اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبادل نظر در باره انتخاب و ساخت هویه پرتابل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هویه باتری ای Battery Soldering

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها

محمد جان عکسش را قرار دادید چشم من را گرفته که فعلا پولش را ندارم....
    شما از این مدل راضی هستید محمد جان (سشوار بوش)؟.....
    بله من این مدل را دارم کاملا راضی هستم و زمان خریدم زیاد سرچ کردم به نظرم اگر بهترین نباشه قطعا یکی از بهترین سشوارهای موجود در بازار آن زمان بود

من خودم عشق ابزارم یک زمانی حداقل سالی 3-4تا ابزار خوب و برند میخریدم .الان تو خرید رب گوجه ماندیم ابزار که بماند.فقط حسرت خرید یک اینوتر جوش خوب به دلم ماند که چرا قبلا نخریدم و حالا دیگه آرزو شده
    بله انگار این جور که دوستان میگن من اسپم زیاد میزنم و دلیلش را نمیدانم
    خیلی کم پیدا میشه فردی تو انجمن فعالیت مفید داشته باشه و اسپم نده(اسپم هم مثل دنبه گوشته) .شما هم زیاد اسپم نمی دهید بلکه بسیار ادب را رعایت می کنید +شما بسیار آدم پیگیری هستید .اکثر تاپیکهای شما بالای 100تا پست می خوره و خوش بختانه مثل بعضی افراد سوالی نمی پرسید و بروید دنبال کارتون و حتی جواب سوال خودتون را نخوانید .زیاد دیدم که طرف میاد سوال می کنه بعد حتی نمیاد جواب سوالشو ببینه
    در یک فیلم آماتور در آپارات ... فردی هویه قلمی را با یک پمپ هوای آکواریوم
    به یک هیتر هویه تبدیل کرده بود... البته درجه کنترل دما نداشت و بیشتر یک
    اسباب بازی بود... اما طرح جالبی بود ....
    این که واقعا اسباب بازیه به جای این همه زحمت یدونه فندک برمیداشت باهاش شرینک میکرد

قطعا دسته فن دار تو بازار موجود باشه که ظاهرا هست از نظر اقتصادی و کارایی بهترین گزینه است اما خارج از این بحث اینم به ذهنم رسیده صرفا جهت اطلاع:
    این هیترهای پمپی گورداک و امثال اون لوله متصل به دسته هیتر جنس خیلی نازک و بیخودی داره و به راحتی خم میشه و مسیر هوای پمپ را مسدود می کنه .
    ولر هم جالبه در بعضی از دستگاهای هیترش از فن های حلزونی استفاده می کنه اما رو دسته نیست بلکه داخل دستگاه است .
    حالا میشه از ولر الگو گرفت و یدونه دسته گورداک خرید حدود 90هزار تومن مقداری هم لوله فلکسبل مشابه اونی که در دوربین مداربسته استفاده میشه خرید+فن حلزونی و با کمی خلاقیت هیتری مشابه ولر ساخت .البته فقط مشابه چون نکته اصلی ولر به جز کیفیت بالا توان زیاد هیتر داخل دسته است ,ولر حدود 600وات و گورداک 250 وات
    Click image for larger version

Name:	weller-wha-900-b.jpg
Views:	1
Size:	48.3 کیلو بایت
ID:	1125361

Name:	weller-wha-900-g.jpg
Size:	64.9 کیلو بایت
ID:	1125362

جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۳:۳۸ ۱۳۹۷/۰۷/۲۳.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام
      محمد عزیز لطفا از این برندها به من نشون نده که پس میفتم....
      تازه انگار این مدل ولر قدیمی است... مدل جدیدش به صورت زیر است....

این برند گوداک که میفرمایید ساخت کجاست... دقیقا من هم به همین مورد فکر میی کردم
      در عکسهایی که در اینترنت موجود است ... تازه عکسهای تبلیغاتیست....
      لوله هوای گرم این سری از هیترها در خودش خم شده و به نظر میاید که در خروجی هوا خلل وارد کند...
      که شما به آن اشاره کردید... اما مدل ولر آن همانند لوله های اکاردئونی جارو برقی میباشد که خمشدن آنها
      تقریبا غیر ممکن است... اما باز عرض میکنم... مدل فن دار آن بهتر بوده و با این که دسته آن بزرگ است و کار با آن
      سختتر میشود ... ولی از این نظرها بهتر خواهد بود....
      پ.ن: اشکان جان این دسته هیتر های فن دار همان 80 تومان است؟
      این مدلی که شما میخواهید طراحی کنید دو منظوره است یا فقط هیتر میباشد...؟
      بیا تاپیکو بزن... مارو کشتی برادر.......

---------------------------------------- اضافه شد-------------------------------------

راستی محمد جان اینو یادم رفت بگم..... سشوارتون دلمو برده
      فقط همین مدل بوش قشنگه.... بقیه مدلها به چشمم نیومدن......
      میرم میخرمش... جهنم... فوقش یک هفته زنم منو از خونه بندازه بیرون.... ارزششو داره.....

---------------------------------------- اضافه شد-------------------------------------

راستی محمد خان کاش زودتر میگفتید.... من چند سال پیش برای پدرم در دلار 1000 تومان یک اینورتر
      جوشکاری خوب 200 آمپری خریداری کردم که یک کیف استیل خیلی خوب هم همراهش بود.... اون زمان
      خریدم براش 700 تومان که یک بار هم براش استفاده نداشت و داعما به من میگفت من دستگاه جوش میخواستم
      چی کار منو مجبور کردی بخرم.... میگفت اگر یک مشتری خوب پیدا کردی برام بفروش.... فقط دو سه باری من باهاش
      چند تا خال جوش زده بودم... نوی بو بود...
      خودم هم زیاد جوشکاری بلد نبودم یا میچسبوندم یا آب میکردم و یا چشم برق میزد و چون میگرن دارم دو روزی درگیر بودم

تا این که حدود یک ماه پیش یا کمتر.... که یک جوشکا آشنا برای جوشکاری خانه آمده بود که بهش فروختم 500 تومان تا بدم زودتر بره
      و از شرش راحت شوم و پدرم دست از سرم برداره.... ای کاش زودتر میفهمیدم شما نیاز دارید و میدادم به شما.... وای....فردی هم که
      خرید من زیاد ازش خوشم نمیومد و بچه خوبی نیست.... به پدرم گفتم فکر کنم باید قیمتی حدود 2-3 تومان داشته باشه...اما گفت بده بره...
      فکر کنم یا آیمانی بود یا ایتالیایی... اسم خوبی داشت ولی دقیق یادم نیست.... به هر حال از دست رفت....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۹:۴۸ ۱۳۹۷/۰۷/۲۳.
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

تازه انگار این مدل ولر قدیمی است... مدل جدیدش به صورت زیر است....
        چه جالب ولر تلفن هم تولید می کنه من نمی دونستمفقط تو طراحی بد سلیقه بودند چرا محل اتصال سیم تلفن را جلوش گذاشتند .
        این برند گوداک که میفرمایید ساخت کجاست... دقیقا من هم به همین مورد فکر میی کردم
        برندش گورداک و ساخت ناف چین بچه ها گوانگ دونگ هستند

اینم دستش

اینم خود دستگاه

استیشنهای مارک کویک قیمتش از گورداک بالاتره و تعمیرکارها هم ازش خیلی بیشتر از گورداک راضی هستند .جالبه ظاهرا در بعضی مدلها از ولر تقلید کرده و از فن حلزونی استفاده کرده.

Name:	DSC_0640.jpg
Size:	70.4 کیلو بایت
ID:	1125363

پ.ن: اشکان جان این دسته هیتر های فن دار همان 80 تومان است؟
        گفتند که اشتباه شده قیمت 180تومنه نه 80
        میرم میخرمش... جهنم... فوقش یک هفته زنم منو از خونه بندازه بیرون.... ارزششو داره.....
        قیمت سکه و مهریه و....که اطلاع دارید؟
        به نظرم همین دسته فن دارها 70-80درصد کار اون سشوار را انجام میده
        نکته ای که هست این سشوار بوش دیمر فنش دیجیتاله و پله ای است یعنی مثل ولوم نیست که بشه از صفر تا حداکثر سرعت بادش را تنظیم کرد دقیق یادم نیست اما 6-7تا پله بادش تنظیم میشه طبق مشخصاتش بین 250لیتر در دقیقه تا 500
        ا این که حدود یک ماه پیش یا کمتر.... که یک جوشکا آشنا برای جوشکاری خانه آمده بود که بهش فروختم 500 تومان تا بدم زودتر بره
        و از شرش راحت شوم و پدرم دست از سرم برداره.... ای کاش زودتر میفهمیدم شما نیاز دارید و میدادم به شما.... وای....فردی هم که
        خرید من زیاد ازش خوشم نمیومد و بچه خوبی نیست.... به پدرم گفتم فکر کنم باید قیمتی حدود 2-3 تومان داشته باشه...اما گفت بده بره...
        فکر کنم یا آیمانی بود یا ایتالیایی... اسم خوبی داشت ولی دقیق یادم نیست.... به هر حال از دست رفت....
        ممنون لطف دارید
        انشا الله که هر کسی خریده خیرشو ببینه
        ولتر

دیدگاه

سلام محمد جان... من فکر کردم اون سایت که معرفی کردید دسته را گران میفروشد... پس دسته 180 قیمت دارد....مهریه هم که بالاست....چی کار کنیم؟!
          سشوار بعد از بوش به نظرم اشتاینل بهترین باشد و به گفته نمایندگی اشتاینل در ایران... برندهای مثل بوش متابو و ماکیتا و برندهای دیگر... همه تکنولوژی
          ساخت و قطعات خود را از این شرکت (اشتاینل) خریداری میکنند...
          http://steinel.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7/

http://abzar-online.com/product/%d8%...-gun-hl-stick/

من حدود دو هفته پیش یک هیت گان اشتاینل 200 تومانی خریدم که البته اسمبل رومانی است...
          همراه با یک بسته چسب لولترا پاور این شرکت که واقعا خوب میچسباند (از پاساژ امجد خریداری کردم)....
          کیفیت در ابزار حرف اول را میزند... این گوداک را زیاد در فروشگاه های امجد دیده بودم... اسمش را نمیدانستم
          البته خوب ولر از بلاد کافری هست و نباید خریداری شود و گوداک که ساخت کشور دوست و برادر است را باید خرید
          محمد جان من تا حالا برای باز کردن قطعات SMD از یک نوار مسی که مخصوص پاک کردن قلع از روی پایه قطعه است(اسمش را یادم نیست)
          و یک قلع کش ژاپنی که از قبل داشتم ... استفاده میکردم و یک هویه قلمی ژاپنی سر نازک داشتم و هویه کاری هم با یک
          سیم قلع 0.4 برای SMD به کار میگرفتم.... کار سختی بود ولی امکانپذیر بود.... پس هیچ وقت به هیتر فکر نکردم و از اول گران بود
          و من به سوی این وسیله نرفتم.... شرینگ ها را هم با فندک 2000 تومانی سرو تهشان را هم می آوردم....
          اما چند وقت پیش یک برد بزرگ و پر قطعه SMD به پستم خورد که دخل من را آورد و داشتم چشمم را از دست میدادم
          پس به فکر این هویه های استیشن به پیشنهاد شما و اشکان خان افتادم.... حالا که دارم روی آنها تحقیق میکنم
          متوجه شدم که چه وسیله جالبی است و مدل دو کاره آن خیلی میتونه کمک حال الکترونیک کارها باشد....
          اما قیمت خوب خیلی گران شده و دیگر نمیشود تهیه کرد.....
          برای هویه پرتابل هم به فکرم رسید یک هویه قلمی با یک اینوتر 150 وات موج مربعی کوچک که داخل ماشینم از
          قبل داشتم .... مورد استفاده قرار دهم که تست هم شد و خوب جواب داد.... بهتر از نوع باتری دار بسیار ضعیف است
          که قیمتی حدود 200 تومان و آن هم مدلهای چینی آن دارد (ولر 600 تومان)....
          پ.ن: محمد جان آلمانها تا این اندازه به فکر من و شما هستند که مثلا وقتی دارید لحیم کاری میکنید بتوانید تلفن را هم جواب دهید
          بهتر از آن فکس هم میتوانید با آن فرستاد....
          جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۴۷ ۱۳۹۷/۰۷/۲۳.
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سشوار بعد از بوش به نظرم اشتاینل بهترین باشد و به گفته نمایندگی اشتاینل در ایران... برندهای مثل بوش متابو و ماکیتا و برندهای دیگر... همه تکنولوژی
            ساخت و قطعات خود را از این شرکت (اشتاینل) خریداری میکنند...
            من اولین بار بود اسم این برند را میشنوم ممنون که معرفی کردید .
            از ظاهر محصولات که به نظر من بهتر از بوش باشه احتمالا مدلهای مشابه بوش قیمتش از بوش هم گرون تر باشه .از اون جایی که شرکتش تخصصی کار می کنه و با توجه به قدمتش1959(ما داشتیم 59سال پیش با شپش مبارزه میکردیم)هیچ بعید نیست حرف نمایندگی صحت داشته باشه .
            در این انجمن هم یک نفر گفته همه این برندها را همین اشتاینل میسازه
            Hi, I'm in need of a hot air gun, my price range and preference has taken me to either a Bosch PHG600-3 or Metabo H 16-500 The Bosch can blow cold which is a bonus. Any opinions on either ? Are Bosch made in China or elsewhere ?

من حدود دو هفته پیش یک هیت گان اشتاینل 200 تومانی خریدم که البته اسمبل رومانی است...
            سشوار منم ساخت آلمان نیست و ساخت چک است.
            منم چسب حرارتی مارک درمل چند سال پیش خریدم مفت نمی ارزه فقط الکی برا برندش اون موقع کلی پول دادم
            همراه با یک بسته چسب لولترا پاور این شرکت که واقعا خوب میچسباند (از پاساژ امجد خریداری کردم)....
            چه جالب من نمی دونستم از این چیزها تو دنیا هست فکر میکردم کلا چسب حرارتی قدرت چسبندگی در حد همین تف داره و به درد گل سازی و کاردستی می خوره .ممنون کلی چیز جدید یاد گرفتم.
            برای هویه پرتابل هم به فکرم رسید یک هویه قلمی با یک اینوتر 150 وات موج مربعی کوچک که داخل ماشینم از
            این شد کار درست .باور کنید ولر باتری دار هم می خریدید بازم کاریی نداشت جز در موارد خاص
            ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان
              اولین برند چسب حرارتی که حدود اوایل دهده 70 وارد ایران شد همین اشتاینل بود که
              پدرم برای من خرید تا امسال که بر اثر یک اشتباه شکست و از سایت سایز کوچک (7میلیمتری)
              خریدم به قیمت 19 تومان که به لعنت ...... از چسب ریزی گرفته تا سوزاندن چسب و افتادن چسب
              از پشت سر به دلیل نداشتن واشر... شاسی بیکیفیت...خام بودن چسب خروجی و نداشتن چسبندگی لازم...
              با خودم گفتم که باید برم همان اشتاینل را خریداری کنم....
              محمد جان قیمتهای زیاد بالایی هم ندارد.... در ابزار آنلاین که سایت مرجع ابزار است یک سرچ کنید...
              مثلا این مدل پایین که شبیه مدل بوش شماست.... قیمتش 570 است...
              http://abzar-online.com/product/%d8%...%84-hp2070-hg/
              http://abzar-online.com/shop/product-category/%d8%a8%d8%b1%d9%82%db%8c/%d8%b3%d8%b4%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c/
              در مورد میله چسبهای اشتاینل باید عرض کنم که در چند مدل است.... معروف ترینش :
              کریستالی که همانند همین چسبهای جانسون تایوان است ولی کیفیتی بالاتر دارد
              اولترا پاور که قدرت و فشردگی و چسبندگی بالا داشته و از سری چسبهای حرارتی صنعتی است...
              چسب چوبش که خیلی با کیفیت و عالی میباشد(تست کردم).....
              از این چسبها در هر تفنگی میتوان استفاده کرد...

دیدگاه

در مورد پروزه ماشالله اونقدر سیناخان عجله و هیجان داره که مترسم سکته کنه رو بیوفته روی دستتمون

دیشب شماتیک مدار رو تکمیل کردم. امروز هم وقت کنم pcb رو میکشم.
                میخواستم پروژه که ساختمش و تستش کردم یکجا براش تاپیک بزنم که با این وضع سینا مجبوریم مرحله به مرحله گزارش بدیم توی تاپیک تا خودش رو از پست بوم پرت نکنه پایین
                اول میخواستم فک درایور هویه بسازم که بعد در جریان این تاپیک تصمیم بر این شد که دسته هیتر هم بهش اضافه کنم. برای پایین اومدن هزینه و ابعاد و وزن پروژه هم دسته هیتر فن دار رو انتخاب کردم. چون هم نیازی به پمپ جداگونه نداره و هم حجم مدار کوچک در حد جیبی میشه

شلنگ دسته هیتر ها رو به این راحتی نمیشه خم کرد و جریان هوا رو مسدود کرد . دیگه اینقدر ها هم نازک و الکی نیستن!!! به این راحتی هم سوراخ نمیشه. از وسط که تاش کنی باز هم باد از داخل رد میشه .
                اگر هم یه روز زدید شیلنگ رو ناکار کردید خیلی راحت میشه یه متر شلنگ از ابزار فروشی بگیرید و عوضشکنید یا همون روز اول یه فنر یه متری مهار کابل بخرید رو بندازید دورش .
                از نظر دمایی هم قبلا شلنگها سیلیکونی و نسوز بود که اگر نوک هویه بهش میخورد چیزیش نمیشد که بعدا آقایون چینی دیدن گرون درمیاد اون رو هم شلنگ معمولی روش انداختن.

یه نگاهی به تاپیک ها قدیمی بندازید تا هم تجدید خاطره بشه هم هم دلیل پویا و فعال بودنشون رو متوجه بشید. تا محیط دوستان و یکمی اسپم قاطیش نباشه کسی رغبت نمیکنه یه تاپیکی رو پیگیر باشه.

دیدگاه

اولین برند چسب حرارتی که حدود اوایل دهده 70 وارد ایران شد همین اشتاینل بود که
                  اوایل ده 70 من دنبال این بودم که مامانم میره سر کار منو تو خونه چه کسی نگهداری کنه زمان ما که مهد کودک و سوسول بازی زیاد باب نبود.خلاصه من اون زمان اصلا نمی دونستم حرارت چیه که چسبش باشه
                  مثلا این مدل پایین که شبیه مدل بوش شماست.... قیمتش 570 است...
                  فکر کنم لینک اشتباه دادید این ساخت برند فیک هیوندای است
                  اون طور که من دیدم اشتاینل که المنت 2300وات باشه lcdداشته باشه و دیمر دیجیتال فن داشته باشه قیمتها در حدود همون بوش است حتی بالاتر مثلا این ظاهرا بدون کیف و نازله

اما در مجموع من خودم از این برند بیشتر از بوش خوشم اومد شاید اگر چندسال پیش این برند تو اصفهان بود به جای بوش اینو میخریدم.
                  اولترا پاور که قدرت و فشردگی و چسبندگی بالا داشته و از سری چسبهای حرارتی صنعتی است...
                  چسب چوبش که خیلی با کیفیت و عالی میباشد(تست کردم).....
                  از این چسبها در هر تفنگی میتوان استفاده کرد...
                  در نت که ظاهرا فروشنده نداره .حدود قیمتها را لطفا عنوان کنید.

شلنگ دسته هیتر ها رو به این راحتی نمیشه خم کرد و جریان هوا رو مسدود کرد . دیگه اینقدر ها هم نازک و الکی نیستن!!! به این راحتی هم سوراخ نمیشه. از وسط که تاش کنی باز هم باد از داخل رد میشه .
                  حرف شما درست خیلی بیخودی نیست اما انصافا شلنگ توالتهای10هزار تومنی ساخت ایران خیلی بهتر و با کیفیت تر از شلنگ این هیترها است

یک مطلبی را قبلا گفتم بازم تکرار کنم دوستانی که هیتر نداشتند فکر نکنند برای کارهای الکترونیک جریان هوای هیتر باید زیاد باشه .بالعکس جریان هوای زیاد در کار الکترونیک مخصوصا تعمیرات می تونه باعث مشکل بشه همین هیترهای گورداک نوع پمپی خیلی وقتها ولوم هواش را از نصفم کمتر باید تنظیم بشه.
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                    در مورد پروزه ماشالله اونقدر سیناخان عجله و هیجان داره که مترسم سکته کنه رو بیوفته روی دستتمون

دیشب شماتیک مدار رو تکمیل کردم. امروز هم وقت کنم pcb رو میکشم.
                    میخواستم پروژه که ساختمش و تستش کردم یکجا براش تاپیک بزنم که با این وضع سینا مجبوریم مرحله به مرحله گزارش بدیم توی تاپیک تا خودش رو از پست بوم پرت نکنه پایین
                    اول میخواستم فک درایور هویه بسازم که بعد در جریان این تاپیک تصمیم بر این شد که دسته هیتر هم بهش اضافه کنم. برای پایین اومدن هزینه و ابعاد و وزن پروژه هم دسته هیتر فن دار رو انتخاب کردم. چون هم نیازی به پمپ جداگونه نداره و هم حجم مدار کوچک در حد جیبی میشه

اگر هم یه روز زدید شیلنگ رو ناکار کردید خیلی راحت میشه یه متر شلنگ از ابزار فروشی بگیرید و عوضشکنید یا همون روز اول یه فنر یه متری مهار کابل بخرید رو بندازید دورش .
                    از نظر دمایی هم قبلا شلنگها سیلیکونی و نسوز بود که اگر نوک هویه بهش میخورد چیزیش نمیشد که بعدا آقایون چینی دیدن گرون درمیاد اون رو هم شلنگ معمولی روش انداختن.

یه نگاهی به تاپیک ها قدیمی بندازید تا هم تجدید خاطره بشه هم هم دلیل پویا و فعال بودنشون رو متوجه بشید. تا محیط دوستان و یکمی اسپم قاطیش نباشه کسی رغبت نمیکنه یه تاپیکی رو پیگیر باشه.
                    سلام اشکان خان
                    حالا شدید همان اشکان خودمون (زدید از شیراز بیرون).....
                    من که دو روزه لبه پشتبام جا انداختم... اشکان جان فشار بهتون نیاورده باشم...با دقت مدار را طراحی و تست کنید....
                    تاپیک خوبی از آب درخواد آمد....پیشاپیش از شما تشکر میکنم.... و پوزش برای اصرار زیاد بنده برای این موضوع....
                    پ.ن: در مورد شلنگ هوای گوداک من اطلاعی ندارم و فقط در یک عکس دیده بودم در دو منطقه خم شده که محمد عزیز هم به آن اشاره کرد
                    خوب میشود از شلنگ هوای فشار قوی (که معمولا نارنجی رنگ است) برای این کار استفاده نمود که دیگر خم نخواهد شد....

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                    اوایل ده 70 من دنبال این بودم که مامانم میره سر کار منو تو خونه چه کسی نگهداری کنه زمان ما که مهد کودک و سوسول بازی زیاد باب نبود.خلاصه من اون زمان اصلا نمی دونستم حرارت چیه که چسبش باشه
                    فکر کنم لینک اشتباه دادید این ساخت برند فیک هیوندای است
                    اون طور که من دیدم اشتاینل که المنت 2300وات باشه lcdداشته باشه و دیمر دیجیتال فن داشته باشه قیمتها در حدود همون بوش است حتی بالاتر مثلا این ظاهرا بدون کیف و نازله
                    اما در مجموع من خودم از این برند بیشتر از بوش خوشم اومد شاید اگر چندسال پیش این برند تو اصفهان بود به جای بوش اینو میخریدم.
                    در نت که ظاهرا فروشنده نداره .حدود قیمتها را لطفا عنوان کنید.
                    یک مطلبی را قبلا گفتم بازم تکرار کنم دوستانی که هیتر نداشتند فکر نکنند برای کارهای الکترونیک جریان هوای هیتر باید زیاد باشه .بالعکس جریان هوای زیاد در کار الکترونیک مخصوصا تعمیرات می تونه باعث مشکل بشه همین هیترهای گورداک نوع پمپی خیلی وقتها ولوم هواش را از نصفم کمتر باید تنظیم بشه.

خوب من دیگه دارم پیر میشم ....
                    بله انگار لینکو اشتباه کردم.....
                    http://abzar-online.com/product/%d8%...t-gun-hg2120e/

این مدل پایین هم هست که 390 تومان قیمت دارد....
                    http://abzar-online.com/product/%d8%b3%d8%b4%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%84-%d9%85%d8%af%d9%84-hl1820s-steinel-hl1820s-heat-gun/

فرقی هم من در سشوارهای مختلف ندیدم... همه به نظرم در یک رنج قیمت و کاری هستند... بقیه موارد جنبه تزئینی دارد....
                    اما من خودم از آن مدل بوش خوشم آمد.... به نظرم از مدلهای اشتاینل زیباتر است.... اما اون مدل اشتاینل دستی که عکسش را گذاشتم
                    100 فوت مکعب هوادهی داشته و به نظرم بین هیتر و سشوار صنعتی 250 فوت مکعبی است... نمایندگی نوشته برای کارهای الکترونیکی خوبه...
                    محمد خان میله های اشتاینل قبلا ارزانتر بود ولی من هفته پیش از نمایندگی هر میله را خریدم 8000 تومان و جانسون 1500 تومان قیمت دارد....
                    البته جانسون از نوع کریستالی است و کریستالی اشتاینل هر عدد 6000 تومان قیمت دارد جانسون زرد که صنعتیست و من به فروشگاه پیشنهاد فروشش را دادم
                    و استقبال نشد... که معادل التراپاور اشتاینل است و صنعتیست... هر میله حدود 2500 قیمت دارد ... ولی در امجد میله اشتاینل را 10000 میفروشند.....
                    نمایندگی تکی و جعبه ای به فروش میرساند.... بسته ها 10 و 20 و 40 عددی است که 40 عددی آن یک کیلو میباشد...
                    جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۹:۵۷ ۱۳۹۷/۰۷/۲۴.

دیدگاه

سلام اشکان خان
                      حالا شدید همان اشکان خودمون (زدید از شیراز بیرون).....
                      من که دو روزه لبه پشتبام جا انداختم... اشکان جان فشار بهتون نیاورده باشم...با دقت مدار را طراحی و تست کنید....
                      تاپیک خوبی از آب درخواد آمد....پیشاپیش از شما تشکر میکنم.... و پوزش برای اصرار زیاد بنده برای این موضوع....
                      پ.ن: در مورد شلنگ هوای گوداک من اطلاعی ندارم و فقط در یک عکس دیده بودم در دو منطقه خم شده که محمد عزیز هم به آن اشاره کرد
                      خوب میشود از شلنگ هوای فشار قوی (که معمولا نارنجی رنگ است) برای این کار استفاده نمود که دیگر خم نخواهد شد....
                      این جای جدید که برای دفتر گرفتم یه خونه حیاط دار هست و دوتا اتاقش رو برای کار در نظر گرفتم یه اتاق دیگه رو هم وسایل چیدم تا توش بمونم. شبها که اینجا میخوابم صبحش پا میشم میگم کی حوصله کار داره باز دوباره میگیرم میخوابم
                      یکی از رفیقام اومد پیشم با کمکش وسایل رو چیدیم و به امید خدا دوباره برگشتیم به وضع سابق.
                      نگرانش مدار هم نباش سه ماه میخوام بسازم منتها حال و حوصلش نداشتم. یه کاری رو بهش فکر کنم چند ماه همینطور میمونه یا یه روز استارت بخوره. استارت که خورد سریع کارش انجام میشه.

شیلنگ دسته هیتر هم چون از داخل پنج رشته سیم رد شده اگر با دست بگری و کامل تاش کنی باز هم هوا ازش رد میشه. نگرانش نباشه. شلنگ ها نئوماتیک یا پنوماتیک چون خیلی خشک هستن خیلی مناسب هیتر نیست. باید شلنگ نرم باشه تا راحت دسته هیتر توی دستت جابجا بشه.

دیدگاه

پاسخ : تبادل نظر در باره انتخاب و ساخت هویه پرتابل

سلام ... با زحمتای ما....؟
                        اشکان جام دسته هیتر فن دار درست است که از بدون فن گرانتر است ولی خوب اگر هزینه
                        پمپ و بقیه موارد را هم به مدلهای بدون فن اضافه کنیم ... بدون فن ها هم گران میشود...
                        یک سوال : سری های هر هیتر را باید جداگانه خریداری کنیم و یا روی همان دسته هیتر و به صورت
                        پکیج دسته هیتر همراه با دسته عرضه می شوند؟ اگر جدا باشد هر سری هویه و یا سری هیتر قیمت چه حدودیست...؟

پ.ن:

راستش را بخواهید خیلی دوست دارم یک سفر بیام شیراز ولی خوب وقت نمیکنم ....
                        برسم ببینم آبو هواش چه جوریه اینقدر تعریف میکنن...
                        یک سوا
                        ل داشتم : این سالاد شیرازی که خیارو گوجه و پیاز را تا این حد ریز میکنن
                        و درست کردنش این اندازه دردسر داره...واقعا شیرازی ها درستش کردن؟!.....

دیدگاه

سلام ... با زحمتای ما....؟
                          اشکان جام دسته هیتر فن دار درست است که از بدون فن گرانتر است ولی خوب اگر هزینه
                          پمپ و بقیه موارد را هم به مدلهای بدون فن اضافه کنیم ... بدون فن ها هم گران میشود...
                          یک سوال : سری های هر هیتر را باید جداگانه خریداری کنیم و یا روی همان دسته هیتر و به صورت
                          پکیج دسته هیتر همراه با دسته عرضه می شوند؟ اگر جدا باشد هر سری هویه و یا سری هیتر قیمت چه حدودیست...؟
                          پمپ خالی الان بخوای بخری فقط 200تومن پول پمپ هوا هست!!!! 80تومن هم دسته هیتر که میشه 280.... بجاش 180بده یه دسته فن دار بگیر!! تازه صداش هم کمه
                          دسته هیتر که به صورت جدا میفروشن نازل همراه نیست و باید جداگونه خریداری بشه. برای کار های ساده یه دونه نازل سایز متوسط کفایت میکنه. قیمتی هم نداره نهایت 5تومن.
                          منظروتون ازپکیج همین عکسی که گذاشتید هست یا استیشن ؟
                          درهر صورت جواب دوتاش یکیه. در داخل جعبه معمولا سه تا نازل وجود داره

95درصد کار pcb هم تمومه عکس هاش براتون فرستادم. تموم امروز یا فردا کلگ تاپیک رو میزنم
                          پ.ن:

راستش را بخواهید خیلی دوست دارم یک سفر بیام شیراز ولی خوب وقت نمیکنم ....
                          برسم ببینم آبو هواش چه جوریه اینقدر تعریف میکنن...
                          یک سوا
                          ل داشتم : این سالاد شیرازی که خیارو گوجه و پیاز را تا این حد ریز میکنن
                          و درست کردنش این اندازه دردسر داره...واقعا شیرازی ها درستش کردن؟!.....
                          اون سالادی که شما نوش جان کردی اسمش یه چی دیگه هست.
                          سالاد شیرازی اصی یه دونه خیار و گوجه روخورد میکنن میریزن توی یه کاسه بزرگ باقی مواد او یه لیتر آب و یکم آبلیمو و آبغوره و ادویه بعد با یه ملاغه مثل آش سهم هر نفر رو بهش میدن....کی حوصلش میشه بره نیم کیلو خیار و گوجه بخره بعد بیاره بشوره و ریز خوردش کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            پمپ خالی الان بخوای بخری فقط 200تومن پول پمپ هوا هست!!!! 80تومن هم دسته هیتر که میشه 280.... بجاش 180بده یه دسته فن دار بگیر!! تازه صداش هم کمه
                            دسته هیتر که به صورت جدا میفروشن نازل همراه نیست و باید جداگونه خریداری بشه. برای کار های ساده یه دونه نازل سایز متوسط کفایت میکنه. قیمتی هم نداره نهایت 5تومن.
                            منظروتون ازپکیج همین عکسی که گذاشتید هست یا استیشن ؟
                            درهر صورت جواب دوتاش یکیه. در داخل جعبه معمولا سه تا نازل وجود داره

95درصد کار pcb هم تمومه عکس هاش براتون فرستادم. تموم امروز یا فردا کلگ تاپیک رو میزنم

اون سالادی که شما نوش جان کردی اسمش یه چی دیگه هست.
                            سالاد شیرازی اصی یه دونه خیار و گوجه روخورد میکنن میریزن توی یه کاسه بزرگ باقی مواد او یه لیتر آب و یکم آبلیمو و آبغوره و ادویه بعد با یه ملاغه مثل آش سهم هر نفر رو بهش میدن....کی حوصلش میشه بره نیم کیلو خیار و گوجه بخره بعد بیاره بشوره و ریز خوردش کنه
                            پس سالاد اصلی به این صورت درست میشه من نمیدونستم.... آب و خیار.....
                            سلام اشکان خان و محمد جان ....
                            به سلامتی پس زحمت پروژه هویه هیتر استیشن را یک تنه کشیدید... خسته نباشید و بینهایت ممنون و متشکرم
                            یک تاپیک خوب و جامعی از آب در خواد امد.... سوال ها را هم در تاپیک از شما میپرسیم و کار فروشنده های استیشن دیگر تمومه
                            باز هم سپاسگذارم

دیدگاه

با سلام و درود بر دوستان و اساتید گرامی
                              سلام محمد خان و اشکان جان عزیز.... خوب هستید که انشا...
                              یک سوالی دیگر برایم پیش آمده که فکر کنم محمد عزیز به دلیل داشتن دو دستگاه استیشن وسشوار
                              میتوانند به سوال من پاسخ دهند...:
                              با دیدن فیلمهای استیشن گورداک در اینترنت متوجه شدم که این سری از هیترها برای گرم شدن و به دمای لازم رسیدن
                              نیاز به زمان دارند تا قابل استفاده شوند ... مثل هویه های قلمی....
                              حال سوالم اینجا پیش میاید که آیا سشوار صنعتی هم برای رسیدن به دمای مورد نظر زمان میبرد و یا مثل سشوار خانگی همان که
                              روشن شود قابل استفاده خواهد بود....؟؟؟
                              بعد محمد جان و اشکان خان به این مدل از سشوار که قبلا هم عکسش را قرار داده بودم.... بین سشوار و هیتر استیشن است و
                              بر اساس فیلمهای یوتویوب دارای سرهایی برای کارهای SMD میباشد... خوب حال نظر دو بزرگوار در مورد این مدل چیست و آیا میتوان
                              با خرید این وسیله کار دو وسیله را انجام داد و با یک تیر دو نشان را زد و یا نه درست کار هیتر را انجام میدهد و نه کار درست سشوار را
                              و وسیله ای بی فایده است.....

پ.ن: اشکان جان عرض کرده بودم که در تبلیغی دیده بودم که لوله هیتر خمیده شده... اما پنج شنبه
                              به بازار رفته بودم پشت ویترین این موضوع را دیدم و متوجه شدم که آنجا دیدم و در گوشه ذهنم بود...
                              گفتم براتون یک عکس بگیرم که خالی از لطف نیست...

دیدگاه

سلام
                                سینا جان این طبیعیه که هر هیتری برای رسیدن به دمای مورد نظر نیاز به زمان داره و این زمان بستگی به نوع المنت و ساختار دستگاه و توان المنت و...داره .سشوار صنعتی تا روشن میشه چون المنت 2300وات داره دقیقا مثل سشوار خانگی سریع ازش باد گرم بیرون میاد اما بادش مثلا 450درجه نیست(مثل اینکه هویه هم تا به برق می زنید گرم میشه و پلاستیک را آب می کنه اما تا به دمای ذوب قلع برسه نیاز به زمان داره) شما هرچی دما را زیاد کنید و سرعت فن را بالا ببرید زمان بیشتری برای رسیدن به دمای مورد نظر نیازه مثلا بوش که من دارم اگر فن کمترین دور باشه برای رسیدن به دمای 450در حدود 30 ثانیه زمان نیاز داره .
                                المنت 2300توان زیادیه به حدی که چراغ ال ای دی خونه بال بال میزنه و نورش کم زیاد میشه.و قطعا 2300وات قابل مقایسه با 250 وات هیترهای روی استیشن نیست و هیتر کمی زمان بیشتر میخواهد(کمی بیشتر چون باد هیتر موقع گرم شدن خیلی خیلی کمتر از سشوار است)راستی نمی دونم چرا این سشوار بوش باعث بال بال زدن نور لامپ میشه؟؟فکر کنم بر می گرده به ساختار دیمر و توان بالاش

به نظر من این سشوار که عکس گذاشتید به درد نمی خوره این بیشتر دستگاه سرگرمی است تا حرفه ای و برای ماکت سازی و شیرینک و....بیشتر به درد می خوره ظاهرا نه کنترل دما داره نه دیمر فن.
                                یه چیزی برام جالبه این شرکت وارد کننده برند چه طوری جنس 140 دلاری را 400تومن می فروشه ؟؟!!!حاشیه سودش خیلی بالا است برای رقابت قیمت را پایین می ده؟دلار 4200میگیره؟؟؟؟خرید قدیمشه فقط میخواد فعلا بفروشه؟؟؟؟!!به صورت معمول این سشوار 140دلاری باید حدود 2500در ایران قیمت بخوره؟!!

در مورد خم شدن شلنگ بله خم میشه اما همین طور که آقای غفارزاده گفتند چون داخلش سیمه باعث مسدود شدن راه هوا به صورت کامل نمیشه .اما در بیخود بودن این هیترهای گرداک و امثال اون شکی نیست . خبر بد اینکه هیتر خود من از قسمت نزدیک استیشن شلنگش مدت زیادی خم بود و همین طور شکل به خودش گرفته بود دیگه با کلی بدبختی و حرارت دادن و با انبر قفلی ثابتش کردم تا حالا تقریبا درست شده.احتمالا هیتر این فروشنده هم اگر مدت زیادی به همین صورت بماند مثل هیتر من شلنگش همین طور به خودش شکل می گیره و خم می مونه .
                                دیگه با پول هم ارزش پشگل کشور ما باید با همین بنجلها ساخت چاره ای جز این نداریم یا باید از این کشور فرار کنیم یا باید درآمدمون را دلاری کنیم و سرمایه دار باشیم.(هر 1000ریال پول ما هم ارزش دو برگ دستمال کاغذی شده)
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X