اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

شاید بدلیل اینه که BSS92 ماسفته ولی BC556 نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
      :-?
      به نظر من 3تا از TIP142 و 3تا از TIP147 هارو کم کن، ببین تو توان صدا تاثیری داره ؟ خوب دقت کن ببین چه تغییری حاصل میشه؟ کم بودن قدرت خروجی بیشتر به دلیل کم بودن جریان درایو ترانزیستورهای قدرته.
      سلام
      کاری که گفتین رو کردم 6ترانزیستور رو از مدار برداشتم
      جریانش همون که بود هست
      قدرتش هم همونه هیچ فرقی نکرده :angry: :angry: :angry:
      در حال کار که ترانزیستور ها رو با دست هم گرفتم هیچ فرقی نکرد نه در جریان نه در قدرت :angry:
      با تشکر
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        سلام
        کاری که گفتین رو کردم 6ترانزیستور رو از مدار برداشتم
        جریانش همون که بود هست
        قدرتش هم همونه هیچ فرقی نکرده :angry: :angry: :angry:
        در حال کار که ترانزیستور ها رو با دست هم گرفتم هیچ فرقی نکرد نه در جریان نه در قدرت :angry:
        با تشکر
        عرض کردم که جولی جان نقشه مدار ایراد داره. وقتی ترانزیستور PNP رو با عنوان ماسفت معرفی میکنه، یا شکل ماسفت رو اشتباه میکشه ، شک برانگیزه.
        حالا شما BSS92 پیدا کن و جایگزین کن ببین درست میشه !؟ هرچند من تا بحال طبقه ورودی آمپلی رو با ماسفت ندیده بودم!!!! ولی حدس میزنم درست شه و صدای قدرتمندی داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
          عرض کردم که جولی جان نقشه مدار ایراد داره. وقتی ترانزیستور PNP رو با عنوان ماسفت معرفی میکنه، یا شکل ماسفت رو اشتباه میکشه ، شک برانگیزه.
          حالا شما BSS92 پیدا کن و جایگزین کن ببین درست میشه !؟ هرچند من تا بحال طبقه ورودی آمپلی رو با ماسفت ندیده بودم!!!! ولی حدس میزنم درست شه و صدای قدرتمندی داشته باشه.
          سلام
          این رو یکی تست کرده درسته
          فکر نکنم از اون طبقه ی ورودی با شه همون( تقویت کننده ی تفاضلی)
          الان مشکل اینه که او 6تای دیگه الکی توی مدار چه کار میکردن یعنی اضافه اون ها رو خریدم :angry: :angry:
          یک اشکال دیگه توی مدار پیدا کنین
          یعنی چی میتونه باشه؟؟
          Fail Never

دیدگاه

میگما دوستان
            من این تایپیک باز کردم و رفتم سربازی شما ها هم توش جا خوش کردین؟؟
            شوخی بود همگی موفق باشید
            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
              سلام
              این رو یکی تست کرده درسته
              فکر نکنم از اون طبقه ی ورودی با شه همون( تقویت کننده ی تفاضلی)
              الان مشکل اینه که او 6تای دیگه الکی توی مدار چه کار میکردن یعنی اضافه اون ها رو خریدم :angry: :angry:
              یک اشکال دیگه توی مدار پیدا کنین
              یعنی چی میتونه باشه؟؟
              اون 6 تا اضافه نیستن، البته اگه مدار بتونه درایوشون کنه.
              کی اونو درست کرده و جواب گرفته؟ از بچه های انجمن صوته ؟ یه پیگیری کن ببین چه ایرادی تو بردت هست که تو مدار اون بنده خدا نیست ؟ مقایسه کن .
              PCB مدارتو بذار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                اون 6 تا اضافه نیستن، البته اگه مدار بتونه درایوشون کنه.
                کی اونو درست کرده و جواب گرفته؟ از بچه های انجمن صوته ؟ یه پیگیری کن ببین چه ایرادی تو بردت هست که تو مدار اون بنده خدا نیست ؟ مقایسه کن .
                PCB مدارتو بذار .
                نه از بچه های انجمن نیست
                بفرمایید این هم pcb:
                http://www.upload.iran-forum.ir/download39100.html
                Fail Never

دیدگاه

یکی به داد من برسه :angry: :angry:
                  Fail Never

دیدگاه

من که هر چی دویدم بهش نرسیدم.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      من که هر چی دویدم بهش نرسیدم.
                      یک کم بیشتر سعی تلاش کنی بهش میرسی
                      Fail Never

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                        کسی نیست واقعا به ما کمک کنه :cry2:
                        این همه استاد توی انجمن صوت هستن کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه :angry:
                        کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry:
                        کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry:
                        Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          سلام دوستان عزیز
                          کسی نیست واقعا به ما کمک کنه :cry2:
                          این همه استاد توی انجمن صوت هستن کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه :angry:
                          کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry:
                          کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry:

سلام به دوستان :
                          من دیگه کمتر میام به سایت چون سرم خیلی شلوغه و دیگه تمرکز لازم بر روی مداراتم ندارم پس اگر پیشنهادم در باره مدار درست از آب در نیومد یه درصدیش به خاطر همین مشکلات هست

به مقاومت های 0.22 توجه کن !

از راست به چپ چهارمین جفت از مقاومتا یعنی همون مقاومت هایی که به امیتر و بیس 4 تا ترانزیستور وسل شدن

به نظرم مقدار این مقاومتا باید بره بالا (منظورم فقط همون 2 تا مقاومت نه هموشون) دلیل من هم اینه که چون اهم شون پایین هست و اختلاف ولتاژ زیادی ندارن در نتیجه باعث میشه ترانزیستر های BD911 و BD912 به اشباع کامل نرسه و در نتیجه نتونه ترانزیستور های قدرت را به اشباع کامل برسونه

واین مدار به نظرم طوری طراحی شده که همیشه خودش & خودشا کنترل کنه و اجازه نده آمپر از یه حدی بالاتر بره

یعنی یه چی تو مایه های خود کنترلی

امید وارم مشکلت حل بشه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام به استاد اشک عزیز و سایر دوستان
                            یه مدتی هست که درگیر امتحانات هستم و کمتر وقت می کنم که در جمع شما دوستان باشم به محض اینکه از دست امتحانات خلاص شدم یک مدار پری تون با کیفیت مناسب برای افراد آمپلی ساز این فروم قرار می دهم که از کیفیت مناسبی برخوردار هستو می تونند با خیال راحت مونتاژش کنند.
                            فقط چند تا سوال دارمو می خوام استاد اشک و دوستان با دلیل نظرشون رو ارائه دهند ؟
                            اگر بخواهیم یک مدار آمپلی استریو بسازم
                            1) بهتره دو تا مدار آمپ از هم جدا باشند ( هرکدوم روی برد جداگانه) یا روی یک برد باشند ؟
                            2) بهتره هر آمپ یک مدار تغذیه بر روی بردش جدا داشته باشه یا اینکه یک مدار تغذیه برای
                            هر دو مدار آمپلی کافی هست؟
                            3) اگر مدار تغذیه بر روی برد آمپلی فایر باشه مشکلی(نویز ) ایجاد نمی شه؟
                            4) مدارات آمپلی که در ورودی خود به جای ترانزیستور از آیسی استفاده می کنند کیفیت بیشتری دارند
                            ( مثل این : http://www.eleccircuit.com/wp-content/uploads/2008/09/300watt-audio-amplifier-hifi-by-mj15003-mj15004-transistor.jpg)
                            یا مداراتی که در ورودی خود ترانزیستور ( تفاضلی ) دارند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                              با سلام به استاد اشک عزیز و سایر دوستان
                              یه مدتی هست که درگیر امتحانات هستم و کمتر وقت می کنم که در جمع شما دوستان باشم به محض اینکه از دست امتحانات خلاص شدم یک مدار پری تون با کیفیت مناسب برای افراد آمپلی ساز این فروم قرار می دهم که از کیفیت مناسبی برخوردار هستو می تونند با خیال راحت مونتاژش کنند.
                              فقط چند تا سوال دارمو می خوام استاد اشک و دوستان با دلیل نظرشون رو ارائه دهند ؟
                              اگر بخواهیم یک مدار آمپلی استریو بسازم
                              1) بهتره دو تا مدار آمپ از هم جدا باشند ( هرکدوم روی برد جداگانه) یا روی یک برد باشند ؟
                              2) بهتره هر آمپ یک مدار تغذیه بر روی بردش جدا داشته باشه یا اینکه یک مدار تغذیه برای
                              هر دو مدار آمپلی کافی هست؟
                              3) اگر مدار تغذیه بر روی برد آمپلی فایر باشه مشکلی(نویز ) ایجاد نمی شه؟
                              4) مدارات آمپلی که در ورودی خود به جای ترانزیستور از آیسی استفاده می کنند کیفیت بیشتری دارند
                              ( مثل این : http://www.eleccircuit.com/wp-content/uploads/2008/09/300watt-audio-amplifier-hifi-by-mj15003-mj15004-transistor.jpg)
                              یا مداراتی که در ورودی خود ترانزیستور ( تفاضلی ) دارند؟
                              سلام محمد جان
                              من به نوبه خودم نظراتمو میگم؛

1) فرقی نمیکنه مدار استریو که میسازی رو یه برد باشه یا جدا ولی بهتره که رو یه برد مونتاژ کنی تا زمین مدارو از طریق مس به هم متصل کنی. تو اکثر سیستم ها اینطور عمل میکنن. حتی آی سی های استریو هم تو یه پکیج تولید میشن و جدا بودنشون فقط سیم کشی و کارهای اضافه لازم داره.

2) برای تغذیه هم بهتره یکی باشه، چون ممکنه اگه تغذیه کانالها جدا باشن ( درصورت یکی نبودن ولتاژها و صافی ) صدای هر کانال کاملا یک شکل تقویت نشه. ولی اگه تغذیه یکی باشه، صدای جفت کانال ها به تغییرات تغذیه عکس العمل یکسان نشون میدن. یعنی اگه ریپل وجود داشته باشه واسه هردوشونه اگه ... .

3) نه. اتفاقا هرقدر تغذیه آمپلی به مدارش نزدیکتر باشه بهتره. دلیلشم اینه که نویزهای فرکانس بالا به دلیل سیم کشی و فاصله رو آمپلی تاثیر نمیذارن.همچنین اگه جریان مصرفی بالا باشه ، نیاز به سیم های قطور برای انتقال تغذیه هست.

4) زیاد فرقی نمیکنه. اما من ترجیحا ورودی با ترانزیستور رو استفاده میکنم. چون گین ولتاژش مثل OpAmp بی نهایت نیست ( ایده آل ) و بیخود حساسیت ورودی نمیره بالا و تو بعضی موارد صدای هیس تو ولوم های بالا و نبود سیگنال به وجود نمیاد ( مخصوصا اگه ولوم تریبل هم باز باشه ). دلایل دیگری هم هست که من فقط مهمترینشونو گفتم.

اینا تجربه خودم بود.

دیدگاه

محمد جان همینطور که علم فردا کاملا توضیح دادن مدار روی یک برد به دلایل زیادی مثل کاهش فضای اشغالی کاهش نویز از طزیق سیمها ،زیبایی مدار و... بهتره
                                من اکثرابیشتر قسمتهای مدار (تغذیه ، هر دو امپ) رو روی یک میزنم و تغذیه هر دو رو از یک منبع میگیرم .
                                منم به شخصه مدارات ترانزیستوری رو بیشتر دوست دارم چون قابلیت تغییر بیشتری نسبت به ای سی ها دارند.
                                برای مثال میتونی مدار این تاپیک رو ببینی
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X