اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادربرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادربرد

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
    تو همین یک جمله، بهترین جواب ممکنه رو به خودتون دادید.
    جناب مهندس خودتون بهتر میدونید که الکترونیک و برق چندان تناسبی با سلامتی نداره و تنها با راه هایی میشه از خطرات کم کرد، برق گرفتگی، دود روغن لحیم، دود سیم لحیم ، بخار های وان قلع و ..... همگی مشکل زا هستند ولی ....
    بهترین راه وان های آلتراسونیک هستند که بعد از شستشو برد رو تبدیل به برد نو میکنند .

منتها برای شستشوی دستی الکل ایزوپروپیل ( 2پروپانول) هتش که باید برد رو داخل غوطه ور کنید و با انواع فرچه به خوبی تمیز کنید و بهتره بعدش برد رو باد بگیرید. با این روش برد میشه مثل آینه
    از لحاظ قیمتی هم روی خرده فروشی فکر کنم حدود لیتری 12000 تومن باشه که با هر لیترش بسته به کثیف بودن برد بین 10 تا 20 تا برد رو میشه شست.
    این روش کاملن روغن لحیم و چربی دست و ... رو پاک میکنه و این هزینه برای کارهایی به صرفه هستش که برد تحویلی به مشتری مهم باشه .
    حالا که الکترونیک ضرر داره خوبه یک مقدارم سیانور بریزیم داخل قلع استفاده کنیم!!!!
    بهترین کارایی یعنی وقتی که شما می خواهید برد یدونه هواپیما را تمیز کنید شاید از ماده ای با قیمت لیتری 100هزار تومن استفاده کنید .اما تو همون صنایع نظامی وقتی قراره برد کامپیوتر فلان منشی که مسئول تایپ دفتر را تمیز کنید که کامپیوترش 400تومن ارزش نداره همون آب مایع ظرفشویی را استفاده می کنید دیگه مهم هم نیست لکه آب روش بمونه یا نه قرار نیست به کسی بفروشید

کلا فکر کنم بحث داره به جای علمی بودن به بازی با کلمات میرسه

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط moghani1376
    این مورد اول رو به شدت موافقم
    اصلا زندگی کردن توی امواج موبایل دزدگیر تلوزیون ماهواره رادیو و... کوفت دیگه :mrgreen:
    یه الکل چه اهمیتی داره
    من فعلا از تینر فوری استفاده میکنم ولی عجب بوی خوبی داره :nice:
    الکل ایزوپروپیل رو هم از تهران تهیه کردم تو راهه ولی اینجا از یکی به اندازه یه قوطی اسپری گرفته بودم که امتحان کنم بهتر از تینر بود ولی بوی تینر بهتره شبیه عطر های امروزه است
    راستی التراسونیک چجوریه روش کارش؟؟؟؟
    یعنی برد رو کلا میزارن تو دستگاه oo:
    راستی به نظرتون برای تسریع لحیم کاری روغن لحیم بهتره یا فلاکس؟؟
    معلمی میشناختم بعد ظهرها می رفت تو انبار توزیع تینر کار می کرد از تو بشکه تینر بر می داشتند در ظرفهای یک لیتری تقسیم می کردند حقوق خوبی هم می گرفت بنده خدا سر 5سال از کارش نگذشت که سرطان خون گرفت و مرد به اتفاق نظر تمام دکترهایی که رفته بود دلیل اصلی سرطانش همین بخارات تینر بود اصلا این چیزها را شوخی و بچه بازی نگیرید حتی خود همین لحیم کاری
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادر&

بله در مورد تینر درست میفرمایید :cry: و من هم به همین خاطر از ماسک استفاده میکنم
      از اون ماسک هایی که فیلتر دارن :biggrin:
      به خاطر همینه که تو اتاقم تهویه دارم
      ولی چون خونه پارتمانی داریم زیاد نمیتونم تغیرات بدم :sad:

در مورد سیانور توی لحیم هم فکر میکنم اگه خوب بود حتما استفاده میکنم

از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      --------------------------------------------------------
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

حالا که الکترونیک ضرر داره خوبه یک مقدارم سیانور بریزیم داخل قلع استفاده کنیم!!!!
        همون سربی که داخل قلع هستش، از سیانور بدتره.
        اگر برد بسیار کثیف و پر از گردو خاک باشه، بهترین راه اینه که با هوا تمیز بشه و فشار هوای زیاد تا 90% برد رو تمیز میکنه.

شستن برد با اب رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم، چون :
        - اگر با ماشین ظرفشویی شسته بشه و ماشین به ارت وصل نباشه، درصورتی که اصطلاحن ماشین برق دار بشه، آسیب های بسیاری به برد میزنه.
        - مطابق اون چیزی که دوستان گفتند، وجود ولتاژ در خازن ها ، باعث آسیب میشه

راستی التراسونیک چجوریه روش کارش؟؟؟؟
        یعنی برد رو کلا میزارن تو دستگاه oo:
        راستی به نظرتون برای تسریع لحیم کاری روغن لحیم بهتره یا فلاکس؟؟
        جزئیاتش رو نمیدونم، منتها امواج صوت در مایع درون دستگاه ، موج های ریزی تولیدی میکنه که دقیقا کار برس و فرچه رو در شستشوی دستی انجام میده. برد کاملن در مایع غوطه ور میشه

من به شخصه روغن لحیم رو فقط برای قلع زدن سیم استفاده میکنم . برای مونتاژ دستی هم همون میزان روغنی که داخل سیم هست معمولن برای مونتاژ کفایت میکنه. برای کار تیراژ در وان قلع، از فلاکس استفاده میکنم.
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

راه حل دیگه ؟؟

دیدگاه

پاسخ : شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادر&

نوشته اصلی توسط wikielectronic نمایش پست ها
            بله در مورد تینر درست میفرمایید :cry: و من هم به همین خاطر از ماسک استفاده میکنم
            از اون ماسک هایی که فیلتر دارن [emoji3]
            به خاطر همینه که تو اتاقم تهویه دارم
            ولی چون خونه پارتمانی داریم زیاد نمیتونم تغیرات بدم :sad:

در مورد سیانور توی لحیم هم فکر میکنم اگه خوب بود حتما استفاده میکنم [emoji38]
            فیلتر زغال اکتیو برای تینر تاثیر چندانی ندارد باید از تهویه مناسب همزمان با ماسک استفاده کنید و فیلتر ماسک را هم به موقع عوض کنید

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

دیدگاه

نظری دیگه ندارید دوستان ؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان الکل صنعتی رو تست کردید ؟؟؟
                بد نیست ها ؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان.من 4 سال هس ک از محلول های این شرکت استفاده میکنم.برای بردهای 12 لایه هم عالی عمل میکنه.حتی برد ماینر که روغن و سولفات داره. محلول بدون بو و خوردگی و غیر قابل اشتعال هس و جایگزین مناسبی برای الکل هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سولفات دارید یا چربی؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان اگه سولفات دارید روی بردتون یا روغن هم دارید مثه برد ماینر از محلول های این شرکت استفاده کنید
                  هم قیمتش مناسبه هم بوی تیتر و الکل و ... نمیده
                  www.behtasonic.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X