اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبادل نظر در باره انتخاب و ساخت هویه پرتابل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هویه باتری ای Battery Soldering

سلام محمد خان و اشکان جان عزیز.... دو دوست گلم در فروم ECA که بارها و بارها مزاحمتون شدم
    واقعا ممنون برای راهنمایی های خوبتون... انشا... بتونم روزی جبران کنم.....
    پس به این صورت که میفرمایید یک دسته هویه هیتری معمولی خریداری کنم؟ با چند سر برای کارهای مختلف...؟
    من فکر میکردم که دسته هویه های هیتری با حرارت سشواری گرم میشوند و از اول برام سوال بود به چه صورت به دمای بالا میرسند...
    پس در حقیقت با برق 60 ولت و المنت کار میکنند... اگر پول داشتم یکی از این هیتر های ژاپنی میخریدم که برای SMD هم از خمیر قلع
    استفاده کنم و این همه دردسر نکشم... یک هویه ژاپنی بسیار سر باریک دارم با سیم قلع 0.4 ولی باز هویه کردن SMD کار سختیست...
    پ.ن: به عزراییل بفرمایید که همان پراید قاتل شده 40 میلیون که باید خوابش را ببیند که دیگر کسی جرائت کنند که با آن تند برود و به دیار ... بشتابد...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام محمد خان و اشکان جان عزیز.... دو دوست گلم در فروم ECA که بارها و بارها مزاحمتون شدم
      واقعا ممنون برای راهنمایی های خوبتون... انشا... بتونم روزی جبران کنم.....
      پس به این صورت که میفرمایید یک دسته هویه هیتری معمولی خریداری کنم؟ با چند سر برای کارهای مختلف...؟
      من فکر میکردم که دسته هویه های هیتری با حرارت سشواری گرم میشوند و از اول برام سوال بود به چه صورت به دمای بالا میرسند...
      پس در حقیقت با برق 60 ولت و المنت کار میکنند... اگر پول داشتم یکی از این هیتر های ژاپنی میخریدم که برای SMD هم از خمیر قلع
      استفاده کنم و این همه دردسر نکشم... یک هویه ژاپنی بسیار سر باریک دارم با سیم قلع 0.4 ولی باز هویه کردن SMD کار سختیست...
      پ.ن: به عزراییل بفرمایید که همان پراید قاتل شده 40 میلیون که باید خوابش را ببیند که دیگر کسی جرائت کنند که با آن تند برود و به دیار ... بشتابد...
      استیشن های لحیم کاری یا به اصطلاح غلط در ایران هیتر سه مدل هستن.
      یه مدلشون فقط هویه قلمی هست با قابلی کنترل دما.
      یه مدل دیگه هیتر باد گرم هست با قابلیت کنترل دما و میزان باد.
      یه مدل دیگه هم هویه داره هم بادگرم.

نویع متداول همون سومی هست .قبلا دوروبر 200تومن. الان شده 800!!!!!!!!!

هویه ی استیشن اکثرا 24 ولت 50وات هستن . باد گرم هم 24ولت 80 الی 120وات.

یه دسته هویه با نوک های مختلف بخری بسته به میزان مهارت و تجربه تقریبا همه کار میتونی باهاش بکنی. از لحیم کاری آیسی smd و فلت و لحیم کاری معمولی تا پد ها و قطعات بزرگ که نیاز به دمای بالا دارن.
      برای هر کاری هم از نوک مخصوص به خودش باید استفاده کرد.
      لینک زیر راهنمایی خوبی برای تسفاده از انواع تایپ نوک هویه است

یه سری نوک عجیب هم توی لینک زیر هست
      Make your soldering station more versatile with additional soldering iron tips. Many shapes and sizes available including flat pack box-type SMD tips.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این هم توضیحات شرکت hakko
      http://https://www.hakko.com/english/tip_selection/type.html

یاد روزها و دوستان قدیمی هم بخیر....

دیدگاه

سلام اشکان خان
        اگر زحمتی نیست و بعد از این که پروژه هویه را در سایت قرار دادید (فرموده بودید که در سایت قرار است به زودی قرار گیرد...)
        بی زحمت در این تاپیک هم لینکش را قرار دهید که من و دوستان بتوانیم از آن اطلاع داشته باشیم....
        پیشا پیش از شما تشکر میکنم....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام محمد خان و اشکان جان عزیز
          یک سوالی برام پیش آمده :
          دو وسیله پایین را مشاهده کنید...
          یکی سشوار صنعتی و دیگری هیتر - هویه (به فرمایش اشکان خان استیشن حرارتی) می باشد....
          آیا قسمت هیتر دستگاه استیشن حرارتی میتواند کار سشوار حرارتی را انجام دهد و یا برعکس با خرید یک سشوار حرارتی
          کارهای هیتر استیشن را انجام دهیم و لحیم کاری با خمیر قلع و جدا سازی قطعات SMD سوخته را از برد انجام دهیم...
          وارنیش حرارتی را بچسبانیم و چسب هیتگان را از مدار پاک کنیم.... ممنون میشم من را راهنمایی کنید...

دیدگاه

سلام محمد خان و اشکان جان عزیز
            یک سوالی برام پیش آمده :
            دو وسیله پایین را مشاهده کنید...
            یکی سشوار صنعتی و دیگری هیتر - هویه (به فرمایش اشکان خان استیشن حرارتی) می باشد....
            آیا قسمت هیتر دستگاه استیشن حرارتی میتواند کار سشوار حرارتی را انجام دهد و یا برعکس با خرید یک سشوار حرارتی
            کارهای هیتر استیشن را انجام دهیم و لحیم کاری با خمیر قلع و جدا سازی قطعات SMD سوخته را از برد انجام دهیم...
            وارنیش حرارتی را بچسبانیم و چسب هیتگان را از مدار پاک کنیم.... ممنون میشم من را راهنمایی کنید...

سلام
            سینا جان من چون بیشتر فنی هستم تا الکترونیکی اول سشوار صنعتی خریدم بعد هیتر (سلدر استیشن (با کلاس باشیم آقای غفارزاده دعوامون نکنه))
            فرق عمده این دو دستگاه حجم هوای خروجی است و قدرت المنت مثلا هیتر گورداک که من دارم هیترش 250واته اما سشوار صنعتی بوش 2300وات!!!
            حجم هوای سشوار صنعتی قشنگ مثل سشوار خانگی باد با حجم بالا میده اما هیترهای گورداک و مشابه گورداک پمپ هواشون شبیه پمپ آکواریوم و داخل خود دستگاه است (بعضی از مدلها داخل خود دسته فن داره )حجم هوای خروجی هم در حد مثلا 4-5تا پمپ آکواریومه
            با همون هیترهای الکترونیک میشه وارنیش زد هم میشه کارهای مختلف انجام داد .اما مثلا وارنیش ولتاژ بالا یا برق صنعتی که قطرش اندازه گردن ترامپ هست را با هیتر نمیشه و باید از سشوار صنعتی استفاده کرد .
            نکته بعدی در مورد سرهای این سشوارها است که کلا با سر هیترها تفاوت داره چون کاربرد هیتر برای الکترونیکه و سشوار صنعتی است.
            یعنی سر هیتر که در ده ها نوع مختلف برای کارهای الکترونیک تولید شده برای سشوار این سرها پیدا نمیشه.

یک بار تعمیرکار لپ تاپ و کامپیوتری دیدم از همین سشوار صنعتی ها داشت. گفتم باهاش چیکار می کنی؟ گفت گاهی اوقات مخصوصا چیپ های بزرگ با این سشوار صنعتی ها بهتر هیت می خوره .داخل یکی از انجمنهای تعمیر موبایلم فردی نوشته بود گاهی اوقات برای تعمیر موبایلم از همین سشوار صنعتی ها استفاده می کنه چون خیلی سریعترهو نوشته بود اگر حرفه ای باشید هیچ آسیبی هم به گوشی نمیزنه .
            درمورد پمپ هوای هیتر که گفتم عموما دو نوع هست یک نوع مثل گورداک و امثال اون داخل خود دستگاه است و چیزی شبیه پمپ آکواریوم و با لوله هوا را انتقال میده داخل دسته هیتر

نوع دیگه مثل سشوار داخل خود دسته هیتر فن داره و باد میزنه (این مدل دیرتر فنش خراب میشه اون مدل های پمپ داخل دستگاه مخصوصا این بنجلهای چین پمپشون چند وقت یکبار خرابه)
            هیتر هوای گرم تک کاره دیجیتال پروسکیت - مدل SS-969 - ES_344_08D004_11626 - انواع هویه و هیتر - توان مصرفی : 700 وات ماکزیمم دمای خروجی : 450 درجه مینیمم دمای خروجی : 100 درجه میزان صدا در حالت کارکرد دستگاه : کمتر از 45 دسیبل حداکثر حجم خروجی هوا : 120,/m

Click image for larger version

Name:	ss969-11.jpg
Views:	1
Size:	85.0 کیلو بایت
ID:	1125360

حالا شاید سوال باشه من با سشوار صنعتی چیکار می کنم؟
            -شرینک بلند یا سایز بالا داشته باشم مثلا چند متر کابل را بخواهم دولایه کنم برای داخل آب و امثال اینها
            -من ممکنه سالی یکبار موهام را سشوار بکشم از همین استفاده می کنم و سشوار مخصوص مو ندارم
            -چندین بار باهاش سپر درست کردم . این بوگاتی شیرون من (شما بخوانید پراید قراضه)تا میزنند بهش سپر میره داخل و کج میشه خلاصه سپر را باز می کنم و با سشوار سپرهای جدیدی خلق می کنم (مثلا سپر پراید موج دار )
            ((بحث بوگاتی شده یه اسپم بدم اشکان جان اخراجم کنه چند وقته رفتم تو فکر پرایدم را بفروشم یدونه از اینها بخرم .

اما خارج از شوخی چقدر با علمشون و با چیزهای ساده ارزش افزوده درست می کنند واقعا آدم لذت می بره))
            -لوله های خرطومی پمپ های آب سایز بزرگ مثلا 3-4 اینچ برای فیت کردن اتصالات نیازه لوله پلاستیکی را گرم کرد و اتصالات را جا زد دما از حدی بالاتر بره لوله دفرمه و خراب میشه البته روش سنتی استفاده از آب جوش است
            -اتصالات و پیچ هایی که زنگ زده و باز نمیشه با سشوار گرم می کنم تا باز بشه
            و کارهای مختلف دیگه مثل سرخ کردن زغال منقل و......

راستی شما به کسب علم در مورد ابزارها علاقه دارید حتما خودتون این شرکت را میشناسید اما برای اطلاع دوستان لینک میگذارم چیزهای جالبی تولید می کنه
            هویه القایی

هویه با سیستم گرمایش گاز نیتروژن !!!!
            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۹:۳۰ ۱۳۹۷/۰۷/۲۰.
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان .... خسته نباشید....
              به این صورتی که شما برای نوشتن یک پاسخ وقت میگذارید و من وقتی کامنت را میبینم دچار عذاب وجدان میشم
              که چرا اصلا سوال کردم که به این صورت وقت اساتید سایت را بگیرم.... به این صورت بخواهید جواب دهید من اصلا دیگر سوال نپرسم...!!!!
              متن خیلی خیلی کامل و دقیقی بود... اولا آموزنده بود و به جوابم کاملا رسیدم... بعد کلی خندیدم و لذت بردم........ دستتون درد نکند...
              پ.ن: پس به این صورت که بویش در امده من باید هردو بزرگوار را تهیه کنم که البته پولش را هم ندارم... هیچ کدام کار دیگری را انجام نمیدهد....
              راستی محمد خان شما از این شیرینگهای دو لا یا چسبدار ضد آب استفاده کردید؟ کیفیت و کارش به چه صورتیست....

دیدگاه

سلام محمد خان .... خسته نباشید....
                به این صورتی که شما برای نوشتن یک پاسخ وقت میگذارید و من وقتی کامنت را میبینم دچار عذاب وجدان میشم
                که چرا اصلا سوال کردم که به این صورت وقت اساتید سایت را بگیرم.... به این صورت بخواهید جواب دهید من اصلا دیگر سوال نپرسم...!!!!
                متن خیلی خیلی کامل و دقیقی بود... اولا آموزنده بود و به جوابم کاملا رسیدم... بعد کلی خندیدم و لذت بردم........ دستتون درد نکند...
                پ.ن: پس به این صورت که بویش در امده من باید هردو بزرگوار را تهیه کنم که البته پولش را هم ندارم... هیچ کدام کار دیگری را انجام نمیدهد....
                راستی محمد خان شما از این شیرینگهای دو لا یا چسبدار ضد آب استفاده کردید؟ کیفیت و کارش به چه صورتیست....
                معلومه از متن اسپم من خسته شدیداستاد و...هم در مورد من به کار بردن جفای کامل در حق اساتید واقعی است .در هر صورت اگرپستم مفید بوده خیلی خوشحالم
                من اگر زمان به عقب برگرده به جای گورداک 952dکه دارم یدونه هویه جدا و یدونه هیتر جدا میخریدم احتمال زیاد هیترم از مدل فندار در دسته میخریدم مثل همون پروسکیت که لینک دادم .البته تا حالا با این هیترهای فن دار کار نکردم اگر فشار هواشون خیلی خیلی کم نشه (در حد همین گورداکهای پمپی)می تونه خودش ایراد باشه چون گاهی اوقات نیازه دبی هوا خیلی پایین باشه تا به قطعات کناری حداقل حرارت برسه .در هر صورت چون با فندارها کار نکردم نمی تونم نظر قطعی بدم.
                شما ببیند به هر سه این وسایل چقدر نیاز دارید و به ترتیب نیازتون براشون خرج کنید مثلا من هیتر شاید سالی 2ساعت استفاده کنم برای همین یه چیز ارزون میخریدم یا هویه تقریبا سالی 300-400ساعت روشنه پس جنس با کیفیت تری می خریدم یا سشوار سالی 20-30ساعت روشنه پس جنس متوسط می خریدم (البته من زمان ارزانی بوش مدل 660خریدم که کیفیت خوبی داره)

نه سینا جان تا حالا باهاشون کار نکردم حتی از نزدیک هم ندیدم من برای اتصالات داخل آب از ترکیب سه لایه استفاده می کنم .اول سیم را لحیم می کنم بعد با نوار آپارت تمیز و ریز دورش می کشم بعد روش چسب برق میزنم و در نهایت شرینک می کنم خیلی حساس بشم دوباره رو شرینک آپارت میکشم و دوباره روش راچسب برق میزنم .در چسب برق زدن و نوار آپارات کردن ریز پیچیدن نوار و کشیدن نوار موقع پیچیدن خیلی مهمه .دقیقا باید مثل نوار پیچی بدنه دو چرخه ها در قدیم انجام بشه تمیز و پشت سر هم و ریز
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                  نه سینا جان تا حالا باهاشون کار نکردم حتی از نزدیک هم ندیدم من برای اتصالات داخل آب از ترکیب سه لایه استفاده می کنم .اول سیم را لحیم می کنم بعد با نوار آپارت تمیز و ریز دورش می کشم بعد روش چسب برق میزنم و در نهایت شرینک می کنم خیلی حساس بشم دوباره رو شرینک آپارت میکشم و دوباره روش راچسب برق میزنم .در چسب برق زدن و نوار آپارات کردن ریز پیچیدن نوار و کشیدن نوار موقع پیچیدن خیلی مهمه .دقیقا باید مثل نوار پیچی بدنه دو چرخه ها در قدیم انجام بشه تمیز و پشت سر هم و ریز
                  سلام محمد خان ... اسپمی در کار نیست ... تمام نوشته های شما با هدف و دقتی وسواسگونه نوشته میشود و برای فهم بهتر آن مطلب به کار میرود..... استاد هم شاخ و دم ندارد که برادر.....
                  در مورد اون مدل پروسکیت که معرفی کردید... فکر نمیکنید یک میلویون و سیصد برای فقط یک هیتر گران است... یک سشوار صنعتی که بتوان سرعت دمندگیش را در آن کم و زیاد کرد.... نمیشناسید و معرفی
                  کنید که برای استفاده به عنوان هیتر هم بشود از آن استفاده کرد و قیمتی حدود 200 تا 600 داشته باشد....
                  پ.ن: یک پیشنهاد برای آب بندی به نظرم رسید... من تازگی با شیرینگ حرارتی چسب دار آشنا شدم...
                  در فروشگاه هم وجود ندارد... اما قیمت هر متر آن حدود 10 برابر مدلهای وارنیش حرارتی معمولیست...
                  فکر کردم که به دو صورت همین مدلهای معمولی را آب بندی کنیم....:
                  1- مقدار چسب آکواریم را روی سیم بمالیم و بعد شیرینگ را روی آن قرار داده و حرارت دهیم تا چسب را در خود
                  پرس کند...بعد مدتی که چسب هم داخل و زیر وارنیش خشک شد... خودش آب بندی میشود و سوراخها هم به دلیل
                  مایع بودن چسب و فشار وارنیش خود به خود از بین میروند...
                  2- قبل از قرار دادن وارنیش کمی نوار تفلون آب بندی بر روی سیم بپیچینم و بعد وارنیش را قرار داده و حرارت دهیم و
                  همانند شیر آب و لوله که با فشار بستن این دو که بینشان نوار تفلون قرار دارد .... آب بندی میشوند... سیم ما هم آب بندی شود....
                  نظر شما چیست....

دیدگاه

سلام محمد خان ... اسپمی در کار نیست ... تمام نوشته های شما با هدف و دقتی وسواسگونه نوشته میشود و برای فهم بهتر آن مطلب به کار میرود..... استاد هم شاخ و دم ندارد که برادر.....
                    در مورد اون مدل پروسکیت که معرفی کردید... فکر نمیکنید یک میلویون و سیصد برای فقط یک هیتر گران است... یک سشوار صنعتی که بتوان سرعت دمندگیش را در آن کم و زیاد کرد.... نمیشناسید و معرفی
                    کنید که برای استفاده به عنوان هیتر هم بشود از آن استفاده کرد و قیمتی حدود 200 تا 600 داشته باشد....
                    پ.ن: یک پیشنهاد برای آب بندی به نظرم رسید... من تازگی با شیرینگ حرارتی چسب دار آشنا شدم...
                    در فروشگاه هم وجود ندارد... اما قیمت هر متر آن حدود 10 برابر مدلهای وارنیش حرارتی معمولیست...
                    فکر کردم که به دو صورت همین مدلهای معمولی را آب بندی کنیم....:
                    1- مقدار چسب آکواریم را روی سیم بمالیم و بعد شیرینگ را روی آن قرار داده و حرارت دهیم تا چسب را در خود
                    پرس کند...بعد مدتی که چسب هم داخل و زیر وارنیش خشک شد... خودش آب بندی میشود و سوراخها هم به دلیل
                    مایع بودن چسب و فشار وارنیش خود به خود از بین میروند...
                    2- قبل از قرار دادن وارنیش کمی نوار تفلون آب بندی بر روی سیم بپیچینم و بعد وارنیش را قرار داده و حرارت دهیم و
                    همانند شیر آب و لوله که با فشار بستن این دو که بینشان نوار تفلون قرار دارد .... آب بندی میشوند... سیم ما هم آب بندی شود....
                    نظر شما چیست....
                    سلام
                    سینا جان شما لطف دارید
                    بیشتر هدفم از گذاشتن اون لینک پروسکیت منظورم نوع فن دار بود البته کیفیت این برند هم متوسط به بالا است و قیمتش برای همینه .
                    به نظر من اگر هدف شما بیشتر الکترونیک است و گاهی اوقات کارهای دیگه هیتر بخرید بهتر از سشوار است .حتی با همین هیتر تقریبا تمام شرینکهای سایز معمول بازار را میشه استفاده کرد فقط کمی زمان بیشتر نیاز داره .اما اگر سپرسازی و زغال داغ کردن و...هدفتونه سشوار بهتره
                    راه حل دیگه هم اینه که برای کارهای معمولی و بدون دقت سشوار ارزون مثل این بخرید

برای کارهای حساس و الکترونیک هم یدونه هیتر یا استیشن خوب

در مورد سشوار با باد کم : من سراغ ندارم .مثلا همین مدل 660 بوش که من دارم را مقایسه می کنم.
                    حداقل حجم بادش 250لیتر در دقیقه است

اینم مشخصات هیتر گرداک 952 که در بازار معروفه و جز پر فروشها است

حداقل فلو هواش 0.16متر مکعب در ساعته که با تبدیل میشه 2.66لیتر در دقیقه .حالا دیگه خودتون 2.66را با 250 مقایسه کنید!!

البته این مدل فن دار گورداک مشابه پروسکیت هم هست که ارزون تره و فلو بیشتری نسبت به مدلهای پمپی داره

120لیتر در دقیقه فلو داره البته احتمالا حداکثرش اینقدره و با دیمرش قابل تنظیم است

همین طور که عرض شد فرق سشوار فقط فلو و توان المنت نیست بلکه سایز نازلهای هیترها و سشوارها خیلی متفاوته در محدوده کوچیک با سشوار حرارت دادن کار بسیار مشکلی است و باید کاغذ آلمینیوم و چسب نسوز و...بکشید

من از چسب آکواریوم و شرینک استفاده کردم حدود یکسال هم کار داد اما بعد برق کف کش قطع شد بازش کردم دیدم که آب به زیر چسب نفوذ کرده و شانس آوردیم کسی را برق نگرفته .چسب آکواریوم هم مدل سیستا اصلی بود .ظاهرا چسب آکواریوم به خوبی به روکش پلاستیک کابل نمی چسبه و بعد مدتی زیرش آب میره .

نوار تفلون هم قطعا کار پر ریسکی است و احتمال نفوذ آب زیاده فشار اتصال دنده های اتصالات فلزی اصلا قابل مقایسه با فشار ناچیز شرینک نیست .پس به نظر من شرینک نمی تونه از نفوذ آب جلو گیری کنه.
                    اون نوار آپارات که خدمتتون عرض کردم اتفاقا شبیه نوار تفلونه اما خیلی ضخیم تره و لایه ها روی هم مثل چسب میشینه و یکی از روشهای استاندارد عایق کردن کابل و سیم است .از فروشگاه های برق صنعتی می تونید بخرید قبلا حدود 10هزار تومن بود .وقتی هم کابلی را با این روش عایق می کنید دیگه به راحتی نمیشه این نوار آپارات را از روش باز کرد (تا این حد فیت کابل میشه )و باید با تیغ و امثال اون نوار آپاراتها را ببرید .روشهای دیگه مثل رزین هم هست که فقط برای کابلهای سایز بالا و ولتاژ بالا استفاده میشه و احتمالا خیلی هم گرونه
                    لینک نوار آپارات:
                    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۹:۳۳ ۱۳۹۷/۰۷/۲۱.
                    ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان ... اشکان جان عزیز... امروز از محل کار یک کامنت در همین تاپیک زدم و در پیغام خصوصی جواب اقا اشکان را دادم
                      انگار اینترنت محل کار مشکل داشت و ارسال نشد (البته نوشت ارسال شده ولی انگار نشده...) یا سایت برگردانده شده به بک آپ دیروز و سایت هک شده...
                      به هر حال ممنون برای پاسخ خوب جناب محمد خان در تاپیک و اشکان جان در پیغام خصوصی که برای احترام گذاشتن به پاسخ محمد عزیز... ایشون در تاپیک
                      جواب من را نداده و در پیغام خصوصی چند نکته را در تکمیل فرمایشات محمد خان اضافه کرده و به آن اشاره کردند... باز هم ممنون ....
                      پ.ن: اشکان جان پیشنهاد دسته هیتری را دادند که محمد خان به آن اشاره کرده بودند... که در داخل دسته هیتر فن قرار دارد و سیم به استیشن متصل است
                      نه لوله هوا... و پیشنهاد دادند که فقط دسته را خریداری کنم و یک دسته هویه... قرار است اشکان جان یک تاپیک برای آموزش ساخت برد کنترلی و تغذیه...
                      این سری از استیشنها راه اندازی کنند و آن را به من و دوستان آموزش دهند..... با تشکر از ایشان...
                      پ.ن2: این مدل را در اینترنت پیدا کردم .. نظر شما دو بزرگوار در مورد این مدل چیست؟؟؟؟
                      همان مدل دسته هیتر فن سرخود است با این تفاوت که دیگر نیازی به استیشن مرکزی نیست و
                      همه چیز بر روی خود دسته قرار دارد....

دیدگاه

سلام
                        محمد جان این سر هیترهای فن دار که فرمودید قیمت سر هیتر تک آن چند است ؟
                        ولتاژ و جریان آن چقدر است و آیا میتوان آن را به یک منبع سوئیچینگ معمولی وصل کرد و از آن بهره گرفت؟؟؟؟؟
                        من دارم پر پر میزنم که زود تر به یک هیتر دست پیدا کنم.... من را در یابید....
                        من هم دیوونه این چیزام دیگه چی کار میشه کرد... عکساشو که قرار دادید... اون سشوار و هیتر.... دلم رفت....

دیدگاه

سلام
                          ولتاژ و جریان آن چقدر است و آیا میتوان آن را به یک منبع سوئیچینگ معمولی وصل کرد و از آن بهره گرفت؟؟؟؟؟
                          من هم دیوونه این چیزام دیگه چی کار میشه کرد... عکساشو که قرار دادید... اون سشوار و هیتر.... دلم رفت....
                          داداش خودت رو کنترل کن این وسط از هیجان یهو دیدی سکته ناقص زدی!!!!
                          دسته هیتر فن دار قیمت جدیدش حدود 80تومن هست. اون نمونه ای هم که عکسش گذاشتی رو نخری بهتره. از لحاظر قدرت ضعیف هست و اگه مشکلی براش پیش بیاد قطعاتش گیر نمیاد.
                          تا آخر هفته صبر کنی مداری که قولش بهت دادم اماده میشه.
                          سراف سشوارهای دویست سیصد تومنی هم نرو.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            داداش خودت رو کنترل کن این وسط از هیجان یهو دیدی سکته ناقص زدی!!!!
                            دسته هیتر فن دار قیمت جدیدش حدود 80تومن هست. اون نمونه ای هم که عکسش گذاشتی رو نخری بهتره. از لحاظر قدرت ضعیف هست و اگه مشکلی براش پیش بیاد قطعاتش گیر نمیاد.
                            تا آخر هفته صبر کنی مداری که قولش بهت دادم اماده میشه.
                            سراف سشوارهای دویست سیصد تومنی هم نرو.....
                            اگر قیمت فندار 80 تومنه که عالیه چون من تو این سایت فقط دیدم موجود داره که قیمتش خیلی بالا است
                            خرید اینترنتی دسته هیتر یاکسون yaxun 886d|خرید و مشخصات دسته هیتر فن داریاکسون yaxun 881d|خرید دسته هیتر یاکسون yx-881d با کیفیت اورجینال|قیمت دسته هیتر یاکسون

البته کلا این سایت اکثر وسایلش را گرون میده !!!
                            در مورد سشوار ارزون که قطعا به درد الکترونیک نمی خوره اما از نظر طول عمر جنس چینی کلا شانسی است یک نفر می دونم از این برند بیخودی های چینی خریده بود اگر اشتباه نکنم حدود 80تومن(قبل گرونی)میگفت راضی هم هست البته جدیدا طرف را ندیدم که ببینم هنوز کار می کنه یا سوخته البته من خودم طرفدار جنس خوب هستم اما ایشون محدوده هزینه دارند.
                            سلام
                            سلام
                            سینا جان من منظم به انجمن سر نمیزنم گاهی اوقات ماهی یک دفعه گاهی اوقات هر روز کلا در دوران بازنشتگی از انجمن هستم عنوان کاربریم مشخصهقطعا به انجمن سر بزنم با افتخار پاسخ می دهم
                            اون پست تشکر شما را هم دیدم تشکرم ازش کردم و خودم از تیم نظارت درخواست کردم پست شما پاک بشه چون حمل بر خودستایی من میشد به علاوه اینکه محتوای علمی نداشت و قوانین اینجا میگه پست بدون محتوای علمی باید پاک بشه .حتی ممکنه جفتمون اخراج بشیم .همیشه تو این انجمن یکی حواسش به همه ما هست
                            با آقای غفارزاده موافقم این هیتری که عکس گذاشتید به درد نمی خوره نه باد سشوار را داره نه حرارت سشوار نه یدکی داره نه دقت و کارایی هیتری مثل گورداک وامثال اون .یدکی نداشتن نکته مهمی است.
                            در مورد هیتر فندار هم من هیچ اطلاعاتی ندارم و فکر نمی کردم دسته اش اینقدر ارزون باشه اگر این قیمت80تومن باشه که عالی میشه و صبر کنید تا آقای غفارزاده پروژه را قرار بدهند البته من تو نت قبلا چند نمونه پروژه دستساز برای هویه های این استیشنها دیده بودم که می تونید سرچ کنید و بررسی کنید (من که سواد میکرو وبرنامه نویسی ....فعلا ندارم )
                            به هر حال ممنون برای پاسخ خوب جناب محمد خان در تاپیک و اشکان جان در پیغام خصوصی که برای احترام گذاشتن به پاسخ محمد عزیز... ایشون در تاپیک
                            جواب من را نداده و در پیغام خصوصی چند نکته را در تکمیل فرمایشات محمد خان اضافه کرده و به آن اشاره کردند... باز هم ممنون ....
                            من اتفاقا خیلی خوشحال میشم پاسخهای منو اساتید سایت به چالش بکشند و خیلی شفاف بگند فلان جا اشتباه گفتی حتی اگر خیلی تند باهام حرف بزنند .اصلا ناراحت که نمیشم .در همین چلشها است که چیز یاد میگیریم.
                            ولتر

دیدگاه

اگر قیمت فندار 80 تومنه که عالیه چون من تو این سایت فقط دیدم موجود داره که قیمتش خیلی بالا است
                              خرید اینترنتی دسته هیتر یاکسون yaxun 886d|خرید و مشخصات دسته هیتر فن داریاکسون yaxun 881d|خرید دسته هیتر یاکسون yx-881d با کیفیت اورجینال|قیمت دسته هیتر یاکسون

البته کلا این سایت اکثر وسایلش را گرون میده !!!
                              در مورد سشوار ارزون که قطعا به درد الکترونیک نمی خوره اما از نظر طول عمر جنس چینی کلا شانسی است یک نفر می دونم از این برند بیخودی های چینی خریده بود اگر اشتباه نکنم حدود 80تومن(قبل گرونی)میگفت راضی هم هست البته جدیدا طرف را ندیدم که ببینم هنوز کار می کنه یا سوخته البته من خودم طرفدار جنس خوب هستم اما ایشون محدوده هزینه دارند.
                              عهههه 180تومن قیمتش هست!!! یکش جا افتاده!!!!
                              سشوار های ارزون بعد از یه مدت کارکردن دیگه باید انداختش توی سطل زباله. نه کنترل دما دارن نه سنسوری نه فلوی باد خوبی....
                              ابزار رو باید جنس خوب خرید وگرنه سر هر ماه باید یه پولی برای خرید دوباره همون وسیله کنار بذارید

ا
                              من اتفاقا خیلی خوشحال میشم پاسخهای منو اساتید سایت به چالش بکشند و خیلی شفاف بگند فلان جا اشتباه گفتی حتی اگر خیلی تند باهام حرف بزنند .اصلا ناراحت که نمیشم .در همین چلشها است که چیز یاد میگیریم.
                              خیلی موارد مهمی نبودن. چند تا سوال ساده بود که جواب های ساده هم داشت
                              این تاپیک هم سر جمع خیلی بار علمی زیادی نداره . بیشتر تبادل تجربه هست . هر شخصی ممکنه در برخی موارد تجربه خوبی داشته باشی ولی در یک ضمینه دیگه اطلاعاتش کافی نباشه.
                              علم مهندسی هم تجربه رو با خودش یدک میکشه که خیلی خوب میشه در ضمینه های دگیه هم دوستان موارد مشابه رو مطرح کنن

دیدگاه

با سلام و تشکر از دو بزرگوار برای راهنمایی های خوبتون....
                                فکر کنم بهترین مورد همین دسته های هویه فن دار باشد که با پروژه اشکان عزیز که
                                قرار است در سایت قرار دهند به یک هیتر هویه استیشن تبدیل شود....

در یک فیلم آماتور در آپارات ... فردی هویه قلمی را با یک پمپ هوای آکواریوم
                                به یک هیتر هویه تبدیل کرده بود... البته درجه کنترل دما نداشت و بیشتر یک
                                اسباب بازی بود... اما طرح جالبی بود ....
                                https://www.aparat.com/v/NMU3O/%D8%A...8C%D9%86%D9%87
                                https://www.yjc.ir/fa/news/6461789/%...8C%D9%84%D9%85
                                اما در مورد سشوار... بله من دقیقا با اشکان خان هم نظر هستم...همان مدل بوش که
                                محمد جان عکسش را قرار دادید چشم من را گرفته که فعلا پولش را ندارم....
                                شما از این مدل راضی هستید محمد جان (سشوار بوش)؟.....
                                پ.ن:

ماجرا از این قرار بود که حدود دو هفته پیش جناب اشکان خان در پیغام خصوصی
                                برای من لینکی فرستادند که من متوجه نشده بودم و بعد از دو هفته پیغام ایشان را دیدم....
                                بعد جواب دادم و سوالی کردم و ایشون جواب من را دادند که هم زمان شد با پاسخ محمد خان در تاپیک
                                که اشکان خان در همان پاسخ پیغام خصوصی یک اشاره کوچک کردند که فلان دسته هیترها که در تاپیک
                                محمد عزیز اشاره کردند چیزهای خوبیست و ایشون راست میگویند و از آنها تهیه کن... من این را عرض کردم
                                که به ادب و احترام به ایشون دیگر در تاپیک پشت پیغام محمد خان پست نزدند و چه حرکت جالبی... من یاد بگیرم
                                از ایشون در تاپیک تشکر کردم.... که سوء تفاهم به وجود آورد.... من پوزش میخوام...نباید متن بالا را مینوشتم
                                بله انگار این جور که دوستان میگن من اسپم زیاد میزنم و دلیلش را نمیدانم
                                تاپیک هم کمی منحرف کردم و دلیلش این بود که نمیخواستم تاپیک جدید و تکراری باز کنم و از یک تاپیک قدیمی
                                بهره گرفتم و در ادامه آن تایپ کردم که باید این جور که بویش میاد یک تاپیک جدید میزدم... از اشکان خان تقاضا میکنم
                                اسم تاپیک را تغییر داده و به مفهوم اصلی تاپیک نزدیک کنند تا از گیج شدن خواننده های تاپیک بکاهد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X