اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار آمپلی فایر با 2n3773

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار آمپلی فایر با 2n3773

هاااااا :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
    داداش اینو خودت ساختی ...
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

خودت ساختی؟ ! قسمت تغذیه شو از چه فرکانسی استفاده کردی؟

دیدگاه

یه آمپلی ماشین باز شدس!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
          یه آمپلی ماشین باز شدس!
          ای بابا داداش علم فردا میزاشتی 2 تا سوال بپرسیم مچو اونطوری بگیریم! حالش بیشتر بود

دیدگاه

همین کارا رو می کنید دیگه چیکارش دارین... =))
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

چه عرض کنم والا!

دیدگاه

برادر پدارم ببخشیدها ولی دیگه همونطور که علم فردا گفتن این امپلی تابلو که یه امپلی ماشین که شما کاورشو باز کردید

دیدگاه

شماها چرا میزنین تو برجک این بنده خدا؟

شاید راست میگه و خودش ساخته ! چقدر قشنگ لحیم کاری کرده...چه PCB قشنگی زده ... مقاومت آجری هاشم خارجکیه...

اگه خودش نساخته که پس ما رو میخواسته امتحان کنه. (جمله کنایی بود) :eek: :eek:

1600 وات هست؟؟!!!! :eek: :eek:

با 4 تا ترانزیستور تو پکیج TO220! که دیجیتال هم نیست. اگه خودشو بکشه با اون ترانس فریتش نهایتآ 200 وات بده.

نکنه اون ترانزیستورا رو از اون لامپ کم مصرفی که بقایاش پشت لپ تاپش قرار داره در آورده؟ نه نمیشه ترانزیستور اون لامپا شمارش 13007 یا 13005 هست و توانش 40 وات بیشتر نیست!

یه بار هم بنده خدا مدار ساخت خودشو حسابی به هیت سینک بسته که حالا که جدا کرده جای گریس حرارتی و سفیدکاش کنار ترانزیستورا پیداست.

الان اگه مازیار جان بود مدل دوربین رو هم میداد SONY W520 هستش.

عجبببببب
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

من خودم یک 800 وات 12 ولت دو کاناله درست کردم
                    آرزو بر جوانان عیب نیست ! حداقل می گفتی یه 200 وات 12 ولت ساختم یه چیزی..

اینم من ساختم ، یادش بخیر :

img9.org/uploads/a18d673cef28d0bca552f7e2a336337e.jpg

دیدگاه

یه سوال تستی
                      عکس بالا چیست
                      1 - یه مدار چینی
                      2 - یه مدار ساخت چین
                      3 - یه مدار برای سرگرمی بچه های فروم
                      4 - هر 6 گزینه صحیح است """؟؟؟؟"""
                      [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                      [/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                        آرزو بر جوانان عیب نیست ! حداقل می گفتی یه 200 وات 12 ولت ساختم یه چیزی..

اینم من ساختم ، یادش بخیر :

img9.org/uploads/a18d673cef28d0bca552f7e2a336337e.jpg
                        درود
                        ایول دمت گرم عجب چیزیه :wow:
                        یک کم توضیح میدی درباره ی سوئچینگ و امپت
                        اگه مداراش رو داری بزار :nice:
                        با تشکر :bye
                        Fail Never
                        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

آروین جان من یه مدت نبودم. تازه الان دیدم فیلم گرفتی. ولی نتونستم ببینم.عضویت میخواد.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                            آروین جان من یه مدت نبودم. تازه الان دیدم فیلم گرفتی. ولی نتونستم ببینم.عضویت میخواد.
                            جانم، کدوم فیلمو میگی من از تمام کاران فیلم دارم :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              ببین دوست عزیز اون بچه های محلتون یه چیزی شنیدند. ربطی به شماره ترانزیستور نداره که من به شما یه نقشه 25 وات میدم با 2N3773 ببند . فکر میکنی قدرتش میشه 2500 وات؟؟
                              مدار درایور مهمه. حساب و کتاب داره . اگه انقدر راحت بود که همه 500 تا آمپلی ساخته بودند. 1000 تا پارامتر رو باید رعایت کنید.شما فکر میکنید خدایی نکرده من و دوستان ما اینجا عیب و ایرادی دارند که تا حالا نتونستیم یه آمپلی حسابی و بی هیچ عیب و ایرادی برای خودرو در ایران بسازیم. دقت کردید چرا آملیفایر ایرانی توی بازار نیست و اگر باشه هم دست سازه و حرفه ای نیست. شما در مورد کنورتورهای DC_DC چقدر اطلاعات دارید؟؟
                              نسبت سیگنال به نویز چی؟؟ دفع حرارتی چی؟؟ کلاسهای آمپلی چی؟؟
                              اون ضیطی که فرمودید خیلی باشه 45 واته. خودت ببین 45 وات چیکار میکنه. چه برسه به 4500 وات. اگه نقشه بخوای من تا 20 هزار وات نقشه دارم. اما من که 10 سال کارم تولید آمپلیفایره حتی نفهمیدم سر و تهش کجاست . چه برسه بخوام بسازمش.
                              من با 800 وات یه ساختمون 3 طبقه رو با 2000 نفر آدم رو تغذیه صوتی میکنم.
                              به نوشته پشت باندها هم توجه نکن. من با 20 وات. فقط 20 وات واقعی در عرض چند ثانیه اون باندها رو برات میسوزونم.شما اگه 800 وات موزیک به اون بدید فقط کافیه روشنش کنید. با اولین ضربه بیس سیم پیچ باندهات از جا کنده میشه . یعنی حتی مجال سوختن هم بهت نمیده.
                              ببخشید اگه یکم تند صحبت کردم. شرمنده. ولی منم فکر میکنم بهتره اول یکم اطلاعات کسب بکنید ببنید اصلاً توان ساخت چنین مداراتی رو دارید یا خیر؟؟ اصلاً تا حالا آمپلیفایر ساختید؟ حتی با آی سی .؟؟
                              وگرنه من مدار زیر رو پیشنهاد میکنم . خودم هم ساختمش. اگه خوب مچش کنی به راحتی یک ساب 12 اینچ رو راه میندازه.

این نمونه صداش.تا آخر تماشا کن. اولین تست بعد از ساختنشه. تازه من از فیلتر استفاده نکردم و فقط یه تن کنترل معمولی بهش وصل بود و صدای ساب و تیوتر هم با همن یک آمپلیفایره. اگه فیلتر بشه که خیلی بهتر جواب میده.البته این یک پنجم قدرت بود.

http://www.2shared.com/file/11480916/6f6f2f73/video-0002_1_.html

اینم مدارش:

اینم عکس مدار ساخته شده اون توسط بنده حقیر:

با سلام 4
                              کسی از دوستان PCB برای این مدار برای ساخت سریع ارائه نداده ؟

ممنون میشم به اشتراک گذاشته بشه
                              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام
                                بفرمائید اینم PCB:
                                http://zaylogm.persiangig.com/docume...0AMP%20pcb.zip

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X