اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار آمپلی فایر با 2n3773

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار آمپلی فایر با 2n3773

اره من که 400 واتشو دیدم 15 تومن 100 واتشم دارم
    در ضمن وات امپلی 2 نوع است یکی pm-poو دیگری rms خوب بحث ما روی rms یا توان واقعی است توان pmpo توان نوک قله ماکسیموم هستش و نوع باند و سیمو غیره میاد وسط توان ضرب در چند تا عدد میشه و توان ماکسیموم لحضه ای دروغکی به دست میاد :eek:
    یه امپلی فایر 200 وات حدود 3000 تا 6000 وات توان pmpo داره این توان رابطه مستقیم به نوع باند قاب باند داره پس بی خودی بحث نکنید :twisted:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

کسی قصد بحث نداره. مسئله اینه که کسی به شما یه آمپلی 400 وات 15 تومن نمیده.
      یعنی اصلاً امکان نداره.
      برای یه آمپلی 400 وات و به قول خودتون RMS شما نیاز به ترانسی دارید که حداقل 60 ولت متقارن 5 آمپر رو بهتون بده. آیا شما جرات میکنید این تغذیه رو به اون آی سی بدید؟؟
      میشه شماره آی سی رو بفرمائید؟؟؟؟؟
      از همه اینها گذشته به طور کلی کیفیت صدای آی سیها برای مدارات مهم و با کیفیت رد شده است . اگه مطالبی که در فرومهای مختلف انجمن مطرح شده رو بخوانید متوجه خواهید شد که بارها و بارها در این مورد بحث شده و نتیجه هم مشخص و واضح است.
      میتونید یه نمونه 400 وات رو توی همین انجمن که توسط این حقیر ساخته شده و البته دوستان دیگر هم اقدام به ساختنش کردند رو ببینید.
      مداری که حداقل تغذیه 600 واتی لازم داره و با 75 ولت متقارن و در مجموع 150 ولت کار میکنه.
      ولی ممنون میشم شماره آی سی رو بدید. :read:
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام.

چندتا سوال دارم در مورد این مداری که گزاشتین...

1- این مدار کلاسش AB هست؟

2- میشه با زیاد کردن یا کم کردن ترانزیستور های خروجی توانشو کم و زیاد کرد؟

3- برای باند خربزه ای توی ماشین میشه از این مدار استفاده کرد( از نظر کیفیت میگم)

و اینکه چقدر شماتیک زیبایی داره همراه با عکس قطعات که خیلی جالبود بنظرم

با پروتعوس کشیدمش ولی مشکل بایاسینگ داره! +- 35 ولت بهش دادم و یه بار 4 اهمی براش گزاشتم ولی بیشتر از 45 وات ترانزیستور بالایی شکست روی موجش دیده میشه!

اینم فایلش
        http://www.4shared.com/file/j8KfO-rK/amp.html

دیدگاه

دوستان باور کنید اگر یک امپلی خوب و با کیفیت بخواین همون نقشه ی امپلی 120 واتی که گذاشتم عالیه مطمئن باشید از ساختش پشیمون نمیشید فقط یکم خرجش بالاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            دوستان باور کنید اگر یک امپلی خوب و با کیفیت بخواین همون نقشه ی امپلی 120 واتی که گذاشتم عالیه مطمئن باشید از ساختش پشیمون نمیشید فقط یکم خرجش بالاست
            کدوم!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              با سلام.
              چندتا سوال دارم در مورد این مداری که گزاشتین...

و اینکه چقدر شماتیک زیبایی داره همراه با عکس قطعات که خیلی جالبود بنظرم

با پروتعوس کشیدمش ولی مشکل بایاسینگ داره! +- 35 ولت بهش دادم و یه بار 4 اهمی براش گزاشتم ولی بیشتر از 45 وات ترانزیستور بالایی شکست روی موجش دیده میشه!

اینم فایلش
              http://www.4shared.com/file/j8KfO-rK/amp.html
              من این آمپ رو ساختم و عکسش هم رو سایت بوده. مدار خوبی هستش و من باسوئیچینگ راهش انداختم برای ماشین. خوب هم جواب داد. فقط توی اتصال کوتاه خیلی سریع میسوزه.
              موفق باشید

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ممکنه فوزولتا" بپرسم از کدوم نقشه برای سوئیچینگ توی ماشین استفاده کردین و چه ولتاژی و چه جریانی تونستید تولید کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  کدوم!؟
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43673.0

دیدگاه

جناب اشک سلام
                    من این آمپ شمارو ساختم و یه باند 6 اهم رو باهاش راه انداختم البته منبعم کم میاره فعلا" ولی چقدر ساده و خوب کار کرد زیاد اذیتم نکرد.

هنوز مطمعن نیستم روی باند 4 اهم جواب خوبی بده از نظر کیفیت میگم. ولی بازم تشکر

اگر کسی دوست داشت یه فیلم میتونم از کارش براتون بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

اگر کسی دوست داشت یه فیلم میتونم از کارش براتون بزارم
                      سلام به شما دوست عزیز
                      اگر تونستی یک فیلم کوتاه از کار کردش بگذار.
                      با تشکر

دیدگاه

بفرمایید :wow:

این نهایت 50W rms باشه که بیشتر از این فعلا منبعم جواب نمیده چون روی برد نسیت و همینطور سیم پیچی ترانسش با سیمهای بریده بریدهست که با لحیم بهم وصل کردمشون دوباره
                        اگه دایی بفهمه :mrgreen:
                        http://www.4shared.com/video/PKwbK2kJ/MOV00030.html

اینم عکسش: به این میگن مدار گسسته :twisted:

دیدگاه

اگه منبع مناسبی داشته باشی جواب میده . من روی 4 اهم جواب خیلی خوبی گرفتم.اگر خاطرتون باشه بنده هم یه فیلم و چندتاعکس از نمونه ساخته شده اش که سوئیچینگ هم کار میکرد گذاشتم. البته فکر کنم توی انجمن مدارات تغذیه باشه.
                          در ضمن این کار هم خیلی خطرناکه .این ترانزیستورها دارلینگتون هستند و خیلی زود میسوزند و احتمال ترکیدنشون زیاده. مواظب باش بلایی سر چشم و چارت نیاری.
                          شما اول مدار رو فیکس و کامل بساز و بعد در مورد کیفیتش فکر کن. اینطوری چه انتطاری ازش داری؟؟
                          پایدار باشید.

دیدگاه

مدار ساده و کار آمدیه ممنون از معرفیش

ولی در مورد ترانزیستوراش بنظرم خیلی داغ میکنه البته باید تبیعی باشه چون دارلینگ تونه و 1.4 برابر آمپری که ازش میگزره تلفات داره که بنظرم برای ماشین مناسب نیست آمپلی با موسفت هم همینطوره یا بازدش بالا تره!؟

دیدگاه

اگه بیشتر نباشه کمتر نیست. به خاطر همینه که از جعبه تمام آلومینیوم استفاده میکنند. تلفات حرارتی زیادی هم دارند.

دیدگاه

رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X