اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز شدید ساب ووفر اسپیکر لاجیتک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

چه تعداد اضافی خازن خریدید ؟
    میتونید با سری موازی بستن خازن ها ، خازن بدون قطب بسازید.
    میشه از خازن قطب دار برای پنکه استفاده کرد و خازنرو بدون قطب کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Logitech نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییتون. تمام خازن های الکترولیتی رو تعویض کردم و مشکل همچنان پابرجاست. فقط در بخش تغذیه، یک خازن 150 میکروفاراد 400 و 100 میکروفاراد 25 ولت وجود داره که تعویض نکردم. خازن 400 ولتی رو حرارت متمرکز دادم، تغییر در مشکل مشاهده شد. احتمال خرابی این خازن زیاد هست؟ خازن های سرامیکی رو هم با چشم دقیق نگاه کردم و مورد خاصی ندیدم. مولتی متر ندارم متاسفانه. بقیه خازن ها رو هم که نمیدونم. سردرگم شدم والا.
      تقریبا بیشترین فشار روی خازن 400 ولت صافی ورودی وجود داره.
      و احتمال خرابی زیاد هست.

دیدگاه

تقریبا بیشترین فشار روی خازن 400 ولت صافی ورودی وجود داره.
        و احتمال خرابی زیاد هست.
        سلام آقای مهندس. وقت شما بخیر. مشکل نویز و لرزش بی خود و بی جهت ساب ووفر به دلیل اتصال بین پایه های آی سی 084C ناشی از چسب سیاه رنگ در اطراف خروجی ساب ووفر بود. مشکل از کار افتادن ساب ووفر در حجم صدای کم و وصل شدن در حجم صدای بالا با تعویض خازن هایی که شما عرض کردید، رفع شد. متاسفانه با یک مشکل جدید مواجه شده ام. در کانال سمت راست، فقط زمان پخش صدا، صدای زر زر شنیده میشه (در حالتی که ورودی نداره هیچ نویزی نداره) و با افزایش صدا، شدت آن هم بیشتر میشه. در مقابل در کانال چپ هیچگونه نویزی شنیده نمیشه. بسیار ناراحت شدم. بازخورد شما چیست؟ در پایان از راهنمایی و وقتی که میذارید تشکر می کنم.
        جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۱۱:۴۸ ۱۴۰۲/۱۲/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
          سلام
          ​​​​​​ساب نویز داری قطعا ای سی هم غیر عادی داغ میکنه ، کافیه لمس کنی ، که در اینصورت بگرد دنبال خرابی در همون محدوده، یا خود ای سی، مهمتر تغذیه هست من خودم ی مدت درگیر نویز بودم با امپی که خودم سر هم کردم، با کوتاه کردن سیم تغذیه و جدا کردن از بخش صوت مشکل نویز به کلی رفع شد، بدون مولتی متر هم خیلی سخت بشه عیب یابی کرد ، ولی در کل اینقدر مدار کوچیک و جم جوره راحت میشه عیب یابی کرد، ی چیز مهم دیگه هم اینه گاهی امپ سالمه مصرف کننده ایجاد نویز میکنه، مشکل مشابه صدای کامپیوتر من که نویز شدید داشت با ی کارت صدا به کلی رفع شد
          سلام دوست عزیز. بابت وقتی که گذاشتید قدردانی می کنم. بله، مشکل نویز با رفع چسب های بین پایه های آی سی محدوده خروجی ساب ووفر حل شد. اما متاسفانه با مشکلی جدید مواجه شدم که در پست بالا نوشتم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز. بابت وقتی که گذاشتید قدردانی می کنم. بله، مشکل نویز با رفع چسب های بین پایه های آی سی محدوده خروجی ساب ووفر حل شد. اما متاسفانه با مشکلی جدید مواجه شدم که در پست بالا نوشتم.
            سلام
            بعید بنظر میرسه نویز بخاطر چسب باشه! منظورتون چسب روی برد هست؟ پشت برد بررسی کنید لحیم سردی نداشته باشه، که بی ارتباط با مشکل جدید شما هم نیست، البته من از روی سرگرمی و تفریح تعمیرات میکنم نظر قطعی رو مهندس باید بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
              بعید بنظر میرسه نویز بخاطر چسب باشه! منظورتون چسب روی برد هست؟ پشت برد بررسی کنید لحیم سردی نداشته باشه، که بی ارتباط با مشکل جدید شما هم نیست، البته من از روی سرگرمی و تفریح تعمیرات میکنم نظر قطعی رو مهندس باید بده
              به نظر بله؛ اما حقیقت داره. حالا به هر علت. چک کرده بودم موردی ندیدم.

دیدگاه

به نظر بله؛ اما حقیقت داره. حالا به هر علت. چک کرده بودم موردی ندیدم.
                معمولا اینجور مشکلات زیاد پیش میاد که خیلی هم سادس
                چیزای جزئی رو چک کن که چک نکردی شاید مشکل از خود اسپیکر باشه خازن های برد هم سعی کن همرو عوض کنی
                حالا من مهندس یا چیز خواصی نیستم فقط تجربه های خودم رو بیان کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Armin13757513 نمایش پست ها

معمولا اینجور مشکلات زیاد پیش میاد که خیلی هم سادس
                  چیزای جزئی رو چک کن که چک نکردی شاید مشکل از خود اسپیکر باشه خازن های برد هم سعی کن همرو عوض کنی
                  حالا من مهندس یا چیز خواصی نیستم فقط تجربه های خودم رو بیان کردم
                  والا هر چی به ذهنم می رسید رو چک کردم. از سلامت اسپیکر فقط اطمینان ندارم. ولی چطور میشه که دقیقا در همین زمان مشکل دار بشه! تمام خازن های الکترولیتی روی برد با خازن های صوتی سیلمیک تعویض شده اند.

دیدگاه

والا هر چی به ذهنم می رسید رو چک کردم. از سلامت اسپیکر فقط اطمینان ندارم. ولی چطور میشه که دقیقا در همین زمان مشکل دار بشه! تمام خازن های الکترولیتی روی برد با خازن های صوتی سیلمیک تعویض شده اند.
                    به نظرم اسپیکر چپ و راستو جا به جا کن ببین بازم همون جوریه یعنی چپو بزار راست راستو بزار چپ سیم باند ها هم جا به جا کن
                    اگه درست نشد یه خازن بزار رو باند ها نویز کمتر میشه

دیدگاه

سلام آقای مهندس. وقت شما بخیر. مشکل نویز و لرزش بی خود و بی جهت ساب ووفر به دلیل اتصال بین پایه های آی سی 084C ناشی از چسب سیاه رنگ در اطراف خروجی ساب ووفر بود. مشکل از کار افتادن ساب ووفر در حجم صدای کم و وصل شدن در حجم صدای بالا با تعویض خازن هایی که شما عرض کردید، رفع شد. متاسفانه با یک مشکل جدید مواجه شده ام. در کانال سمت راست، فقط زمان پخش صدا، صدای زر زر شنیده میشه (در حالتی که ورودی نداره هیچ نویزی نداره) و با افزایش صدا، شدت آن هم بیشتر میشه. در مقابل در کانال چپ هیچگونه نویزی شنیده نمیشه. بسیار ناراحت شدم. بازخورد شما چیست؟ در پایان از راهنمایی و وقتی که میذارید تشکر می کنم.
                      با سلام مجدد ، چسب های قهوه ای رنگی که روی برد ها میزنن ، بعد از چند سال تیره تر میشه و خود بخود دچار خاصیت نیمه رسانایی میشه ( بسیاری مواقع به شکل عمدی توسط شرکت ها انجام میشه ) که باید به شکل ایمن کامل از برد پاک کرد که بنظر شما انجام دادید.
                      میتونید دوباره از وضعیتی که گفتید فیلمی بذارید ؟
                      اونطوری که برداشت کردم صدای خروجی راست دچار اعواج شده.

دیدگاه

با سلام مجدد ، چسب های قهوه ای رنگی که روی برد ها میزنن ، بعد از چند سال تیره تر میشه و خود بخود دچار خاصیت نیمه رسانایی میشه ( بسیاری مواقع به شکل عمدی توسط شرکت ها انجام میشه ) که باید به شکل ایمن کامل از برد پاک کرد که بنظر شما انجام دادید.
                        میتونید دوباره از وضعیتی که گفتید فیلمی بذارید ؟
                        اونطوری که برداشت کردم صدای خروجی راست دچار اعواج شده.
                        سلام مجدد آقای مهندس. خداقوت. متاسفانه شرکت ها رویه بدی رو برای کسب سود، در پیش گرفتند. ضمن قدردانی، فیلم های ضبط شده به پیوست ارسال شد (فیلم ها با صدای کم ضبط شده و با افزایش صدا، مشکل شدیدتر میشه). با سپاس فراوان
                        آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود
                        جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۱۶:۵۶ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲.

دیدگاه

سلام. وقت دوستان بخیر. امروز وضعیت ظاهری بلندگو راست رو چک کردم. متاسفانه چند قسمت از فوم دور بلندگو پاره شده. 2.75 اینچ هست. سوراند از چه جنسی پیشنهاد می دید؟ چسب چطور؟ چه مدل و چه برندی؟ تشکر
                          جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۰۹:۳۹ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X