اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    AHRAD جان ، من تو همین اسم فیوزای شیشه ای موندم
    1- اسم فیوز شیشه ایه ورودی چیه ؟
    2- اسم فیوزی که شما گذاشتین چیه ( میدونم فیوزه ولی هزارتا مدله :mrgreen: )
    منم همین مشکل رو داشتم ولی مقدار مقاومت رو یکم بزرگتر گذاشتم ،مثلا 1اهم رو در طرفین 2اهم کردم ، دوستان کسی تجربه ای چیز دیگه ای نداره ؟؟
    تو یه لامپ سالم آزمایش کردم مقدار مقاومت رو حتی بیشتر کردم فایده نداره بازم اتصال باز میشه حتی تا 33 اهم 2 وات هم گذاشتم بازهم اتصال باز شد. اگه بخوای اتصال باز نشه باید. بهترین راه مقاومت آجری هست که اتصال باز نمیشه
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      تو یه لامپ سالم آزمایش کردم مقدار مقاومت رو حتی بیشتر کردم فایده نداره بازم اتصال باز میشه حتی تا 33 اهم 2 وات هم گذاشتم بازهم اتصال باز شد. اگه بخوای اتصال باز نشه باید. بهترین راه مقاومت آجری هست که اتصال باز نمیشه
      اجری بزاریم احیانن به مشکل نمی خوره خطری نباشه
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اجری بزاریم احیانن به مشکل نمی خوره خطری نباشه
        نه خطری نیست چون تو مقومت های آجری سیم استفاده شده و خیلی قلچماقه به همین خاطر اتصال باز نمیشه

دیدگاه

نه خطری نیست چون تو مقومت های آجری سیم استفاده شده و خیلی قلچماقه به همین خاطر اتصال باز نمیشه
          دستت درد نکنه
          پس از این به بعد هر کدوم بازی دراورد اجریش میکنیم :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام
            AHRAD جان ، من تو همین اسم فیوزای شیشه ای موندم
            1- اسم فیوز شیشه ایه ورودی چیه ؟
            2- اسم فیوزی که شما گذاشتین چیه ( میدونم فیوزه ولی هزارتا مدله :mrgreen: )
            منم همین مشکل رو داشتم ولی مقدار مقاومت رو یکم بزرگتر گذاشتم ،مثلا 1اهم رو در طرفین 2اهم کردم ، دوستان کسی تجربه ای چیز دیگه ای نداره ؟؟
            والا اونطور که من اطلاعات بدست اوردم اینه که ما از دنیای فیوزا هیچ اطلاعاتی نداریم! وتو طراحیامون همینطوری کشکی یه چیزی میزاریم.این فیوزا باید برا خودشون دیتا شیت داشته باشن.مشخصات ذوب در زمان بر حسب امپر و کلی چیز دیگه!
            اون فیوزی که من گرفتم.فیوز شیشه ای معروفه وتو بازار به اسم کوچیک وبزرگ معروفه.اونایی که من استفاده کردم.کوچیک بود واندازش 2سانته.

[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
              مقدار این اجره :biggrin:باید چند باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                سلام
                مقدار این اجره :biggrin:باید چند باشه؟
                مقدار طوری باشه که بیشتر از 0.25 وات یا نهایتش 0.5 وات توان روش نیفته مثلا اگه لامپ لامپ 55 وات بود مقاومت 4 اهم خوبه.
                در مورد توان خود مقاومت هم مهم نیست حالا میخواد 1 یا 10 وات باشه. مهم اینه که آجر باشه

دیدگاه

سلام بر مهندسین
                  یک لامپ کم مصرف دارم تازگی خراب شده!! روشن نمی شود!! فلیمان اش هم سیاه نشده است!!
                  علت روشن نشدن چی هست؟؟؟؟ ترانزیستور اش ایا سوخته هست؟؟؟ مارک لامپ هست اسو نور !!!
                  راستی ما چنین ترانزیستوری داریم؟؟؟ hld123dm
                  سپاس

دیدگاه

سلام
                    غیر از تراتزیستور از قطعات دیگه هم میتونه باشه شما بعد از دشارژ خازنها شروع به تست کنید هرجا گیر کردید سوال کنید.فیلامان رو هم تست کنید سیاه نشدن علامت سالم بودن نیست.

دیدگاه

سلام
                      یه لامپ دستم رسیده که روشن میشه اما نور خیلی خیلی کمی میده و در حدیه که قرمز رنگه(سالمش نور سفید میده) ترانزیستورش رو تست کردم سالمه خازن الکترولیت و مقاومت ها هم ظاهرآ سالمآ نمیدونم شاید مشکل از خازن های پلی استر باشه اما چطور میشه اونا رو تست کرد؟(اتصال کوتاه نیستند)
                      اصلآ آیا کسی تا به حال این مشکلو داشته میدونه مشکل از کدوم قطعه هست که لامپ خیلی خیلی کم نور روشن میشه؟
                      [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                      [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                      [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                      [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                      صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
                        شما اگه به سالم بودن تمام قطعات اطمینان داری(نه به گفته خودتون ظاهرا سالم)این مشکل میتونه به دلیل از بین رفتن گاز داخل حباب باشه و کاریشم نمیشه کرد.برای تست خازن با مولتی متر دیجیتال دو تا راه دارید:1.اندازه گیری ظرفیت خازن با خازن سنج با توجه به عددی که روش نوشته2.بوق کوتاه تو تست بیزر.بهتره که خازن رو بیرون از مدار تست کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                          سلام
                          یه لامپ دستم رسیده که روشن میشه اما نور خیلی خیلی کمی میده و در حدیه که قرمز رنگه(سالمش نور سفید میده) ترانزیستورش رو تست کردم سالمه خازن الکترولیت و مقاومت ها هم ظاهرآ سالمآ نمیدونم شاید مشکل از خازن های پلی استر باشه اما چطور میشه اونا رو تست کرد؟(اتصال کوتاه نیستند)
                          اصلآ آیا کسی تا به حال این مشکلو داشته میدونه مشکل از کدوم قطعه هست که لامپ خیلی خیلی کم نور روشن میشه؟
                          سلام. من هم یه لامپ داشتم که همینطوری بود یعنی صورتی کمرنگ نور میداد و اومدم بورد رو تعویض کردم ولی درست نشد. بعد فهمیدم که از فیلامین بوده. احتمالا لامپ شما هم فیلامینش همونطور که دوستمون گفت کم گاز شده اگه میخواید بورد رو تست کنید وصلش کنید به لامپ های مهتابی قدیمی باید بتونه کم و بیش روشنش کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                            سلام
                            شما اگه به سالم بودن تمام قطعات اطمینان داری(نه به گفته خودتون ظاهرا سالم)این مشکل میتونه به دلیل از بین رفتن گاز داخل حباب باشه و کاریشم نمیشه کرد.برای تست خازن با مولتی متر دیجیتال دو تا راه دارید:1.اندازه گیری ظرفیت خازن با خازن سنج با توجه به عددی که روش نوشته2.بوق کوتاه تو تست بیزر.بهتره که خازن رو بیرون از مدار تست کنید.
                            فکر نکنم گاز داخل حبابش از بین رفته باشه چون به 12 ولت با جریان دهی زیاد وصل میکنم نور سفید میده(البته کاملآ روشن نمیشه) به نظر خودم یه قطعه تو مدار جلوی جریان دهی کامل به فیلمان ها رو میگیره
                            [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                            [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                            [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                            [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                            صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام. من هم یه لامپ داشتم که همینطوری بود یعنی صورتی کمرنگ نور میداد و اومدم بورد رو تعویض کردم ولی درست نشد. بعد فهمیدم که از فیلامین بوده. احتمالا لامپ شما هم فیلامینش همونطور که دوستمون گفت کم گاز شده اگه میخواید بورد رو تست کنید وصلش کنید به لامپ های مهتابی قدیمی باید بتونه کم و بیش روشنش کنه
                              سلام بر دوست و مهندس عزیز
                              هر لامپ مهتابی اگه 20 وات باشه و من یه بورد سالم لامپ 40 وات کم مصرف داشته باشم چه طورب بهتره که این لامپها رو روشن کنم ، سری یا موازی
                              البته به نظر خودم موازی بهتره ولی راه و رسم وصل کردنشو دقیق نمی دونم ، ممنون میشم با نرم افزار نقاشی بکشی اینجا بزاری :job:

دیدگاه

سلام بر دوست و مهندس عزیز
                                هر لامپ مهتابی اگه 20 وات باشه و من یه بورد سالم لامپ 40 وات کم مصرف داشته باشم چه طورب بهتره که این لامپها رو روشن کنم ، سری یا موازی
                                البته به نظر خودم موازی بهتره ولی راه و رسم وصل کردنشو دقیق نمی دونم ، ممنون میشم با نرم افزار نقاشی بکشی اینجا بزاری :job:
                                سلام بر فرمانده ehsanajal عزیز
                                به طور کلی بورد های لامپ کم مصرف بسته به نوعشون ممکنه نتونن توان کافی رو مهتابی بندازن. حتی وقتی دو لامپ کم مصرف داشته باشیم که وات یکسانی داشته باشن ولی مارک متفاوتی داشته باشن اگه بوردشون رو با هم عوض کنیم ممکنه توان کمتر یا بیشتر وارد کنند که میتونه باعث سوختن بورد یا لامپ بشه. ولی حالا بگذریم. در کل بنده زیاد بورد های لامپ کم مصرف رو رو مهتابی تست نکردم ولی در کل باید با آزمون و خطا به نتیجه برسید. به نطر من اگه بخواید دو مهتابی 20 وات رو موازی کنید بهتره همه ی این روش هارو آزمایش کنید ببینیم کدوم بهتره و نور بیشتری میده:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X