بهتره در این مورد تحقیق کنید یک مقاله در این زمینه داشتم پیدا کنم میزارم.

دیدگاه

با سلام به همه اساتید
            اگر یه لامپ کم مصرف سالمو باز کنم و فیلمانشو جدا کنم و بزنم به برق لامپو
            توی خروجی که به فیلمان وصل بوده چه ولتاژی با چه فرکانسی خواهیم داشت؟!

اگه ممکنه یه کلیت از نحوه کار کرد لامپ کم مصرفو برام بگید ممنون میشم ( کلا ورودی 220 چی میشه تا لامپ روشن میشه به صورت ساده )

ممنون از همه
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات
            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shila.a
              http://uploadkon.ir/?file=e34e8cdf2bcabd143cbdafba6da9d0b7.rar

دیدگاه

با سلام به همه اساتید
                اگر یه لامپ کم مصرف سالمو باز کنم و فیلمانشو جدا کنم و بزنم به برق لامپو
                توی خروجی که به فیلمان وصل بوده چه ولتاژی با چه فرکانسی خواهیم داشت؟!

اگه ممکنه یه کلیت از نحوه کار کرد لامپ کم مصرفو برام بگید ممنون میشم ( کلا ورودی 220 چی میشه تا لامپ روشن میشه به صورت ساده )
                به نظر شخصی من : فرکانسی حدود 20 تا30 کیلو هرتز و ولتاژی بالاتر از 2000 ولت .
                در کل مدار ولتاژ بالا برای یونیزه کردن و رسانا کردن گاز فشار بالای لامپ تولید میکنه .

باز هم بهتره دوستان دقیق تر میدونن در مورد مقدار ولتاژ بگن : منم میخوام دقیق بدونم

دیدگاه

به نظر شخصی من : فرکانسی حدود 20 تا30 کیلو هرتز و ولتاژی بالاتر از 2000 ولت .
                  در کل مدار ولتاژ بالا برای یونیزه کردن و رسانا کردن گاز فشار بالای لامپ تولید میکنه .

باز هم بهتره دوستان دقیق تر میدونن در مورد مقدار ولتاژ بگن : منم میخوام دقیق بدونم
                  اگر لامپ جدا بشه که بالاست روشن نمیشه
                  مگر اینکه جای فیلامانها رو اتصال کنی مثل اینکه فیلامان در مدار هست ولتاژ حدود 1200 ولت
                  بالا میره ولی مدار در عرض چند ثانیه میسوزه.

دیدگاه

اگر لامپ جدا بشه که بالاست روشن نمیشه
                    بله در نوعی دیگر بنده هم اقدام به اتصال کردن انها کردم / در مهتابی هم که یک فیلا مانش سوخته بود یه طرفو اتصال کردم تا جریان اولیه برای ترانس بالاست برقرار بشه .
                    بگذریم . ولتاژ معمول و استاندارد برای روشن شدن لامپ چقدره؟ 1200 ولت ؟ یا این حداکثر ولتاژش بود تو مهتابی چقدره؟

دیدگاه

بله در نوعی دیگر بنده هم اقدام به اتصال کردن انها کردم / در مهتابی هم که یک فیلا مانش سوخته بود یه طرفو اتصال کردم تا جریان اولیه برای ترانس بالاست برقرار بشه .
                      بگذریم . ولتاژ معمول و استاندارد برای روشن شدن لامپ چقدره؟ 1200 ولت ؟ یا این حداکثر ولتاژش بود تو مهتابی چقدره؟
                      مهتابی در ولتاژی حدود 800 ولت روشن میشه و با ولتاژ حدود 80 ولت روشن میمونه.

دیدگاه

مهتابی در ولتاژی حدود 800 ولت روشن میشه و با ولتاژ حدود 80 ولت روشن میمونه.
                        یعنی بعد از رسانا شدن فقط 80 ولت لازم داره ؟ با اهمتر میشه ولتاژ گرفت ؟

اقا لطفا ولتاژ لامپ کم مصرفو دو باره بگید

دیدگاه

آره وقتی روشن شد ولتاژ و بگیر البته از نوعی که چک داره چون بالاست دار فرکانسش بالاست .
                          چیشو بگم وقتی روشنه یا در حالت رزونانس.
                          بهتره اوائل این تاپیک رو مطالعه کنید.

دیدگاه

از عبور جریان dc جلوگیری میکنه و زیاد کردنش تاثیری نداره.

دیدگاه

lدوست عزیز میشه در مورد نقش این خازن بیشتر توضیح دهید با تشکر
                              الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage

دوستمون Ghasede del درست میگن ، این لامپها بعد از روشن شدن یه منحنی مثل LED دارن یعنی تا بیش از ولتاژ خودشون (برای اینا حدود 60 تا 80 ولت) به اندازه جریان میکشن ولی به محض بیشتر شدن ولتاژشون به شدت جریان مصرفیشون بالا میره و اگه محدود کننده جریان نداشته باشن میسوزن !!!
                                محدود کننده جریان توی لامپهای کم مصرف همون چوکه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X