خازن 220 میکرو فاراد 50 ولت ELNA ژاپن سری RSE Long Life . خازنی بسیار کمیاب از ELNA آمریکا (مربوط به تولیدات کارخانه النا در امریکا) با کیفیتی عالی و ویژگیهایی که فقط در خازنهای تولید شده از النا میتوان یافت !
خازن سیلور میکا 1.2 نانو فاراد 500 ولت Cornell Dubilier با پایداری فوق العاده بالا
سیلور میکا خازنهایی با ثبات و دقت فوق العاده بالا تحمل دمایی تا 150 درجه و بهترین گزینه برای منابع فرکانسی ، سیگنالها ، فیدبک و استفاده در تن کنترل هستند .
خازن سیلور میکا یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در آمپلی فایر گیتار است
خازنهای سری B41868 ساخت TDK EPCOS با ابعاد کوچک و طول عمر بالا و ریپل پذیری در کنار دمای کاری بسیار بالای 150 درجه، گزینه ی بسیار مناسبی برای مدارات ECU اتومبیل، دستگاه های صنعتی با دمای بالا و تمامی مدارات عمومی است.
[QUOTE=حمید الکترونیک;n1157177]خازنهای سری B41868 ساخت TDK EPCOS با ابعاد کوچک و طول عمر بالا و ریپل پذیری در کنار دمای کاری بسیار بالای 150 درجه، گزینه ی بسیار مناسبی برای مدارات ECU اتومبیل، دستگاه های صنعتی با دمای بالا و تمامی مدارات عمومی است.
.
LOS یکی از خاص ترین محصولات ELNA است که برای قسمت تغذیه ورودی سیستمهای صوتی High-End طراحی شده است
استفاده ترکیبی از “ابریشم طبیعی” و “کنف مانیل” (الیافی طبیعی از نوعی درخت موز) که به هم بافته شده اند بعنوان جداکننده، و فویل آلمنیومی بسیار خالص ،یک اثر بدیع از این خازن ساخته است که نمونه آن را در هیچ محصولی نمیتوان یافت.
درود
مباحث این تاپیک مدتی است که از عنوان خود خارج شده و به انواع خازنها و مشخصات آن می پردازد، بهتر است برای انواع خازنها یک تاپیک مستقل ایجاد شود تا بتواند در هنگام جستجو در سایت کمک بیشتری نماید.
درود
مباحث این تاپیک مدتی است که از عنوان خود خارج شده و به انواع خازنها و مشخصات آن می پردازد، بهتر است برای انواع خازنها یک تاپیک مستقل ایجاد شود تا بتواند در هنگام جستجو در سایت کمک بیشتری نماید.
با سلام ..خیلی،هم عالی و خوب هست نظر شما....
...اما اگر در ابتدای تاپیک خوب توجه کرده و خوانده باشید ..
دوست عزیز مون جناب پارسا ،،از کیفیت پایین امپلیفایر های،
ساخت خود ناراضی بودند ..و اینجانب با توجه به تجربه ای که در ساخت پری امپلیفایر و امپلیفایر دارم ..متوجه شدم که یکی از این عوامل پایبن بودن کیفیت امپلیفایر خود قطعات .
از جمله خازن و ترانزیستور و همچنین مقاومتهای،استفاده شده..می باشد ..و این معرفی خازنها و قطعات دیگر برای،
استفاده دوستانی است که این پستها را می خوانند .تا
بدانند
که قطعات هم نقش،کلیدی در ارتقا کیفیت امپلیفایر دارند .و به نقش،و کارکرد قطعات مرغوب واقف شوند..
و برای توضیح در باره خود خارنها نیست.........
،،باز هم از بذل توجه همه دوستان ممنون و متشکر هستم..
ارادتمند دوستان.
درود....
از آنجایی که خود بنده عاشق بیس هستم و دوستدار عاشقان بیس! با خودم فکر کردم که در این راستا میتوان کاری کرد و عاشقان بیس را خوشحال کرد تفکراتی انجام دادم...
چند وقت پیش با خودم فکر میکردم که آیا میتوان این مدار را تقویت کرد و صدایی بهتر از آن گرفت یا قابلیت BASS BOOST به آن اضافه کرد یا خیر کمی فکر کردم و آزمایشاتی انجام دادم.
در این مداری که تقریبا پارسال قرارش دادم! بیس آن راضی کننده بود ولی آنجور که معجزه کند و بیسی محکم و وحشتناک بزند! نبود...
با خودم فکر کردم که میتوان با این مدار که اپ آمپ ندارد و با ولتاژ تک کار میکند و بسیار ساده است و فقط یک ترانزیستور در آن بکار رفته میتوان بیسی لرزاننده گرفت یا خیر؟
بنابر این آمدم تغییراتی در این مدار ایجاد کردم تا بتوانم آن بیسی را بگیرم که بلندگو را حسابی تکان دهد!!
مدار اولیه ما مدار زیر بود که پارسال قرارش دادم:
اولین تغییر قابل توجه مدار حذف رگولاتور 7809 و استفاده از ترکیب سلف و خازن و دیود بجای آن است که با ولتاژ بالاتر مدار عملکردش بهبود یافت و کمی کیفیت آن بهتر شد..
دومین تغییری که انجام دادم برای بهبود کیفیت تریبل آن مقاومت های مربوط به طبقه تریبل را از 1K به 1.2K اهم تغییر دادم تا کیفیت کمی بهبود پیدا کند... ( تاثیرش محسوس بود.)
سومین تغییر کوچک برای کاهش نویز های احتمالی پتانسیومتر ولوم را از 100K به 50K کاهش دادم..
میتوانید برای کاهش دادن بیشتر نویز از ولوم 10K یا 20K استفاده کند اما کمی حجم صدای خروجی مدار کم خواهد شد...
و چندین تغییر کوچک دیگر....
چهارمین تغییر مهم مدار تغییر خازن بیس از 10nF به 100nF بود که بیس خروجی را بسیار بیشتر و بهتر میکرد ....
بنابراین آمدم و یک رله و یک کلید راکر قرار دادم تا بتوانم هم حالت bass boost را داشته باشم هم حالت عادی که حالت عادی از مداری که پارسال قرار دادم بیسش بیشتر و قوی تر است..
مدار ساده ما به اینصورت عمل میکند که طبق قانون سری خازن ها که ظرفیت آن کاهش پیدا میکند با کاهش ظرفیت خازن بیس ترانزیستور بیس مدار کم میشود.
CT=1/C1+1/C2+1/C3 و ..... است
که زمانی که رله خاموش است ظرفیت خازن بیس ترازیستور 50nf است و زمانی که رله روشن میشود خازن c4 از مدار خارج میشود و خازن بیس ترانزیستور 100nf میشود..
و با افزایش ظرفیت خازن بیس ترانزیستور بیس مدار بیشتر میشود و باکاهش ظرفیت خازن بیس مدار کمتر میشود و به حالت عادی بر میگردد.
همچنین میتوانید یک پتانسیومتر کوچک 50k روی خط بیس ترانزیستور قرار بدهید تا بتوانید حجم صدای خروجی مدار را تا مرز دیستورشن تنظیم کنید ( اینکار اجباری نیست..)
همچنین میتوانید برای استفاده از میکرو سوییچ جهت زیبایی کار از یک مدار فلیپ فلاپ ( قطع و و صل رله ) برای کنترل رله استفاده کنید...(خودم از کلید راکر جهت سهولت استفاده کردم....)
حتی میتوانید از کلید دوحالته هم استفاده کنید و به طور کلی رله را از مدار حذف کنید!! ( بنده در وسایلم کلید دوحالته نداشتم و از رله استفاده کردم...)
مدار بسیار دست باز و ساده است و میتوان هر تغییراتی را در آن ایجاد کرد..
مدار بدون و نویز و.... است و صدای آن بسیار صاف و پر قدرت است و عملکرد آن حرف ندارد...
همچنین تغذیه مدار میتواند با تغذیه آمپلی فایر یکی باشد..
مدار را تست کردم و از نتیجه ی آن با آی سی tda7388 راضی هستم...
سوالی داشتید در خدمتتان هستم...
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز ، مرسی بابت زحمتی که کشیدی دستت درد نکنه ، دوست عزیز اون پتانسیومتر 50 کیلو رو که گفتی بذاریم برای بیس ترانزیستور برای کنترل دیستروشن دقیقا چطور بذارم؟؟ حالتی که برای ولوم ها میذاریم ( تقسیم مقاومتی ) یا نه فقط برای ایجاد مقاومت ؟؟ و این که قبل خازن ها بذاریم یا مستقیم قبل پایه بیس ترانزیستور؟ و یکی هم اگه از BC550 استفاده کنم کیفیتش بهتر میشه؟
و اینم بگم که من یه طبقه پیش تقویت با NE5532 هم ساختم که با 12 ولت تک کار می کنه که زمین مجازی ایجاد کردم و در واقع داره با 6 ولت دوبل کار می کنه و خوبم هست ولی چون دامنه ولتاژ تغذیه آی سی پایینه نمی تونم زیاد گین رو بالا ببرم و برای همین می خوام بدونم که این مداری که گذاشتید رو اگه قبل از اون طبقه بذارم و گین آی سی رو حدودا تا 2 یا 3 برابر ببرم این جواب میده؟ ( گین مدارتون در حال حاضر چقدره ؟ در حالت عادی و بدون بیس بوست صدا چقدر تقویت میشه نسبت به حالت خروجی پلیر؟ )
ببخش یکم سوالام زیاد شد ( و تو عکس شماتیک اشتباها خازن C4 رو 100 میکروفاراد زدید که فکر کنم باید 100 نانوفاراد می بود درسته؟ )
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز ، مرسی بابت زحمتی که کشیدی دستت درد نکنه ، دوست عزیز اون پتانسیومتر 50 کیلو رو که گفتی بذاریم برای بیس ترانزیستور برای کنترل دیستروشن دقیقا چطور بذارم؟؟ حالتی که برای ولوم ها میذاریم ( تقسیم مقاومتی ) یا نه فقط برای ایجاد مقاومت ؟؟ و این که قبل خازن ها بذاریم یا مستقیم قبل پایه بیس ترانزیستور؟ و یکی هم اگه از BC550 استفاده کنم کیفیتش بهتر میشه؟
و اینم بگم که من یه طبقه پیش تقویت با NE5532 هم ساختم که با 12 ولت تک کار می کنه که زمین مجازی ایجاد کردم و در واقع داره با 6 ولت دوبل کار می کنه و خوبم هست ولی چون دامنه ولتاژ تغذیه آی سی پایینه نمی تونم زیاد گین رو بالا ببرم و برای همین می خوام بدونم که این مداری که گذاشتید رو اگه قبل از اون طبقه بذارم و گین آی سی رو حدودا تا 2 یا 3 برابر ببرم این جواب میده؟ ( گین مدارتون در حال حاضر چقدره ؟ در حالت عادی و بدون بیس بوست صدا چقدر تقویت میشه نسبت به حالت خروجی پلیر؟ )
ببخش یکم سوالام زیاد شد ( و تو عکس شماتیک اشتباها خازن C4 رو 100 میکروفاراد زدید که فکر کنم باید 100 نانوفاراد می بود درسته؟ )
درود...
همانند یک ولوم معمولی منفی به منفی تغذیه و خروجی پتانسیومتر به سمت مدار پیش تقویت کننده و ورودی پتانسیومتر هم صدا...
فقط برای تنظیم شدت ورودی صدای ترانزیستور است که صدا وارد دیستورشن نشه و خرابی صدا پیش نیاد و صدا تا بهترین حالت خود تنظیم شود....
قبل از خازن ها بگذارید چون عمل کوپلینگ و .... در مدار انجام میشود و نیازی به اضافه کردن چیزی نیست....
تفاوت خاصی میان BC550 و BC547 نیست و میتوان گفت مشابه همدیگر هستن و فرقی نمیکند در این مدار از کدامشان استفاده کنید...
حتی میتوانید از C945 و 2N2222 و ..... هم استفاده بکنید!!
نیازی به استفاده از NE5532 نمیباشد و همین ترانزیستور هم نقش همان آی سی را بازی میکند.... با این فرق که ترانزیستور با ولتاژ تک دارد کار میکند و بسیار ساده تر است...
گین تقویت ترانزیستور تقریبا میشود گفت که به سیگنال ورودی بستگی دارد اما میتوان گفت گینی بین 10 تا 30 برابر دارد... (به همین دلیل میگم که حتما پتانیستومتر بزارید و ضریب تقویت را بتوانید کنترل کنید و اونو تا مرز بهم ریختگی تنظیم کنید.)
بدون بیس بوست صدای آن کمی بدون بیس است و یک صدای فلت و معمولی قابل کنترل! اما مدار بیس بوست را بگذارید به خوبی بیس خوبی میگیرید(پیشنهاد میشود...)
من این مدار را روی آی سی های TDA7377 و TDA7388 تست کردم و به خوبی جواب داده و صدا بسیار خوب است...
خازن C4 هم 100 نانوفاراد است که به اشتباهی تایپ شده 100UF..
اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وببه دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
دیدگاه