اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

معمولا وقتی ولتاژ دی سی به سلف داده بشه سلف به اشباع میره ... ولتاژ دوسر سلف رو اندازه بگیر اگر ای سی بود سلف به اشباع نرفته اگر دی سی بود سلف به اشباع رفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
      به نام خدا
      تا چه اندازه این داغی مجاز هست از کجا بفهمیم داغی بیش از حد نیست
      مرسی
      یکم داغ کردن طبیعیه تا حدی که دست یه بچه 10 ساله بتونه تحمل کنه

ربطی به ولتاژ دی سی نداره چون اصلا ترانس و چوک با دی سی کار نمیکنن. مشکل رسیدن توان بیش از حد بصورت آ سی هست.
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
        هزینه تعمیر لامپ کم مصرف چقدره؟
        مثلآ بازش کنیم و عیب یابی کنیم و قطعه خراب رو عوض کنیم(جدای از قیمت قطعه تعویضی)
        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

من خودم یه کارگاه کوچیک دارم مخصوص تعمیر لامپ کم مصرف ... لامپ های تالار های عروسی و بیشتر سوپر مارکت هارو سر ماه میرم سری میزنم 50 تا لامپ جم میکنم تعمیرشون میکنم واسه زیر 40 وات 2 تا 3 تومن و بالای 40 وات 4 تا 5 تومن میگیرم

حداقل 1000 تومن هزینه عیب یابی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
            من خودم یه کارگاه کوچیک دارم مخصوص تعمیر لامپ کم مصرف ... لامپ های تالار های عروسی و بیشتر سوپر مارکت هارو سر ماه میرم سری میزنم 50 تا لامپ جم میکنم تعمیرشون میکنم واسه زیر 40 وات 2 تا 3 تومن و بالای 40 وات 4 تا 5 تومن میگیرم

حداقل 1000 تومن هزینه عیب یابی هست
            اه مای گاد! چقدر گرون
            بابا قدر کارتون روبدونید.برای قیمت دادن به مشتری.قیمت نو لامپ رو بدونید چنده.بعد 40-50 درصدشو هزینه تعمیر بگیرید!1-2 تومن هم بریزید جوف اب!
            لامپ های کوچیک هم تعمیر نکنید ارزش مادی نداره برا شما!
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              اه مای گاد! چقدر گرون
              بابا قدر کارتون روبدونید.برای قیمت دادن به مشتری.قیمت نو لامپ رو بدونید چنده.بعد 40-50 درصدشو هزینه تعمیر بگیرید!1-2 تومن هم بریزید جوف اب!
              لامپ های کوچیک هم تعمیر نکنید ارزش مادی نداره برا شما!
              ارزش داشته باشه یا نداشته باشه بالاخره پوله دیگه :biggrin: نمیخام بهتون بگم چقد پول دارم ولی بیشتر از اینم بگیرم کسی بهم لامپ نمیده من ماهی 2 میلیون سود سپرده هام میشه بعلاوه یه جا شاگردی میکنم توی سوپرمارکت 300 تومن بم میده قدر شغل کوچیکمم میدونم و نمیخام که از دستش بدم

اینم بهتون بگم بهترین شغل وام گرفتنه :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                ارزش داشته باشه یا نداشته باشه بالاخره پوله دیگه :biggrin: نمیخام بهتون بگم چقد پول دارم ولی بیشتر از اینم بگیرم کسی بهم لامپ نمیده من ماهی 2 میلیون سود سپرده هام میشه بعلاوه یه جا شاگردی میکنم توی سوپرمارکت 300 تومن بم میده قدر شغل کوچیکمم میدونم و نمیخام که از دستش بدم

اینم بهتون بگم بهترین شغل وام گرفتنه :job:
                نمیخواد بگی!خودم حساب کردم باید حدود 110 میلیون داشته باشی.(حالا یکم بالا پایین)

ولی چقد اصفهانی هستیا :mrgreen: با این همه سود پولت دست از این 1-2 هزار تومن برنمیداری

البت نوش جونت ماکه بخیل نیستیم.اما شما با این کارت بازار بقیه رو خراب میکنی!
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
                  کسی می دونه که آیا راه اندازی لامپهای وات بالا مثلا 105 وات بدون بارر (فیلامان) اشکالی داره یا نه؟
                  ولتاژ خروجی لامپ 105 بدون فیلامان چقدر باید باشه؟
                  من که اندازه گرفتم 1500 ولت بود . مدارش درسته ؟

اضافه شده در تاریخ :
                  لطفا هر کی جواب سوالو میدونه جواب بده ؟
                  خیلی بهش نیاز دارم

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه تست انبری که با یه لامپ سری که باید بتونی تولامپ روببینی تومسیرش هس داری مداره لامپ کم مصرف بدون شیشه تست رو سرپیچ مدارت نگه بدار بعدبه لامپت تست نیگاه بندازاگه لامپت روشن حتی کوچیک داشت بدون درون مدارت جریان مصرف میشه ونمیتونی آزادبزاریش وگرنه بردت میسوزه.این تجربه ها از توشرکت لامپ سازی نصیبم شده اگه سوالی داری من در خدمتم هنوز هم همون جام.فق طشبا میتونم به تاپیک سربزنم :job:
                    بگذارید و بگذرید
                    ببینید و دل مبندید
                    چشم بیاندازید ودل مبازید که
                    دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

با سلام
                      آیا میشه بردهای لامپ های کم مصرف با توان های متفاوت رو جابجا کنم؟
                      مثلا برد لامپ 40 واتی رو بذارم روی لامپ 55 واتی؟
                      خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
                      هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
                        با سلام
                        سلام
                        نه نمیشه
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          سلام
                          نه نمیشه
                          ممنون
                          ینی تعویض کنم کلا روشن نمیشه یا با نور خیلی کمتر روشن میشه؟
                          خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
                          هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

ممنون
                            ینی تعویض کنم کلا روشن نمیشه یا با نور خیلی کمتر روشن میشه؟
                            رو طول عمر تاثیر داره
                            ممکنه همون لحظه اول بسوزونه یا کم کمک فیلامان بسوزه ( چون توانش کمتره )

دیدگاه

با سلام
                              بستگی داره برد 40 واتی چه جور بردی باشه چون همین 40 واتی ها هم با هم تفاوت دارن. اگه مقاومت فنر(رشته) فیلامیناشون نزدیک به هم باشن خیلی خوبه. خودم هم یه برد لامپ 44 وات رو رو یه لامپ 55 وات گذاشتم و لامپ به خوبی کار میکرد (با نور کمی کمتر از اولش) و 1 سال و خورده ای هم هست که داره کار میکنه
                              اما اگه مثلا برد مربوط به لامپ با مقاومت فنر 10 اهم رو بردارید بزارید رو یه لامپ قوی تر مثلا با فنر 4 اهم بزارید میسوزه.
                              خودم یه مورد بود بورد 40 وات ایرانی رو رو لامپ 85 وات(که البته در واقعیت حدود 40 وات بیشتر مصرف نمیکنند) گذاشتم ولی چون مقاومت هاشون با هم همخونی نداشت بعد از سه 4 ساعت برد سوخت
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                                بستگی داره برد 40 واتی چه جور بردی باشه چون همین 40 واتی ها هم با هم تفاوت دارن. اگه مقاومت فنر(رشته) فیلامیناشون نزدیک به هم باشن خیلی خوبه. خودم هم یه برد لامپ 44 وات رو رو یه لامپ 55 وات گذاشتم و لامپ به خوبی کار میکرد (با نور کمی کمتر از اولش) و 1 سال و خورده ای هم هست که داره کار میکنه
                                اما اگه مثلا برد مربوط به لامپ با مقاومت فنر 10 اهم رو بردارید بزارید رو یه لامپ قوی تر مثلا با فنر 4 اهم بزارید میسوزه.
                                خودم یه مورد بود بورد 40 وات ایرانی رو رو لامپ 85 وات(که البته در واقعیت حدود 40 وات بیشتر مصرف نمیکنند) گذاشتم ولی چون مقاومت هاشون با هم همخونی نداشت بعد از سه 4 ساعت برد سوخت
                                سلام
                                اقا محسن منظور از مقاومت فنر همون مقاومت فیلامان لامپه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X