اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

نوشته اصلی توسط mostafait
    رفیق مدلش LF-44BL هستش که مارکش SILVERTON!

روی اون هم نوشته 300 وات 4 اهم!

هر باند رو دونه ایی 5500 تومان خریدم!
    با سلام مصطفی جان من هم دنبال یک بان خوب هستم اگه برات ممکنه یک عکس از باندت قراربده و بگو از کجا خریدی؟
    با تشکر

دیدگاه

رفیق مدلش LF-44BL هستش که مارکش SILVERTON!

روی اون هم نوشته 300 وات 4 اهم!

هر باند رو دونه ایی 5500 تومان خریدم!
      با این اوصاف 30 وات هم نیست.
      فکر کنم یه آمپلی با آی سی مناسب باشه.البته اگه عکسش رو بزاری بهتر میشه نظر داد.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ای داد بیداد!!آقا مصطفی شما که فنی هستین چرا مارک گمنام گرفتین oo:
        پس با این تفاسیر اگه دایره ای هم باشه که حدسم درست در میاد ،حدود 20تا40 وات خوشبینانشه
        اگه تو فکر ارتقائش نیستی که میتونی از یه LA4445که با هزینه ساخت کمتر از قیمت یه دونه از اون باندها میشه و 12 ولت هم هست ولی کیفیت آن چنانی نداره(اگه اتصالات رو رعایت نکنی)میشه مثله ظبط پخش پیکان!مدل 4440 هم تا 20 وات و بالاخره 47536دارای 4 کانال با قدرت مجزای هر کانال 40وات
        البته سری TDA دستت بازتره و میتونی از مدارهای عملی که تو پست های قبلیه بهره بگیری،موفق و پیرووز :job:

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

با سلام.

رفیق هم اکنون من میخوام این آمپلی رو درست کنم گشتم توی نت بهتر از این پیدا نکردم!

آی سی این مدل هم پیدا میشه!

خلاصه اگه میشه و زحمتی نیست این آمپلی رو آنالیز کنید و ب من بگید که در کل چه قطعاتی باید بگیرم!

از اونجایی که میرم توی فروشگاه الکترونیک و به صاحب مغازه سلام میدم رو بگید تا تهش که چیا باید بگیرم!

با تشکر!

منبع تغذیه این رو هم بگید!

http://circuitdiagram.net/80w-audio-amplifier-based-on-tda7295.html

دیدگاه

بی زحمت مدار یک پاور برای این آمپلی رو هم بگید!

راستی اگه برد پیدا نشه میشه از سیم برای اتصال استفاده کرد و آی سی و ... رو بر روی چوب سوار کنم!؟

دیدگاه

با سلام.

رفیق هم اکنون من میخوام این آمپلی رو درست کنم گشتم توی نت بهتر از این پیدا نکردم!

آی سی این مدل هم پیدا میشه!

http://circuitdiagram.net/80w-audio-amplifier-based-on-tda7295.html
              آقا مصطفی از چه لحاظ میگین بهتر نیست؟!!به هر حال میل خودته،ولی بنظر بنده اگه هنوز بخای این تجهیزات اسپیکر و آمپ رو واسه کامپیوتر استفاده کنی،این راه مناسبی نیست،جدا از اینکه با قیمت کمتر از مونتاژ و استفاده از این قبیل مدارها به یه چیز شیک و کارامد تر میرسی
              چون این مدار تغذیه بالای 30 ولت (یا 20 ولت با جریان بالا)نیاز داره و همینجاست که باید کلی خرج واسه ترانس کنی و...تازه 50 وات DMOS(حساسیت خوب و دیستورشن پایین) بیشتر نمیگیری،البته همین هم زیاده،ولی اگه با همون بلندگویی که گفتی بخای استفاده کنی،چیزی که حس میکنی اصلا قابل مقایسه با یک اسپیکر 3 طبقه ساده ی آماده نیست
              ولی اگه میخای واسه تجربه و پروژه الکترونیک بسازی که خودش مبحثی جداست
              به هر حال اگه بازم از تصمیمت منصرف نشدی واسه توضیحات بیشتر برا ساختش،راهنماییتون میکنیم
              راستی درمورد ایسی چرا تو بازار هست حدود2تا4تومن هم قیمتشه
              اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

راهنمایی کنید!

دیدگاه

دوست عزیز اشتباه شده آی سی من TDA7294 هستش! 50 وات!

اگه میشه توضیح بدید که پاور چند ولتی می خواد!

دیدگاه

http://circuitdiagram.net/50w-power-amplifier-with-ic-tda7294.html

دیدگاه

7294 بهتر و عملی تره،تو پست های قبلی هم درموردش حرف زده شده
                      این سری72xx وجه تشابه زیادی دارن،اینم DMOS با حساسیت بالا و توان گرمایی هنوز بالاتر و مداری آشنا
                      تغذیه دوبل میخاد که 35 بهتره ولی تا45 هم جا داره،درصورت استفاده از تغذیه مناسب میتونی تا حدود60 وات ازش بگیریری،این سری چیپ ها نیمه فعال هستند و میشه تا حدودی با تغییر مقدار بعضی قطعات خاص عواملی مثل زمان تاخیر افت صدا،جریان حالت اماده بکار،میزان حساسیت ورودی،ضریب تقویت ورودی در حالت مدار بسته،تغییر بسامد فیلتر درونی و.....خود مدار پیش فرض یکم به سمت بسامدهای پایین تمایل داره هرچند بخوبی فرکانس بالا رو پشتیبانی میکنه،توان گرماییش بالاست و بفکر هیت سینکی حداقل 10 برابر اندازه آی سی واسه مدت کار طولانی باش(4وات بر درجه)
                      توضیح خاصی نمیبینم،توصیه نمیشه رو تخته کار بشه بجز فیبر مدار چاپی یا حداکثر بردبورد و....
                      :job:

دیدگاه

سلام.

با تشکر از شما.

دوست عزیز قبل از اینکه پست قبلی شمارو بخونم نقشه رو دادم که کسی ببره و برام قطعاتش رو بگیره!

خلاصه اونجایی که می خواسته ترانس بپیچه گفته بود چند ولت باشه من گفتم 30 ولت باشه اگه یکمی هم بالاتر شد عیبی نداره حالا نمی دونم 30 ولت ردیف کرده یا که بیشتر به نظرت اگه 30 ولت باشه خراب میشه یا که نه ردیف میشه؟!

بازم دمت گرم!

دیدگاه

دوست عزیز یجورایی سر همش کردم که خودمم نمیدونم که چیکار کردم!

رفیق اگه میشه فقط یک توضیحی در رابطه با منبع تغذیه بدید!

ما رفتیم یک ترانسی گرفتیم یعنی اونجا گفتن که چند ولت بپیچیم ما هم گفتیم 30 ولت و خلاصه ردیف کرده که 220 ولت میره داخل ترانس و از اونور هم 30 ولت با سه سر سیم!

می خواستم بدونم که آیا این ترانس جواب میده یا اینکه باید منبع تغذیه درست کنم! یک مدار منبع تغذیه برای این آمپلی دارم که خازن و ... به کار رفته!

دیدگاه

با این اوصاف پس از دی سی شدن حدود 42 ولت متقارن دارید که مشکلی نداره.فقط هیتسینگ حسابی لازم داری.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پس دوست عزیز یعنی لازم نیست که دیگه اون خازن هارو وصل کنم؟!

همین ترانس خودش کار راه میندازه؟!

وصل کردم در 2 ثانیه اول آی سی دود شد و در 20 ثانیه بعدی هم یکی از خازن ها ترکید!

سیم های سفید و مشکی و سبز داره این ترانس که سیاه و سفید سرش لحیم شده به کدومش + و کدوم - هستش؟!

دیدگاه

سلام،ببخشین چند روزی گرفتار بودم
                                چرا مصطفی جان،چرا عجله!!
                                شما که دیگه جای واسه کمک نمیزارین،قبل از حصول اطمینان چرا مدار رو راه انداختی،مگه کسی با برق متناوب هم مدار راه اندازی میکنه! بله،البته که خازن میخاد و....
                                بنده خدا حالا شما چرا فیوز نزاشتی مگه oo: امیدوارم فقط ایسی و همون خازن باشه
                                تغذیه30-0-30 واسش خوبه چون پس از صاف کردن میشه همین حدود40که اشک خان گفتن ،حالا شما چک کن ببین چه چیزاش خراب شده تا ما هم خدمتت بگیم واسه ساخت تغذیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X