اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
    سلام
    دوستان نمیدونم اگه این چیزی که میگم ازش اطلاع دارید یانه ولی به هر حال میگم خدمتتون :redface:
    یه برد100وات سالم ویه شیشه50تا60وات سالم رو از هرکدوم 4سیم بیرون بکشید و دو به دو به گیره ی سوسماری بزنید مثلا 2تا قرمز2تا هم مشکی هم برای برد وهم برای شیشه بعد لامپای معیوب رو تست کنید
    من خودم تو شرکت لامپ سازی هستم4سال تعمیرکارم :icon_razz:
    موفق باشید
    ممنون
    اره راه خوبیه.چرا با 100وات حباب 60 وات رو تست میزدین؟دلیلی داره؟
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
      سلام
      دوستان نمیدونم اگه این چیزی که میگم ازش اطلاع دارید یانه ولی به هر حال میگم خدمتتون :redface:
      یه برد100وات سالم ویه شیشه50تا60وات سالم رو از هرکدوم 4سیم بیرون بکشید و دو به دو به گیره ی سوسماری بزنید مثلا 2تا قرمز2تا هم مشکی هم برای برد وهم برای شیشه بعد لامپای معیوب رو تست کنید
      من خودم تو شرکت لامپ سازی هستم4سال تعمیرکارم :icon_razz:
      موفق باشید
      سلام استاد گرامی وقت بخیر میشه یه عکسی چیزی ازینایی که گفتید بذارین من خیلی چیزا رو تعمیر کردم ولی
      با توضیح زیاد متوجه نمیشم اگه ممکنه با عکس توضیح بدین
      [center]
      [img width=682 height=100]http://s1.upload7.ir/downloads/Ufy43JuRsNRy2x5m8HxxOSezAjKRz4Smahe4RAKb/Untitled.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
        ممنون
        اره راه خوبیه.چرا با 100وات حباب 60 وات رو تست میزدین؟دلیلی داره؟
        سلام
        برد100وات بدلیل جریاندهی خوبش که اگه موقع یه تست.. شیشه ای مشکل داشته باشه متوجه میشید که آیا این شیشه کار خواهد کرد یانه(در موردلامپ های نو که کم نور روشن میشن)
        دوست عزیز
        برد100وات سالم وشیشه 60سالم هر کدومش جداگونه برای تست لامپ در دست تعمیر به کار میره
        مثلا شما یه لامپی شما دارید که نمیدونید قسمت شیشه مشکل داره یا برد.بردش مشکوک به خرابی رو با شیشه60واته وشیشه اش رو با برد100وات تست میکنید همین :icon_razz:
        دلیل خاصی هم نداره این انتخواب بدلیل طول عمر تست هس.
        شیشه60وات فقط موقع تست بردی لحظه کوتاهی روشن بشه یا نه (بسته به خراب و یا سالم بودن برد) واین حکم سوییچ زنی برای شیشه60وات رو داره که اثرات خودش رو بصورت تیره شدن قسمت شیشه دور فیلامان نشون میده که شیشه از کار میافته سوالی بود در خدمتیم :redface:

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط polixir
        سلام استاد گرامی وقت بخیر میشه یه عکسی چیزی ازینایی که گفتید بذارین من خیلی چیزا رو تعمیر کردم ولی
        با توضیح زیاد متوجه نمیشم اگه ممکنه با عکس توضیح بدین
        سلام دوست عزیز بفرماییید:
        http://s6.uplod.ir/i/00614/bl6dwxuzbn19.jpg
        [url=http://[/url]
        http://s6.uplod.ir/i/00614/wxp7onsbjzmr.png
        [url=http://[/url]

نقاشی رو

اضافه شده در تاریخ :
        دوست عزیز فک کنم لینک دوم مشکل داشته باشه
        http://s6.uplod.ir/i/00614/wxp7onsbjzmr.png
        ]]
        بگذارید و بگذرید
        ببینید و دل مبندید
        چشم بیاندازید ودل مبازید که
        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

دوستان عزیز در رابطه با تست قطعات مختلف اهم متری با حد اکثر امکانات و داشتن فرکانس متر پیشنهاد دارید ؟
          یک مدل اهم متر در فروشگاه انلاین اینترنتی چند وقت پیش دیدم حدود70ت فرکانس مترهم داشت

بیشتر میخوام تست خازنها و فرکانس متر دقیقی داشته باشه چون اهمتر دم دستم م این دو بخش رو فعلا نداره
          تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
            دوستان عزیز در رابطه با تست قطعات مختلف اهم متری با حد اکثر امکانات و داشتن فرکانس متر پیشنهاد دارید ؟
            یک مدل اهم متر در فروشگاه انلاین اینترنتی چند وقت پیش دیدم حدود70ت فرکانس مترهم داشت

بیشتر میخوام تست خازنها و فرکانس متر دقیقی داشته باشه چون اهمتر دم دستم م این دو بخش رو فعلا نداره
            بهتره مولتی متر جدا برای سلف و خازن بگیرید که معمولا اهم مترهم داره وخازن سنجشون رنج بالاتری رو از مولتی مترهای معمولی نشون میده. مقلا از 1pf تا 2000uf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی

1-اول فیلامان لامپ رو تست کنین
              میتونین با مولتی متر (اهم متر) دو سر سیم پیچی که داخل لامپ رفته رو نسبت به هم بگیرین باید تقریبا 2.2 اهم مقاومت نشون بده
              اگر اتصال کوتاه یا بینهایت باشه فیلامان لامپ سوخته

2- ترانس چاپر مدار رو تست کنین
              نگاه کنین بینین سیاه نکرده و اگر نکرده میتونین با یه اهم متر دوسر اونو بگیرین تا ببینین اتصال کوتا هست یا نه که باید اتصال کوتا باشه

8- فیوز مدار رو چک کنین
              فیوز مدار باید اتصال کوتاه باشه که اگه سوخته بود میتونین یه سیم نازک به جای اون بزارین

سلام
              میشه اینا رو با شکل توضیح بدین؟!
              الان توی این لامپ من فیلامان کجاشه؟!
              من فیوز هم نمیبینم روی برد!!! oo:
              بعد این ترانسه پشت برد رو که نیگا میکنم چهارتا پایه داره!کدوم پایه ها رو با هم تست کنم؟
              یا علی(ع)

دیدگاه

سلام
                برای تست فیلامان:روی برد 4 تا پایه وجود داره که از حباب 4 رشته سیم بهش وصله اونا رو تست کنید
                دو پایه در حقیقت سر و ته سیم پیچی که به دور ترانس پیچیده شده و به برد شما متصله با چشم هم مشخصه.ترانس به این زودیا نمیسوزه(خیلی روش وقت نزارید) اگه سوخته باشه دیگه لامپو بزارید کنار.
                فیوز:یا شیشه ایی یا مقاومتیه که روی برد با حروف fu یا L1 L2 مشخصه.بعضی وقتا یه فیوز شیشه ای هم داخل سیمی که از سرپیچ به برد وصله میزارن.
                اگه باز مبهمه عکس خوب بزار تا بهت نشون بدم.

دیدگاه

اگر لامپی روشن کنید و روشن نشود اما همینطور روشن ولش کنید و یهو بعد یک زمان مثلا 3 ساعت یا 5 ساعت روشن شه از چی میتونه باشه؟ گاهی هم فورا روشن میشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd
                    اگر لامپی روشن کنید و روشن نشود اما همینطور روشن ولش کنید و یهو بعد یک زمان مثلا 3 ساعت یا 5 ساعت روشن شه از چی میتونه باشه؟ گاهی هم فورا روشن میشه !
                    سلام
                    پابه های فیلامان لق باشه
                    خازن صافی
                    خازن استارتر
                    ان تی سی

دیدگاه

فیلامان رو چطوری تست کنم؟کدوم دوتا پایه ش رو با هم بگیرم؟!

ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای تست فیلامان باید اهم متراستفاده بایدکنی مقدار مقاومت انهابین 2.2اهم باید باشد
                        قسمت های رنگ درتصویر مثل دوپایه قرمز درتصویر باهم بگیرد بعدقسمت سبز رنگ موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت همگی

لامپ کم مصرفی"اگر اشتباه نگم فکنم 27 واتی از اینهایی که شیشش مثل 80 واتیهاست " دارم که برای تعمیر کل قطعات معیوب مثل دیود مقاومت و ترانزیستور رو عوض کردم
                          البته وسط سیمپیچ چوک که دو خط سیم بود کنار هم پیچیده شده بود هم سیاه شده بود که اون هم با یه چوک دیگه "هم از نوع تک سیم و هم تکسیم با سیم های ریز رشته ای عایق دار با روکش نخ" جای گزین کردم
                          ولی مدار ضعیف کار میکرد فکر کنم مشکل از چوک نامناسب بود ولی برای اینکه مطمئن بشم از کل قطعات
                          خازن الکترولیت رو عوض کردم وقتی مدار رو به برق زدم خازن ترکید گفتم شاید خازن رو برعکس وصل کردم با خازن دیگه جای گزین کردم که وقتی به برق زدم باز خازن ترکید !!

----------------------------

مشکل دیگه با برد لامپ کم مصرفهایی هست که زیر برد با مدار دیجیتالی تکمیل شده مثل تصویر زیرین که در بالا دوست گرامی ارائه دادند :

متاسفانه وقتی این بردها رو حتی کل قطعات رو در بعضی اوقات عوض کنیم مدار کار نمیکنه چون مدار دیجیتال رو نمیتونم عیب یابی کنم و قطعه مناسب و دستگاه لحیم ندارم پس بیخیال مدار میشم
                          تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام
                            اگه لامپی فیلامان یا ترانسش سوخته باشه ارزش تعمیر نداره.چون اگه ترانس بسوزه تقریبا میشه گفت کل قطعات باید عوض یا یه برد دیگه بجاش گذاشته بشه.
                            شما قبل از اینکه خازن رو عوض کنید وقتی لامپ رو روشن کردید خازن نترکید و فقط نورش کم بود؟
                            اگه منظورتون از مدار دیجیتال استفاده از قطعات smd هست(دیود مقاومت خازن)، تست اونا هم مثل قطعات نوع معمولیشه.برای عوض کردن هم نوک هویه روی یه پایش قرار بدبد و به سمت بالا فشار بدید چند بار که انجام بدید قلقش دستتون میاد.البته با هیتر خیلی راحتره ولی چون ندارید همین کارو انجام بدید کار سختی نیست.
                            در صورت نداشتن قطعه smd از نوع معمولیش با همون مشخصات استفاده کنید.

دیدگاه

سلام،
                              من یه لامپ ۶۰ واتی دارم که دو سه روز پیش ناگهانی و با صدای ترقه مانند خفیفی خاموش شد. بازش که کردم دیدم فیوزش ترکیده. قطعات دیگه چیزی از ظاهرشون معلوم نبود. امروز فیوز رو جایگزین کردم و به محض زدن کلید دوباره به همون شکل قبلی با صدای ترقق خاموش شد. دوباره که بازش کردم دیدم باز هم فیوزش ترکیده. :sad:
                              به نظر شما ایراد از کجاست؟ چه پیشنهادی دارید؟
                              متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gpooseh
                                سلام،
                                من یه لامپ ۶۰ واتی دارم که دو سه روز پیش ناگهانی و با صدای ترقه مانند خفیفی خاموش شد. بازش که کردم دیدم فیوزش ترکیده. قطعات دیگه چیزی از ظاهرشون معلوم نبود. امروز فیوز رو جایگزین کردم و به محض زدن کلید دوباره به همون شکل قبلی با صدای ترقق خاموش شد. دوباره که بازش کردم دیدم باز هم فیوزش ترکیده. :sad:
                                به نظر شما ایراد از کجاست؟ چه پیشنهادی دارید؟
                                متشکر
                                سلام
                                باید دیودهای ورودی وکلا همه رو چک کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X