اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام دوستان تعدادی لامپ کم مصرف 25 وات هست که برد ها به ظاهر سالمه و در تست فطغان هم سالم اند . حباب هم سالمه ولی با این حال اصلا روشن نمیشن . عکس های برد هارو در پایین میزارم ممنون میشم نطرتونو بگید .
    http://uupload.ir/files/h555_photo_2...1_23-08-58.jpg

http://uupload.ir/files/riwt_photo_2...1_23-09-04.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط solimaniashkan نمایش پست ها
      سلام دوستان تعدادی لامپ کم مصرف 25 وات هست که برد ها به ظاهر سالمه و در تست فطغان هم سالم اند . حباب هم سالمه ولی با این حال اصلا روشن نمیشن . عکس های برد هارو در پایین میزارم ممنون میشم نطرتونو بگید .
      http://uupload.ir/files/h555_photo_2...1_23-08-58.jpg

http://uupload.ir/files/riwt_photo_2...1_23-09-04.jpg
      سلام
      دوست عزیز من هم از این نوع برخورد داشتم ترانزیستور13003 رو عوض کردم مشکل حل شد حالا شما یه چکی هم از دیودهای پشت برد بکن

دیدگاه

با سلام:
        با توجه به سرطان زا بودن مواد مصرفی در داخل شیشه های لامپ کم مصرف که در هنگام شکستن شیشه رخ می دهد، تولید این لامپ ها در کشور های غربی ممنوع شده است و تولید کننده گان این لامپ ها چند سالی است به تولید لامپ بی خطر ال ای دی روی آوردند. لذا از کاربران عزیزتقاضا می شود برای حفظ سلامت خود ازتعمیر این گونه لامپ ها خود داری کنند. با آرزوی سلامتی برای کلیه کاربران عزیز این سایت.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
          یک سوالی ذهنمو درگیر کرده ودنبال یک استادی میگردم که مهر تایید یاعدم تایید بر حرفام بزنه

همانطور که میدونید چه در بالاست لامپ کم مصرف وچه در مدار سوییچینگ لامپ ال ای دی به جای فیوز از یک مقاومت در نقش فیوز در ورودی مدار استفاده میکنن.
          جنس این مقاومت چیه؟(چون مطمن هستم فیلم کربن نیستش وشکم اینه که اکسید فلز یا....باشه واز طرفی اگر از لایه کربن استفاده کنید همان لحظه اول مقاومت خواهد سوخت)
          لطفا کسی که اطلاعات کافی داره جواب بده ویا لینک منبعی بزاره ممنون میشم
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

درود ، اینکه آلیاژ و جنس مقاومت چیه چه فایده ای داره.

مقاومت هایی که به عنوان فیوز استفاده میشه معمولا رنج نزدیک به صفر هستند ، مثلا یک اهم

یک مقاومت 1 اهم ، روی ۲۲۰ ولت ، و با توان مقاومت که معمولا یک چهارم وات استفاده میشه، جریان مشخصی رو از خودش عبور میده که اگر حساب کنید می*بینید عدد زیادی هست و صرفا در مواقع اتصال کوتاه شدن مدار و سوختن ترانزیستور ها ، میسوزه

علت استفاده هم تفاوت زیاد قیمت مقاومت و فیوز هست چون باید از فیوز نوع T استفاده بشه . مطالعه این لینک دور از لطف نیست

دیدگاه

دوست خوبم روزت بخیر
              اینکه جنسش چی هستش شاید برای شما اهمیت نداره اما برای من مهمه.
              اینکه چرا از مقاومت استفاده میکنن ونه از فیوز و اینجور چیزا روهم خودم میدونم.
              برای اینکه به حرف من پی ببری شما یه لامپ سالم رو باز کن ومقاومتش رو با یه مقاومت دقیقا عین خودش اما لایه کربنی عوض کن چیزی که مشاهده خواهی کرد این هستش که در لحظه استارت مقاومت تعویضی خواهد سوخت!
              نتیجه:شما که همون مقدار اهم وهمان مقدار وات رو قرار داده اید پس چرا مقاومت میسوزد؟؟؟ علت برمیگردد به عامل بعدی که جنس مقاومت هستش
              .................................................. ...........................
              چند سال پیش یه نفر تو همین تاپیک درباره جنسشون یه صحبتی کرد اما الان دیگه نمیتونم پیداش کنم
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

خاطر دارم قبلنا لامپ کم مصرف ها اصلا محل خروج گرما یا بهتر بگم گرم زیاد نمی شدن اما الان تو بازار میری بخری تمامی لامپ ها ی کم مصرف اینجور شده. تازه وقتی لامپ کم مصرف میسوزه یه بویی ازش خارج میشه که فکر کنم خطری باشه. به نظرم عمر لامپ کم مصرف هایی که شاید 6 سال پیش بود بیشتر از فعلی ها هست. الان تفاوت هزینه خرید کم مصرف و LED چقدر هست.؟؟

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                  من دو تا لامپ 70 وات از ی شرکت ایرانی دارم که سوخته هستن
                  موقع تست قطعات یه مقاومت به اسم NTC اصلا راه نمیداد! اینکه مقاومت سالمه هست یا نه ی طرف ولی اصلا شبیه مقاومت ntc نیست!!
                  لطفا دوستانی که تجربه دارن ی راهنمایی بکنن

جدیدترین ویرایش توسط rahman1990; ۱۳:۵۰ ۱۳۹۷/۰۴/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahman1990 نمایش پست ها
                    سلام خدمت دوستان
                    موقع تست قطعات یه مقاومت به اسم NTC اصلا راه نمیداد! اینکه مقاومت سالمه هست یا نه ی طرف ولی اصلا شبیه مقاومت ntc نیست!!
                    مقاومت سه اهم وات بالای معمولی هست ، مقاومت های اهم پایین کنار ترانزیستور ها و دیود ها رو هم تست کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                      مقاومت سه اهم وات بالای معمولی هست ، مقاومت های اهم پایین کنار ترانزیستور ها و دیود ها رو هم تست کنید .
                      سلام
                      ممنون از راهنمایی شما ، من جای اون مقاومت که سوخته بود ( 3 اهم دو وات ) دوباره یه مقاومت دو وات 3.3 اهم گذاشتم
                      لامپ روشن شد و اکی تا اینکه فردا صبح دوباره روشن نشد و وقتی بازش کردم دوباره همون مقاومت سوخته بود!!

الان دقیقا مشکل کجاست که این مقاومت میسوزه؟ این مقاومت نقش فیوز رو هم داره

دیدگاه

سلام من مداری میخواهم با فرکانس متغیر 100KHZتا 1MZH و 5 تا 90% چرخه کاری یا DUTY متغیر با ای سی 555 یا با هر ای سی دیگری ولی ساده باشه لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e12345 نمایش پست ها
                          سلام من مداری میخواهم با فرکانس متغیر 100KHZتا 1MZH و 5 تا 90% چرخه کاری یا DUTY متغیر با ای سی 555 یا با هر ای سی دیگری ولی ساده باشه لطفا
                          باسلام:
                          دوست عزیز:
                          این جا تاپیک تعمیر لامپ کم مصرف است. لطفا قبل ازارسال پست، به این مورد توجه داشته باشید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rahman1990 نمایش پست ها
                          سلام خدمت دوستان

با سلام:
                          دوست عزیز در جایی که یک N.T.Cباید قرار گیرد، یک مقاومت کربنب 39 اهمی یک وات قرار داده شده است. ( رنگ نارنجی 3 و سفید 9 و رنگ سیاه ضریب صفر).
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام چطور بخش بالایی لامپ 105 وات کم مصرف رو باز کنم تا به بردش برسم(همون لامپهای لوتوس یا خربزه ای)؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و عرض ادب خدمت دوستان
                            اولین بار هست که یرد لامپ 105 وات (لوتوس یا خربزه ای) رو می خوام تعمیر کنم نمی دونم روش باز شدن بخش بالایی لامپ چطور هست آیا کاتر بندازم یا روش دیگه ای داره؟

دیدگاه

سلام

یه لامپ 105 وات کم مصرف نمانور دارم که کلی از مقاومت ها و دیود ها و همینطور 2 ترانزیستور 13009 سوختن یه مقاومت کاملا سوخته و سیاه شده و نمیشه مقدارش رو خوند ( فقط خط اولش معلوم هست که قهوه ای هست ) از کجا میتونم بفهمم مقدارش چقدره ؟ یه سرش به پایه امیتر ترانزیستور 13009 و یه سرش هم به مقاومت 2.2 اهمی که به سلف وصل هست وصل میشه . و اینکه دیاک رو چطوری تست کنم ؟
                              جدیدترین ویرایش توسط Blanco; ۱۹:۲۸ ۱۳۹۸/۰۴/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Blanco نمایش پست ها
                                سلام

یه لامپ 150 وات کم مصرف نمانور دارم که کلی از مقاومت ها و دیود ها و همینطور 2 ترانزیستور 13009 سوختن یه مقاومت کاملا سوخته و سیاه شده و نمیشه مقدارش رو خوند ( فقط خط اولش معلوم هست که قهوه ای هست ) از کجا میتونم بفهمم مقدارش چقدره ؟ یه سرش به پایه امیتر ترانزیستور 13009 و یه سرش هم به مقاومت 2.2 اهمی که به سلف وصل هست وصل میشه . و اینکه دیاک رو چطوری تست کنم ؟
                                دوستان کسی نیست جواب بده خیلی معطلم . اونیکی ترانزیستور مقاومت پایه امیترش 1 اهم هست و اندازش هم کمی بزرگتر اینی که سوخته و قابل تشخیص نیست رو چی بزارم ؟ یه سوال دیگه هم دارم 2 تا مقاومت 2.2 در مدار هست که سوختن ولی روی برد به جای R زده L ! یعنی سلف هستن اینا ؟ ظاهرش که کپی مقاومت 2.2 اهم هست با رنگ های قرمر قرمز طلایی طلایی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X