اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام اون خازن پلی استر که برای استارت هست عوضش کردم لامپ روشن شود دستتون درد نکنه حالانمیدو نم از اون بود یا یه بار دیگه کل مدار رو لحیم کاری کردم
    خیلی خیلی ممنون از کلیه اساتید :job:

دیدگاه

...

اضافه شده در تاریخ :
      سلام مهندس های عزیز ، لامپ کم مصرف اتاق من دیروز یهو خراب شد و مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم نورش کم شده و به سرعت چشمک میزنه و یه صدای وزززز از داخلش میاد خواستم ببینم مشکلش چیه ؟؟؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان خان
        سلام مهندس های عزیز ، لامپ کم مصرف اتاق من دیروز یهو خراب شد و مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم نورش کم شده و به سرعت چشمک میزنه و یه صدای وزززز از داخلش میاد خواستم ببینم مشکلش چیه ؟؟؟ ممنون
        سلام. معمولا معیوب بودن خازن الکترولیتی 400 ولت (3.3 6.8. 8.2 15 22 33 47 میکروفاراد) بعد از پل دیود باعث همیچن اشکالی مشود. توصیه میشود لامپ را تا زمان تعویض خازن اصلا روشن نکند. موفق باشید
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          سلام. معمولا معیوب بودن خازن الکترولیتی 400 ولت (3.3 6.8. 8.2 15 22 33 47 میکروفاراد) بعد از پل دیود باعث همیچن اشکالی مشود. توصیه میشود لامپ را تا زمان تعویض خازن اصلا روشن نکند. موفق باشید
          قصدم توجیه نیست ولی من یه لامپ داشتم همین مشکل رو داشت خازن الکترولیت سالم بود اما یکی از خازن های پلی استر ظرفیتش با اونی که نوشته بود یکی بود اما یه سوراخ کوچیک داشت تعویضش کردم درست شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
            قصدم توجیه نیست ولی من یه لامپ داشتم همین مشکل رو داشت خازن الکترولیت سالم بود اما یکی از خازن های پلی استر ظرفیتش با اونی که نوشته بود یکی بود اما یه سوراخ کوچیک داشت تعویضش کردم درست شد .
            سلام. مهندس جان تو تعمیرات مخصوصا الکترونیک باید همه جوانب و قطعات رو برسی کنی. وقتی یک مداری جلو روته و میبینی و میفهمی یک از قطعاتش معیوبه پس عوضش کن. همونطور که گفته بودم در اکثر مداتی که تعمیر کردم صدای ویز و چشمک زدن بدلیل معیوب بودن خازن الکترولیتی بوده و درصورتی که میتونه عیب از قسمت های مدار هم باشه مثل مدار شما. موفق باشید

دیدگاه

با سلام
              میخواستم بدونم علت خاموش و روشن شدن لامپ از چی میتونه باشه!! مثلا لامپ در حین چند ساعت روشن بودن بعضی اوقات 10 الی 20 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن می شود!!! اول فکر کردم مشکل از سرپیچ لامپ هست ولی با تعویض لامپ مشکل حل شد پس مشکل از خود لامپ هست!!
              سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                با سلام
                میخواستم بدونم علت خاموش و روشن شدن لامپ از چی میتونه باشه!! مثلا لامپ در حین چند ساعت روشن بودن بعضی اوقات 10 الی 20 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن می شود!!! اول فکر کردم مشکل از سرپیچ لامپ هست ولی با تعویض لامپ مشکل حل شد پس مشکل از خود لامپ هست!!
                سپاس
                سلام
                مقاومت حرارتی موازی با خازن استارتر بالاستم چک کن.یه پایشو قطع کن ببین درست میشه یا نه.اگر درست شد یا عوضش کن یا از قطعات پر حرارت دورش کن بهتر میشه.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: منظور شما ان قطع گرد قهوه ای رنگ هست؟ راستی به ترانزیستور هاش دست زدم شل بودند :انگار قلع مردگی دارند!! ایا از انها هم میتونه باشد؟
                  سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: منظور شما ان قطع گرد قهوه ای رنگ هست؟ راستی به ترانزیستور هاش دست زدم شل بودند :انگار قلع مردگی دارند!! ایا از انها هم میتونه باشد؟
                    سپاس
                    درسته همونه.همه قلع مردگی ها رو با قلع مرغوب تجدید کن.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

با سلام
                      علت کم نور شدن لامپ چی هست؟؟؟ مشکل از مدار هست یا حباب ؟

سپاس

دیدگاه

شنیدم بعد از مدتی که ماده فلورسنت داخل حباب این لامپ ها از بین میره ، موج UV ساتع می کنه که سرطان پوست میاره،
                        فکر کنم از این لامپ ها درون لوسترهای حباب دار استفاده بشه بهتره، ولی بازم فکر نمی کنم جلوی اشعه ماورا بنفش رو خیلی بگیره :nerd:

دیدگاه

علت کم نور شدن لامپ چی هست؟؟؟ مشکل از مدار هست یا حباب ؟
                          هردو ولی معمولا دلیل اصلی از بین رفتن مواد داخل حباب هستش و ضعیف شدن فیلامان.

نوشته اصلی توسط mjd
                          شنیدم بعد از مدتی که ماده فلورسنت داخل حباب این لامپ ها از بین میره ، موج UV ساتع می کنه که سرطان پوست میاره،
                          فکر کنم از این لامپ ها درون لوسترهای حباب دار استفاده بشه بهتره، ولی بازم فکر نمی کنم جلوی اشعه ماورا بنفش رو خیلی بگیره :nerd:
                          لامپ از همون ابتدا ماورا بنفش تولید میکنه و این امواج با برخورد به مواد داخل حباب از خود نوری رو ایجاد میکنند که ما از لامپ می بینیم.ولی اگر در لامپی مخصوصا بی کیفیت ها بخشی از ماده فلوروسنت روی جداره لامپ از بین بره یا نباشه اشعه مستقیما به بیرون نشت میکنه که بشدت خطرناکه.
                          در کل بخش زیادی از ماورا بنفش توسط حتی شیشه لامپ جذب و خنثی میشه ولی نه همه اون.

دیدگاه

دوستان سلام.
                            توی لامپ اگه دیاکش سوخته باشه چطور میشه فهمید؟ دو طرف دیاک رو با بیزر تست کردم از هیچ طرفی راه نداد
                            اگه دیاک سوخته باشه الان من دیاک ندارم میشه اتصال کوتاهش کرد؟ اگه نه چیکارش کنم جایگزین دیاک؟
                            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                              دوستان سلام.
                              توی لامپ اگه دیاکش سوخته باشه چطور میشه فهمید؟ دو طرف دیاک رو با بیزر تست کردم از هیچ طرفی راه نداد
                              اگه دیاک سوخته باشه الان من دیاک ندارم میشه اتصال کوتاهش کرد؟ اگه نه چیکارش کنم جایگزین دیاک؟
                              سلام
                              تست دیاک مثل قطعات دیگه به سادگی امکان پذیر نیست و مگه میشه جای هر قطعه رو با سیم عوض کرد؟
                              اگر از سوختن دیاک مطمعا هستید بهتره از یک مدار لامپ معیوب دیگه دیاکشو در بیارید چون دیاک قطعه مقاومی هست و احتمال سوخنش خیلی کم هست
                              موفق باشید

دیدگاه

ممنون من زیاد با دیاک کار نکردم بلد نیستم. مشکل از دیاک نبود برام جای تعجب داشت خازن سرامیکی2.2nf بین فیلامان ها اتصال کوتاه شده بود عوض کردم روشن شد.
                                لامپ روی دست خزرشید ندیدم 15 واتش اندازه 50 نور میده. واقعا حال کردم با لامپ ایرانی. جالب اینجاست که لامپ های خزرشید خیلی عمر بالایی دارند و به این سادگی ها خراب نمیشن. توی ساخت خزرشید هیچ اثری از صرفه جویی در قطعات نیست و همه قطعات از نوع مرغوب هستند واقعا عالیه خسته نباشند سازندگان این برند ایرانی.
                                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X