اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت آمپلی فایر 1200 وات برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ساخت آمپلی فایر 1200 وات برای ساب

درمورد سنجش و اندازه گیری وات،و نظرم که نسبی هستند هم بگم که ما ملزومیم چندتا وات رو بعنوان پایه بپذیریم،ولی میتونیم از بزرگان عرصه قرن19 یادی و تشکری کنیم که مارو از اینها فارغ کردن و مبنای پایه ای بنا کردن،خودتون هم میدونین هیچ وقت توان ورودی نمیتونه حتی اندکی با خروجی تفاوت داشته باشه و P=V.Iهم که میدونین در عین سادگی توان واقعی بر حسب ژول/ثانیه به ما میده،همینجا مشخص میشه که وات یه واحد شناوره(وابسته)!و اگه ما به یکاهای دیگه هم تبدیلش کنیم بازم همینطوره،و اگه تو فرمولهای دیگه بکارش ببریم که قمر*عقرب میشه!درواقع وات مثله یه عکس نیست که بدند دست ما و ما بزرگی و کوچیکیش رو تعیین یا قشنگی و زشتیش رو تایید کنیم،کاملا وابسته است به یکاهای دیگه و شرایطی که با هم تناسب دارن
    در حقیقت واتهای صوتی همه یه مقدار نسبی و وابسته واسه مقایسه اند وگرنه وات نمیتونه وجود عینی و خارجی داشته باشه،چرا ما نمیایم شدت و تراز و دامنه صوتی و معیارهای واقعی رو بررسی کنیم؟!!!!مثلا یه اشتباه تو این زمینه رو مثال میزنم:جام جهانی رو که پیگیری میکردین و از حواشی و مخصوصا شیپور مخصوص آفریقایی ها خبر دارین،خبرها اینو گفتن که طبق بررسیهای دقیق و...فهمیدن توان صوتی این بوقها در حد صدای غرش هواپیمای جت هنگام خیز از زمینه!!!!!!!!!!!!البته محاسبات درسته،محاسبه همین رو میگه ولی مشکل اینجاست که به تابع شرایط بودن وات پی میبریم،اندازه هواپیما،فاصله ما از اون،بسامد و دامنه تولیدی و...همه اینها تو یه تناسب طوری کم و زیاد میشن که محاسبه میگه صدای یه بوق نیم متری صداش مثله موتور جته :eek: :mrgreen:
    ابلته نمیگم محاسبه تراز صوت کار راحتیه ولی ارزش اینو داره که به استناد یه واحد کاملا علمی کارمون رو به همه بیان کنیم
    از همتون ممنون،ببخشین سرتونو درد آوردم
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

دوست عزیز شماتیک و پی سی بی مدار معروف av800 طراحی آقای halton رو برای شما پ کردم
      90ولت دوبل 2kva نیاز داره اما قدرت خروجی.....
      سعی کنید هیت سینک بزرگ و گوشت دار :redface: انتخاب کنید.
      http://joojoo0065.persiangig.com/ISO-8859-1__PCB800.pdf
      قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

آره مدار متقارن انتونی هولتونی که سابقه چندان درخشانی نداره ولی این مدار خوبیه هرچند ظاهرا تو صداهای بالا و استفاده متناوب یه محدوده ای از صداهای غیر دلنشین رو بهمراه داره هرچند خودم نساختم
        جزوه کامل ساخت و قطعاتش هم هستاگه کسی بخاد پلود بشه در خدمتیم
        اگه بشد درایورهاش رو واسه ماسفتهای 250 یا سری المان 200آمپر مچ کرد هم هزینه و هم نتیجه بهتری شاید بدست میومد،شاید.....
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

اگه ممکنه واسمون پ کن مهندس

دیدگاه

چشم بزرگوار در اسرع وقت تا فردا حتما قرارش میدم

دیدگاه

خدمت آقای صالحی،فایل کامل شماتیک و قطعات و مدار گسسته بهمرا توضیحات کامل ساخت و مدار تغذیه داخل یه فایل و پی سی بی پشت و دورویه تو یه فایل دیگه واسه دانلود
              http://s1.picofile.com/sasanscience/...s/PCB.PDF.html
              [url=http://s1.picofile.com/sasanscience/Documents/800W_.PDF.html]http://s1.picofile.com/sasanscience/Documents/800W_.PDF.html[/url

راستی یه سوال،اون پروژه ای که گذاشتین فایلهای پی سی بی با برنامه پروتئوس باز میشن؟من express pcb فعلا تو دستمه،روش دیگه ای هم هست؟آخه پی سی بی موجود تو فایل ورد از کیفیت خوبی برخوردار نیست :cry:

دیدگاه

آقای صالحی درمورد مداری که تو یه پست مطرح کرده بودین که هم فیلتر و هم خروجی ساب داشت و آی سیش Ptبود خواستم بگم اگه امکانش هست واسه ما هم پی سی بی و مدارشو محبت کنی چون الان من دارم از یه تون کنترل 4 ولومه ساده lf353و 4558 استفاده میکنم. :angry:

دیدگاه

خدمت شما-پروژه کامل کنترلر صدا با pt2353 همراه شماتیک و پی سی بی که خودم ترسیم کردم. دیتا شیت و عکس پی سی بی و شماتیک و فایل اصلی پروتل همه در یک فایل زیپ تقدیم به شما:
                  دیتا شیت این آی سی رو نگاه بنداز تا ببینی په قدرتی داره این pt!!!!.

پسورد فایل: salehi
                  http://joojoo0065.persiangig.com/ele...20r.salehi.zip

دیدگاه

آقا مدار رو تست کردم مشکلی نداره :nice:-
                    بعد از وصل شدن تغذیه با زدن کلید vol up صدا وصل میشه اما کمه-چند بار بزنید و ولوم رو زیاد کنید.
                    برای تغذیه اصلی 8ولت و برای ولتاژ رفرنس 4ولت رو در نظر بگیرید.
                    نکته اینکه ولتاژی که بهش میدید بسیار صاف باشه در غیر این صورت صدا نیویز زیادی داره!!.حتی بعد از lm317 حتما یک خازن 4700u بزارید.
                    بیشتر از 8ولت ندید به مدار.
                    مقدار های زیر رو بسته به کراس آور خودتون در نظر بگیرید. من اینطور در نظر گرفتم:
                    c=0.033u
                    c1=0.1u
                    c2=0.047u
                    خازن ها حتما mkt یا تانت باشند.
                    ورودی حساس هست و تو ورودی های بالا خروجی به اشباع میره اگر این مشکل واستون پیش اومد تو هر ورودی یک مقاومت 100k به زمین وصل شده که مقدار اونو بسته به مقدار به اشباع رفتن خروجی کم کنید تا مشکل حل بشه.
                    مقدار رفرنس رو دقیق تنظیم کنید.
                    توان خروجی قدرت کمتری نسبت به ورودی داره که با وصل کردن هدفن میتونید اینو حس کنید-بنابراین برای وصل کردن به یک پاور امپ حس میکنم نیاز هست که یک مرحله تقویت مقدماتی بشه.
                    موفق باشید.

دیدگاه

خیلی عالی
                      مهندس فیلتر بالا گذرش عملا چطور بود؟باتوجه به فرکانس حدود بالای500 هرتز به احتمال قوی اعم صدا از جمله صدای موزیک و خواننده از این فیلتر عبور میکنه درسته؟
                      درمورد ورودی امپ قدرت PO بیشتر توضیح بدین
                      اون lm که گفتی منظور کدومه!!؟ اگه محبت کنین بگین فایل پروجکت پی سی بی با چه برنامه ای اجرا میشه؟(اکسپرس که ناقص اجراش کرد،پروتل الان تو دسترسم نیست،پروتل درست بازش میکنه؟) :job:

دیدگاه

چشم.
                        با protel altium بازش کنید.
                        منظورم از lm317 رگلاتوری هست که ولتاژ اصلی و رفرنس رو تامین میکنه که 2تا lm317 خواهیم داشت.و از lm317 استفاده میکنیم چون رگلاتور 8ولت در سری78xx تو رنج نیست.
                        در مورد خروجی po راستش خودم هم متوجه نشدم و در datasheet همچیزی به اون صورت نگفته.فقط تست کردم زمانی که سوئیچ po زده میشه خروجی po یه سیگنالی داره.چون وقت نداشتم دقت نکردم ببینم چیه.به محض اینکه متوجه شدم همینجا میگم.
                        فیلتر بالاگذر و پایین گذر خیلی عالی هستند و از خروجی midrange از فرکانس پایین خبری نیست و همینطور خروجی ساب که بیس خیلی نرم و زیبایی داره.تنها عیبی که داره اینه که تو خروجی میدرنج یک مقدار خیلی خیلی خیلی کمی نویز ثابت وجود داره که البته باید حساب کرد که این نویز کم رو اگه یک آمپ قدرت مثل av800 تقویت کنه.... :redface: البته همچین چیزی عجیب هست و این احتمال رو میدم که از خازنها یا ولتاژ رفرنس و dc کامل نبودن تغذیه بوده باشه.
                        بازم تاکید میکنم ولتاژ رفرنس بالای 4ولت باعث میشه هم به آی سی ضربه برسه هم تو ولومهای بالا خروجی همرا با نویز بشه و به اشباع بره.
                        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام.
                          من هم AV800 رو ساختم و بدون مشکل داره کار میکنه. البته بایاس طبقه آخر یه کم اذیتم کرد ولی حل شد.
                          این ای سی pt2325 هم در برخی اسپیکرها از جمله MICROLAB استفاده میشه ولی اگه برای امپلی قدرت لازمش دارید توصیه میکنم از همون مدارات گسسته استفاده کنید چون کیفیتش به پای مدارات گسسته نمیرسه و حساسیت خیلی زیادی هم داره.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
                            وقت بخیر

من دنبال یک کیت آمپلی فایر و پری آمپلی فایر وحشی میگردم

حدود 50 وات rms قدرت که

قابلیت ترکوندن یک ووفر قوی رو داشته باشه

ممنون میشم کمکم کنید
                            anabolic STEROID

دیدگاه

اینو ببین
                              http://www.behnamkit.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=fl ypage.tpl&product_id=59&category_id=11&amp ;vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=67

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kevin.levrone
                                سلام
                                وقت بخیر

من دنبال یک کیت آمپلی فایر و پری آمپلی فایر وحشی میگردم

قابلیت ترکوندن یک ووفر قوی رو داشته باشه
                                oo: oo: oo:
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X