اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

دوست عزیز تا اینجا رو دیگه بی خیل!

رفتم آمار گرفتم این ترانسی که من گرفتم 3 سر 24 ولت جفت هستش!

یک آمپلی آماده استریو STK هم خریدم! اما اون اول کار حواسم نبود که از سیم شیلد استفاده کنم و مدار داغ کرد و یکی از خازن ها سوخت! که بعدا از سیم شیلد استفاده کردم و متوجه شدم که از سیم شیلد استفاده نکردن است!

حالا می خواستم بدونم که میشه جای این خازن که 35 ولت 3300 میکرو است از خازن 35 ولت 470 میکرو استفاده کنم؟!

مشکلی پیش نمیاد؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafait
      حالا می خواستم بدونم که میشه جای این خازن که 35 ولت 3300 میکرو است از خازن 35 ولت 470 میکرو استفاده کنم؟!
      مشکلی پیش نمیاد؟!
      سلام
      دوست عزیز این خازن در کجای مدار قرار داره؟؟این خیلی نکته مهمی است همینطوری که نمیشه هر خازنی استفاده کرد!!!!!!!!!!

دیدگاه

ببین دوست عزیز راه اندازی یه سیستم صوتی هرچقدر هم که کوچیک باشه به این راحتی ها هم نیست که 4 تا قطعه رو سرهم کنی و تموم.
        اگه دانش این کار رو ندارید که ظاهراً هم همینطوره اجازه بدین دوستان کمکتون کنند تا کمتر خسارت ببینید و دلسرد نشید و نتیجه مطلوب رو بگیرید.
        اگه عجله نمیکردید الان مدار صحیح و سالم کار میکرد. اول باید تغذیه رو راه بندازی.یه ولتاژ صاف و پایدار.
        بلدی؟؟؟
        اگر نه بگو تا کمکتون کنیم.
        موفق باشین.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

عزیز یک ترانسی دارم که 3 سر سیم 24 ولت!

حالا یک مداری بدید به من که یجوری ردیف کنم!ترانس رو مستقیم وصل کنم روزها درسته شبها خازن ها میترکه!

دیدگاه

باید دید ترانست چند آمپره؟؟
            شما به 2تا خازن حداقل 35 ولت نیاز داری.البته توصیه میکنم 50 ولت بگیری و با توجه به نوع آمپلیفایرت اگه 4700 بگیری بهتره و گرنه 3300 هم جواب میده. بر اساس جریان ترانست به یه پل دیود هم نیاز داری تا با مجموع اینها بتونی 24 ولت AC ترانست رو به حدود 33 ولت DC تبدیل کنی. تا زمانی که این کار رو نکنی ترانست قابل استفاده نیست و به محض وصل کردن اون به مدار آی سی خواهد سوخت.
            شما اول مشخص کن ترانست چند آمپره تا بتونی پل دیود مناسبی تهیه کنی.البته 90% پل 6 آمپر واست کافیه.
            شما یه پل دیود 6 آمپر و 2 تا خازن 4700 میکرو 50 ولت تهیه کن تا نحوه بستنش رو هم براتون توضیح بدم.
            موفق باشید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

مرسی!

چجوریا میشه کیفیت رو بالاتر برد!

آمپلی 200 وات هستش فکر کنم باندام ضعیفه!به هر خروجی آمپلی 2تا باند وصل کردم اما بازم وقتی زیاد می کنم کمی خش خش میکنه اگه میشه یک راهمایی کنید که چه باندی بخرم!!

دیدگاه

شماره آی سی چی بود؟؟

دیدگاه

نمیدونم STK هستش و آمپلی 200 وات ورودیش هم 24 ولت سه سر!!!

راستی باندها ی خربزه ایی ماشین چند وات هستند/!؟

دیدگاه

بسته به جنس،مارک،قیمت و بالاخره کارکرد مشخص میشه چه قدرتی دارند(واسه تو خونه مناسبتی نداره)
                    احتمال میدم آمپلیت 4392 باشه ولی شما زحمتی بکش و شماره روی آی سی رو بگو :agree:
                    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

با توجه به ولتاژ کاری هم 200 وات نیست.مجموع دو خروجی حداکثر 30 وات بیشتر نیست.
                      موفق باشید.

دیدگاه

مدل آی سی STK 4162II هستش!!! که روی آمپلی نوشته شده استریو 100+100 هم اکنون به یک خروجی دوتا باند وصل کردم که بدک نیست اما بازم باندها کم میاره و ولوم میدم خر خر می کنه و اون یکی خروجی هم یک باند بهش وصل کردم که روی ولوم کم هم خر خر داره!!!

می خواستم بدونم که اگه تعداد باندها رو بیشتر کنم این خر خر و افت کیفیت از بین میره؟!

دیدگاه

این آی سی 35 وات در دو کانال است که در مجموع 70 وات به شما میده. نکته مهم THD اونه که 0.4% است که یه کم زیاده و بخش عمده ای از اعوجاج شما هم مربوط به همینه. ولی به طور کلی عوامل زیادی در این مسئله دخالت دارند. مثلاً امپدانس بار خروجی.مچ بودن پری با آمپ. توان و ولتاژ منبع تغذیه. اتصالات و....
                          ولی آنچه مسلمه با اضافه کردن بی حساب و کتاب باند به خروجی مفید که نیست مضر هم هست و میتونه باعث سوختن آی سی بشه.
                          موفق باشید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز...

4 تکه از بلند گو های یک ضبط و پخش سونی به دستم رسیده که دو تکه ی اون هر کدوم یک باند و دو تکه ی دیگه ی اون هر کدوم دوتا باند + یک تیوتر داره که روی اون دو تکه که دوتا باند داره + تیوتر نوشته Hybrid Dual Woofer !(که فکر کنم برای BASS باشه!درسته؟

مدل باندها هم روی اون نوشته شده SS-RV990!یه چیزی هم نوشته که آمپدانس 6 اهم!

اینها رو + اون باندهایی که داشتم همشون هم اکنون به همون آمپلی که گرفتم وصل کردم و خیلی خوب جواب میده اما اون ساب ووفرهاش اونطوری که باید بکوبه نمیکوبه!
                            می خواستم بدونم آمپلی ساب ووفر قضیش چیه؟!

راستی اگه بخوام یک ولوم بین مسیر آمپلی قرار بدوم چیکار کنم؟!

دیدگاه

سلام
                              خوشحالیم که مشغولی
                              آقا مصطفی زیاد گول ظاهر اینها رو نخور،اینها بیشتر رنگ و لعاب کاره وگرنه دوتا باند تو یه باکس کار درستی نیست(مگر برای سیستم فراگیر صوت)
                              اینها هیچکدوم ووفر هم محسوب نمیشن چه برسه به ساب!!ss مخفف surround sound یا همون سیستم 5.1دالبی خودمون
                              خودت ببین وقتی حلقه پلاستیکی دور باند رو باز کنی اون بلندگو که میمونه قطر دهانش از یه کف دست بیشتر نیست،حالا این چطور میخاد بکوبونه :eek:
                              یعد هم آمپلی تو قدرتش اونقدر زیاد نیست که بر این همه باند(نمیدونم سری یا موازی؟)مسلط باشه و به اصطلاح Load کنه
                              درکل آیسی دینامیکی و کوبندگی کمتری نسبت به ماسفت داره،سونی و پایونر معمولا تو سیستم خونگی stk و جی وی سی گاهی ماسفت میذاره
                              البته اگه تو هم دالبی دکودر(اون تیکه وسطی ضبط) داشتی و به هر کدوم این باندها یک کانال بخصوص میرسید نتیجه بهتر بود ولی همین مدل باندی که گفتی حدود100وات رو میده
                              اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

در ضمن باندهای قبلی رو بهتره با اینها استفاده نکنی،به هر حال هر شیوه ای که بلندگوها رو بهم متصل میکنی ،دو خروجی اصلی رو که میگیری چک کن که از 3اهم کمتر و یا از8بیشتر نباشه
                                ولوم هم مدار داره(دیجیتال و آنالوگ)
                                واسه پی بردن به حداکثر کشش باس ون باندها موکد پیشنهاد میکنم از تون کنترل استفاده کنی که هم ولوم داره و هم افزایش باس
                                آمپلی ساب هم میتونه یه ماسفت باشه که ورودیش توسط فیلتر و ولوم فقط صداهای زیر و بم رو تقویت میکنه
                                موفق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X