اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

فکر میکنم لامپ های smd تعمیرشون سخت تر باشه ، خودم هر کاری کردم نتونستم یک دونه لامپم یک روز روشن نگه دارم بعداز یک ساعت میسوختن ، من نمیدونستم چیپ لامپ چند وات هست چیپ سوخته رو با یک چیپ ال ای دی 9 وات عوض میکردم بعداز 1 ساعت میسوخت ، بعد تو یوتیوب دیدم میشه از دیود و مقاومت هم استفاده کرد

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
      سلام شاید مشکل همون ledسوخته هست که لحیم کردی همون سوخته رو برش دار اگه ledها بطور سری هست جای led رو لحیم بریز تا مدار باز نمونه با یهledسوخته کمی نور اصلا به چشم نمیاد
      با درود
      با این کار لامپ ال ای دی موقتا روشن میشه اتفاقا پر نور تر از قبل و این پر نور تر بخاطر این ولتاژ ال ای دی سوخته تقسیم میشه بین ال ای دی های زنده
      مثل این یک نفر بمیره و سهم غذاشو بقیه بخورن .. خب چاق تر میشن و عمرشون کمتر میشه
      در واقع توان بقیه ال ای دی ها بیشتر میشه و عمرشون کمتر میشه

باید جای ال ای دی سوخته دقیقا همون ال ای دی رو گذاشت البته سالمش .. و حداقل چند تا دیود معمولی که ولتاز روشون افت کنه یا حداقل مقاومت مناسبی که جریان مدار کمتر کنه

و اینکه مدار هاشونم فرق داره از دی او بی ها گرفته تا تغذیه خازنی و درایور ال ای دی و اداپتور ..

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
      اگه بیزر بصدا دراومد فیلمتان سالمه.درست گفتم؟
      معنی اتصال کئوتاه باید شما رو یاد مقاومت کوتاه و کم بندازه و مقاومت یا اتصال بی نهایت باید شما رو یاد مقاومت خیلی زیاد بندازه
      خب وقتی ما دو سر یه تکه سیم با اهم متر چک کنیم مقاومت کمی داره سیم و یا با تست دیود چک کنیم بوق میزنه چون اتصال برقراره اونم با اهم کم
      ولی اگه همون سیم پاره بشه خب اتصال برقرار نیست و مقاومت مدار خیلی زیاد میشه در واقع مقاومت مدار میشه مقاومت هوا یعنی همون فاصله بین دو تکه سیم که قطع شده

و اگر بخوایم دستگاهی رو تست کنیم باید دقیق بدونیم داریم چی رو تست میکنیم
      مثلا المنت بخاری برقی تست میکنیم میبینیم 10 اهم پس وصل و قطعی نداره
      اگر مقاومت زیاد بود پس قطع شده
      حالا میگی خب بیایم دو شاخه رو تست کنیم به جای المنت ؟ خب برق که مستقیم نرفته دو سر المنت کلی دکمه و مدار این وسط هست
      مثلا دیمر داشته باشیم یا اینکه سازنده چند المنت با هم سری کرده باشه
      پس بوق زدن یا نزدن اهم متر به دوشاخه به معنای سوختن یا نسوختن وسیله نیست
      بلکه فقط مقاومت و اتصال اون دو نقطه متصل شده به اهم متر نشون میده

نوشته اصلی توسط aboozah نمایش پست ها
      سلام. ممنون از پاسختون. راستش من تا الان تجربه کاری نداشتم امروز رفتم از ساعت ۷ تا ساعت ۱۵ بعدم یکسری مدار ها رو باید چک میکردم با اهممتر به شدت دقت بالا میخواست و حواس جمع بعدش که خونه اومدم دستم درد میکرد واقعا وقتی این رشته رو میخوندم فکر نمیکردم کارم این باشه!!!!

با درود
      خخخ دستت درد گرفته
      چی شدی ؟ موندی اونجا ؟
      اینکه خوبه بیا ببرمت فوق لیسانس رفتگر نشونت بدم

من جات باشم یکی از اون برد ها رو برمیدارم میرم تو اتاق ریس بلندش میکنم میکوبونم تو سر رییس
      البته شوکر با خودت ببر نگهبان مگهبانا اومدن بزن تو گردنشون خخ بعد یه لگد بزن تو شکمش بعد یه سیگار روشن کن تو افق محو شو
      از در کارخونه که اومدی بیرون .. فقط فرار کن خخ من سر کوچه با موتور وایمیستم .. بپر بریم خخ
      جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۵:۵۱ ۱۴۰۱/۱۰/۲۳.

دیدگاه

deleted
        ...................
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۰۹ ۱۴۰۲/۰۶/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X