سلام
کسی می دونه که آیا راه اندازی لامپهای وات بالا مثلا 105 وات بدون بارر (فیلامان) اشکالی داره یا نه؟
ولتاژ خروجی لامپ 105 بدون فیلامان چقدر باید باشه؟
من که اندازه گرفتم 1500 ولت بود . مدارش درسته ؟
لامپ بدون فیلامان روشن نمیشه اصلا
ولتاژ خروجی مدار بالاست رو با مولتی متر اندازه بگیرید 14 تا 24 ولت باید نشون بده در غیر اینطورت مدار خرابه ... ولتاژ خروجی وقتی بار وصل شد به 1500 ولت میرسه اضافه شده در تاریخ :
دوستان یه لامپ رسیده دستم ترانزیستورش متلاشی شده اما شمارش مشخصه DK-53D بود حالا سوالم اینه بجای این میتونم 13003 یا 13001 بزارم؟ :cry:
دوستان یه لامپ رسیده دستم ترانزیستورش متلاشی شده اما شمارش مشخصه DK-530 بود حالا سوالم اینه بجای این میتونم 13003 یا 13001 بزارم؟ :cry:
سلام
لامپ چند واته و پکیج ترانزیستور چیه.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
لامپ نما نور 26 وات اندازه ترانزیستور از بین 13003 و 13001 هست هیت سینک کوچیک پشتش داره که جای پیچ نداره
اینم عکس http://www.uplooder.net/img/image/47/3f67cf0db7cfaccaaa3b430a8fe15f5e/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B8%DB%B2%DB% B9_%DB%B0%DB%B0%DB%B3%DB%B0%DB%B4%DB%B6.jpg
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
مطمئنی اینو بزارم روشن میشه/ اخه گرونن دونه ای 500 تومن دوتاش 1000 تومن
راستی این 3 تا ترانزیستور فرقشون با هم چیه منطورم 13001 و 13005 و 13003 بجز جریان کلکتور
شوخی میکنی؟
با 13003 هم روشن میشه فقط چون توانش کمتر از اونیه که تو عکس بود زود میسوزه.
فرق این ترانزیستورا تو جریان و توان قابل تحمل اوناست.
من برای توانهای واقعی زیر 20w از 13003 تا 40w از 13005 تا 60w از 13007 و بیش از اون از 13009 استفاده میکنم.در کل برای توان بالاتر از 40w هیتسینگ هم توصیه میشه.
اگر۵۰۰ تومن ارزش دردسر داره همون 13003 بذار.
سلام
یک لامپ 70 وات دارم!!! که دارای یک خارن 15 میکرو 400 ولت هست!! این خازن سر اش باد کرده بود و عوض اش کردم ولی لامپ روشن نشد!!!
ترانزیستور اش 2 تا 13005 هست که ظاهرا سالم هست !! می ماند چند تا خازن پلی استر!!
3 تا خازن 100 نانو 400 ولت داره+ یک خازن 8.2 نانو 1250 ولت+ یک خازن 1.5 نانو 1200 ولت+ یک خازن 22 نانو 100 ولت!! به نظر شما کدام یک از این خازن ها خراب شده است!! من خازن سنج ندارم!! ایا روشی هست که بشه فهمید کدام خازن خراب شده هست؟؟؟ ا
سپاس
سلام
یک لامپ 70 وات دارم!!! که دارای یک خارن 15 میکرو 400 ولت هست!! این خازن سر اش باد کرده بود و عوض اش کردم ولی لامپ روشن نشد!!!
ترانزیستور اش 2 تا 13005 هست که ظاهرا سالم هست !! می ماند چند تا خازن پلی استر!!
3 تا خازن 100 نانو 400 ولت داره+ یک خازن 8.2 نانو 1250 ولت+ یک خازن 1.5 نانو 1200 ولت+ یک خازن 22 نانو 100 ولت!! به نظر شما کدام یک از این خازن ها خراب شده است!! من خازن سنج ندارم!! ایا روشی هست که بشه فهمید کدام خازن خراب شده هست؟؟؟ ا
سپاس
سلام
ببین چیزی به اسم ظاهرا نداریم!یا سالمه یا نیست؟!
شما در لامپ کم مصرف باید همه چیز رو تست کنید واگه مشکل داره عوضش کنید.
فقط مقاومت ها رو فراموش نکنید!
ممنون دوست عزیز:
منظورم از ظاهرا این هست که:
ترانزیستور را از مدار خارج نکردم و همینجوری تست کردم و سالم بودند!
مقاومت ها هیچ کدام شان سیاه نیستند!! و سالم هست ظاهرشان!!
سپاس
ممنون دوست عزیز:
منظورم از ظاهرا این هست که:
ترانزیستور را از مدار خارج نکردم و همینجوری تست کردم و سالم بودند!
مقاومت ها هیچ کدام شان سیاه نیستند!! و سالم هست ظاهرشان!!
سپاس
هر دو روش تست که میگی اشتباس.
مقاومت رو که از روی ظاهر نمیشه تشخیص داد.من خودم مقاومتی تست کردم که مقدارش 10برابر اون چیزی بود که روش نوشته بود!
برای ترانزیستور هم باید از مدار بیرون تست کنید یا حداقل دوپایشو در بیارید
موفق باشید.
ممنون
از کجا بفهمم مقاومت خراب هست؟؟ مقدار اش چقدر باید تفاوت داشته باشه؟؟؟ مثلا مقاومت 560 کیلو را باید مولتی متر چطوری نشان بده؟؟ اگر 570 یا 580 نشان بده!! یعنی سالمه؟؟
سپاس
ممنون دوست عزیز: برای تست مقاومت ایا باید یک پایه اش را از مدار باید خارج کنم؟؟کلا چه قطعاتی را باید برای تست از مدار خارج کرد؟؟
سپاس
سلام
نیازی نیست تمام قطعات رو برای تست از مدار خارج کنید.
فقط خازن استارتر اونم در صورتی که با ptc موازی شده باشه-دو تا ترانزیستور-دوتا خازن پلیستر حدود 22nf-47nf و 1nf-2.2nf.
نوشته اصلی توسط ircaspianhero
از کجا بفهمم مقاومت خراب هست؟؟ مقدار اش چقدر باید تفاوت داشته باشه؟؟؟ مثلا مقاومت 560 کیلو را باید مولتی متر چطوری نشان بده؟؟ اگر 570 یا 580 نشان بده!! یعنی سالمه؟؟
حدود 10% بالا و پایین درسته.
توصیه میکنم اگر میخوای حرفه ای تعمیر کنی یه LCR متر تهیه کن.
دیدگاه