اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاترین دمای قابل تحمل برای LED چی میزان است؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالاترین دمای قابل تحمل برای LED چی میزان است؟؟؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام مجدد....
    متوجه شدم .... پس برد را میفرمایید.... خوب برد بزرگتر بهتر نیست؟؟
    نه محمد خان باید فن را انگار قرار دهم..... هر چی هیتسینک داشتم تست کردم
    من کلا 60 درجه را هم قبول ندارم... باید هم دمای محیط و کمی ماکزیمم بالاتر باشد
    محمد جان از لامپ اتاقتون عکس قرار میدهید؟؟؟؟ ببینم چیه؟؟؟
    محمد خان.... در بازار چند برند معروف چیپ LED هست و کدام ها بهتر هستند...؟؟؟
    سلام
    از نظر دفع حرارت قطعا برد بزرگ بهتره اما برد بزرگ نورش پخشه اگر قرار باشه نور را با پرژکتور متمرکز کنید از برد بزرگ نمیشه استفاده کرد .برای مورد شما برد بزرگ بهتره
    بله قطعا هرچی دما کمتر عمر ال ای دی بیشتر با این قیمتهای بالای هیت سینکم که من دیدم فکر کنم به صرفه تر همون فن هست اگر صدای فن هم اذیت می کنه فن 12سانت استفاده کنید .که صداش کمتره

من لامپ اتاق را مثال زدم که بگم خیلی چیز معمولی در بازار است
    این دقیقا لامپ اتاقم است
    <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 20px;">کاربُرد:</span><br> &bull;&nbsp; مناسب برای روشنایی عمومی، منازل مسکونی، محیط&zwnj;های اداری و تجاری، هتل&zwnj;ها، فروشگاه&zwnj;ها، بیمارستان&zwnj;ها، رستوران&zwnj;ها و موزه&zwnj;ها<br> &bull;&nbsp; جایگزین 2 عدد لامپ 150 وات التهابی</p> <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 20px;">شرایط استفاده:</span><br> &bull;&nbsp; قابل استفاده در شرایط محیطی سرد، خشک و مرطوب<br> &bull;&nbsp; اطمینان حاصل نماییدکه نصب یا تعویض این محصول در گستره ولتاژ مناسب صورت گرفته است.<br> &bull;&nbsp; این محصول را با تجهیزات کنترل&zwnj;کننده نور (Dimmer) استفاده نکنید.<br> &bull;&nbsp; در زمان نصب، تعویض و تمیز کردن محصول،&nbsp; جریان برق را قطع نمایید.<br> &bull;&nbsp; از جداسازی اجزاء، تعمیر و یا تغییر در محصول خودداری نمایید.<br> &bull;&nbsp; این محصول را در مجاورت اشیاء قابل اشتعال همچون کاغذ یا پارچه قرار ندهید.<br> &bull;&nbsp; در مکان&zwnj;های با احتمال ریزش آب و یا در دمای بسیار بالا استفاده نشود.<br> &bull;&nbsp; از تماس دست با محصول در زمان روشن بودن و یا اندک زمانی پس از خاموشی به سبب حرارت بالا خودداری شود.<br> &bull;&nbsp; این محصول را در فضای کاملا بسته نصب ننمایید.<br> &bull;&nbsp; در زمان نصب در چراغ با وزن مشخص به این نکته توجه شود که این محصول وزن بیشتری نسبت به لامپ جایگزین شده دارد.<br> &bull;&nbsp; برای نصب از سرپیچ مناسب و استاندارد استفاده نمایید.</p>

من جز همین سئول و ادیسون(که فرمودید نماندگیش جمع شده) و برند معروف کری چیز خاصی نمیشناسم .برند که خیلی هست همه هم میگند درجه یک و ساخت کره و تایوان .برای مصارف شخصی هم ارزش نداره آدم بره پی گیر بشه که جنس اورجیناله و......ما نهایت 500هزار تومن ال ای دی می خریم فوقش فیک هست می سوزه حالا قرار بود ماهی چند صد میلیون ال ای دی بخریم ارزش داشت بریم دنبال کیفیت و......
    همین لامپ پارس شهاب نوشته 25هزار ساعت عمر می کنه .اما عمرا بالای 10هزار ساعت عمر کنه با اینکه این شرکتها میرند جنس درجه یک پیدا می کنند (چون مرجوعی برای گارانتی حداقل تعداد داشته باشند)پس پی گیری اورجینال بودن جنس برای ماها خیلی سخته جز اینکه فروشنده معتمد پیدا کنیم یا آزمون خطا کنیم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      سلام
      از نظر دفع حرارت قطعا برد بزرگ بهتره اما برد بزرگ نورش پخشه اگر قرار باشه نور را با پرژکتور متمرکز کنید از برد بزرگ نمیشه استفاده کرد .برای مورد شما برد بزرگ بهتره
      بله قطعا هرچی دما کمتر عمر ال ای دی بیشتر با این قیمتهای بالای هیت سینکم که من دیدم فکر کنم به صرفه تر همون فن هست اگر صدای فن هم اذیت می کنه فن 12سانت استفاده کنید .که صداش کمتره

من لامپ اتاق را مثال زدم که بگم خیلی چیز معمولی در بازار است
      این دقیقا لامپ اتاقم است
      <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 20px;">کاربُرد:</span><br> &bull;&nbsp; مناسب برای روشنایی عمومی، منازل مسکونی، محیط&zwnj;های اداری و تجاری، هتل&zwnj;ها، فروشگاه&zwnj;ها، بیمارستان&zwnj;ها، رستوران&zwnj;ها و موزه&zwnj;ها<br> &bull;&nbsp; جایگزین 2 عدد لامپ 150 وات التهابی</p> <p style="text-align: justify;">&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 20px;">شرایط استفاده:</span><br> &bull;&nbsp; قابل استفاده در شرایط محیطی سرد، خشک و مرطوب<br> &bull;&nbsp; اطمینان حاصل نماییدکه نصب یا تعویض این محصول در گستره ولتاژ مناسب صورت گرفته است.<br> &bull;&nbsp; این محصول را با تجهیزات کنترل&zwnj;کننده نور (Dimmer) استفاده نکنید.<br> &bull;&nbsp; در زمان نصب، تعویض و تمیز کردن محصول،&nbsp; جریان برق را قطع نمایید.<br> &bull;&nbsp; از جداسازی اجزاء، تعمیر و یا تغییر در محصول خودداری نمایید.<br> &bull;&nbsp; این محصول را در مجاورت اشیاء قابل اشتعال همچون کاغذ یا پارچه قرار ندهید.<br> &bull;&nbsp; در مکان&zwnj;های با احتمال ریزش آب و یا در دمای بسیار بالا استفاده نشود.<br> &bull;&nbsp; از تماس دست با محصول در زمان روشن بودن و یا اندک زمانی پس از خاموشی به سبب حرارت بالا خودداری شود.<br> &bull;&nbsp; این محصول را در فضای کاملا بسته نصب ننمایید.<br> &bull;&nbsp; در زمان نصب در چراغ با وزن مشخص به این نکته توجه شود که این محصول وزن بیشتری نسبت به لامپ جایگزین شده دارد.<br> &bull;&nbsp; برای نصب از سرپیچ مناسب و استاندارد استفاده نمایید.</p>

من جز همین سئول و ادیسون(که فرمودید نماندگیش جمع شده) و برند معروف کری چیز خاصی نمیشناسم .برند که خیلی هست همه هم میگند درجه یک و ساخت کره و تایوان .برای مصارف شخصی هم ارزش نداره آدم بره پی گیر بشه که جنس اورجیناله و......ما نهایت 500هزار تومن ال ای دی می خریم فوقش فیک هست می سوزه حالا قرار بود ماهی چند صد میلیون ال ای دی بخریم ارزش داشت بریم دنبال کیفیت و......
      همین لامپ پارس شهاب نوشته 25هزار ساعت عمر می کنه .اما عمرا بالای 10هزار ساعت عمر کنه با اینکه این شرکتها میرند جنس درجه یک پیدا می کنند (چون مرجوعی برای گارانتی حداقل تعداد داشته باشند)پس پی گیری اورجینال بودن جنس برای ماها خیلی سخته جز اینکه فروشنده معتمد پیدا کنیم یا آزمون خطا کنیم
      سلام مجدد.... خیلی ممنون برای مطالب زیباتون
      محمد جان بالاخره بستمش ... دفع حرارت با فن بسیار خوب انجام میشه....
      برد خود LED های SMD هم دفع خوبی داره..... نور بسیار بالاست و اصلا
      چشم را نمیزنه چون غیر مستقیمه... انگار روز شده و همه چیز مشخص و
      تفکیک رنگ خیلی خیلی خوب....بله برد بزرگ اینجا به کمک من اومده ونور
      را به خوبی بر روی سقف پخش کرده و یک نواخت است.... من آن را در نزدیکی
      سقف و حدود یک متر پایینتر قرار دادم...
      پس شد کری - ادیسون - سئول..... یکی هم اسرام هست و یکی که تبلیغش را
      زیاد دیدم.... انگار بریج لوکس نامی است که میگن آمریکایی هست... کری محمد
      جان آمریکایی هست؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این را یادم رفت عرض کنم.... صدای فن خیلی خیلی کمه... البته قبلا با همین
      خنک کننده و سری های دیگر دیپ کول کار کردم... خیلی صدای فنهاش پایینه..
      البته کولر مستر تایوان بهتره ولی دیپ کول چین هم خیلی با کیفیته.. گرین ایران
      هم که همان دیپکول هست هم چیزای خوبی داره....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام مجدد.... خیلی ممنون برای مطالب زیباتون
        محمد جان بالاخره بستمش ... دفع حرارت با فن بسیار خوب انجام میشه....
        برد خود LED های SMD هم دفع خوبی داره..... نور بسیار بالاست و اصلا
        چشم را نمیزنه چون غیر مستقیمه... انگار روز شده و همه چیز مشخص و
        تفکیک رنگ خیلی خیلی خوب....بله برد بزرگ اینجا به کمک من اومده ونور
        را به خوبی بر روی سقف پخش کرده و یک نواخت است.... من آن را در نزدیکی
        سقف و حدود یک متر پایینتر قرار دادم...
        پس شد کری - ادیسون - سئول..... یکی هم اسرام هست و یکی که تبلیغش را
        زیاد دیدم.... انگار بریج لوکس نامی است که میگن آمریکایی هست... کری محمد
        جان آمریکایی هست؟؟؟؟

این را یادم رفت عرض کنم.... صدای فن خیلی خیلی کمه... البته قبلا با همین
        خنک کننده و سری های دیگر دیپ کول کار کردم... خیلی صدای فنهاش پایینه..
        البته کولر مستر تایوان بهتره ولی دیپ کول چین هم خیلی با کیفیته.. گرین ایران
        هم که همان دیپکول هست هم چیزای خوبی داره....
        سلام
        ارادت
        همین که نور خوب ازش گرفتید به سختی هاش می ارزد
        بله کری و بریجلوکس برند آمریکایی هستند اما کجا تولید میشه و اینها که تو ایرانه اورجیناله یا نه من نمی دونم .
        خیلی برند ها تو ایران ظاهرا هستند مثلا الان سه تا برند به ذهنم رسید اورلایت و epistarو سیتیزن ژاپن .مثلا سیتیزن را لیون الکترونیک 10واتش را داره 145تومن .پس جنس اورجینال هم پیدا بشه قیمتها نجومیه
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نکات خیلی خوب و مفیدی اشاره کردن دوستان
          و کلا با گفته های بازاری ها هم تضاد شدید داره بازاری ها و مصرف کننده ها طوری صحبت میکنن آدم فکر میکنه ال ای دی رستم دستان ه هیچیش نمیشه
          اوایل امسال یه لد 220 ولت 20 (یا 18) وات خریدم 20 تومن
          یه هیتسینک 7*9 با عمق 4 سانت(و فن) داشتم وصلش کردم تقریبا10 دقیقه بعد دماش به حدی رسید که دستو میسوزوند
          مجبور شدم یه فن بذارم براش و چون صداش اذیت میکرد یه مقاومت گذاشتم دورش بیاد پایین(عمرشم بیشتر بشه) الان دوروبر 40-50 باید باشه فقط یه گرمای خفیفی داره. صدای فن شنیده میشه ولی قابل تحمله. اندازه هیتسینکم چون کوچیکه از فن های 12 سانت دور پایین نتونستم استفاده کنم
          فن ممکن بود از کار بیوفته یه مدار کوچیک با ntc و یه اپامپ گذاشتم که فقط اگه دما در حد مجاز بود رله رو وصل کنه
          نور خوبی داره ولی بدی هاش اینه
          -قیافه ش جالب نیست
          -نورش نوسان داره با چشم مشخص نمیشه ولی جلوش دست تکون میخوره قشنگ مشخصه اینم فکر میکنم از درایورشه که حالا نمیدونم دقیقا چیکار کردن ولی نتیجه خوبی نداده
          -چشم رو میزنه. برای رفع این مورد طلق هایی که پشت تلویزیون ها هست برای پخش نور از اونها خریدم ولی خب نور رو مقداری احساس کردم کم میکنه برا همین نذاشتم

مشکلاتی که من باهاش مواجه شدن اینا بودن
          -دقیقا یا حدودا نمیشه فهمید ال ای دی که میخوای بخری چند واته حتی یه لد 50 وات رو فروشنده تست کرد نورش کمتر از 20 وات بود انگار. البته چون مستقیم به چشم میخوره زیاد نمیشه تشخیص داد
          جدیدا هم یه 30 وات 220 ولت خریدم 45 تومن نمیدونم چند واته واقعا. با اندازه گیری جریان شاید بشه حدودی فهمید ولی وقتی میخری از کجا میشه فهمید چند واته؟؟!! (نگید فروشگاه مورد اعتماد)
          -هیتسینک خیلی گرونه
          -قاب درست حسابی هم معمولا یا پیدا نمیشه یا اونم به حدی گرونه که صرف نمیکنه
          فروشنده ها هم دیگه انده انصافن اول سال یه فن دست دوم 8 سانتی رو میگفتن 30 تومن (از فروشگاه چنتا استوک گرفته بودم 5 تومن)
          هیتسینک رو که نگم اصلا اون موقع همین هیتسینک رو 30 میگفتن الان 60-70 شاید ندن.
          از این هیتسینک های متری هم بود متری 300 میگفتن(فروردین) اونم بنظر خیلی خوب و به صرفه میومد ولی جای زیادی میگرفت

من غیر از ال ای دی همه وسایل رو قبلا داشتم ولی فروردین ماه حساب کردم بدون قاب و با فن و هیتسیک مناسب +اداپتور برای راه اندازی فن، قیمت هر وات 3 تومن میشد (1 تومن برای خود لد و 2 تومن هیتسینک و بقیه وسایل)

جدیدترین ویرایش توسط afceaglee2013; ۱۸:۲۹ ۱۳۹۹/۰۹/۲۰.
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... خوب هستید دوست من.... چه خبر؟؟؟؟
            چند نکته به فکرم رسید ... عرض کنم:
            1- به نظر من نباید نور را مستقیم بتابانیم و از فیلتر استفاده کنیم... نور را به صورت
            کاذب باید استفاده کرد... این را از یک پروفسور فوق تخصص چشم پزشکی یاد گرفتم....
            2- هیتسینکهای بخش الکترونیک ... معمولا اولا هم گران هستند و ثانیا معمولا تولید ایران
            با پره های بزرگ و دفع حرارت پایین و غیر مهندسی.... هیتسینک را از بخش کامپیوتر خریداری کنید..
            مثلا این دو لینک را مقایسه کنید .... کدام به نظرتان بهتر است؟؟؟!!!

https://efarvahar.ir/heat-sink/658-%D9%87%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-15-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-200x122x16mm.html

یکی ایرانی و با پره های بزرگ و دفع بد حرارت که بارها تست کردیم ..... و بدون فن....
            و دیگری سیستم خارجی و مهندسی و پره های نازک و دارای یک فن بیصدا و با کیفیت....
            3- فن جدا و یا کلا فن های استوک مناسب نیست... سیستم کولر (فن و هیتسینک) یک برند خوب
            را خریداری کنید که حتی اگر کمی گرانتر شد... هم استاندارد و مهندسی است و هم صدای فنها بسیار پایین
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
              خیلی برند ها تو ایران ظاهرا هستند مثلا الان سه تا برند به ذهنم رسید اورلایت و epistarو سیتیزن ژاپن .مثلا سیتیزن را لیون الکترونیک 10واتش را داره 145تومن .پس جنس اورجینال هم پیدا بشه قیمتها نجومیه
              http://lionelectronic.ir/products/93...-36V-10W-531LM
              محمد جان این سایت دیگه داره خیلی یک LED را بالا میفروشه.... همه سایتها روی 20 تا 40 تومان قیمت 10
              تا 20 وات COB را قیمت میدهند... بعضی سایتها واقعا گران فروش هستند... مثلا نمایندگی آمازون در ایران...
              یک پک ال ای دی را 1400 قیمت گذاشته... این قیمتها درست نیست...... خود چیپ سئول حدود 400 قیمت
              داره که 50 عدد آن حدود 20 در میاد و با برد حدود 25 که خیلی سود هم بخواهند بکنند همان 44 میشود...

دیدگاه

تنها راه استفاده از COB های معروف 50W که 12V هستند استفاده از یک فن در پشت هیت سینک است.
                من برای تست یک عدد از این COB را روی هیت سینکِ سی پی یوییِ نیم کیلویی با چسب سیلیکون چسباندم و لای پره های هیسینک سنسور دماسنج را قرار دادم.
                دمای آن تنها در سه دقیقه کارکرد به 90 درجه رسید.
                حرارت بقدری زیاد شد که خمیر سیلیکون را به مرز ذوب شدن و سر خوردن COB از روی هیت سینک رساند!
                البته دما همچنان داشت بالا می‌رفت و مرز صد درجه را قطعن رد می‌کرد.
                بخاطر ترس از دَمیج شدن، تغذیه را قطع کردم.
                در ادامه یک فن مربعی 5×5 را پشتِ هیت سینک قرار دادم و دما بعد از یک دقیقه کارکرد دقیقن به 30 درجه رسید.
                که بهترین دمای ممکن برای کارکرد این محصول است و باعث می‌شود بتواند سالها بی وقفه کار کند.
                « ممنون از ادمین های زحمتکش و صبورِ بهترین فروشگاه و فروم‌ الکترونیک در ایران »

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X