اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام
    سوال در مورد چک : همانطور که میدونید ظرفیت چک بر اساس تعداد دور و فاصله هوایی بدست میاد ( با فرض اینکه بقیه پارامترها مثل قطرسیم- اندازه قرقره و... ثابت باشه) میخواستم بدونم چه تعداد دور وفاصله هوایی نرمال وایده آل می باشد؟مثلا فاصله هوایی یک میلیمترو 250 دور سیم=فاصله هوایی نیم میلیمترو175 دور سیم
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

لطفا در مورد نقش خازن c6 توضیح دهید و زیاد کردن مقدار این خازن باعث رخ دادن چه موضوعی میشود.
      با توجه به نقشه مدار
      http://up.vatandownload.com/images/lx77171gvymmwe9d2hw.png
      الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

لطفا در مورد نقش خازن c6 توضیح دهید و زیاد کردن مقدار این خازن باعث رخ دادن چه موضوعی میشود.
        نمیدونم از چه لحاظ میگی ! ولی خوب نورش تغییری نمیکنه و جریان مصرفیش هم تغییر نمیکنه و در یه مدت زمانی بگذره ، فیلامان میسوزه

دیدگاه

با توجه به نقشه مدار
          اگر این خازن رو تغییر بدی گوش کن کفتم تغییر منظورم حتمآ زیاد کردن یا کم کردن نیست هر تغییری که باعث بشه
          مقدار راکتانسش با راکتانس سلف برابر بشه و این دو همدیگه رو حذف کنن لامپ میسوزه.
          این اتفاق به ندرت پیش میاد چون فرکانس مدار ثابت نیست وتابع خصوصیات مداره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با سلام اگر در یک بالاست الکترونیکی سیمی که برای چوک بالاست استفاده شده است سیم 0.27 باشد روی قرقره 19*16 تعداد دور سیم 270 دور و و L ان 2.75 میلی هانری و اهم سیم حدود 2.88
            حالا اگر سیم 0.27 در بازار موجود نباشد به چه صورت و با چه تغیراتی میتوان از سیم 0.25 استفاده کرد .که مدار از لحاظ طراحی به مشکل نخورد مرسی
            الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

با سلام اگر در یک بالاست الکترونیکی سیمی که برای چوک بالاست استفاده شده است سیم 0.27 باشد روی قرقره 19*16 تعداد دور سیم 270 دور و و L ان 2.75 میلی هانری و اهم سیم حدود 2.88
              حالا اگر سیم 0.27 در بازار موجود نباشد به چه صورت و با چه تغیراتی میتوان از سیم 0.25 استفاده کرد .که مدار از لحاظ طراحی به مشکل نخورد مرسی
              از 0.25 استفاده کن اندوکتانس نباید تغیر کنه کمی مقاومت افزایش پیدا میکنه باعث کمی بیشتر شدن تلفات مسی میشه که قابل صرف نظر کردنه.

دیدگاه

مرسی از
                پاسخ شما ولی من به صورت تجربی وقتی از سیم 0.25 استفاده کردم باعث این شد که ترانزیستور های مدار بیش از حد داغ بشن.فکر کنم به خاطر اهم زیادی که به وجود میاد.حالا چیکارش کنم نمیدونم
                الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

مرسی از
                  پاسخ شما ولی من به صورت تجربی وقتی از سیم 0.25 استفاده کردم باعث این شد که ترانزیستور های مدار بیش از حد داغ بشن.فکر کنم به خاطر اهم زیادی که به وجود میاد.حالا چیکارش کنم نمیدونم
                  همه شرایط یکسان بود گپ و تعداد دور وهسته یکی بود مقاومت هر کدومشون چقدره.؟

دیدگاه

مرسی از پاسخ شما
                    بله تعداد دور و گپ هردو چوک عین هم هست
                    ولی
                    در سیم 0.25 اهم میشود 3.20
                    در سیم 0.270 اهم میشود 2.88
                    با دستگاه LCR متر اندازه گیری کرده ام.
                    الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

مرسی از پاسخ شما
                      بله تعداد دور و گپ هردو چوک عین هم هست
                      ولی
                      در سیم 0.25 اهم میشود 3.20
                      در سیم 0.270 اهم میشود 2.88
                      با دستگاه LCR متر اندازه گیری کرده ام.
                      جریان مصرفی چه تغیری کرده وهمچنین نور لامپ؟

دیدگاه

جریان مصرفی رو نگرفتم.میگیرم اطلاع میدم نور رو هم با چشم نمیشد تشخیص بدی چون لوکس متر ندارم
                        الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

جریان با سیم0.25 195 میلی امپر
                          با سیم 0.27 202 میلی امپر
                          با چشم هم به نظر نور با سیم 0.25 کمتر از سیم 0.27 است
                          الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

جریان با سیم0.25 195 میلی امپر
                            با سیم 0.27 202 میلی امپر
                            با چشم هم به نظر نور با سیم 0.25 کمتر از سیم 0.27 است
                            من به صورت تجربی وقتی از سیم 0.25 استفاده کردم باعث این شد که ترانزیستور های مدار بیش از حد داغ بشن.فکر کنم به خاطر اهم زیادی که به وجود میاد.حالا چیکارش کنم نمیدونم
                            اگر توان تلفاتی در ترانزیستورها بیشتر بود باید جریان بیشتری از شبکه دریافت میکرد و یا نور لامپ کاهش چشمگیری نشون میداد.

دیدگاه

با سلام به تمام دوستان با آرزوی قبولی طاعات و عبادت
                              بنده یه لامپ کم مصرف 125wرا بازکردم دیدم داخلش ؛یه قسمتی از برد سیاه شده قسمت ورودی acکه بعدآ کلیه قطعات و چک کردم جفت ترانزیستورها سوخته بودن همچنین دیود های 1n5408ودوتا دیود های بغل آیسی (دیود زنر 1n4738a) که تو بازار اصلآ ترانزیستور هاش(cs12n60) پیدانمی شه X-( الا ن من چیکار باید بکنم لطفآ کمک کنید

مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

ترانزیستور هاش(cs12n60
                                اینا ماسفت یا igbt هستن 12 آمپر 600 ولت تا الان لامپ کم مصرف 125 وات باز نکردم مدارش باید جالب باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X