این صرفا یک وسیله آزمایشی نسخه اصلی این وسیله از ژنراتور PMSG برخورداره و برق 3 فاز تولید میکنه
دوست عزیز بهتره بگی دینام یا الترناتور نه موتور موتور برا مصرف جریان و تولید دوران (حرکت مکانیکی)به کار می ره برا گردش دینام از چه وسیله ای استفاده می کنید؟
دوست عزیز بهتره بگی دینام یا الترناتور نه موتور موتور برا مصرف جریان و تولید دوران (حرکت مکانیکی)به کار می ره برا گردش دینام از چه وسیله ای استفاده می کنید؟
دینام به وسیله پا حرکت میکنه برای همین دورش متغییره
در دور کم 10 ولت و در دور بالا 50 ولت در حالت بی باری خروجی میده
دینام به وسیله پا حرکت میکنه برای همین دورش متغییره
در دور کم 10 ولت و در دور بالا 50 ولت در حالت بی باری خروجی میده
خوب مدار زیر رو می تونی به کار ببری خودم طراحی کردم خروجی شبیه سازیشو می تونی تو نمودارها ببینی نحوه ی کارشم اینه که ورودی رو با یه دیود یکسو می کنه و به یه استپ دون خازن و مقاومت می ده بعد به رگولاتور ۱۲ ولت می دهه تا خروجی رو بصورت شبه pwm تولید کنهو چون ورودی ۷۸۱۲تا ۴۵ ولت رو قبول می کنه تو رنج ورودیش هست لامپ که نمادی از باره رو روشن می کنه اگر خواستی ولتاژ خروجی رو تغییر بدی از رگولاتور۷۸۲۴ برا ۲۴ ولت استفاده کن
نکته : به دلیل محدود شدن جریان بوسیله دیود1n4007 در ایده ال ترین شرایط توان ۴۵ وات می باشد برای افزایش توان از مدل مولتی لاین (واحدهای موازی) استفاده گردد
نه که نمیشه
این مدار به هیچ وجه جواب نمیده!!!!
اولا که خیلی ساده هست
جریان خیلی کمی میده
اصلا مطمئن نیست!
تقریبا اصلا باتری رو شارژ نمیکنه!
چون باتری های 12 ولت مثل باتری ماشین با ولتاژی حدود 13.5 و حتی بالاتر با توجه به نوع شارژ؛باید شارژ بشن نه با 12 ولت
خیلی حفاظت هارو نداره
و...
برای کار شما باید از مداراتی که برای همین کار هستند استفاده کنید؛مشخصات مدارات شارژر سلول های خورشیدی رو ندیدم،اگر ولتاژ ورودیشون تا 50 باشه،شاید اونا کارتونو راه بندازه
در کل باید مداری برای همین کار باشه که طراحیش هم از سطح معمول سواد بیشتری می طلبه
همچنین باید مدار راندمان بالایی داشته باشه
دوست عزیز ایشون گفته مبدل DC به AC منظورش اینورتر هست نه اون آداپتوری که شما میگید. مداری که ایشون دارن میسازن متشکل از یه ژنراتور و یه UPS و یه اینورتر هست. دقت کنید.
از این مدار میتونم برای شارژ باتری استفاده کنم؟
نمیخواد چیز خاصی داشته باشه که از باتری حفاظت کنه؟
نکته ای که دوستمون گفت که ولتاژ برا شارژ کمه رو می تونی با تعویض 7812 با 7815 به حدود ۱۵ ولت برا باتری سیلد اسید برسونی که تو پست قبلی گفته بودم این رگولاتور قابل تعویض هست نکته بعد اینه که باتری رو باید همون ۱۲ ترجیحاً سیلد اسید انتخاب کنی چون نسبت به باتریهای دیگه مثل لیتیوم حفاظت کمتری می خواد این مدار رو برا ۲۵۰ وات اگه بخوای می تونی ۱۰ تا ازش با رگولاتوری که گفتم موازی به کار ببری جریان قابل قبولی می ده برا حفاظتم این مدار رو من فقط برا بیس کارت پیشنهاد دادم که خودت روش بنا به چیزایی که می خوای تغییر ایجاد کنی برا اینکه حفاظت رو برا باتری به کار ببری می تونی از یه رله سر راه خروجی شارژ با مکانیزم راه اندازی با توجه به ولتاژ باتری استفاده کنی که مدار ساده ای داره و خودت هم می تونی درستش کنی اگر نتونستی بگو تا شماتیکشو برات بذارم در آخر تو خروجی هر واحدی که خواستی موازی کنی هم یه فیوز یک آمپر به کار ببر آخرین نکته اینکه چون از شبکه برق شهری ایزوله هستی ( با این فرض )و چون الترناتور حداکثر ۵۰ ولت می تونه اختلاف ولتاژ ایجاد کنه سیستم با pwm خروجی 0تا15کار خواهد کرد که چون pwm نیز هست دارای میانگین سطح ولتاژ لازم (کمتر از ۱۵ و بیشتر از۱۲) برا شارژ باتری بصورت ایمن است فقط باید موارد ذکر شده تو این پست رو اعمال کنی اینم بگم که این مدار رو در حد یه پروژه دانشجویی برات طراحی کردم که ساده باشه با قطعات کم و هزینه کم وگرنه برا یه کار حرفه ای می تونستم از مدل هایsmpsبرات استفاده کنم که تغییری می خواستی توش بدی به محاسبات سنگینی احتیاج داشتی ولی بازدهیش بالا بود
ببخشید من دانشجوی قدرتم دقیق نمیفهمم شما چی میگی
حداقل و حداکثر ولتاژ خروجی از دینام به ترتیب بین 10 تا 45 ولت
و حداقل و حداکثر جریان خروجی از دینام به ترتیب بین 0.15 تا 0.7 آمپر میباشد
باتری انتخاب شده نیز باتری 12 ولت میباشد
حال موضوع اینجاست که من برای شارژ باتری از چه مداری استفاده کنم
ببخشید من دانشجوی قدرتم دقیق نمیفهمم شما چی میگی
حداقل و حداکثر ولتاژ خروجی از دینام به ترتیب بین 10 تا 45 ولت
و حداقل و حداکثر جریان خروجی از دینام به ترتیب بین 0.15 تا 0.7 آمپر میباشد
باتری انتخاب شده نیز باتری 12 ولت میباشد
حال موضوع اینجاست که من برای شارژ باتری از چه مداری استفاده کنم
مدار شارژ کاهنده افزاینده که در پست چهارم آقای حسینی معرفی کردند مناسب هست تنها محدودیت اینه که ولتاژ ورودی حداکثر ۳۰ ولته،
کار مدار اینه که با دامنه وسیع ولتاژ ورودی بین ۱۰ تا ۳۰ ولت ، یک ولتاژ ثابت ۱۴ ولت برای شارژ باطری ، با کنترل جریان و ولتاژ و محافظت باطری تأمین می*کنه ،
علت اینکه گفتند در باطری خورشیدی کاربرد داره هم همینه ، چون ولتاژ پنل خورشیدی هم متناسب با میزان نور دریافتی تغییر می*کنه ، که حالا اینجا میشه دینام .
مدار شارژ کاهنده افزاینده که در پست چهارم آقای حسینی معرفی کردند مناسب هست تنها محدودیت اینه که ولتاژ ورودی حداکثر ۳۰ ولته،
کار مدار اینه که با دامنه وسیع ولتاژ ورودی بین ۱۰ تا ۳۰ ولت ، یک ولتاژ ثابت ۱۴ ولت برای شارژ باطری ، با کنترل جریان و ولتاژ و محافظت باطری تأمین می*کنه ،
علت اینکه گفتند در باطری خورشیدی کاربرد داره هم همینه ، چون ولتاژ پنل خورشیدی هم متناسب با میزان نور دریافتی تغییر می*کنه ، که حالا اینجا میشه دینام .
دیدگاه